|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
23.8.2008 20:12:06   
murencek

Pozdravljene!

Jst pa samo javljam, da sem včeraj dobila copatke v Deichmannu (v Domžalah so jih imeli, v Postojni pa ne). Copatki so Baren-Schuhe, usnjeni, brez opore itd. So zelo udobni. So bili pa znižani, ker so jih imeli spomladi že tam, pa so se hoteli znebiti zalog. Aja, stara cena je bla 16,90 EUR, nova pa 9,95 EUR.
Upam, da sem kateri kaj pomagala.
LP

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 826
23.8.2008 20:13:10   
murencek
 A

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 827
23.8.2008 20:14:31   
murencek
Aja, še izgled copatkov:

LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.8.2008 20:27:33   
murencek
se opravičujem. Res ne vem, kako da se slika ne pojavi gor.
LP

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.8.2008 20:43:45   
mklks
hej čveke, kje pa ste vse?

naša mala že spi, je bla čist fuč, mami pa tud ni nč bolš.....tko me vse boli kt me že dolgo ni...bi rabla eno orngi masažouser posted image

pri nas mamo pa buče velikanke...in to tri...taveča ma 60kg, sem emo slikala med vsemi pa se je kr zgubila med temi bučami...bom jutri naložila slikce:)

glede čeveljčkov ne bi znala svetovat nobeni, ker pri nas še nismo tako dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV!!!!

nicolina upam, da je z vami kaj bolšeuser posted image user posted image user posted image

ajtak dobrodošla nazaj z morja...upam, da dobimo kake slikce za pogledatuser posted image

zdej pa grem, me čakajo trije ogromni kupi za zlikat tko da...če začnem danes, bom mogoče glih do drugega tedna končalauser posted image user posted image user posted image

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.8.2008 20:51:11   
tintin
Evo poročam, po včerajšnjem joku smo spali celo noč. Ob 4h se je prebudil, sem ga malo podojila in hop nazaj v posteljico še budnega, je malo pojamral in spal do 8h. Upam, da bo zdaj naprej tako.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.8.2008 21:11:39   
DEBELUŠKA30
Tabi imaš zs!

Nicolina, kako ste, upam, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image !
TinTin super vama gre user posted image , boš drugič na kufetku izdala recept user posted image !

Tanayya in Ajtak, dobrodošli nazaj user posted image !
Ajtak, mi imamo že 4. zobek user posted image !

Ilije in Murencek lepo, da se kaj oglasita, smo vas pogrešali user posted image !

Mi smo pa danes imeli "vaški" piknik, ni bilo za prehvalit user posted image , E2 ga je kar prespala!
Prejle sem pa torto spekla k mamo jutri "smn" a katera pride? Zgodaj zjutraj jo samo še namažem, da bo do 12 ure na red user posted image !

Zdaj grem pa spat, da se ne bo moj user posted image  pritoževal, da ponočujem user posted image !

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.8.2008 22:09:34   
babuka
Lep pozdrav vsem skupaj!AJTAK prosim,če nam dodaš še en zobek in sporočam ti mere za 9m.
8200g,70,2cm lepo se imejte še naprej se slišmo,ko mi bo Taja  to dopuščala,kajti je zelo živahna in polna energije.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.8.2008 22:10:24   
scubadiver
Ojla,

nas je danes pralo kot norce celo popoldne. No, Lane ne, mene in mojega. Za danes si je namreč moj sposodil od ene kolegice prikolico in v službi avto s kljuko in sva vozila na deponijo odpadni material in vse to. Mene je nakonc že tko zeblo da je bla groza. Bla sem mokra od dežja pa še tale mraz. No ja, sva preživela in upam da ostaneva zdrava.

Ajtak WB user posted image
Murencek hvala za info o copatkih. Bom šla v ponedeljek pogledat user posted image

Mklks super za buče. Eno prišparaj za noč čarovnic user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Lana user posted image user posted image  za prve besede in hvala za pike poke, hvala tudi ostalim, ki mislite na nas. user posted image
Scuba, pr nas je tako, da na pregledu pri 9 mes. vzamejo kri in vodo. Midva ga imava 4. sep.

Hi hi tudi midve ga imava 4. septembra - na moj rojstni dan user posted image . Joj ampak bogi Tin no in seveda tudi vidva s tvojim z njim. Upam da bodo antibiotiki prijeli in da bo hitro bolje, da se vsaj naspite.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 834
24.8.2008 8:20:57   
Tanayya29
Dobro jutro.

