|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Financiranje tasta in tašče
21.8.2008 14:31:54   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

vem da imam streho nad glavo, ampak želim živetisvoje življenje, ne pa da tast diktira že če se ne obrnem prav

ajm so sori... ampak kako pa mas lahko take zelje, ce si prisla k njim zivet user posted image user posted image user posted image  to me pa res zanima...??? ker mi nikakor tole ne gre skup....user posted image

Ne glede na to kje živim, imam ne želje ampak nobeden ne bo diktiral mojega življenja, ker je moje, če ga pa tebi lahko kdorkoli pa izvoli. Ne gre ti skup, da bo nekdo živel moje življenje, ti si pa res za heceuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
21.8.2008 14:34:29   
rija
kiki, če bi bila ti moja snaha.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.8.2008 14:34:51   
M1987
Hmmm... Vem kaj misliš - zdi se ti neumno plačevati in sebi odrekati stvarem za tasta in taščo. Vem eni mislijo, da ko prepišejo na sina ali hči, aha dal smo mu vse, pol hiše je še moje, do smrti bom v njej, račune bo že tamlada plačevala, penzijo imam - in se jih preprosto fučka. A je tako? Ti bi pa rada, da vmes kaj našparata ali si sama privoščita, ne pa da tastu in tišči menjavata okna in urejata njuje stvari, s tem da še vse stvari plačujeta. Pa bolje bi bilo, da si bi odplačala pol hiše in da stroške porazdelite. Ah ja... Tu je zdaj vse na možu. Mi je to totalno glupo user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.8.2008 14:36:59   
lemavrica
Če je mož lastnik hiše, je kot dober gospodar dolžan vzdrževati hišo in s tem tudi etažo v kateri živita tast in tašča. Če pa nimata trenutno dovolj finančnih sredtsev za nova okna, se lepo vsedite vsi 4 in se pomenite o nujnosti zamenjave oz. ali se da še počakati z zamenjavo.

Drugače pa jaz ravno zaradi takih problemov NIKOLI nebi živela pod isto streho s lubijevimi starši, še s svojimi nebi. Ta mladi in ta stari pač ne gredo skupaj in pika.

Kljub vsemu pa res ni za pričakovat da če že živijo skupaj, se mora ona podrejati njegovim staršem. Zakaj že? Ok neko spoštovanje že izkažeš in to amak da si pa skoraj suženj tašče in tasta, ja to pa ne.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.8.2008 14:38:42 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
21.8.2008 14:42:44   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Kr povej zakaj, me res zanima. Če bi bla hudič kot si napisala, bi ble s taščo že zdavnaj skregane, tko se pa dobr razumemo, da veš.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 55
21.8.2008 14:44:13   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Kr povej zakaj, me res zanima. Če bi bla hudič kot si napisala, bi ble s taščo že zdavnaj skregane, tko se pa dobr razumemo, da veš.

user posted image to pa ne štekam, če se dobro razumete, zakaj potem se ne vsedete vsi štirje za mizo in se pogovorite o menajvi oken!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.8.2008 14:44:17   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Hmmm... Vem kaj misliš - zdi se ti neumno plačevati in sebi odrekati stvarem za tasta in taščo. Vem eni mislijo, da ko prepišejo na sina ali hči, aha dal smo mu vse, pol hiše je še moje, do smrti bom v njej, račune bo že tamlada plačevala, penzijo imam - in se jih preprosto fučka. A je tako? Ti bi pa rada, da vmes kaj našparata ali si sama privoščita, ne pa da tastu in tišči menjavata okna in urejata njuje stvari, s tem da še vse stvari plačujeta. Pa bolje bi bilo, da si bi odplačala pol hiše in da stroške porazdelite. Ah ja... Tu je zdaj vse na možu. Mi je to totalno glupo user posted image

Ne, da bi si odrekala in sebi jemala, če trenutno nimam. Saj sem ji rekla da naj počakata če ni res nujno, bova pa drugo leto, če ne gre zdaj.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 57
21.8.2008 14:45:32   
petja
Jaz ti lahko samo rečem, da če bi moja starša name prepisala vse svoje premoženje (hišo in parcelo) bi jima z veseljem zamenjala okna, pa še dopust bi jima jaz plačala.

OK, štekam, da vidva nimata veliko denarja, vseeno se pa vprašaj, kje bi vi živeli, če vama tašča in tast ne bi PODARILA vsega. In kako bi živeli user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.8.2008 14:45:49   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

user posted image ........menjat okne........

kaj ti Rožica se nikoli ne zmotiš?? ne bit tako cinična!!!

