|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
24.8.2008 23:17:33   
barika
ja Oranža, potem pa reč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Timon za plezalne uspehe. M. je danes prvič imel priložnost plezat, drugače počne še svašta bedarijuser posted image user posted image

jolly WB

zdej grem pa počas proti spalnici
lahko noč

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.8.2008 23:22:32   
tintin
Jolly, Tanayya WB
Martin bravo, tudi Vasja že leze po stopnicah...

Nasvet prosim: res premišljujem, da bi Vaskota odstavila od dojenja, če bo še grizel...itak se ful malo doji, po drugi strani me bega, ker zaenkrat pije samo vodo pa nič druzga. Kako mu naj dam za pit kako mleko, čaj, kakav? Zna pit samo po Avent lončku, ki kao ni za tople tekočine in slamci...? Koliko rabijo pit taki user posted image ?

Oranža: nogavice z bremzami sem vidla v Hm, tudi supergice so dobl....sem vidla 18/19 cifro...

Aja, jutri se dobim z Vasjevo vzgojiteljico, imava meetinguser posted image

prosim predlagajte termin za Gibigib

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.8.2008 7:52:54   
barika
Jutro
jaz že pijem user posted image , postrezite si š same user posted image user posted image

bi še lahko spala, pa se je mali z glavo butnil v stenouser posted image
v glavnem ...nič se še kej javimuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.8.2008 8:04:57   
scubadiver
Dobro jutro,

Barika hvala za kavo user posted image

Za nami je mirna noč. Zbudila se je samo okoli 10h zvečer. Grem noter, sem ji hotela dati samo dudo, pa se mi je zdelo da je en čuden vonj v spalnici. Sem preverila pleničko in je bil naš otročiček res po dolgem dolgem dolgem času ponoči pokakan.
Se vidi da cel dan ni kakala, verjetno ni imela časa user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.8.2008 8:23:44   
GB
Dobro jutro cveke

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.8.2008 8:29:22   
potepinka
Jutro

Barika hvala za kavico in Martinuser posted image user posted image Timon,Vasjauser posted image user posted image  naš še ni prišel do stopnic da bi imel možnost plezat

Je pa Mark že 14 dni brez dudike,jo je sam začel zavračat,res da ni bil nikoli ljubitelj dudice samo ko je zaspal pa še to jo je takoj ven vrgel.
Sem mu pa merila nogico in ima  13cm( št.21) user posted image ,res da je velik sam mi je smešno ker je hči začela z 18

No sem na brzino izkoristila hčerkin računalnik,ker še spi.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 881
25.8.2008 8:36:31   
GB
Matr me tale rac. heca je kar sam zakljucil moje pismo,da nebomo predolga user posted image user posted image user posted image . No sedaj pa zares.

Hvala za kavico in se enkrat dobro jutro.

Evo sem ravno sedaj vse prebrala in res ste vse cvekeeeeeee.

Mi smo danes frej je tukaj en praznik in potem do bozica niiiiiccccc veeeec . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj se pohvalim (in seveda trkam) , da se  Tianna ze dve noci samo dvakrat zbudi user posted image user posted image user posted image ( ponavadi se je vsake dve ure ) in sem res spocita . Joj upam,da vsaj tako ostane se bolje bi bilo , ce bi spala celo noc . user posted image user posted image

Kanarka : ko sem jest klicala na slo. ambasado so mi rekli, da moram izpolniti priglasitveni list in da bi bilo najhitreje  to naredi v sloveniji oz. nekoga pooblastim . Potem pa moram se rojstni list dati in seveda mora biti preveden v slovenscino user posted image user posted image . Mi je tista z ambasade poslala spisek prevajalcev in te neke dokumente . Zato sem mislila ,ce katera dela na upravni enoti ,da mi razlozi, kako bi jest to izvedla s tem prilglasitvenim listom . user posted image user posted image

JOlly, Tanaya in Ajtak  WB

TinTIn : tudi pri meni je zelo malo dojenja . Prejsni teden je bilo ponoci in malenkost cez dan , sedaj pa tudi ponoci ne vec in mislim,da res zgublja zanimanje za dojenje user posted image user posted image  . Kako odstaviti nimam pojma , jest jo bom toliko casa dokler bo se malenkost zanimanja ( pa itak so tudi mlekarna na minimumu, tko da bo ze ) .

