|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
21.8.2008 10:52:34   
vaney
dan.

midva sva se že malo potepala....nekam čusno vreme je zunaj

takole pa izgledajo Anžetovi novi copatki shoo shoos, zaenkrat so nam všeč, malo so mu res preveliki (št. M), ampak ni tako hudo (1,5cm), saj noga hitro raste

user posted image

user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.8.2008 12:01:22   
majra
Dan!

Se vidi, da je skor pol Slovenije na čveku v živo. Pri nas se oblači, tako da ljubljančanke in štajerke ne pretiravat, da ne bo neurje user posted image

Se moram pohvalit oz. Katja se mora, da imamo 3. zobek. Četrtemu pa mičkeno manjka, da bi pokukal na plano. Je pa Katja ful pridna, edino ponoči jo matra in se zbuja v user posted image .

Kaj od sadje dajete vašim sončkom? Jaz nimam nobene ideje več. Banane mi noče jest user posted image  Nisem še slišala za nobenega user posted image , da ne bi imel rad banane. Moram jo danes zmešat z bučko, da vidim če bo popapala. Pri nas je zakon meso in zelenjava, sploh koleraba user posted image

Grem uspavat Katjo. Sama noče zaspat, potem ko zaspi, se je ne upam pustit same na zakonski, tako da glih moram it počivat oz. spat user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.8.2008 12:34:44   
vaney
majra, pa Katjo prenesi v njeno posteljico, ko zaspi, da ne boš "morala" it tudi ti spatuser posted image
drugače pa jaz dajem Anžetu jabolko, banano, hruško, lubenico, breskvo, marelico, grozdje in to je počasi to, včasih samo, včasih mu dodam malo jabolčnega soka, da se nam ne pokvari (smo ga dobili, pa pijemo samo vodo), včasih keks zraven ali pa malo mleka...pri nas bolj zelenjava in meso škripatauser posted image če bi bilo po njegovo, bi pa itak jedel samo keksolino, grisolino, rižolino, frutolino....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.8.2008 13:55:56   
karmyka
DAN user posted image

Da se spet malo javim.
Hvala ker niste pozabile na Leino in Teino obmesečnico.

Imeli smo razvojno tako da z razvojem je vse ok pediatrinja se kar ni morala na čuditi da sta toliko pokazali po 3 mesecih, res bila je čisto presenečena glede na
to da sta nedonošenki in da pri korigiranih 7 mesecih že sami stojita na nogicah ob upori in da obe že sedita in glede na to smo imeli maja še nevrofizioterapijo. