|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.8.2008 21:14:13   
zarja1
Lara navijam za jutri, glej da boš brž ko končaš poročala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
26.8.2008 21:16:33   
lučka 25
Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

user posted image user posted image

Jaz že navijam.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
26.8.2008 21:16:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja mislim, da sva kar na istih tabletkah user posted image

in je kak učink? A si kaj bolj user posted image

zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj  user posted image , slikca je pa opasna  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  slikca je res dobra user posted image  

dajte porocat! sicer bo tokrat ratalo, ampak za naslednjo bebo hocem vedet  za kaj bolj natur user posted image  (ampak ne vem, zakaj... nisem pretirano optimisticna user posted image  mogoce zdaj zaradi zdravil, ker se ne morem relaksirat in cakat zacetek. matr, smo babe komplicirane zvali user posted image user posted image user posted image ).

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
26.8.2008 21:17:51   
zarja1

zarjička, jaz za žižiko ne vem, vem pa da jaz sem bolj  user posted image , slikca je pa opasna  user posted image user posted image user posted image

Grethy veš kaj me edino muči, če to lahk jem skupaj z Estrofemom. Oboje se full izključuje, te tvoje so za up, pa plodnost pa tako.....estrofem pa je glih kontra. Kaj naj?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
26.8.2008 21:18:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

user posted image user posted image

Jaz že navijam.

jaz tudi! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
26.8.2008 21:18:49   
lučka 25
Pri meni je padla stopka. user posted image  user posted image   user posted image  Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
26.8.2008 21:19:20   
ledenka

Grethy veš kaj me edino muči, če to lahk jem skupaj z Estrofemom. Oboje se full izključuje, te tvoje so za up, pa plodnost pa tako.....estrofem pa je glih kontra. Kaj naj?user posted image

raje ne, ker dejansko maca uravnovesi hormone, ti pa tega z estrofemom noces.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
26.8.2008 21:20:46   
ledenka

Pri meni je padla stopka. user posted image  user posted image   user posted image  Je rekel dargi, da upa da je bila to zadnja špika, da bo postopek uspešen in bova kmalu srečna starša. Kako je to lepo slišat. Samo še uresničit se mora.user posted image

user posted image  
in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
26.8.2008 21:21:53   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem si odprla Heinija user posted image  se kar nisem spila zaloge user posted image  (od sobote user posted image )

punce. sem takoooo utrujena user posted image  pa moram se pocakat mojega, da konca z enim frendom, da grem po njega. jutri  mava ze 3. obletnico poroke (tadruge, sva mela dve user posted image ). ajoj, kako cajt leti user posted image  

mismis, vsekakor bomo dilali user posted image  jutri moram it se v Italijo po suprefact, pa ne vem, a naj grem kar zjutraj, med kosilom ne morem, ker sem zmenjena (z enim simpaticnim mlajsim kolegom, tega nocem zamudit user posted image ), popoldan mam pa pilates - to bi tud rada sla user posted image  

MLBK, bova izmenjali informacije user posted image  a ce mi najdejo v Rusiji, te tudi zanima? ker ni blema, prinest 3 ali 5 skatel user posted image  

Vsekakor bi prosila, da ce kje najdeš, če bi lahko še meni priskrbela dve škatli.
Jaz pa ti seveda tudi sporočim, če izvoham kje kakšne zaloge.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
26.8.2008 21:22:34   
zarja1

raje ne, ker dejansko maca uravnovesi hormone, ti pa tega z estrofemom noces.

Ja Ajsika se strinjam...je logično, bom imela še te menske valungeuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
26.8.2008 21:23:41   
zarja1

user posted image  
in zdaj ti lahko za cetrtek zazelim samo cim manj boleco punkcijo in cim lepsi in kakovosten pridelek!

jaz tudi, jaz tudi, jaz tudiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
26.8.2008 21:24:30   
lučka 25

user posted image  

Naj se tvoje besede uresničijo. user posted image   In od zarje.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
26.8.2008 21:26:12   
taraji

user posted image  

Naj se tvoje besede uresničijo. user posted image   In od zarje.