-----------------------
Jasno, da se user posted image ! Sicer ne v enem sestavku 5x, ampak ok.. user posted image

Verjetno sem še bolj planla nanjo, ker nekaj tako nehvaležnega in brezobzirnega že dolgo nisem brala.
In napisano v takšnem grdem tonu, da bog pomagaj moževim staršem user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.8.2008 14:47:03   
KIKI****

user posted image to pa ne štekam, če se dobro razumete, zakaj potem se ne vsedete vsi štirje za mizo in se pogovorite o menajvi oken!!!!user posted image

Fragola sej sem že napisala. Tašča in midva imamo dober odnos, problem pa je tast, ki tud tašči ne da neke mere da ima prav. Ko si zapikne nekaj v glavo bi tko moglo bit pa ni važno kako, v tem je največji problem. Seveda pa se to tiče tud tašče, ki je seveda njegova žena in da prav tudi njemu. Kot pa sem že povedala, se vsega čez noč ne da, pa pika. 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.8.2008 14:50:40   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: petja

Jaz ti lahko samo rečem, da če bi moja starša name prepisala vse svoje premoženje (hišo in parcelo) bi jima z veseljem zamenjala okna, pa še dopust bi jima jaz plačala.

OK, štekam, da vidva nimata veliko denarja, vseeno se pa vprašaj, kje bi vi živeli, če vama tašča in tast ne bi PODARILA vsega. In kako bi živeli user posted image .
Kako bi živeli in kje? Ko sva se vselila sva najprej prekrila celotno ostrešje, ker ni bilo za nobeno rabo. V mansardi ni bilo nič, samo goli zidovi in sva veliko vložla v stanovanje, tko da bi s tem denarjem znali nekako drugje uredit in bi živeli tam. Dobil je vse, ampak vse sva si mogla uredit sama, ker na betonu pa se res ne da spati al kako? Rade volje bi jima menjala okna, če bi imela denar, pa tud dopust ni problem če bi imela bi jima plačala, ampak nimava. Če nisem teganapisala že 100xuser posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.8.2008 14:52:06   
petja

Kako bi živeli in kje? Ko sva se vselila sva najprej prekrila celotno ostrešje, ker ni bilo za nobeno rabo. V mansardi ni bilo nič, samo goli zidovi in sva veliko vložla v stanovanje, tko da bi s tem denarjem znali nekako drugje uredit in bi živeli tam. Dobil je vse, ampak vse sva si mogla uredit sama, ker na betonu pa se res ne da spati al kako? Rade volje bi jima menjala okna, če bi imela denar, pa tud dopust ni problem če bi imela bi jima plačala, ampak nimava. Če nisem teganapisala že 100xuser posted image

Jaz to čisto razumem, samo če bi si morala samo zemljo sama kupit, bi te prišlo več kot sta do zdaj vložila!

Lp, petja

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 62
21.8.2008 14:53:41   
fragola
Jaz sem bla tudi študentka in sem hodila delalt, ker ne pomaga da jočeš,da nimate denarja, ker sam ne bo pršu, bo treba kaj delat, da ga boste dobili!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.8.2008 14:53:54   
Rožica I

Dobil je vse, ampak vse sva si mogla uredit sama,

-------------------------
Oprosti KIKI, ampak res ne morem, da ne bi rekla še to user posted image !

Cel sestavek je napisan v takšnem stilu, popolnoma nesmiselno!
In iz vsakega stavka prav štrli ven požrešnost..

ROŽICA

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.8.2008 14:54:03   
rija

kar razmisli malo kako bi ti lahko bilo hudo, če bi dobila kačo kot sem jaz....

in očitno se dobro razumete samo do takrat, dokler je po tvojeuser posted image

saj, ko vse štima se ni umetnost dobro razumeti. to postane modrost in umetnost, ko se mnenja razlikujejouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.8.2008 14:54:08   
KIKI****

Jaz to čisto razumem, samo če bi si morala samo zemljo sama kupit, bi te prišlo več kot sta do zdaj vložila!

Ne rečem da ne, ampak bi pa mogoče pri meni doma, kjer del hiše propada imela bolj svobodno življenje. Pa ne bom zdaj o tem. Kakor je pač je in verjamem da bomo vse uredili, še vedno smo.

Vprašanje je samo kaj bi naredile ve? Pa sem dobila še cel kup mnenj, zgražanj in vsega drugega. Pa hvala vseeno za vse odgovore.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.8.2008 14:56:28   
KIKI****

In iz vsakega stavka prav štrli ven požrešnost..Žalostno, kako me lahko obsojaš.

Jaj, kaj moram v vsakemsestavku spisat vse za nazaj?. Dobil je zemljo in hišo, ampak sva si sama uredila svoje stanovanje. Bo talo boljše?user posted image
Požrešna si mogoče ti, ker jaz žal nisempa bi mi mogoče to kdaj prav prišlo, dobro da vem. Ne obtožuj po nepotrebnem ker tega nisem prosila.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 67
21.8.2008 14:59:03   
KIKI****

Jaz sem bla tudi študentka in sem hodila delalt, ker ne pomaga da jočeš,da nimate denarja, ker sam ne bo pršu, bo treba kaj delat, da ga boste dobili!

