Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:04:54
|
|
|
|
pikecpokec
|
Kaj pa če nardiš kak tečaj za kozmetičarko al pa maserko? Ni treba na faks, pa po moje tud precej dnarja lahko zaslužiš
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:06:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ja, je glupo vprašanje. Pridi na mojo fakulteto. Varnost in policijsko delo. In v tretjem letniku imaš potem malo bolj razdelano. Ne sliši se slabo. kaj pa je to zaena šola? Je tudi izredni študij? Daj kakšne link, plis. A veš da sem jaz tudi takoj na policijsko pomislila, ko sem prebrala tvoje vpašanje. Pa se ne hecam in tudi nič slabega ne mislim. Ampak je tako, nekako najbolj konkretno delolo to, vsaj zdi se mi. Ni kr neki. edin denarja glih ni v tem poslu.... pa privat tud ne mores it....
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:06:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kakšn fax neki... Za polagalca keramike pejt, na m2 računajo ko norci Dnarja bo k dreka, pa še matrat se ti ne bo treba z diplomo Ji tud jaz to govorim, pa jo očitno ne zanima ona bi se očitno rada mal matrala za knjigami Dej no, Volga, kadiš lahko kdr češ, pir piješ zraven, skos na malce hodiš... Pa kofe dobiš zastojn pa take. Ni slabo, ti rečem
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 11:06:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 11:08:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:20:34
|
|
|
|
MAŠKA
|
Volga zelo mi je všeč tvoj stil odgovarjanja tule na RR, odlično znaš ljudi postavljati na realna tla, si direktna brez dlake na jeziku, tako da bi bilo dobro nekako izrabiti te tvoje sposobnosti. Včasih si sicer malo žleht pa nič zato, vsaj malo popestriš dogajanje na RR. Sicer ne vem kakšen poklic bi naj to bil... mogoče psiholog, psihiater No, upam, da ne bo potem preveč samomorov , ampak ljudi je pač treba včasih tudi na realna tla postavit.
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:23:12
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Katey IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A kakšn fax neki... Za polagalca keramike pejt, na m2 računajo ko norci Dnarja bo k dreka, pa še matrat se ti ne bo treba z diplomo Ji tud jaz to govorim, pa jo očitno ne zanima ona bi se očitno rada mal matrala za knjigami Dej no, Volga, kadiš lahko kdr češ, pir piješ zraven, skos na malce hodiš... Pa kofe dobiš zastojn pa take. Ni slabo, ti rečem Vidš na vse te ugodnosti pa tud pomislna nisem, pol pa boljš da začnem jaz v to smer razmišljat , pa še z diplomo se mi ne bo treba več ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:30:06
|
|
|
|
baguSka
|
a tko... mogoce bi sla pa volga lahko za kaksnega detektiva al pa bodigarda!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 11:36:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:38:26
|
|
|
|
baguSka
|
Glede na to, da so nam rekli na fakulteti, da moramo samo dobro govoriti o njih, te bom popravila brez smajlijev. ok.. jih bom jst namest tebe dala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 11:41:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 11:42:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Če ti je cca. 100€/dan zaslužka dovolj... pridi v taxi, Volga.
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:26:22
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Veterina . kaj točno naj bi tale smajli kle pomenil?
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:27:27
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Če ti je cca. 100€/dan zaslužka dovolj... pridi v taxi, Volga. Kaj se pa v taxiju študira?
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:31:28
|
|
|
|
Katey
|
Definitivno nič slabega, je pa velika razlika med delom v tajništvu in veterino, ker če sem prav razumela, bi Volga nekaj delala, pa ne v zvezi z ekonomijo. Upam da te pa ni preveč zmotil .
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:33:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Definitivno nič slabega, je pa velika razlika med delom v tajništvu in veterino, ker če sem prav razumela, bi Volga nekaj delala, pa ne v zvezi z ekonomijo. Upam da te pa ni preveč zmotil . Mene ni. Karnisa, kaj pa naj v taksiju delam? Mislim, misliš, da naj grem taksi vozit ali kaj?
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:37:51
|
|
|
|
Volga
|
Ti, lukra, samo vpisov pa zdajle v jeseni v 1. letnik ni več, a ne?
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:41:07
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Definitivno nič slabega, je pa velika razlika med delom v tajništvu in veterino, ker če sem prav razumela, bi Volga nekaj delala, pa ne v zvezi z ekonomijo. Upam da te pa ni preveč zmotil . Ni me zmotil, samo nisem vedla, al je bil namenjen Volgi kot veterinarki al temu, da je v veterini velik dnarja...Nima veze, štekam zdej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 12:42:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:42:57
|
|
|
|
Katey
|
Važno da se razumemo.
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:50:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ti, lukra, samo vpisov pa zdajle v jeseni v 1. letnik ni več, a ne? Volga... do 30.8. imaš čas, da daš DRUGO PRIJAVO za vpis na faks. V NM imaš še 37 prostih vpisnih mest. Tko, da sedaj ti je zmanjkalo izgovorov, da tega ne bi naredila. Ampak na linku nisem videla, kje v NM je to. O.K., ekonomska šola, maš kakšno številko, kontakt, ime na koga se naj obrnem? Prosim.
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:53:23
|
|
|
|
dory
|
jest bi te dala na ekonomijo-smer trženje :)
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 12:54:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: dory jest bi te dala na ekonomijo-smer trženje :) ha, ha, daleč od tega, kar bi rada počela. Oz. to bi v primeru,d a bi šlo za smrt rešit. Po moje bi raje pucala, mp3 v ušesa, možgane na pašo, pa pucat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.8.2008 12:57:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 21.8.2008 13:00:23
|
|
|
|
Paštetka
|
kaj pa če bi šla kakšne tečaje delat? Ker v prihodnosti bo največ denarja oz. zaslužka, pri kakšnih organizacijah, družbah, ki se bodo ukvarjale z varčevanjem energije
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?