Naj gredo vaše besede v prava ušesa - se popolnoma pridružujem navijanju in močno stiskam pesti.

La vita e bella

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
26.8.2008 21:27:04   
zarja1
Blanči si tega našla.........mal je podoben tvojmu user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.8.2008 21:29:28   
zarja1

Grethy a te pol tak tud folk gleda, ker si tolk šminkerska user posted image in coll????user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.8.2008 21:30:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.8.2008 21:35:45   
obayifo

Oktavija in Obi van Kenobi, kako sta mi midva, že kaj špika v trebuščku, Obi a greš ti jutri k Rešu, ali sem jaz kaj pomutila?

mismis ne še... v četrtek si dam še tadrugo špiko in v petek grem k Rešu na UZ. v soboto pa koooončno mal na dopust  user posted image user posted image

Lara Light navijam

Lučka25 user posted image  za stopko, naj bodo celice vrhunske in naj te preveč ne boli

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.8.2008 21:39:11   
zarja1
A ste že vse šle "ninat"? user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.8.2008 21:40:46   
ledenka
obi, kaksno pa je pocutje, je ze kaj znakcev? user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.8.2008 21:41:49   
ledenka

ma kaki, mojga se ni user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.8.2008 21:45:25   
zarja1

bo bo prišel...pa user posted image prinesel

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.8.2008 21:46:07   
jadrnica
zarja1 -jaz še tle malo šarim in ne spim, ceprav bi mogla user posted image user posted image

lara light - bržim pesti za UZ jutri -ti pa poročaj

abrica - dobro te je brat, da si/ste pri vas ok, vsaj tako se mi je zdelo, sedaj še morfologija pa bo

joj tole z zdravili in menogonom je pa parva štala, upam, da ga prav hitro nekje najdete, če ne pa kr proizvajalcu pisat naj en kontejner pred mejo zapelje, prodal bo za zaihr vse - malo sale, vem da je kar resna situacija, če zdravil ne dobiš, držim pesti, da se vse čimprej urediuser posted image user posted image

jaz grem jutri na UZ - sem nekje v 10,5 tednu, pa se javim in kako in kaj sem opravila, sem pa tokoplazmnopozitivna, kar je pomojem kar faj :) ampak vseeno ne jem pršuta, salam in meni tako ljubega tatarskega bifteka user posted image user posted image

mismis -poseben pozdrav tebi ,ker tako lepo skrbiš za seznam, pa seveda poljubček tvojemu kužku, kako mu je že ime, sem pozabla user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.8.2008 21:48:42   
lara light
Mismis, lučka, zarja, ledenka,.... in vsem ki jih nisem naštela NAJLEPŠA HVALA za navijanje!user posted image

Lepotičke moje, res me je zdelalo danes. Že včeraj sem imela cel dan glavobol in danes sem se z njim zbudila. Ni bilo prijetno, a se je dalo vzdržat in živet. Po kosilu nekje ob 12.30 pa se je začelo...ne znam opisat, kot bi imela premajhno glavo oz prevelike možgane (dvomimuser posted image )...tako hudih bolečin, še nikoli. Nekajkrat me je zlomil jok in sem tulila kot malo dete. Klicala sem Reša in mi je rekel, da se vidiva ju3. Zdaj mi je velikooo bolje. Še malo boli, a zdi se mi praznik. Ju3 upam na najboljše.

Lučka, bravo!user posted image
Nokes, superca!user posted image
Lepo nočko vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.8.2008 21:50:29   
ledenka

bo bo prišel...pa user posted image prinesel

mah, ja, kake roze bi pa res lahko prinesu user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.8.2008 21:51:30   
zarja1
user posted image user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.8.2008 21:52:02 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.8.2008 21:52:36   
ledenka
jadrnica, se malo, pa bos imela NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?