Zoja Miša
|
Anita, tele lupinice so očitno vse enake, ker naša je podložena (Jane), pa je tamala vseeno zlomljena njej. Zato sva midva še pleničke podložila, pa je malo bolje. Ampak vseeno pazim, da je notri nimam, razen če res moramo nujno kam. Čipka, čestitke!!! Krysia, midve nimava dude, pa je na flaško. Se mi zdi, da je ne rabi. Zakaj se v bistvu in kdaj se da dojenčku duda? Tudi pri meni so težave od Matejchi naprej Selitev - tudi jaz mislim, da je dobro, da počakamo še ostale. In šele sedaj sem videla, da še nobena ni postregla! A je ne pijete več?! Tudi mi imamo čez dan žurke. Sploh, ko se gremo previjati, se mi tamala tako ihtavo joka, maha z rokami in nogami, da jo komaj uspem v pleničko spravit . Po tem je pa spet mir. A imate idejo, kako jo naj bolj nežno zbudim, preden jo dam na previjalno? Pa naj povem, da je 15 minut lupčanja in premikanja rokic in nogic, ne zbudi! Na previjalni, pa samo hlake odpneva pa tak jok, kot da bi jo mučili! Danes pride patronažna, pa se vagamo! Komaj čakam, da vidim koliko smo napredovali! V soboto pa vago dobim. Kolegica, jo je kupila, pa je tamali star 2 meseca, pa je rekla, da je ne rabi več! Jupiii! Upam, da tole objavi...