Barika : bravo za fanta je pa res faca

Tamala se je zbudila , sibam gor pa se kasneje se oglasim

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.8.2008 8:45:46   
naraščaj
Jutro in hvala za kofi.
Naša po stopnicah ne plazi, ker jih v stanovanju nimamo v bloku pa so tko vsrane, da raj neb oz se nisem niti spomnla. Še bo čas, da bo pri babici to prakticirala, ko jo bo pazila.

Spali tko tko, saj je blo treba na vsako 1-2h it dat dudo user posted image user posted image , jo pobožat. Tko zgleda že kr neki časa.

Mi je pa včer čmoknla iz posle in je staknla tako buško, pol pa sem skor jaz  user posted image , danes se ji pa skor nč več ne pozna. Joj če je pa tok živahna, vsepovsod jo je polno. Po rugi strani si pa mislim kr naj bo, sam da je zdrava.

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Čestitke Martinu za podvig na stopnicahuser posted image user posted image user posted image

Tut od nas

Hvala vsem za inf glede vozka. Bomo verjetn naročal tut mi prek e-baya (še atija nažicam, da to realizira, ker je on tam pogosti kupec in ve kak se temu streže user posted image )

Nč grem pomit posodo, se jo je nabralo cel kup (ma T polno pripomočkov, ko jeva user posted image )

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.8.2008 9:15:56   
tabi
jutrouser posted image

Hvala za kavouser posted image user posted image

ma me je ena morila po telefonu,zdej pa nevem kaj sem hotla napisatuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.8.2008 9:17:15   
sonchek
Hojla v novi teden in podopustniški pozdrav vsem....

Evo mi smo preživeli hudo neurje na morju, zadnjo noč nisva nič spala je prikolco treslo in cel user posted image  je bil...naša je HB spala kot ubita...
Drugače smo imeli vreme super...glih prov toplo je bilo Neli je uživala 100 na uro..res smo se imeli luštno....sicer smo prišli en dan prej nazaj kot je bilo mišljeno, sploh ker je bila včeraj napovedana burja in je fulll pihalo...
Tok na hitrco od mene..pa še pred dopustniške grehe pokomentiram, pol vas pa preberem..hm k bo cajt...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Kamin ... a vam se res zdi veliko 3000€ za kamin? Kaj naj pol jaz rečem user posted image ... raj ne povem kolk je bil naš... ampak, če bi še enkrat zidala bi dala spet tok denarja... je vreden... nafte skoraj ne pokurimo (v celi zimi smo pokurili samo 1000 l, pa je hiša velika, pa na porodniški sem-pomeni več doma) ... kamin je ventilacijski in grejemo z njim celo spodnje nadstropje, pa še v zgornje gre toplota... res se splača... slike kamina imam v albumu, geslo: tpt
Sonchek, podoben viseč kamin ima moja prijateljica, visi iz stropa skozi galerijo v 1. nadstropju, kurišče je v spodnjem nadstropju v dnevni ... a sem zakomplicirala? So zadovoljni....
Sonchek, zmer bolj mi je všeč vajin voziček... razmišljam o nakupu....

Za kamin mi niti ni tok velik 3000€ (če jih maš sevedauser posted image )...sicer se pa mal boljši kamini...ti samostoječi itak vrtijo tukaj nekje..tko da to je to...

Voziček...mi smo res fulll zadovoljni....sicer bi bila lahko strehca mal večja..ampak naša res fulll uživa notri..dost bolj kot v spediju...sploh pa ker ima varovalni obroč..nikol ne bi kupila voza brez tega..res je super in priporočam...

tko..zdej grem pa drugo rundo cunj obest..pol pa mal pokomentiram še ostale poste in kakšno slikco prilepim...
lep sončen dan..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.8.2008 9:24:46   
BrinaS
Dan,

evo, mogoce pa vas uspem najti v Domzalahuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.8.2008 9:27:37   
BrinaS
GB, imas zs.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.8.2008 9:32:57   
scubadiver
Matr, jest bom nehala tle pisat, ker zdej me pa že tolk ljudi sledi na temle našem novembrskem forumu da pa kr ni več smešno.. No ja, nehala ne bom, sam bom pa mogla mal pazit kaj pišem, ker vse pride naokoli user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.8.2008 9:45:46   
sonchek
Evo k sem glih fotke dala iz fotoaparata..še par za vas...