Danes pa vam jaz kuham,kavouser posted image user posted image .

Mi smo spali od 19.30.-7.15.Z zbujanjenm (3x),no ampak pri nas malo popije mleka,in potem takoj nazaj zaspi.ma bi mogla jaz tudi mal prej hoditi spat,ne pa ob enih zjutraj.....

Nicolina,joj sem slabo brala,upam,da je antibiotik prijel,danes je zihr,kakšen dan, dva še traja.ane.en objemček za Tina,da se čimpreje pozdravi.
mkkls kako je luštna ema,sem si pogledala fotke.
Anit28 joj,čestitke Tjaši za rojstvo.Pa Urban je tko luškan dečko,res....se mi zdi,na momente full tebi podoben.
Scuba,vi ste pa ornk pridni.
Pa ja nas boš povabla na otvoritevuser posted image user posted image user posted image .

Ojoj,kosmate kosmulje...FIFI JEEEEEEEE...živ žav.....

Taj že skače...grem

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.8.2008 9:18:00   
BrinaS
Dobro jutro in pozdravcke se od nas.

Ja Tannaya, nas je ze naliman pred TV (ziv zav)
Sem vas na hitrco preletela in cestitam vsem slavljencem, user posted image  Gruska za vrtec in user posted image  Barika za diplomo.

Nicolina - cimprejsnjo ozdravitev Tinauser posted image , da je antibiotik prijel in upam, da ste se lahko vsi naspali

Pri nas se ne dogaja nic posebnega, dnevi bezijo otroci pa rastejouser posted image  
Izkoriscamo lepe dneve, tako da prihajamo domov na vecerjo, kopanje in spanje.
Vceraj smo jo odrinili na Veliko planino in hb smo ujeli zadnjo mozno gondolo za v dolino pred nevihto - potem je nehala voziti zaradi grmenjauser posted image  Pa spet je pri Kamniku padala toca, tako da smo se morali vracati po drugi poti, ker je bila cesta poplavljenauser posted image  Res ne vem, kaj je zdaj s to naravouser posted image  Da ne govorim o tem, kaksen je videti gozd se od prejsnjih neurij...

Tina je osojila prve besede am, am, am - ko zacne to izgovarjat je ze precej panika za hranouser posted image  in pa, pa in maha z roko tako, kot je nekoc Titouser posted image . Spanje - kaj je to prespana nocuser posted image  
Bom sla tudi jaz pogledat za te copatke Murencek.
Zirafa user posted image  za sluzbo, da ti uspe!

Tintin - da vam cimprej uspe projekt spanje.

Pa spet imate nove avatarje; Ilije - lustkani punci in Scubadiver - kje si pa tega snelauser posted image

Aja, pa dva zobka (zgornji enici) sta prebila v zadnjem tednu.

Sigurno sem se kaj pozabila... pa drugic

Lepo nedeljo!

p.s. A je kaksno srecanje v LJ ali okolici predvideno?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.8.2008 9:27:06   
naraščaj
jUTRO IN HVALA ZA KAVICO.
Pri nas še kr dežuje na srečo Dravinja ni poplavla.
Spali smo kr dobr. Zvečer je T kr padla v komo sicer se je pol ene 4x zbudla pa sem/sva ji šla dat dudo in je spala do 5ih v svoji sobi pol pa je prišla k nama in smo potegnal do 8ih user posted image user posted image

Ajtak, WB

Naša še pa nč kaj ne gleda TV, njej se mora tko kaj dogajat oz zadnja 2meseca tak sam šiba sem in tja, da je joj. Zaj pa še Tomija goni ko prnorcih.

Scuba, dej se mal na izi, da ne boš res kje zbolela, ker včer je blo pa res grozno vreme.

No se še kaj javim, ker T pleza pod stojalom za perilom in bo vse skup prevrgla, ma očitno skrivalnice user posted image .

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.8.2008 9:28:59   
Laubica
DOBRO JUTRO -MOJ SINE DANES ČASTI SAJ IMA ŽE 10 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 838
24.8.2008 10:23:01   
levčica
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Jst pa samo javljam, da sem včeraj dobila copatke v Deichmannu (v Domžalah so jih imeli, v Postojni pa ne).

