Tanayya29
|
dan. Al dobro jutro. Smo imeli super noč,ko se je 6 zbudu nisem več štela,ob 7h pa se je gospodič že zbudu,aleluja za tako noč. Sedaj pa spi že 2,5h.Sj bi jst tut,če bi ponoč kolovratila.... vseeno,važno,da zgledam,kot bi mi cegu padu na glavo ,sem spala prej zravn no,pa sm mal boljš. Drugače kr spi no. Sem se pa nasmejala,ko mi kolegica pošlje zjutraj SMS(ima 1 m. starejšega fantka),če po njeni neprespani noči pridem na zajtrk in močno kavo ,tako sm imela že ob 8h fajn zajtrk in kavico .Jutri ponovimo,na našem domu. Lahko se pridruži še katera. Sončica dobrodošla nazaj,eh Neli je prava princess,morm Taju pokazat,ko se zbudi.Fino za morje . Mi smo ga včeraj prvič peljali na kolesu,je mož kupil stolček(čelade sevede ne),tko da smo ga sam mal dal gor za gušt,pa je full užival,sedaj greva kupit še čelado,pol pa na malo daljšo turo(če ,se misli kaj zbudit). jooly helov tudi tebi,dolg te ni blo.Stanovanje,sedaj drži,ane?Sej se ne motre selt?Sem mal pozabila. Scuba,ajej,upam,da se dobro izteče,ane . Jutra in noči so postale full hladne,še dobr,da se lohk mal v postli grejemo . Nicolina,super,da ste bolje.Važno,da antib. zagrab....ušesa,to full boli,jaz se spomnim še iz moje mladosti....za crknt,pa noga je mene v mladosti full prebolela ponoči,k pravjo,da kao zrasteš(še dobro,da nisem preveč zrasla,ker to pa res boli)... ajtak upam,da se vse uredi,sej na koncu se boš videla ,službo kaj iščeš?Si že bla kje na razgovoru? Nč,grem se oblečt,in upam,da se mali zbudi..... Lep dan še naprej!