Sem lepo napisala da sem delala sicer do aprila in da oktobra spet začnem za dololen čas, potem bom pa že kaj našla. Pa ne da nimamo denarja, mož dela cele dni, ampak nimamo ga trenutno tolk kolikor bi prišla okna za hišo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 68
21.8.2008 14:59:59   
Anonimen
Vprašanje je samo kaj bi naredile ve?

Nehala bi se zanašat na to kaj bi lahko dobila.

K sam to pišeš. To je on dubu, to jaz, to....če ne bi kle bi pri meni.....kaj pa če ne bi mogli ne tu ne tamuser posted image

In če se dobro štekate kot trdiš bi se o tem že pogovorili in rešili.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
21.8.2008 15:02:09   
KIKI****

kar razmisli malo kako bi ti lahko bilo hudo, če bi dobila kačo kot sem jaz....

in očitno se dobro razumete samo do takrat, dokler je po tvojeuser posted image   Sploh veš, kaj si napisala?  Vsak od nas (midva z otrokoma in tašča in tast) živimo ločeno družinsko življenje in dokler bom jaz hotela nekaj si bom če bom zmožna privoščila, brez da bi vprašala tasta in taščo, če smem.
In ne bom se podrejala tastu že iz principa ker pije. S taščo pa vedno doseževa kompromis ki je dovolj dober za vse.

saj, ko vse štima se ni umetnost dobro razumeti. to postane modrost in umetnost, ko se mnenja razlikujejouser posted image

Očitno lahko po tem sklepam, da se ti podrejaš vsakemu. Če ti tako paše, tud v redu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 70
21.8.2008 15:02:12   
maruškaŠ

In iz vsakega stavka prav štrli ven požrešnost..Žalostno, kako me lahko obsojaš.

Jaj, kaj moram v vsakemsestavku spisat vse za nazaj?. Dobil je zemljo in hišo, ampak sva si sama uredila svoje stanovanje. Bo talo boljše?user posted image
Požrešna si mogoče ti, ker jaz žal nisempa bi mi mogoče to kdaj prav prišlo, dobro da vem. Ne obtožuj po nepotrebnem ker tega nisem prosila.

Ja, ampak ostali smo si morali pa zemljo in hišo ali stanovanje kupit in ga potem pravtako preurediti. In verjameš ali ne - največji strošek je prvotni nakup.

Pa ne rabiš nič pisat za nazaj - ker smo vse razumeli - samo strinjamo se ne. Morda res nisi dobila stanovanja na ključ - si dobila pa pol poti. In sama si se odločila, da boš živela pri tvojem - nihče te v to ni silil.

In mož kot lastnik je dolžan svojo lastnino vzdrževat - če pa investicija še ni potrebna - potem pač naj to tudi pove.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 71
21.8.2008 15:03:51   
fragola
Kar sem jaz opazla iz tvojih postov je, da ti rada poveš in vzbujaš pozornost kaj mata vidva, potem pa se jočeš, da nimata denarjauser posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 21.8.2008 15:05:01 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
21.8.2008 15:04:41   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vprašanje je samo kaj bi naredile ve?

Nehala bi se zanašat na to kaj bi lahko dobila.

K sam to pišeš. To je on dubu, to jaz, to....če ne bi kle bi pri meni.....kaj pa če ne bi mogli ne tu ne tamuser posted image

In če se dobro štekate kot trdiš bi se o tem že pogovorili in rešili.

Sej se moram res smejat, itak da napiešm to vedno, kadar nekdo napiše da nisem hvaležna za nič, ker si očitne vsak ne prebere vsega. Ne moremo se pogovorit sami, ker moža ni doma, se bodo pa sami ko bodo to hoteli. Pa da še teb enkrat napišem se štekam s taščo, tast pa je zgodba zase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
21.8.2008 15:06:35   
Anonimen
se bodo pa sami ko bodo to hoteli

Pol pa ne vem kje je problemuser posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
21.8.2008 15:06:48   
KIKI****

Kar sem jaz opazla iz tvojih postov je, da ti rada poveš in vzbujaš pozornost kaj mata vidva, potem pa se jočeš, da nimata denarjauser posted image

Ne fragola, motiš se, ker ne si tud ti napisala in marsk+ikatera da živim v luftu, da nism hvaležna da sem vse dobila podarjeno,... Zato semnapisala kaj imava in kaj je kdo dal, naredil. Ne vzbujam nobene pozornosti in je niti ne iščem.
Pa še enkrat, ne jočem da nimam denarja. Samo napisala sem, da ga za okna nimava. In ta stavek sem parkrat že napisala. Očitno tud ti ne prebereš vsega, žal.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?