|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
25.8.2008 13:31:22   
Mishika
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Čer

no mi smo se tut potepal, je moj šel k njegovim domov na čistilno akcijo po včerajšnjem neurju. Še danes popoldne so bli tu in tam kakšni kupi toče. Groza vam rečem. Stolklo je vse rastlinje,... na srečo ni hišo poškodovalo. Tko sta moj in njegova setra in njen tip čistl do poznega popoldneva, ker njegovih ni doma razen babice, ki pa tega res neb mogla počistit.  jaz in T pa sva šle mal na šetnjo in na kofe h kolegici in tko je dan minil ko bi pihnil.

A ma kera Voziček Babywelt buggy fit-marelo. Jaz bi jo ful mela, sam je nikjer ne najdem. So jo baje mel v BC pa tle v CE nč ne vejo.user posted image
Evo tkole zgleda.

Nč grem počas v mižule kr sem ful zmatrana.

Ola
jaz imam ta vozek in je super, prej sem mela quinny freestyle pa je ful, veliK , v clia ni šel če nism dala obeh koles dol, težek,...
Ta je pa micen ko je zložen, ful lahek, sestavi/razstvai se v sekundi, poleži se lahko, v galvenem mi smo zadovoljni.
So pa men rekl v BC Ce da jih dobijo zač. avg., pol sem šla pa vprašat je pa rekla da so jih obvestil da jih ne bojo več dobili - ja seveda mene o tem ne morjo obvestit, jaz pa čakam ko tele user posted image . Potem smo ga pa naročili po netu e-bay, prodajalec baby-direkt, cena je bla 119 + 20 stroško prevoza. še link http://www.baby-direkt.de/
zbudil šibam

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.8.2008 13:55:47   
naraščaj
Debeluška in sonchek imata zs

grem T nahranit pol pa  na potep v velenjeuser posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.8.2008 14:12:46   
tintin
Oranža - thx za nasvet!
Ja, štunfe z bremzami imajo na oni steni, kjer so stvari za novorojenčke. Vidla sem jih pa tudi v trgovini socks v Mercator Centru. Superge - ja, v soboto so jih imel cel zajeten kupček! Sicer pa super za SnuggleFeetke!! Ko bomo mi spet rabil jih naročim tudi jaz!
Gibigib - meni je ok sreda ali četrtek! ostale?????

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.8.2008 14:15:52   
sonchek
evo..da par stvari pokomentiram...

Mislim da je Kanarka spraševala za sesalec....definitivno brez vrečk...ja najmanjši problem je sam smeti stran vrčt...sicer je v osnovi mal dražji...ampak kokr jaz vem tud vrečke niso glih pocen...mi imamo tega TEGA ELEKTROLUXA

Oranža..torta je bila res lepa user posted image user posted image user posted image ,dobr ti je tole ratal...zdej pa čaki da pridem še do strani kjer piše če je bila tudi okusna...user posted image  
evo sem prišla tudi do okusa...user posted image user posted image user posted image  superca za odlično narejeno in okusno torto...kr sprobaj še kakšen recept, pol nam ga pa posreduj....da bomo vedele ker je res dobr...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
 user posted image Pa še to: tiste, ki ste imele/imate blazino za dojenje, a jo še uporabljate? Ste že kaj stvari prodale, dale oddale?

nič nismo prodajal in verjetno udi ne bomo...no ja mogoče me celo piči pa voziček prodam...z ostalimi stvarmi sem bila zelo zadovoljna...in upam da bo to uporabljal še drug otrok (enkrat) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Barika, sej ti pravim, da ne gre za iste copatke očitno. Ti, ki sem jih jaz naročila so od littleshoes in so celi usnjeni. 

zihr niso isti copati..kr imam tudi jaz tele k je Tintin naročila in so 100% celi usnjeni...in fulll super....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
http://www.hyla.net/si/high_tech.php

definitivno najboljši sesalec kar sem jih vidla....ga ima tašča že ne vem koliko let...pa smo res z njim sesali vse i svašta...sicer je zato potreben obnov, sam ti motor in nevem kaj še vse prenovijo za en majhen denar, pa pol spet dela kot nov...
Res super stvar...

zirafa..tole je pa res hudič no...res tok enih priprav, pol pa glih mama (ona k bi ti bogla najbolj pomagat, sej finančno ampak seveda s besedami in oporo), jaz enostavno nimam besed...sam se mi res zdi da to ni lepo od nje...sej v končni fazi je to tvoj (vajin) dan...žal mi je...upam da s kmalu pobotata in da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

mamuška..mal z zamudo..ampak vseeno..VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Scuba...berem da ste tudi vi imeli en tak naliv kot mi na morju....mah sam da se je vse ok končalo...a ne....

