![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:33:00
|
|
|
|
ajtak
|
sem prletela gor da na brzino popravim seznam k vidm, da vas je melo kar nekaj posvetovalnice... zdej se grem pa k mozu stisnt! Jutr gre spet v sluzbo in bo konc z dopustom
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:34:26
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla čveke, kako ste preživele krasno nedeljo? Mi smo se potepali po Gorenjskem - pri sorodnikih od mojega . Je blo ful luštno, pa še dan je bil res krasen. Mislim, da je bil danes sploh prvič odkar hodimo z Lano k njim sonček. Ponavadi je bil vedno dež, tko da se že prav hecajo da bom misliila da na gorenjskem vedno dežuje. Po kosilu smo bili zunaj, Lana na dekci, mi pa okoli nje in je bila seveda spet prva zvezda ,. Me vedno znova šokira kolko ima ta otrok energije. Če bi se jest tolk vrtela, posedala, probavala plazit, se postavljala na noge, bi padla dol sigurno prej kot ona. Ob šestih popoldne je zaspala za pol ure v vozičku, pa na poti tja je spala 20 minut, to pa je blo tudi vse. No sedaj pančka že od pol devetih. Se je pa vozila danes prvič v avtosedežku. Na poti tja je malo zmedeno gledala okoli, po petih minutah pa je že spala. ko smo se vozili nazaj pa je bila zbujena ves čas in je ful opazovala okolico. IZVIRNO SPOROČILO: mklks danes sem vidla, da je v baby centru avtosedež prioriXP, ki smo ga mi kupili pred slabimi tremi tedni, v akciji - pa kaj čmo:) joj to pa verjamem da si slabe volje. Sam kaj češ, brez veze se sekirat Jaz se ne morem odločiti a bomo rabili še en sedežek al ne. Tega smo si zdej sposodili od brata, sam ne vem, po mojem bomo rabili sedežek tudi v drugem avtu. Nicolina sem vesela da je Tin vsaj malo bolje. Upam, da ob kmalu čist ok. In seveda bom vse povabila na kavico ko se preselimo IZVIRNO SPOROČILO: levčica A to pomen da je v pondelk srečanje v Domžalah, k vas bo neki pršlo po copatke?!?! Jaz sem takoj za . Kje pa je sploh Deichmann v Domžalah? V Mercatorju? IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Scubadiver - kje si pa tega snela Ukrada sem ga enemu prijatelju ki ga ima za prikazno sliko na Facebooku pa sploh ni potapljač. Se mi je zdelo da bo k men bolj pasal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:37:44
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer no mi smo se tut potepal, je moj šel k njegovim domov na čistilno akcijo po včerajšnjem neurju. Še danes popoldne so bli tu in tam kakšni kupi toče. Groza vam rečem. Stolklo je vse rastlinje,... na srečo ni hišo poškodovalo. Tko sta moj in njegova setra in njen tip čistl do poznega popoldneva, ker njegovih ni doma razen babice, ki pa tega res neb mogla počistit. jaz in T pa sva šle mal na šetnjo in na kofe h kolegici in tko je dan minil ko bi pihnil. A ma kera Voziček Babywelt buggy fit-marelo. Jaz bi jo ful mela, sam je nikjer ne najdem. So jo baje mel v BC pa tle v CE nč ne vejo. Evo tkole zgleda. Nč grem počas v mižule kr sem ful zmatrana.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:46:21
|
|
|
|
tabi
|
čer No mi smo se tudi danes mal potepal kolker je bilo še časa,ko pa mami ne zna nehat delat zdej pa otroc že spijo jst pa sem mal pokukat pršla Vsi ki ste in praznujete vse naj naj malo pozno ampak iz srca Skuba a res prideš v Domžale Daihman je v super novi pri lidlu ob glavni cesti med Lj-Trojane med petrol in omw črpalko No pa nevem več kaj pisat,grem mal premislit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:54:25
|
|
|
|
nicolina
|
čer, mi smo celo nedeljo preživeli doma, počivali in se vsi trije crkljali. Tin je že kar dobro, je bil popoldan ful dobre volje, edino noče nč jest, pa sej se ne sekiram dost okrog tega, samo mi tud slabo pije. Še dober, da se vsaj pri meni mal napije. Naraščaj, naša sonchek ima tak voziček, mislim da ga je ona naročila prek e-baya, men je tud ful všeč in bi ga tud imela, pa baje je super. Bo še ona kaj več povedla, ko pridejo z dopusta. Nč, grem tud jaz v mižule.... lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:55:11
