Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 23.8.2008 22:39:50
|
|
|
|
zarja1
|
Sem morala it mal višje...... pa zajodlat......veš Mb je prevč blizu avstrijske meje pa nas včasih potegne notr.... A ostale so pa že . Sam Grethy pa se vidim, a ne? Pa naša Gigi in Mismis še ne spita........pa Lara tud bolj dolgo bedi.........A STE VSE NA PIVU......
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 23.8.2008 22:51:00
|
|
|
|
želvica99
|
Ja včerj so pretiravale . Morm pa priznat, da se bom mogla tud jest podrzat v posteljo, že moj mal z očmi zavija- ga ne vidm ampak vem Lahko nočko pa pozdravček od moje
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 23.8.2008 22:58:52
|
|
|
|
zarja1
|
Lahko nočko Želvica, lepe sanje ........mogoče pa so ostale na dekliščini od Pikovitka......
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 23.8.2008 23:15:44
|
|
|
|
zarja1
|
Ja nič babike moje........lahko nočko vsem skupaj
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 4:55:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lahko nočko Želvica, lepe sanje ........mogoče pa so ostale na dekliščini od Pikovitka...... Kaj naj rečem, Zarja je uganila, midva z Žići sva dejansko bili na dekliščini, ampak o tem kdaj tretjič . lepo se imejte in se tipkamo danes....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 7:55:46
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro, lepotičke! Dobro spale? Ja vem, še ninate. Jaz sem zgodnja, ker sem med iglavci mismis, gigi! A se sme kej zvedet? Kar poznam pikovitek, vem, da je bilo superca! Joj, tako bi jo stisnla zdej... Lepo nedeljo!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:03:36
|
|
|
|
martin6
|
Živjo! Jaz sem danes začela z inekcijami Superefect pa me zanima če lahko ?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:15:51
|
|
|
|
lara light
|
Živjo! Ne vidim ovir. Po punkciji in vse do testa pa je odsvetovano. Srečno!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:17:54
|
|
|
|
lara light
|
Tudi jaz rabim pomoč. Ima katera pri roki slikco s točkami na stopalu za maternico in jajčnike, prosim? Sem brskala, pa nič našla. Iščem naprej...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:33:11
|
|
|
|
Grethy
|
DOBRO JUTRO, DOBER DAN ... upam da bo danes kaj manj deževen in orkanski kot včeraj ... no ja kakršenkoli že bo, naj bo lep ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:35:56
|
|
|
|
lara light
|
Grethy, dober dan! Pri nas se kaže čudovit dan...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 9:57:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro. Pri nas na gorenjskem se nebo že kaže v vsej svoji lepi plavini. Pa naj kar tako ostane, da ne bo spet kakšne toče. IZVIRNO SPOROČILO: lara light Tudi jaz rabim pomoč. Ima katera pri roki slikco s točkami na stopalu za maternico in jajčnike, prosim? Sem brskala, pa nič našla. Iščem naprej... A veš, da mene tudi to zanima. Sem iskala, pa nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:05:10
|
|
|
|
lara light
|
O, Lučka! Upam, da najdem...približno se mi zdi da vem kje naj bi bile te točke, a slikca bi zlo pomagala. Kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:11:08
|
|
|
|
želvica99
|
Dobro jutro . Martin ti kar veselo do punkcije, tko kot je Lara rekla, ker potem boš nekaj časa na hladnem . Špikanje nima veze. Ja pri nas na gorenjskem je dons res lepo ane Larica carica, bo treba mal na sončka . Upam, da ste včeraj vse pospravile, ko je blo tako zateženo vreme, zdj pa na zrak. Punce ali ima tale GK LJ kakšno svojo stran na netu, kakšne podatke o tem kaj počnejo itd., Postojna ima to super zrihtano, za GK pa nikakor ne morem ugotovit, če delajo Laser hatching, so skrivnostni ko .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:12:00
|
|
|
|
želvica99
|
Sori Lučka bučka ti si na gorenjskem, sem ti dala pomotoma ime Larica carica
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:14:30
|
|
|
|
želvica99
|
Lara nimam slikc, drugač bi pomagala. Počakaj da se zbudijo mis in ostale, so baje žurale, sj si vidla. Te imajo sigurno kakšne podatke. Bi pa tud mene to zanimalo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:15:19
|
|
|
|
Grethy
|
Oj gorenjke, ne mi skomin delat ... ker jz sem gorenjka na štajerskem ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:18:22
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro...... coffee za vse. Mismis+Gigi malo nam le povejta, kak je blo........a ste namučle našega Pikovitka? Lučka, Lara, Grethy
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:19:14
|
|
|
|
želvica99
|
Grethy a tam še ni ? Drugač pa od nas, vedno pride tudi do vas, včasih je mal zamika . Imate pa zato dobre žure, mi je mal Zarja včerj razlagala, tukaj je pa bol mrtvilo kar se tega tiče, vsi nekak zapeti.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:22:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Grethy a tam še ni ? Drugač pa od nas, vedno pride tudi do vas, včasih je mal zamika . Imate pa zato dobre žure, mi je mal Zarja včerj razlagala, tukaj je pa bol mrtvilo kar se tega tiče, vsi nekak zapeti. poznam to, sej sem šele dve leti tu, prej sem bla v zapeti deželici ... glede na to pa da se včasih zjutrej peljem iz službe in imam čast gledat v sončni vzhod, ti povem da se ga tu pri nas prej vidi, ker pol šele pokuka čez hribčke tudi do vas, ampak ni panike ... nam pa res pošljete če le imate , tud kako neurje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:22:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Punce ali ima tale GK LJ kakšno svojo stran na netu, kakšne podatke o tem kaj počnejo itd., Postojna ima to super zrihtano, za GK pa nikakor ne morem ugotovit, če delajo Laser hatching, so skrivnostni ko . Želvica dobro jutro....sem mislila, da še poležavaš.....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:25:19
|
|
|
|
zarja1
|
Kaj je to Laser hatching?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:31:20
|
|
|
|
zarja1
|
Z mojim tenisom ne bo nič dans. Me vse mišice tak bolijo, da pop*****, bom bolj poležavala v in klepetala z vami. Pa tak al tak moram malo Pa ve pikice, kaj boste počele?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:36:57
|
|
|
|
lara light
|
O, hvala za kavico! Ne se preveč matrat! Dobim prijetne obiske in odhajamo za cel dan na potep! Grem se pripravit, kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 10:54:31
|
|
|
|
želvica99
|
Grethy ne bomo več pošiljal, oblubim . Zarja , sem že nekaj časa v pogonu. Laser h. je tanjšanje ovojnice blastociste z laserjem, da se lažje ugnezdi. Jest sm mela super blastociste, pa se niso prijele, tko da razmišljam v tej smeri, da bi blo to dobro v naslednjem postoku. Reško vem, da to dela, ima napisano na netu, v GK LJ so pa ful skrivnostni, nič ne piše o teh novostih, sploh ne najdem njihove strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?