zdj grem pa cunje pobrat...pol vas pa naprej berem....

aja pa še to...evo glih na morju sem dobila prvo user posted image ...HB ni bila prehuda..ampak da jo dobiš pa glih na dopustu po tokem času...to je pa tud hudič..a ne no!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.8.2008 16:02:09   
ajtak
evo jas bom spet brzinska... sem take hecne volje in se mi nic ne da, pa full dela mam user posted image  blazno me skrbi vrtec ki se kar nic ne kaze da bi ga kmalu dobili... jaz bi sla pa rada delat, ker morm jit ker nama drugace financno nikakor ne znese user posted image , socialne namrec ne morem dobit ker sva porocena user posted image . Mah bo ze!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.8.2008 16:03:37   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Scuba, na žalost je forum javen, tam da moreš res ful pazit kaj napišeš. pa sej ti nisi nič kej takega pisala (razen incidenta na morju)

Jasno da je forum javen, da lahko bere vsak. In tudi nič takega ne pišem. no ja, mogoče sta eni dve malenkosti, za katere me moti da sem jih napisala. Glej ni važno.. Pač bom vse kar se tiče mojega, njegove službe, doma zadržala zase pa bo user posted image . Ni blo pa nič takega in tudi ta gospodična, ki je to brala, me nič ne moti, tudi me ne moti, če pove svojemu partnerju, zbala sem se samo, da ne bi določene stvari prišle na ušesa višjim inštancam v službi. Zdej se ta gospodična verjetno prav slabo počuti, tako da se ti opravičujem. No ja, pustimo pri miru, sej mislim da bodo določene stvari ostale pri njima in ne bodo šle naprej, pa bo vse ok..

levčica hvala še enkrat za kašico. Tabi lepo vaju je blo z Niko spoznati, ostale pa spet videt user posted image . Copatk pa nismo kupile. Ampak važn je čvek in kavica user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.8.2008 16:07:48   
manca

Helov!

jst sem pa dobila copatke iz Anglije od Snugllfeet-a. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllll lušneuser posted image user posted image . Manca ti tudi???

Sem jih jaz tudi dobila danes. So prav luštni, samo so še malo veliki (sem vzela velikost 12-18 mesecev). Če katera želi, jih lahko v soboto prinesem pokazat v NM.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 907
25.8.2008 16:25:43   
Tanayya29
dan.
Al dobro jutro.
Smo imeli super noč,ko se je 6 zbudu nisem več štela,ob 7h pa se je gospodič že zbudu,aleluja za tako noč.
Sedaj pa spi že 2,5h.Sj bi jst tut,če bi ponoč kolovratila....

vseeno,važno,da zgledam,kot bi mi cegu padu na glavouser posted image ,sem spala prej zravn no,pa sm mal boljš.
Drugače kr spi no.

Sem se pa nasmejala,ko mi kolegica pošlje zjutraj SMS(ima 1 m. starejšega fantka),če po njeni neprespani noči pridem na zajtrk in močno kavouser posted image ,tako sm imela že ob 8h fajn zajtrk in kavicouser posted image user posted image .Jutri ponovimo,na našem domu.
Lahko se pridruži še katera.

Sončica dobrodošla nazaj,eh Neli je prava princess,morm Taju pokazat,ko se zbudi.Fino za morjeuser posted image user posted image .

Mi smo ga včeraj prvič peljali na kolesu,je mož kupil stolček(čelade sevede ne),tko da smo ga sam mal dal gor za gušt,pa je full užival,sedaj greva kupit še čelado,pol pa na malo daljšo turo(če ,se misli kaj zbudit).

jooly helov tudi tebi,dolg te ni blo.Stanovanje,sedaj drži,ane?Sej se ne motre selt?Sem mal pozabila.

Scuba,ajej,upam,da se dobro izteče,aneuser posted image user posted image .

Jutra in noči so postale full hladne,še dobr,da se lohk mal v postli grejemouser posted image user posted image .

Nicolina,super,da ste bolje.Važno,da antib. zagrab....ušesa,to full boli,jaz se spomnim še iz moje mladosti....za crknt,pa noga je mene v mladosti full prebolela ponoči,k pravjo,da kao zrasteš(še dobro,da nisem preveč zrasla,ker to pa res boli)...

ajtak upam,da se vse uredi,sej na koncu se boš videlauser posted image ,službo kaj iščeš?Si že bla kje na razgovoru?