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: levčica A to pomen da je v pondelk srečanje v Domžalah, k vas bo neki pršlo po copatke?!?! Jaz sem takoj za . Kje pa je sploh Deichmann v Domžalah? V Mercatorju? Deichman je v Supernovi. To je na ta stari cesti za MB čez Domžale, po Mc Donaldsu in Petrolu, zraven Lidla (na levi starni ceste). Zaviješ na semaforju za Lidl pa se peleš čez parkirišče. A ste pol za? A pride kera (mislm razen Scube )? Drgač pa vsaj domačinke Jooly (al je na morju k se nč ne jav), DAjica, Tabi,...?!? No povejte kdaj boste tam da bom js prej, da mi še kak par ostane, preden razgrabte !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:58:01
|
|
|
|
levčica
|
No pa me je že Tabi prehitela s Supernovo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 21:58:37
|
|
|
|
barika
|
naraščaj, tale fit ima par mojih kolegic in so vse super zadovoljne z njim, po večini so jih naročale preko ebaya, ker jih v BC ni, ali pa imajo samopinkibarve (one pa fantke) mi pa že dva dni lazimo po okoliških hribih, je prav super, mali pa tak uživa v deuterju, da ga je užitek gledat,še bolj pa poslušat, ker ful vriska, pa jamra, buni se, smeje... pa danes je iznašel plezanje po stopnicah, mi je "zbežal" na hodnik in prvo kar je našel so bile stopnice, pa hitro gor...slikice sledijo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:01:18
|
|
|
|
tabi
|
jst ponavadi okol 10-11ih tm okol lutam Levčica zate pa nisem vedla da si iz Dom.konca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:12:18
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi jst ponavadi okol 10-11ih tm okol lutam Levčica zate pa nisem vedla da si iz Dom.konca a se dobimo recimo ob pol enajstih v supernovi v domžalah? Levčica? Še katera? brina ti si rekla da bi šla tud gledat za copatke? Tabi mogoče te pa le uspem spoznat Nicolina super da je Tin že bolje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:14:06
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi jst ponavadi okol 10-11ih tm okol lutam Levčica zate pa nisem vedla da si iz Dom.konca ja zaenkrat še, se bom pa kmal k Dajici preselila. Dajicaaaaa, kje si? Dej prit jutr!!! Tabi midve sva se pa zih že srečale ker js kr velik okol španciram!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:16:30
|
|
|
|
tabi
|
Skubi seveda se bova spoznali prej ko slej No za jutri pa pol velja ob 10.30 z Niko bova na mestu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:17:28
|
|
|
|
barika
|
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:18:46
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: tabi jst ponavadi okol 10-11ih tm okol lutam Levčica zate pa nisem vedla da si iz Dom.konca a se dobimo recimo ob pol enajstih v supernovi v domžalah? Levčica? Še katera? brina ti si rekla da bi šla tud gledat za copatke? Tabi mogoče te pa le uspem spoznat Nicolina super da je Tin že bolje Scuba ne pričakuj ti Supernove ala Ljubljana ker boš zeeeelooooo razočarana (pa še mem se boš pelala in jo zgrešila ). Mamo par trgovinc pa vse majo vhod "od zunaj". Najbolš da se kr pr copatkih dobimo, lahko ob 10.30.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:20:58
|
|
|
|
tabi
|
Ja Levčica pol sva se pa ziher že kej srečale Jst sem bila do pred 2mes. v sn pa za bistrico na sprehodu vsak dan zdej sem pa v drugem koncu Dom.pa sem 2-3xna teden
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:22:01
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: tabi jst ponavadi okol 10-11ih tm okol lutam Levčica zate pa nisem vedla da si iz Dom.konca a se dobimo recimo ob pol enajstih v supernovi v domžalah? Levčica? Še katera? brina ti si rekla da bi šla tud gledat za copatke? Tabi mogoče te pa le uspem spoznat Nicolina super da je Tin že bolje Scuba ne pričakuj ti Supernove ala Ljubljana ker boš zeeeelooooo razočarana (pa še mem se boš pelala in jo zgrešila ). Mamo par trgovinc pa vse majo vhod "od zunaj". Najbolš da se kr pr copatkih dobimo, lahko ob 10.30. Lahko kr pr copatkih. No sej meni je vseeno kolk trgovinic in to, sam da kje kafe postrežejo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:24:51