A to pomen da je v pondelk srečanje v Domžalah, k vas bo neki pršlo po copatke?!?!user posted image

nicolina a ste kej bolš?user posted image

scuba user posted image  za avatar, sm se prou nasmejala. Pa paz na zdravje, da te na bo položil!

Gruška a je pritožba uspela aaaaa!?! Bravo za vrtecuser posted image

Barika user posted image  za diplomo, ene ste pa res pridne!

Zirafa upam da dobiš službo. Pa še to - en naš znanc (no js ga že ene 20 let nisem vidla) ma menda v Bratislavi avtoservis (pomoje servisira VW, vem da je pred dvama letoma vozil enga hudga Pasata), to čist tko BTW, sej sploh ne vem kak avto mate.

Ajtak lepo da ste nazaj. Naše mere pri 9ih mesecih 73 cm in 8,970 kg, smo pa še kar pr 4ih zobkih, sam je zadnje dni tko tečen da ne vem če ne bo ene pet zobov naenkrat ven butnlouser posted image

lepo se mejte

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 839
24.8.2008 10:31:40   
nicolina
Dobro jutro,
Tanayya havla za kavico, ti nč ne zamerim, ker si bolj slabo brala...user posted image ,  le pejt mal prej spat, ne pa ponočevat.. user posted image user posted image

No, današnja noč je minila malo bolj mirno, je vsaj malo bolj spal, sicer je še jamral v spanju, ampmak antibiotik že deluje. Samo da je bolje, sploh nisem navajena, da ga matra, ker je bil vseh 9 mes. zdrav. Poleg tege mu pa še zobki rinejo ven, ker se slini sto na uro. Hvala vse, zlate ste user posted image user posted image

Ajtak WB user posted image .
Tintin user posted image user posted image  za spanje.

Ilije in murenček, lepo da se oglasita, Brina tebe smo tud pogrešal. user posted image

Scuba, joj kako ste vi pridni, a pol boš pa kmal častla s kakšnim kofetom v LJ. user posted image

Pri nas os tud aktualni Fifi in cvetličniki, jih ful rad gleda....

Dajica, kako si, si kaj boljše volje? Dej javi se kaj. user posted image

Šibam, se je zbudil, se beremo.... pa pa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
24.8.2008 11:15:02   
Ilije
Ojla!

Naša tamala spi, tavelika pa veselo divja z dedijem, tako da imam nekaj časa, da kaj napišem. Kosilo je namreč pri babiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

A ste kaj nabavlale sedeže za na kolo???? Kje in katere. Bi mogoč kako kratko turco sprobala, da vidim odziv, čeprav se mi zdi še mal zgodi.

Jaz še letos ne nameravam kupovati novega, ker imamo še starega od Iris. Mislim, da sem ga kupila v Hervisu, je takšen ki se namontira spredaj (ti so uporabni le kratek čas, ker imajo nosilnost samo do 13kg). Firma je pa kr ena, nič posebnega. Pa še to, Ajda ful uživa na kolesu! Sam da vidi, da gremo v akcijo začne kr ploskat... Seveda smo sedaj na bolj kratkih turah do 10 km, na katerih spoznavamo naravo, kakšno pesmico pojemo itd. Kolesarimo pa že dober mesec.

Hvala tanayya za dobrodošlicouser posted image

Bom še pol kej več napisala, ker me zdele brat meče z računalnika.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 841
24.8.2008 12:47:44   
Mishika
Ola
najprej HVALA za pohvale mojega škratka, sem kr zrasla za kak cm user posted image

Naraščaj mi tud nimamo isofixa pa smo se odločal med romerjem al pa mc tobi in zmagal je slednji. Oba sta kako med najbolj varnimi, pa jaz sem hotla še da ima položaj za spanje, da ne glavica bingja medtem ko spi. Smo ga pa enostavn sprobal v obeh posedet, sicer se  ni v nobenmu neki bunil, pa smo zdel tobija, je bil takrat celo v akciji za 170

tintin to s spanjem poznam, tud Vid se zelo pridna zbuja ponoč, če se zbudi kake 3x je luksus. Pa zadnje čase traja kake pol ure da zaspi nazaj. Tud midva sma pustila da je imel mal pevskih vaj, sicer grem na vsake 3-5 min k njemu, pa dudo not pobožam, pa grem. Trajal je kake pol ure, sam se je ponoč vseen zbujal user posted image