Takole naša punca uživa v morju z želvo...
user posted image

pa takole plava

user posted image
(jeeeej je lušno) user posted image

Takole je mal sladoleda poskusila
user posted image
hm je dobr...user posted image

Pa takkole "spančkamo"user posted image
user posted image

Aja pa ene 5x se je že sama usedla...user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem mal pospravt, k mam bombo...pa moj me že preganja...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 889
25.8.2008 9:46:51   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Matr, jest bom nehala tle pisat, ker zdej me pa že tolk ljudi sledi na temle našem novembrskem forumu da pa kr ni več smešno.. No ja, nehala ne bom, sam bom pa mogla mal pazit kaj pišem, ker vse pride naokoli user posted image

Ja tole pa res merkaj...jaz sem že zdavni tole ugotovila in zmer raj mal manj napišem kot preveč..jah na žalost je tko da so eni kot vohuni in te povsod najdejo...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 890
25.8.2008 9:49:52   
DEBELUŠKA30
NARAŠČAJ, imaš zs.

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 891
25.8.2008 9:53:14   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ja tole pa res merkaj...jaz sem že zdavni tole ugotovila in zmer raj mal manj napišem kot preveč..jah na žalost je tko da so eni kot vohuni in te povsod najdejo...

No sej ne pišem nič takega in tudi ta deklica ni vohunila in tud ni blo nič kaj takega in me tudi ne moti da bere, sam če pa bere še kdo za kogar ne vem.. no ja, ni panike user posted image

Sonchek welcome back user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.8.2008 10:25:51   
mklks
helou!

kako kaj? jst sem se šele zdej uspela malo oglasit...mam sestrično na počitnicah, mora izkoristit zadnje dneve pred šolo pa sva skos zaposlene:)

sem v album dala obljubljene slikice naše punce med bučami....geslo je dolenjska (moja čmrla)

aja, eno vprašanje, kako si prlimate avatar....jst sem že parkrat probala pa sem očitno prekratke pameti da bi znala:):)

ja, za soboto upam, da vela, manca in vse druge, če boste imele čas še na dolenjsko pridt pogledat:)
nicolina, upam, da boste že tolk bolš, da vam bo uspelo pridituser posted image

aha, pa še to sem hotla vprašat, ema bi rada na vsak način hodila, in če jo držim za rokice, že kar lepo stopica, če jo posedem se začne jokat, ko jo spet dvignem in hodiva pa vriska.....user posted image zanima me, kako je kaj priporočljivo, da jo jaz držim med hojo, ker postavi se še ne sama pokonci, sicer probava ampak do zdaj ji še ni ratalo??

ajdi fajn se mejte

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

Neposredna povezava do sporočila: 893
25.8.2008 11:38:26   
kanarka
GB, tole mi je pa smešno. Sej naj bi bilo na vsakem konzulatu oz. ambasadi isto pravilo ne glede na državo. V glavnem midva sva mogla izpolniti vlogo ter tukaj zahtevati izpisek iz rojstne matične knjige na mednarodnem obrazcu (prevod zato ni bil potreben), fotokopijo najinih osebnih dokumentov in izpolniti izjavo, kje naj bo otrok prijavljen ter 2 slikci. Ko sva to imela, sem jim po pošti poslala in čez 2 tedna sem imela pasoš. Lahko ti pošljem vso korespondenco s konzulatom (vključno z vlogo in izjavo) in vaše še enkrat pokličeš. Ne more imeti veze ali je to Španija ali Anglija. Vsi smo v EU in na vseh konzulatih bi morala veljati ista pravila.
Včeraj smo bili v Jungle parku in sem uspela narediti točno1 fotko, ker mi je zmanjkalo baterij. Zato tudi tvojega hotela danes nisem mogla slikati (pa sej zdej mam še čas in se ful tolažim). Aja, slikce pa ne morem naložit, ker mi pravi, da je prevelika (ne vem zakaj je prej to normalno funkcioniralo).
Sva pa danes bili v laboratoriju (odvzem krvi) in so jo 4-je obdelovali. 2 držala in 2 iskala žilo. Je tako kričala, da je bilo ojoj. Ko so jo piknili krvi ni bilo in potem so ji z iglo sem ter tja iskali žilo. To je moralo svinjsko boleti. No, zdaj je mimo in se v sobici uspava.