|
|
|
|
tabi
|
Barika Martin je pa kmal začel po stopnicah lesti mu bo itak kmal prov prišlo ko bo po lojtri v vas zahajal sej veš kaj pravjo.je treba kmal začet Drugač pa resno:Martin
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:27:43
|
|
|
|
tabi
|
No pol pred Daihmanom pri Pomaranči pa ena orng No zdej grem pa kr počivat da bom jutri pravočasno na mestu NOČKO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:28:00
|
|
|
|
barika
|
Pred plezanjem je bil pa takle v nahrbtniku, zunaj pa mrzlo ko pes fotografirano z mobitelom
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:39:54
|
|
|
|
manca
|
Čestitke Martinu za podvig na stopnicah Zadnjih nekaj noči smo prespali celih, danes se pa nekaj oglaša (upam da ne bo nočnih žurk). Zobkov zgoraj pa še kar ni. Na srečanje v Kranj ta teden ne prideva, pač pa prideva drug teden. Bova pa v soboto v Nm pa če bo še katera imela čas se lahko pridruži. V četrtek imava pregled pri pediatrinji in ji bo vzela samo kri (vodo sva dali pri 6m). Imava pa že kar zgodnjo uro (7:45). Danes je bila pa Maja prvič ljubosumna. Je prišla sestrična od moža na obisk z hčerkico Dašo (5m). Pa jo je moja tašča držala v naročju, jaz sem imela pa v naročju Majo. Pa Maji ni bilo prav, da je Daša pri tašči. In potem je nazadnje z eno roko tašča držala Dašo, z drugo pa našo Majo in potem se je Maja umirila ter se stiskala k tašči. Je pa Dašo videla šele drugič v življenju (prvič smo jo šli pogledat pri 6t, drugič je bilo pa danes).
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:40:02
|
|
|
|
manca
|
me siol zaj***** pa mi je dvakrat objavilo. Kdaj bo konec teh težav? Hja, morda nikoli.
< Sporočilo je popravil manca -- 24.8.2008 22:42:43 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 22:56:54
|
|
|
|
scubadiver
|
Bravo martin, mater si frajer Se vidimo jutri, zaenkrat še vem kateri dan je danes, kateri jutri in tudi kdaj smo zmenjene
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 23:00:19
|
|
|
|
jooly
|
Ahoj. Na morju je pa tko fino... Sam na hitr - vsem bravo za nove mesce, nove zobe, sprejetje v vrtce, šole, bravo za poroke, bravo za lepe slikce vaših še lepših otrok, bravo za nove avte, copatke, obleke, pohištvo... IZVIRNO SPOROČILO: barika Morem vprašat še Jolly, ona se je nekaj hvalila da sta naročala od njih. Jst sem full zadovoljna s pohištvom. Komplet otroška soba, garderobna omara z drsnimi vrati v spalnici, regali, police... vse super, nič ne škripa Res pa je, da postla pa ni iz Ikee IZVIRNO SPOROČILO: barika EJ jolly a Kim že hodi??? Ne še. Hodi sicer konkretno ob opori, stoji sama brez opore (seveda ne skoz) in tud spustila se je že parkrat npr. od omarce do kavča. Ampak mislm da ne bo glih med prvimi, ker se čist preveč varno počut na tleh in niti nima interesa preveč korakat. Pridem spet ko se odkopljem iz koša za perilo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 23:12:06
|
|
|
|
scubadiver
|
Heeeeeey Jooly welcome back ;) A si vidla da se jutri dobimo ob pol enajstih v domžalah v supernovi?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 24.8.2008 23:14:10
|
|
|
|
Oranža
|
Čer, jst sem pa čist crknjena, k smo dons imel 2. del zabave za rd, tko da....torta spet uspela, clo bolj kot zadjič, bom prlepla ju3 kkšno slikco....... Jooly, Tanayya WB. Barika super za Martina, naš to počne že kakšen teden .(hoja po stopnicah) Gibigib ta teden, z veseljem, pol se za tavelicga neha ...... Nicolina sam da ste boljš Tintin, bravo za spanje, pa pridna si bla z dojenjem Taja vse naj naj naj, Timon vse naj naj naj ......... Zdej grem pa res spat.... Nočko!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.