Nč,grem se oblečt,in upam,da se mali zbudi.....

Lep dan še naprej!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 908
25.8.2008 17:53:34   
ajtak
dodala nov album morje08 user posted image  (tkt)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 909
25.8.2008 20:24:06   
mklks
hej!

naša že spi, sploh ni hotla popoldne spat in mi je sam še flašo spila in jo je že zmankalo....očitno jo res neki matra, verjetno zobki::))

ajtak
....pogledala slikce in so ful dobre, ste že zlo veliki in zelo lušni:) mate pa isti bazenček kt mi, s tem da sem ga šla že dvakrat kupit, ker ga pregrizneuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 910
25.8.2008 20:31:06   
Oranža

ojla
Ajtak lušni steuser posted image .
Tintin malenkost hvala tebi, sm dobila čeveljce, 18/19, super souser posted image user posted image .Aja kakava mu jst še ne bi dajalauser posted image
Manca zato sem pa jst kre 2 vzela, ene od 6-123 m, in ene od 12-18 muser posted image
pridem še nazaj....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 911
25.8.2008 20:44:56   
tabi
čer
končno mal časa pa sem mal prečekiralauser posted image

Jolly,Tanayya,Ajtak in Sonchek dobrodošle nazaj med čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonchek sam da vas ni odpihnilo pa da ste živi pa zdraviuser posted image user posted image Neli pa vidno uživauser posted image

Mklks Ema je pa prov posrečena med bučami velikankamiuser posted image pa taprava grizula je tutuser posted image

Ajtak super slikice,Tjaš pa orng korenjakuser posted image .Služba bo pa takrat ko boš najmanj pričakovalauser posted image

Tannaya super za zajterk,manj super za pestro nočuser posted image

Skuba,Levčica in Brina pav lepo vas je bilo spoznatuser posted image levčka pa levčici pa tudiuser posted image user posted image user posted image
Medve z Niko pa nikakor nisva mogle domovuser posted image Prideva do pikapolonice naju ena kolegica ustavi ki ima 1.mesec staro pupiko,kaj je to drobčkeno,sem že pozabla ko je pa že tolk časa nazaj k smo bili mi tko miceniuser posted image ,pol pride še trgovka s pikapoke(jo poznam)no pa smo sle kr v trgovino mal počvekat Nika je pa med tem časom zaspalauser posted image .Po čveku sva na htro skočile v trgovino pa hop domov kuhat kosilo.

Pop.sem bla pa pridna sem oba avtomobila posesala pa skopala,ja seveda tamaledva sta pa pomagalauser posted image user posted image zdej pa Nika že pridno panča nejca pa še razganjauser posted image mene pa čaka tuš pol pa pridem še mal pogledatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 912
25.8.2008 21:10:05   
tabi
V album sem dala par slikic od mojih sončkov.Geslo-nejcnika

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
25.8.2008 21:30:02   
DEBELUŠKA30
Mishika, hvala za tole informacijo.
Naraščaj si videla:

http://www.baby-direkt.de/

BABYWELT MOON LIEGE-BUGGY 'FIT' DESIGN: GREEN (333)
3823.11
119,00 €

user posted image  
Buggy Fit
mit Liegeposition und abnehmbarem Frontbügel!
Der Fit ist ein funktioneller und qualitativ sehr hochwertiger Buggy aus dem Hause Babywelt. Er besitzt einen Aluminium-Rahmen und ist sehr klein und leicht zusammenlegbar, Feststellbremsen an den beiden hinteren Rädern und eine sehr gute Federung. Weitere Ausstattungsmerkmale sind seine verstellbare Rückenlehne, breite Sitz und Liegefläche, 5-Punkt-Gurt mit Schulterpolster, Verdeck mit Sichtfenster, abnehmbarer Frontbügel und einen schönen großen Einkaufskorb.
Merkmale:
Aluminiumrahmen
komfortable Federung
Sitz- und Liegeposition
abnehmbarer Frontbügel
schwenk- und feststellbare Vorderräder
Räder hinten mit Feststellbremse
großer Einkaufskorb
komfortable Polsterung
5-Punkt-Gurt mit Schulterpolster
Verdeck mit Dachfenster
Gewicht: ca. 6,5 KG
Maße:ca. 77x38x37 cm (geklappt)
ca. 83,5x60x106,5 cm (offen)

