Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:13:21
|
|
|
|
lana luna
|
čau punce.... jest sem ga pa ceu dan lumpala. jutr bom mogoče malo doma, pol grem pa za tri dni na Krvavec z mami pa s sestrco bomo se mal dale na off. modrost rojevanja... pr ns jo je tut težko dobit, pa sem jo dons rezervirala, pa upam da jo že jutri dobim, da gre z mano na počitnice lana17 važno da je tvoj otroček zdrav. bo pa kako drugače pripel na svet kot drugi. to je sigurno kak mali frajerček ki raje čiča, kot pa da bi na glavco visel ja to foro z lučko bi pa tut jest probala. sej zgubit nimaš kej. pa tut ena moja sorodnica pravi da se ji je mala obrnila šele en dan pred datumom za zunanje obračanje, potem se je pa še enkrat nazaj usedla pa pred porodom še enkrat pol na bučko. tko da ma tut tvoj še čas se obrnit. držim pesti da mu uspe... pf kmalu boš mamica. naj se vse lepo izteče!!! zdj pa morm jt, k mem moj lubi prganja. greva na en rojstni dan... bom še pol kej napipkala pa pa
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:14:36
|
|
|
|
ključek
|
Ma če je pa Armagedon na TV... jaz ga tud gledam..............sam ker nimam leptopa, skačem sem in tja...........si morm nabavit leptop................bo bolj komot na kavču ležat, gledat TV, čekirat RR..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:15:40
|
|
|
|
ključek
|
pol grem pa za tri dni na Krvavec z mami pa s sestrco uživajte babnce!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:17:01
|
|
|
|
amor real
|
Ciao! Evo mene iz Poreča, grem nekaj pojest, potem pa preberem kaj ste napisale
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:24:52
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem tudi tak lačna! Pa sploh ne vem, kaj naj jem. Kaj jeste vegeterjanke za malco? Pred nosečnostjo sem jedla salame pa paštete, zdaj mi pa nekak ne dišijo. Kosmiči, čokolino, jogurti in tuna mi že čez ušesa ven gledajo. Aja, pa zelenjave glih ne maram.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:26:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Ciao! Evo mene iz Poreča, grem nekaj pojest, potem pa preberem kaj ste napisale O vidjo... si že nazaj... Vrata OK? Si se kej kopala?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:26:33
|
|
|
|
ključek
|
Jaz sem tudi tak lačna! Pa sploh ne vem, kaj naj jem. Kaj jeste vegeterjanke za malco? kaj pa kakšna nutela, sirni namazi, maslo&med..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:27:09
|
|
|
|
ključek
|
Ciao! Evo mene iz Poreča, grem nekaj pojest, potem pa preberem kaj ste napisale dobrodošla...............in dober tek...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:37:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz sem tudi tak lačna! Pa sploh ne vem, kaj naj jem. Kaj jeste vegeterjanke za malco? kaj pa kakšna nutela, sirni namazi, maslo&med.................. Ja, saj sem si že kdaj to kupila potem mi pa zmanjka pa pozabim kupit al pa pozabim jest. Mislim, tale moja nosečniška pozabljivost gre že čez vse meje. No ravnokar sem pojedla zadnji dve žlici kosmičev z jogurtom, zadnjo žlico čokolinota (si moram nekam napisat, da si kupim novo), vmes pa še nektarino. Pol se pa čudim, da me misli pobrat na WC-ju.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:43:12
|
|
|
|
KAHLO
|
meta21..zgleda da sva si res zbrale prave partnerje nič najbolše, res da se naročiva za epiduralno, pol pa kr njima podariva te inekcije, tako da bosta lahko vsaj sedela k bova midvi prtiskali pf za jutri ti želim veliko sreče in upam da boš lahko kljub cr videla svojo bejbiko, zdaj se pa le spočij in še razvajaj nič jaz sem se zdaj nasendvičirala, zdaj grem pa naprej drty dancing gledat....sem ga itak že miljonkrat....ampak ne moram da ga ne bi gledala sam mi ne uspe mojga naštimat da bi mal še midva drty dancinga izvedla, vse kar je mi z rokicami pomaha drgače sem pa danes zlikala koš perila.....in sem tako srečna k da bi sedmico na lotu zadela Mi je pa zdaj na RR koledarju napisalo "nosečka si še tukaj!" načeli smo namreč 39 teden
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:44:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem tudi tak lačna! Pa sploh ne vem, kaj naj jem. Kaj jeste vegeterjanke za malco? Nisem glih vegetarianka, ma se mesu komot odpovem.... doma ga itak ne delamo. Črn kruh, maslo, marmelada ali med. Črn kruh, sir ali vegi paštetka Ovseni kosmiči, čokolešnik
