gajka
|
Čestitke vsem novopečenim mamicam ob rojstvu njihovih štručk! Zoja Miša - me veseli, da me vsaj katera malo oponaša, ne glede na to, kaj ji na joški visi med surfanjem po RR. Sicer pa je važno, da so siti! Kapljice pa jaz dajem Roku takrat, ko slišim, da se mu ful pretaka po želodčku, no, je to itak skoraj vsak dan, potem imamo pa orkester na trobila! sayuri - ko ugotoviš, kako se tega ostanka nosečniškega trebuha po hitrem postopku znebit, se pa priporočam za recept. Imam pa jaz poleg trebuha še en problem in sicer, da se je nekaj maščevja in odvečne kože po porodu čudežno preselilo še na moj hrbet! tejkaz - sem prepozno videla, da ste bili popoldan v Velenju. Se nama pa res ne uspe srečat. Pa upam, da vas ni toča zasula na pikniku, ker je bilo pri nas belo kot bi sneg zapadel. bella02 - jaz sem Roka te dni oblačila v kratek bodi in potem zraven ali tanek bombažen pajacek ali pa tanke hlačke s podplatki. Imamo pa v stanovanju še kar prijetno temperaturo, če je pretoplo, si malo s klimo pomagamo. Danes pa dobi spet dolge rokave, se je kar dosti ohladilo. Uporabljam pa tudi Pamperske tako kot ti, ampak nimamo nobenih problemov. Vedno pa pazim, da je plenica dovolj visoko potegnjena in da so tisti ''naborki'' ob nogicah lepo naštimani. Sem pa najprej uporabljala Pamperske št.1, ko pa je presegel 4,5 kg pa sem prešaltala na št.2. In kako smo pri nas? Hja, včeraj mi je Rok pripravil novo presenečenje... Sva se spravila kopat. Naštimam vodo v banjico, ga slečem, primem nageca v roke, da sem še brisačo raztegnila na previjalni... In naenkerat začutim nekaj mokrega po majci in slišim, kako nekaj teče po policah od previjalne mize. Super! Ni še nehalo tečt, ko zaslišim tisti znani zvok, ko rita popusti pod pritiskom... In tako je mamica končala s polulano in pokakano majico, police na previjalni oškropljene z urinom, na tleh v kopalnici pa pravi umetniški izdelek rumenkastorjavih kupčkov in lužic... In to tudi po čisto sveže oprani talni brisači!
|