rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kaj bi jaz naredila, sem ti že napisala: nič, pustila bi, da se sine sam zmeni s starši. Problem tu gor (na forumu) je pa po moje nastal zato, ker se tebi, kiki, zdi neumno, da moraš bit hvaležna za nekaj, česar nisi želela dobit, ampak si to selitev naredila svojemu možu na ljubo. Zdi se ti, da bi lahko bili bolj srečni nekje na svojem ali pri tvojih, z enako vloženega denarja. To razumem. Tudi razumem, da kljub skupnemu življenju želiš imet svojo svobodo. po mojem je problem ravno v tem, da ves čas dvomiš, ali je bila to tvoja prava odločitev, da živite tu... To, da razmišljaš, ali bi bilo boljše, če se ne bi tako odločila, se mi zdi, da zna pobrati veliko energije in podzavestno lahko začneš zamerit svojemu možu, ker si navsezadnje to naredila zanj... Zato je toliko bolj pomembno, da on ureja vse take zadeve, da nimaš s tem ti opravka, ker tako se jeza samo nabira... Tudi je fino, da se lahko s taščo normalno zmenite - mogoče bo ona prepričala še tasta - saj verjetno vidita, da vidva nimata. Razumem, da se ne misliš zapufat za njihova okna, če menjava ni nujna - je pa res, da onadva tam živita in ju pač stara okna bolj motijo kot vaju, to je logično. spregledale ste še eno možnost: vse skupaj vrneta, se odrečeta.....in gresta na svoje. stvar rešena. ker marsikdo si misli, da je dobiti bajto super.....kar pa je z njo in njenim vzrževanjem povezano, pa se v efvoriji "dobil sem!" pozabi.