|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
24.8.2008 15:02:40   
miska73
Pikicao
Saj veš kaki so tipi... če se ga zravn ne nalijejo pol to ni to za njih.

Ti morš pa kr bit faca, če si ta glavna animatorka na takih zadevah.
Kere mišice ta pa bolijo najbolj - tiste na obrazu od smejanja ali na nogah od plesanja?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.8.2008 15:04:45   
pikicao.
iskren povedan me boli cist vsaka misica, ne vem ce me ktera ne boli user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.8.2008 16:07:05   
LuNa73
Evo poročanje o vplivu planetov user posted image :

Nedelja, 24.8.- Zadnji Lunin krajec, ob 1.49
Ponoči je zadnji lunin krajec, luna je v znamenju dvojčkov , sreča se v kvadratu s Saturnom. Najbolj se bo čutilo Saturnov vpliv, ki bo povzročal težave in komplikacije. Priporočam vam, da v nedeljo izkoristite za to, kar je tradicionalno namenjena, za počitek.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.8.2008 16:10:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tiki, dobrodošla... ja naša generacija ni slaba. Mene je tudi včeraj taka nostalgija prijela pa toliko spominov na tiste čase...

Tikli, dobrodošla tud z moje strani.... miška, me je pa zmotlo ja naša generacija ni slaba - naša generacija je najboljša user posted image user posted image user posted image  .... kar se pa nostalgije tiče - bom začela računat za vzbujanje lepih spominov user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.8.2008 16:35:05   
miska73
Luna
He, he ... sam preverjam če kdo prebere kaj napišem

Itak da smo unikatni ne sam najboljši

Drgač pa ...
Sem včeraj med brskanjem po youtube našla enga zagretga fana od U2,
ki ima sestavljene dobre play liste.
Tole se mi že nekaj časa vrti v ozadju:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=04B55B87110C8ABC

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2008 16:45:40 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.8.2008 16:50:46   
LuNa73

Luna
He, he ... sam preverjam če kdo prebere kaj napišem

Aha, test torej....user posted image user posted image user posted image .. ampak testiraj ti nebralnost uporabnic na kater drug račun, ne pa račun naše generacije user posted image user posted image user posted image user posted image ...pišuka, a si lohk predstavljaš, da se jaz ne bi oglasila (prebrala sicer bi), pa bi ble nenaša generacija v zmoti, da smo ble sam ne slabe... to bi pa bla katastrofa. user posted image user posted image user posted image

Drgač pa, a lepilke tistih vročih dedcov pa so kr nekam poniknale....user posted image user posted image

Drgač pa ...
Sem včeraj med brskanjem po youtube našla enga zagretga fana od U2,
ki ima sestavljene dobre play liste.
Tole se mi že nekaj časa vrti v ozadju:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=04B55B87110C8ABC

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 24.8.2008 16:52:43 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.8.2008 16:58:23   
miska73
Luna
Če ful pogrešeš slice...

Evo tle je blo kr neki dobrih:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3071953

A ja, pa bom zdej bol pazla, da mi se ne zareče še kaj takega o naši generaciji user posted image

U2...
Joj kolk mi je dobr Bono kot Mr.MacPhisto. Kolk od teh spotov še sploh nisem vidla do zdej.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.8.2008 17:06:34 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.8.2008 17:06:01   
LuNa73

Če ful pogrešeš slice...

Evo tle je blo kr neki dobrih:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3071953

Sej jih ne tak fejst, ker se še zdaj zdravim od sladkorne in brišem poplave sline, ob zadnjem navalu teh nagcev..no, napol nagcev user posted image user posted image user posted image . Sam bab žab ni nikjer... pa sem pomislila, da bi jih vsaj s tem mal vzpodbudila, da prkukajo na plan.user posted image

A ja, pa bom zdej bol pazla, da mi se ne zareče še kaj takega o naši generaciji user posted image
Ja, to pa le! Sej veš kakšna svetovna katastrofa bi bila, če bi ljudje nenaše generacije živeli v zmoti in ne vedeli kako smo fajn... še posebej pa midve user posted image user posted image user posted image

Miška, jst se vse sam hecam....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.8.2008 17:09:32   
miska73
Ne vem če bo samo omenjanje nagcev privablo punce na RR.
Dans se itak vse s svojimi dragimi stiskajo al pa se kje martinčkajo ko je danes sonček vn prlezu...