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:46:30
|
|
|
|
meta21
|
meta21..zgleda da sva si res zbrale prave partnerje nič najbolše, res da se naročiva za epiduralno, pol pa kr njima podariva te inekcije, tako da bosta lahko vsaj sedela k bova midvi prtiskali Nema ništa! Mi zmeraj teži, ko hočem samo kak neoangin polizat (tudi pred ), da se za vsako figo s tableti filam, zdaj naj pa kar brez epiduralne rodi!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:47:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ti boš itak čez rok rodila.... ja, ja... tk je.... Jaz bom pa malčk prej.... in sicer 9.9... mi dopade datum in še moja ginekologinja dela takrat.... tk...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:47:51
|
|
|
|
meta21
|
Črn kruh, maslo, marmelada ali med. Črn kruh, sir ali vegi paštetka Ovseni kosmiči, čokolešnik Vegi paštetke pa še res nisem probala. Grem jutri v nabavo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:50:55
|
|
|
|
sunny24
|
Čer punce! Kako smo? Sem vas pršla spet mal pozdravit...Sej lahko, ne? Vidim, da ste že v polnem teku, ene že crtajo, ene bodo kmalu...Super to!!! Pr nas je vse OK, srček dela, NS je bla super, jst se širim v trebuh in joške...Prav lepo mi je! Nč, mejte se fajn, pa vas pridem še kaj pozdravit preden greste vse v "Rim"... Lep večer!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:55:52
|
|
|
|
meta21
|
O, , pozdravljena! Me že veselo odštevamo ... Po tickerju vidim, da greš pridno za nami. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 21:57:56
|
|
|
|
KAHLO
|
sunny pozdravljena.....super da lepo napredujeta!!! ti še kr pridi pogledat maš prav ja meta Lara veš da mam jaz tud tak filing, da bo naša kr čez rok.....ker ji je tako luštno v hotelu mama....ma vse hrano, toplo ji je tud, nobenga stresa tam not, pa še lepo se nosi in ujčka jaz mislim da jo bomo mogli kr zbezljat ven
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:06:29
|
|
|
|
gloria
|
Čer punce! Kako smo? Sem vas pršla spet mal pozdravit...Sej lahko, ne? pozdravljena ...me veseli da greš za nami
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:06:50
|
|
|
|
ključek
|
Pr nas je vse OK, srček dela, NS je bla super, jst se širim v trebuh in joške...Prav lepo mi je! super!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:08:23
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bark....jst hočem rodit na tvoj PDP.... Zakaj pa? Je,dobr,a ne Tud jaz pravim,da si želim,da bejbi počaka na 9.9. Drugač pa,kar se mene tiče,kamot Lara
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:10:40
|
|
|
|
talytha
|
Čeeer! Kako ste babe? pf SREČNO in želim ti da čim hitreje dobiš svojo pikico v naročje! Jaz sem mela danes pregled in je vse OK Hvala bogu si ni nič premislila in ostaja obrnjena na glavo Je bla pa zelo živahna....čez en teden pa spet nazaj...če bom zdržala tolko časa(kot je sestra rekla ) Lepo bodite vse skupaj!!!! Nočko
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:14:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zakaj pa? Je,dobr,a ne Tud jaz pravim,da si želim,da bejbi počaka na 9.9. Zatu, ker mi piače datum...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:19:20
|
|
|
|
sesil
|
se moram malo uštulit. Lara Croft, a še vstrajaš v enem kosu? Pridna, še malo počakaj pa bo.... tvoja pupika s tabo.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:25:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil se moram malo uštulit. Lara Croft, a še vstrajaš v enem kosu? Pridna, še malo počakaj pa bo.... tvoja pupika s tabo. Oooooooooooooooooj..... ... Kr neki nas vsi čekirate tle...... Lepo, lepo..... Ja še sem v enmu kosu, sej še ni september oštrigeca... Mam še kozmetko za naročit in razvozit..... 9.9 rodim, prow? Kdaj pa prideš, da te naličim?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 25.8.2008 22:28:08
|
|
|
|
sesil
|
ma kadar češ. zdej ku je vreme malo boljše, sem s tamalo mobilna in samo šibamo. vsake tolko vržeš joško ven in to je to. gremo v sredo na en drink? dopoldne seveda.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?