Mi smo že kupli kr cicibanove copatke, ker zunih pa res ne more več bos al pa v coknah capljat. Ma pa ful visoko nogico, tko da lahko ima edin te na vezalke, ne vprašte kolkrat si jih odveže user posted image user posted image . drugače pa zdej pridno vstaja ob vsaki opori in se sprehajo ob sedežni user posted image . Jaz sem bla pa dans pridna in naredial gibanco, sam speče se pa bo.
Lep nedeljo vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.8.2008 14:10:05   
barika
Dan,
za nami je še ena prespana noč (do 10. zjutraj, jah je pač nedeljauser posted image )

smo šli malo v šoping mene oblečt za diplomo, hlače že imam, moj mi je pa kupil eno srajico in eno majico, zdej pa ne vem, a si še zg. del jakne kupim, al kr en brezrokavnik, pa čevlje še rabim (itak), pa torbicouser posted image

kok gre men tole na jetra, da se moreš lepo oblečt, sej kavbojke in srajica sta čist kul, tak kot da dajo zaradi cot boljšo oceno..kr neki

Kdaj pride pa Gruškola nazaj???user posted image

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
24.8.2008 15:29:16   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Hvala tanayya za dobrodošlicouser posted image   In vsem ostalim tudi.

Bom še pol kej več napisala, ker me zdele brat meče z računalnika.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.8.2008 15:30:06   
potepinka
Dan

Se na hitrco javljam,sem brez računalnika danes pride računalničar upam da ga zrihta že enkrat za nazaj nisem nič brala prave ste čveke.

No tudi mi smo imeli posvetovalnico Ajtak še naše mere
9mesecev+14 dni  12.300  in 79 cm

ko bom dobila rač.obljubim da preberem za nazaj vas že pogrešam
pa pa

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.8.2008 15:56:48   
mklks
helou!
me sva šele zdej pršle domov, sva ble pri moji babici na kosilu....ema je sam padla v postlo, tko je bla zmatranauser posted image

laubica.....čestitke za 10 mesecev

zdej pa grem, se še kasnej kej javim, morm mal po internetu za kake copatke pogledat....mam ene usnjene iz male maše, zdej bi pa rada naročila kake bolj kompaktne...bomo vidli  še

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.8.2008 20:42:47   
mklks
pa kje ste ve ženske?:):)
kaj bom zdej po cele dneve mela samogovore?user posted image user posted image

našauser posted image že spi, da mal nadoknadi, ker že par dni nič ne spimo...očitno jo neki matra...verjetno zobkiuser posted image

jst grem še zlikat, kar mi je ostalo od včerej, pol pa spat, da tud mamica mal nadoknadiuser posted image

danes sem vidla, da je v baby centru avtosedež prioriXP, ki smo ga mi kupili pred slabimi tremi tedni, v akcijiuser posted image - pa kaj čmo:)

ajdi mejte se

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.8.2008 20:55:41   
DEBELUŠKA30
... spet se mi mudi... ITAK

GB, Mateja pravi, da se ti je javila user posted image  in da te bo poklicala naslednji teden en dan. Ona ima T2 in je klicanje v tujino ceneje, tko da kar pusti naj te pokliče user posted image  in jo vse sprašaj!

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.8.2008 21:16:37   
tintin
ojla babe,

Gorenjke smo se nekaj pogovarjale, da se dobimo ta teden na Gibigibu?? A bi se res, ker bo ta teden še kar fajn vreme, potem je pa že tko šola (in Emma in Enej in še kdo ne bodo mogli)??

Spanje - so far, so good. Včeraj 21-4 in potem do 8h.

Dojenje - danes me je grizel in sem pospravila mlekarno. Pomoje jo ima zadost in jo bomo počasi zaprli. Itak se doji samo zj, zvečer in včasih  enkrat malo čez dan (a ne vsak dan).

toliko, ššibam papa

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 849
24.8.2008 21:31:40   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               5× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  6× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 7×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               5× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                2× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995g in 71,5 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  4× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 kg 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm

KANARKA
Sara                    4× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            5×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          3×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 2× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  3× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                        user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   2× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              4× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm

GB
Tianna           2× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 4× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm

21× user posted image       21×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.