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 25.8.2008 21:31:50 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
25.8.2008 21:59:02   
sonchek
Tanayya...upam da si jih je Tay dobr ogledal, k se je zbudu..a je kej reku??? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

dodala nov album morje08 user posted image  (tkt)

fulll luštne slikice....

mklks...pregrizneuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

tabi...luštni ste....user posted image user posted image user posted image ..nejc pa že velik fant..na kolesuuser posted image

Voziček..punce sem vidla da ste še kr pri vozičkih..mi smo z našim fullll zadovoljni (prav tak je kot ga je zdej Debeluška gor prpopala-tudi iste barve)...sicer se morš navadt na un sistem spuščanja stopnje, ampak k se enkrat navadiš je čist kul...je pa dost majhn in gre zelo hitr in simpl skupi...tko da izbira je vaša...če ga pa katera želi videti še v živo, pa naj sporoči, se kje dobimo...

Evo pr nas se je dopust res končal...jaz sem cel popoldne štrihala cevi, jutri pa naprej..mah kok je blo luštno v brezdelju....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 915
25.8.2008 22:03:53   
sonchek

Aja BTW jst imam dons tud roditeljski sestanek za vrtecuser posted image user posted image

mi pa jutri user posted image ...a uno "prošnjo" za znižanje vrtca je treba že zdej oddat...al preden  gredo v vrtec...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 916
25.8.2008 22:07:36   
ajtak
hvala vsem za komentarje glede slikc user posted image
in lahko noc! Ravno sem speglala in zdej sem cist zmatrana... pocutm se k bi se me hotl neki lotevat... tko misice pa sklepi me bolijo pa kr skos sem zmatrana...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 917
25.8.2008 22:17:58   
nicolina
Čer,
joj sme jezna user posted image , mi je vse zbrisalo....

Vglavnem, dopustnice dobrodošle nazaj... user posted image
Sem pogedla slikice vseh sončkov in so vsi čudoviti. user posted image user posted image

Scubi, ne se sekirat, sem verjetno moramo bit bolj pazljive kaj pišemo, ker nikoli ne vemo, kdo nas bere. user posted image user posted image

Tud men je ta voziček noro dober žekar nekaj časa, pa še sonchek ga skos hvali, tako da sem še mojga pregovorila in sem sem šla v akcijo. Mi ga bo naročil od sestre tast, ker on veliko naroča prek e-baya in se meni ni treba zafrkavat s tem, bom pa vzela  modrega. Sej ta voziček , ko ga imamo (jane slalom pro) mi je super, sm zavzame res veliko prostora v avtu.  Komaj čakam, da ga dobimo. user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 918
25.8.2008 22:30:26   
tintin
Ajtak spet delo zate: imamo zobek št.3 (enka desno)
Ven rine tudi enka levo....

Kaj se bova z Oranžo dobili na gibiju sami?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.8.2008 22:53:42   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: GB

Dobro jutrov vsem skupaj. A veste kaj se je vceraj naucila TIanna ? Zna pokazat  pa-pa in sedaj maha ko zmesana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pametna je cist po mamici . user posted image user posted image user posted image

naša tudi..sam skor nikoli takrat ko ji rečeš papa..ampak ko smo se sprehajali ob murju je sama po sebi vsem malahal papa...user posted image user posted image user posted image

Martita...superca za pregled pri p....pa res kg gor ali dol...sam da je punca zadovoljna in vesela, ter zdrava...kaj bi več hotela....in seveda bravo Maja za spanje user posted image user posted image user posted image

Manca...srečno vožnjo...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Punce sem dobila Gruškin sms:

Jeeeeeeeeeeeeee, Taja je sprejeta v Pikin vrtec!!!!!!!:)ravnokar so me klicali iz vrtca, da so odprli nov oddelek! Dons bomo imeli v Savudriji žur:-D!!! lp

Kje v Savudriji pa je bil ta žur...nič se ni slišalo....user posted image user posted image user posted image
Mi smo namreč tudi bili tam...lej škoda k nisem vedla da ste tm...pa drugič...

