|
RE: Vem, najbolj neumno vprašanje, toda... 26.8.2008 8:44:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* za dilpomante visoke varnostne ne verjamem, da bi bili orto težko zaposljivi, ali pač? nimam pojma, tako si jaz pač mislim. da bi študirala nekaj zelo zahtevnega, kar jeziki so - predvsem v smislu porabe časa, je zelo težko poleg redne službe in družine. res je bolje, da si najdeš nek študij, ki ga lahko opraviš bolj kampanjsko. računaj, da boš študirala ob večerih, kak fraj dan si boš vzela, ne boš mogla delat vsak dan in kadar se ti bo zahotelo. na tvojem mestu bi resno pregledala ponudbo študijev, ki jih nudijo v NM. jaz ti svetujem, da se držiš principa "minimum effort, maximum comfort". razen, če ne misliš študirati samo zato, da študiraš. ja no, saj verjetno imaš prav. Jeziki bi bili verjetno res tu mač. Pa v končni fazi grem itak lahko na kakšen tečaj na čez, da se malo pocrkljam. Zakaj bi delala šolo? Ja no, v končni fazi tudi zato, da bi pač nekaj imela, ker SŠ ni danes nič. Kje je veliko dnarja, me ne zanima, tisto na začetku je bila bolj šala kot ne. Rabim službo, kjer prečmiš do penzije.
|
|
|