|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
20.8.2008 21:05:34   
NinaŠ
jaz biti tu user posted image pa ne biti dolgo user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
20.8.2008 21:11:06   
NinaŠ
jih še cunje moram iz sušilca zložit.... ...pa počakat da stroj opere in nove not naložit user posted image user posted image user posted image user posted image   ...matr sem lena zadnje dni (spet user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
20.8.2008 21:31:09   
petarda
evo jaz pa iz stroja v sušilc vrečt user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
20.8.2008 21:37:22   
nincy
1000 X user posted image  vse napišem pol pa bla bla bla...

Vglavnem na hitrco:
Včeraj izpraznila denarnico, je že nekaj zimske robe, jaz sem gledala bolj za trenirke pa majčke da bo imela L za v vrtec. Največ nabavla v Kik in pustila najmanj €, v H&M in C&A bi pa itak vse pokupila samo se mi zdi da je vse ratal tolk drago user posted image  user posted image  user posted image  Al sem pa jst čudna user posted image  Upam da imam zdaj za 2 meseca mir.

V petek imam sestanek z vzgojiteljico, ki bo imela L v vrtcu, pa v torek pregled pri P. Potem se pa že skoraj začne zares.

Bubu zaate pa user posted image  user posted image  user posted image , držim pestke.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
20.8.2008 21:38:30   
petarda
Bubu zaate pa , držim pestke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
20.8.2008 21:39:41   
petarda
user posted image user posted image Nič...grem tudi jaz pod kovter....user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
20.8.2008 21:45:02   
NinaŠ
nočko petarda user posted image ...jaz sem pa zdaj prišla mal k sebi user posted image

Ja sem pozabila povedat - tud sama sem izvohala da nekaj jesenske robe je že po trgovinah, čeprav prav dobro še niso založeni user posted image (bi se lažje in hitreje za na ekvator oblekel user posted image ). Sama sem se komaj premagala, da nisem drobižkoma kaj kupila user posted image , ker sem šla v fasngo izključno zame user posted image - sedaj sem opremljena za prve hladne dni, bom pa itak še kaj dokupila.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
20.8.2008 21:59:01   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubu zaate pa , držim pestke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image A vidš, to je pa tko, če hočem nahitrco napisat, da me ne bi spet ven vrglo.

Se opravičujem Bubi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
20.8.2008 22:00:27   
nincy
Zdaj pa user posted image  spat...se mi ne da čakat, da stroj opere.

Nočko

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.8.2008 7:41:05   
petarda
Jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.8.2008 7:46:17   
petarda
Gresta Bosanec in Slovenec po temi skozi puscavo, seveda v mraku ne vidita
velike luknje pred seboj in padeta notri.

Pa pravi Slovenec: "Ja kaj bova pa zdaj naredila?"

Bosanec pa odvrne: "Jao...pa vi slovenci bi samo radili!"

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.8.2008 7:46:42   
petarda
To je en za lažje prebujanje...pa treniranje okic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.8.2008 8:17:01   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: dobro jutro!  ...in hvala za kavo

Danes sem fuuul težko vstala user posted image   ...pa drobižka sta bila tud sitna user posted image  - Anže se je 10 min drl user posted image  ker je včeraj pri mojih starših pozabil raketo - narejeno iz papirja - jaz pa danes nisem znala naredit točno take kot jo je imel (ja celo rakete sem že zlagala zjutraj user posted image ) user posted image , Tina pa 10 min joka, ker nisem znala naredit točno take frizurce kot si jo je želela user posted image     ...in to je bil jok v duetu, šele po sem popuser posted image  da sem tud jaz samo človek in ne vsemogočna mami sta se čudežno pomirila user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.8.2008 8:26:38   
amy26
Amy, na tvojem mestu bi ga pa pač pustila brez gatk le v kr.hlačah

v varstvo je šel s peleničko, pol pa se je v avtu tok drl in se je mož ustavil in mu jo dal dol, gospe pa razložil da je pač noče in res ko sem jih prišla iskat ga je gospa hvalila, da se je pokakal na školjko in ga je držala in večkrat šel lulat, samo za spat mu jo je dala in pol ko se je zbudil spet dol.
Ni bilo nobene nesreče, tako da je bil ful ponosen nase in danes je šel seveda brez peleničke in brez spodnjic, samo kratke hlače. Otroka treba poslušat, rasteuser posted image

pa dobro jutro

petarda hvala za kavico, eno sem spila že ob 6.30 zdej bi še eno, jo grem skuhat

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.8.2008 8:38:38   
ada2
dobro jutro!

jaz sem bila včeraj čisto fertik. četudi imam prilagojeno delo je še vedno polno letanja sem in tja. je pa tudi res, da je bilo vreme neko obremenjujočeuser posted image

Bubi dobro opravi!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.8.2008 13:36:04   
kvaka
Novemberke pozdravljene user posted image

Vas že dolgo berem sedaj pa se vam še oglašam v novi ˝preobleki˝ user posted image   user posted image  

Če katera ugane kdo sem jo čaka prijetno presenečenje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.8.2008 14:02:45   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boš morala pa kaj več povedat o sebi user posted image ...vsaj kolk otrok maš, pa kakšnega spola, pa starost user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.8.2008 14:07:07   
NinaŠ
OK kvaka, a lohk 2 povprašanjiuser posted image

1. se javljaš po dolgem času IN v novi preobleki?
2. ali se javljaš po dolgem času v novi preobleki? 

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.8.2008 14:07:58   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boš morala pa kaj več povedat o sebi user posted image ...vsaj kolk otrok maš, pa kakšnega spola, pa starost user posted image

Pol pa ne bo več zanimivo user posted image  user posted image

Sploh ti ki imaš mal user posted image  v sebi me boš itak hitro razkrila user posted image  user posted image  

pa še vsaj mislim, da me od novemberk še najbolje poznaš

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.8.2008 14:08:02   
NinaŠ
no evo dve osumljeni manj sva že user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.8.2008 14:12:09   
kvaka
se javljam po kratkem času v novi preobleki 

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.8.2008 14:31:33   
petarda
bubi dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.8.2008 14:35:02   
petarda
Vas že dolgo berem sedaj pa se vam še oglašam v novi ˝preobleki˝

ne...ni bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

koga še poznam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.8.2008 14:38:40   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

se javljam po kratkem času v novi preobleki 

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

po dost kratkem času

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
21.8.2008 14:40:15   
kvaka
user posted image  user posted image  sem po profilu brskala pa se zabrskala user posted image  user posted image  user posted image

sem email popravljala tako dolg da me je odjavilo in ponovna prijava ni bila več možna user posted image

No zato sem se morala ponovno registrirat in zato imam nov nick user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 21.8.2008 14:45:12 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?