ok..dons sem prišla do 32-strani...jutri pa še do konca...dost mam...
nočko

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.8.2008 22:57:37   
mamuška
no, da se javim na brzino. uživamo 100 na uro, imamo ful lepo hiško z enimi 100 m2, z zajčki in kurami na dvorišču, s polnim dvoriščem igrač in igral, z eno sobo, polno igrač, vse za tamauga mulca od stolčka do babyfona, tearsa, gugalnica, pa res lepo zrihtana notranjst, tak kmečki stil, pa ne kmetavzarsko načičkan. jajca izpod kur poberemo (pobereta!) za zajtrk. bicikle imamo s sedežemm za D, gratis, K ma tud svoj bičiklet, okolica pa kot naročena za kolesarjenje, ful stez in poti, v nulo zrihtanih. v radiusu 10 km imamo kup term, hodimo za zdaj samo po otroških in nama se trga vsaj tolk kot mulčkoma o vsem, kar znajo Jodlarji ponudit družinam. v glavnem, mi jim z vsem našim turizmom vred niti do gležnjev nismo, za enako ceno kot v nekih atiosmkih dobiš tu 10 x več, predvsm pa občutek, da si RES zaželjen, tudi ko ti otrok tuli ali ko ti polije sok po mizi. tukaj sem zihr že v ta 12., oogromno sem hodila sem že prej, v solo cajtih, pa se še zmer ne morem navadit, kaj se prav it turist v avstriji, ali pa v slo ali na hrvaškem, drugagalaksija, vam rečem. cene so pa do evra iste.

skri nas samo k-kašelj, ki kar vztraja, sploh ni odvisen od tega, kaj počne, vsako noč kašlja, dokler ne dam beroduala, potem se umiri in zaspi. oba uživata neznansko, res.

evo , tolk za skomine delatuser posted image vsem pozdrvčkem, slavljenčkom čestitke!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.8.2008 23:39:42   
manca

Manca zato sem pa jst kre 2 vzela, ene od 6-123 m, in ene od 12-18 muser posted image
pridem še nazaj....

Sej zato mi pa ni dal miru pa sem potem še ene naročila. Hja, kaj pa nisem prej razmišljala glede obeh velikosti. Samo so pa copatki tako simpatični, Maji so bili takoj všečuser posted image

Pred kratkim mi je Maja kar z nogo odbila očala in so odletela po tleh. Pa še v nedeljo mi je padla druga šipca ven in to ravno med vožnjo..hb da je vozil mož. Tako da sedaj se moram prijavit na pregled pa da si zrihtam ena očala, pa še na leče bi prešaltala. Tintin, kje v Kranju si že rekla, da imajo pregled za leče? Ker v Qlandiji mi je v optiki v nedeljo, ko mi je popravljal očala rekel, da imajo v Medvodah, v Kranju pa ne.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 922
25.8.2008 23:39:43   
manca
*

< Sporočilo je popravil manca -- 25.8.2008 23:43:39 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.8.2008 23:41:44   
scubadiver
Ojla čveke,

ker sem zmatrana se samo na hitro javim.

Lana se je danes popoldne prvič postavila na nogice user posted image . V postljici se je dvignila ob unih štangicah. Bravo punca user posted image . Je potem kar nekaj časa stala in sem jo imela celo čas slikat. SIcer z mobitelom ker je v fotoaparatu seveda crknila baterija:

user posted image

Potem pa sva se odpravili proti "tanovem" stanovanju da bi kej naredili, sva se pa zahakljali pri sosedih, ki imajo en teden starega mladička poni-ja. Tko je bil luškan, da jaz sploh nisem mogla stran.

poni z lano:
user posted image

poni z mamico (pol fotke je zbrisane ker so gor sosedje)

user posted image

Grem spat, sem res zmatrrana... Nočko

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 25.8.2008 23:42:43 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.8.2008 8:02:50   
rozika12
Dobro jutro.
Preden spijem kavo, sem kar morala na RR, vas pozdravit, rečt da sem doma, no smo user posted image . Imeli smo se super.
Malo se bom prebijala skozi napisano, sicer pa a je bilo kaj special??

Scuba, vsake toliko so se prikazali tauharji, hm, pa nobene znane user posted image

Se kaj dobimo? Ste kaj zmenjene?

Neža je naspidirana. Takorekoč hodi. Jaz pa še ne biuser posted image , a se punca dviga in prijema ter prestopauser posted image . Raste zgornja leva 2, o enki pa ne duha ne sluha. Ko se nasmehne bo kar zanimiva asociacijauser posted image  (desna 2 je že zunajuser posted image ).

Mož. Ah, me bo poslušal. Ja, ja user posted image user posted image user posted image .

KOfe, čaj za ravnovesje, maslo, kruh ržen, marmelada, sir. To je pripravljeno na mizi. Self brekfast ....

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 26.8.2008 8:04:06 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.