Dopustnice dobrodošle nazaj.

Odstavljalke dojenja, good luck.

Nicolina, upam, da je tvojmu pikcu že bolje.

Slavljenčki, čestitke.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.8.2008 12:43:11   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Odstavljalke dojenja, good luck.

user posted image user posted image user posted image  so mi tele odstavljalkeuser posted image user posted image user posted image  ful smešne.

mklks ... imate pa res ornk bučeuser posted image  

Grem naprej kosilo pripravljat in mal pospravit, da ne bo Ajda sama ves prah po tleh pobrisala.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.8.2008 13:05:15   
barika
Sonchek WB, luštne slikice,
Mklks..tvoje še pogledam, najprej pokomentiram ostalouser posted image

Scuba, na žalost je forum javen, tam da moreš res ful pazit kaj napišeš. pa sej ti nisi nič kej takega pisala (razen incidenta na morju)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.8.2008 13:06:42   
barika
mklks, waw, ogromne buče, pa šikana mala bučka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.8.2008 13:23:12   
Oranža
Helov!

jst sem pa dobila copatke iz Anglije od Snugllfeet-a. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllll lušneuser posted image user posted image . Manca ti tudi???

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranža: nogavice z bremzami sem vidla v Hm, tudi supergice so dobl....sem vidla 18/19 cifro...

Tintin a me hecaš al kva, a veš da sem jih jst pa kupla 20/21, mah bom pa letela v kr pogledat še za ene, bom moža poslalauser posted image user posted image user posted image .Evo sem ga že user posted image user posted image

Tintin ko ga boš odstavljala,l za pit mu daj kar iz šalčke, tko kot to počneš ti, bo hitro skapiral.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

ja Oranža, potem pa reč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Timon za plezalne uspehe. M. je danes prvič imel priložnost plezat, drugače počne še svašta bedarijuser posted image user posted image

Sej semuser posted image user posted image user posted image . Danes se je pa frajer dvignil ob stolu in potem stol pred sabo porival in hodiluser posted image user posted image . Nimam pa nič dokumentirano, ker preden jst skočim po fotoaparat tamal počne že čist nekaj tretjegauser posted image , se vidi da sem že v letih user posted image user posted image user posted image user posted image

Scuba nč sekirat, ti pa res nč tacga ne pišešuser posted image

Ajtak WB, Sonchek WB, samo da ste se imeli lepo, lušne slikce, Ajtak kje pa so tvoje????

Gibigib, jst bi sreda, če se da, če pa ne se pa tud mal prilagodim (na četrtek), samo ju3 in v petek ne moremuser posted image

Ajd šibam pogledat kaj tamalč2 počneta pa mal morm še pospravit pa kej skuhat ....

Se beremo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.8.2008 13:26:20   
Oranža
mklks ful so bučeuser posted image user posted image .
Aja BTW jst imam dons tud roditeljski sestanek za vrtecuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.8.2008 13:30:57   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

ha, pa še to sem hotla vprašat, ema bi rada na vsak način hodila, in če jo držim za rokice, že kar lepo stopica, če jo posedem se začne jokat, ko jo spet dvignem in hodiva pa vriska.....user posted image zanima me, kako je kaj priporočljivo, da jo jaz držim med hojo, ker postavi se še ne sama pokonci, sicer probava ampak do zdaj ji še ni ratalo??

ajdi fajn se mejte

Ni najbolj priporočljivo da jo sama postavljaš, če pa že jo primi pod pazduho, ne vem če si to mislila, drugač je pša boljš da jo pustiš in sama začne to počet, sej plazi pa se ne..... pa nč hudega če mal pojokca, bo tud hitro nehala, poskusi jo zamotiti s kakšno igračko pa bo....

(Pablo Casals)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.