naty13
|
Dannnnnnnnnnnnnnn. Hvala za . Ne vem, katera jo je že kuhala. Poporodna skleroza. Miškolinček Lepo, da si me pogrešala. Z Joštom sva mal poležala, se oblekla in nafutrala (beri namučila) potem smo šli pa v Qlandio po fasngo, pa v Merkur po kuhinjsko digitalno tehtnico do 10kg, potem pa doma takoj tamavga nafutrat pa stehtat, zdej pa spi v vozičku na balkončku. Pa še internet mi je štekal, pa mi ni odprlo strani, sem probavala, ko je Jošt papal, ker mam takrat skoraj pol ure cajta. Sem pa presenečena, ker naj bi mel po tej vagi 3800g, pa mi poje od 70-100ml, največkrat po 80ml. Res je dolg, ampak noge in roke ima pa zobotrebce. Glede dojenja pa nič slabe vesti, tudi jaz sems e zasekirala, pa je zdej že dobr, če ne gre, ne gre. Koliko pa tebi poje, ker se ti fajn redi. Si enkrat rekla, da ti ne poje veliko, pa se ti tolk redi, ker je očitno to pri nas enako Veliko odstopanja pa tudi ne more meti tehtnica, kvečjemu manj lahko kaže. Bambi si me prehitela. Andrejaboris vse pozdravlja, Enej je bolje, sta pa z Matejchi skupaj v sobi in vse avgustovke lepo pozdravljata. Tejka bom pa jaz tehtnico prinesla, ko bova šle vozičkat, pa bova še Jaša stehtale, ker ti ziher drug teden ne bo več potegnila. Krysia sem mela isti problem. Jošt mi je dvakrat potegnil in konec, pa mi ni zaspal. Tako se v 4 dneh nismo nič zredili, ko smo prišli iz P, pa mleko sem izgubljala, ker ga napumpala tudi nisem veliko. Zdej se pa kar lepo počasi redi, ko smo na umetnem mleku. Buhtlčka pa tudi jaz že cel teden pogrešam. Dojenč lepo, da nas prideš mal pogledat. Za slikico navodila ti bom pa mal prebrskala, kje so, da ti ne bom jaz preveč zakomplicirala. Sicer pa Gajka, Sayuri na pomoč.