|
RE: September 2008, 3. del 26.8.2008 6:59:03
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Danes sem pa jaz bolj zgodna, sicer ne vem kaj si bom začela do treh, ko moram iti, ampak vseeno. Sem mislila, da je že najmanj osem ura. Joj danes moram biti tešča, pa že včeraj zvečer nisem nič kaj pametnega jedla, bo kar kriza. Čaj lahko mi je rekel porodničar in vodo. Sicer ne vem zakaj na hrano mislim, ampak zlomka glih zdajle bi jedla nekaj. Samo ne bom, se bom že zadržala. Je danes še kaj bolj pomembnega, ne hrana. Lara Croft pri meni se ni nič zgodilo zdaj tako na hitro, da bi čez noč prišel carski rez. Govora o njem je bilo zadnja dva meseca, ampak nisem nič omenila, ker nisem vedela kako se bo izteklo, zato sem se pripravljala tudi na naravnega - soglasje za ultivo, mazanje presredka, malo sem brala o dihanju med porodom, mojega malo psihično pripravila na porod, ker je malo bolj otročji. Včeraj pa sem se dokončno dogovorila in je danes en fajn porodničar dežuren in bo kar uredil. Itak nimam več kaj čakati, ker si ne želim popadkov, na koncu pa potem carskega. Razlogov je pa več umetna oploditev, nizkoležeča posteljica, čeprav ni več preteča, se je babi dvignila malo, otekle noge, po mnenju porodničarjev visoka starost za prvorodko (32 let), teža pupe (definitivno nad 3500 g) in rahel izcedek oz. vnetje - prisotnost bakterij. Tak, da jih je kar nekaj. Amor real fajn, da ste porihtali dela na hiški. Saraya meni je tudi lep datum 1.9., čeprav sem jaz tudi imela željo roditi dva, tri dni prej, da lahko babika praznuje še pred šolo. Ne vem sicer zakaj, saj ne bo celo življenje v šoli, ampak tak sem razmišljala. Sicer je pa važno le, da so bebiji zdravi, pa rojen kdaj rojen, a ne da ? Lana luna ja tole s polivinilom so nasveti naših mam in babic, čeprav praktični nasveti. Saj noro ne bo, če daš pod jogi rjuho polivinil, samo ni ravno rečeno, da ti bo na postelji odtekla voda, če ti sploh bo. Je pa definitivno dobra preventiva. Če ga imaš kar naštimaj. Je pa rekla kolegica, da ji je odtekla na kavču in se ni nič videlo fleka ali kaj, vonja pa itak baje nima. Tak da nekak se da očistiti. Pozdravljena Talytha. Lepo potepanje po Ljubljani. Gloria a Gold fish se pa ni nič javila? A mislite, da bom dolgo v bolnišnici. Upam, da bom kje drug torek lahko šla domov, ali pa mogoče sredo. Zdajle si pa grem malo brati o carskem rezu, ker nimam pojma za kaj se gre. Tak malo fizično predstavo že imam, druga pa ne vem nič. Bubi, če imaš kak praktičen nasvet zame, mi javi prosim, ker ti imaš res pametne nasvete.
|
|
|