Bo pa treba že kajga konkretnega gor nalimat, da ga bojo mogoče zavohale.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 859
24.8.2008 17:12:46   
pikicao.
jz se ne stiskam k mojga ni,
sm pa zavohala ene tipcke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 860
24.8.2008 17:14:27   
pikicao.
user posted image

na enga

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 861
24.8.2008 17:15:04   
LuNa73

Ne vem če bo samo omenjanje nagcev privablo punce na RR.
Dans se itak vse s svojimi dragimi stiskajo al pa se kje martinčkajo ko je danes sonček vn prlezu...

Bo pa treba že kajga konkretnega gor nalimat, da ga bojo mogoče zavohale.

Eh, ne bom lepla nč.... itak pa..miška, si mi ti čist dovolj... user posted image  Sej jst se itak ne rada gužvam user posted image user posted image user posted image . Zakaj pa se ti ne muckaš? user posted image

pikicao...sem tebe misla pr leplenju..in evo tebe user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 862
24.8.2008 17:18:15   
miska73
Pa sma le priklicale pikicao...

Luna
Moj je še kar v fazi prebujanja user posted image user posted image user posted image - še kako uro mu dam pol pa akcija.
Pa jst neki delam za službo... s tem, da vmes muzko poslušam in RR-jam...
Pa ti?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.8.2008 17:20:53   
LuNa73
Moj je šel... jaz pa mal po RR bluzim... in pravkar sem se nasmejala od srca...do solz.. ko sem prebrala eno uporabnico macka22 TOLE ... sem dobla idejo, kako se resit nadležnih dlak... sam razlog za razburjanje si morem še najdit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kak pa to, da tvoj še spi? a je mel nočno?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.8.2008 17:28:07   
miska73
Luna, hvala za link user posted image user posted image user posted image user posted image svašta...

Moj je bil včeraj na fantovšni pa se dons z mačkom ukvarja...
Saj drgač je že ustal, sam ni še čist zafunkcioniral.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.8.2008 17:39:45   
LuNa73

Luna, hvala za link user posted image user posted image user posted image user posted image svašta...

Moj je bil včeraj na fantovšni pa se dons z mačkom ukvarja...
Saj drgač je že ustal, sam ni še čist zafunkcioniral.

hmmmmmmmm... a ti pa nisi bla na dekliščini? user posted image  Ampak, veš, ko berem odgovore tele mačke22 na temah, se tak režim... drgač pa... tm na spolnosti pa partnerskih odnosih najdeš svega i svašta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 866
24.8.2008 17:45:57   
miska73
Ah meni se enostavno ne da brati vsega in svašta... in ponavadi ne lutam po teh temah.
Mi je bolj všeč v domačem okolju - na tehle temah tu na Zanositvi.

Midva sam ženina poznava - od mojga sodelavc.
Tko da je bla udeležba z najine strani sam na fantovšni.
Bova pa naslednjo soboto na njuni poroki, tko da bova imela priliko spoznat še nevesto.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 867
24.8.2008 18:42:27   
sonček85
erin :kako je lep pikec.komaj čakam april ,da vidim in držim svojega v naročju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 868
24.8.2008 20:19:36   
spelka12
Oooooo babe!
pikica - da se nisva midve srečale na deklišni. Jest sem bla tud trezna, tko da bi se te sigurno spomnilauser posted image .

Sem se javila za šoferko (itak sm še na tabletah in nej bi ne pila) pa mi je blo žaluser posted image . Sem nazdravla z mojo cimetovo tequilo, pol mi je pa zapasala. Prot koncu sem še eno butnla za lahko noč ,več pa ne upam. In ko pridem domov surprise, surprise....moj že spal ko polhuser posted image . Bojda je blo preveč pijače in ni zdržal pritiska user posted image user posted image user posted image user posted image , je bil že ob polnoči doma.

Za nazaj ne morem it brat, nimam časa. Če se je kaj resnega zgodilo pa naj ena obnovo napišeuser posted image .

Lepo nedeljo še naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 869
24.8.2008 20:22:22   
sonček85
vidim ,da si se imela fenomenalno ,razen presenečenja doma.user posted image jaz bi ga zbudila ,saj takrat baje decim še bolj paše.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.8.2008 20:25:19   
spelka12
Oooo ne, to pa ne. Sem bla tolk huda na njega. Mi je pustu presenečenje v kopalnici, tko da sem najprej pol ure pucala, preden sem šla lahko ležat. Matr če ne preneseš pijače pač ne piješ. A ni tko? No ala pa vsaj pospraviš za sabouser posted image .
Hm sonček, a tebe že nosečniško razganja mogoče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.8.2008 20:33:43   
sonček85
ja malo me pa res.No tudi moj sedaj spi in gre ponoči v nočno tako ,da me ne sme razganjat,jutri grem pa po 14 dneh spet delatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.8.2008 21:02:45   
pikicao.
he he spelka, si mela pa pestro ;) a mas raje cimet kt sol pa limono ;)
se mi pa smils d si mogla pucat, jz bi ga zbudila pa ga naterala pucat user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.8.2008 7:38:56   
oktavija
Dobro jutro bejbe moje!

Bi eno kavicoauser posted image ali pa čajčekuser posted image

No evo da vam še jaz javim na raport!!!

Pri meni vse BP, včeraj sem dobila malo temperature (37,1) ampak nič strašnega, verjetno me je zmatrala ta nenadna razlika v vremenu zunaj saj me je že ponoči treslo od zime....

Drugače pa smo si pri nas umislili novo igračko..user posted image user posted image user posted image  zdaj ko še nimava otrok sva midva dva velika otroka....user posted image user posted image user posted image  
No pa poglejte kaj imamo....

user posted image
JA JA skuterja sva si umislila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res sva kot dva najstnika!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.8.2008 9:15:31   
beyba
oila sam na hitro vsem lep pozdravček ...

Erin vem kje si pa vrjemi bo bolš... Pri eli je blo tako , da se je stanje začel izbolševat konec 7 tedna je blo še noro.Osmi teden smo pa žebolš začel. Zdej se pa ogromno prenosimo, sam jokamo pa ne več veliko, ubistvu zelo malo jokamo. Ela je pridna ko strela. ponoči mi spi nekje od osmih do devetih zaspi pa se potem navaddno dojiva nekje od 1.00 do 4.00 kakor ji paše potem pa še spi, če se kasenje dojiva spi dlje tut do 8.45 potegne, če se pa ob enih, sva pa ob pol sedmih pokonci, ker takrat pa noče šeeno rundo odspat podnevi pa šist odvisno. V avtu se dere ko jeshar v lupinci,  v vozičku tut, ker bi mlada dama zdej že sedela (stara je pa dva mesece) se hoče pobirat ker ne vid z voza, pa ne gre in pol se deremo. Voziček pa itak ni za spat....kadar jo ravno tako ujamem da je zaspana pa da zaspi pa hitro letim en krog...Uglavnem erin saj bo....

Za vse ostale sem napopala nekaj slikic novih(12) v album si lahko pogledate kako je naša punca že velika...

Vsem En velik hug in pozdravček pas se oglasim še kaj mamo jamranje pa bo vrjetno konec veselja v stolčku....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?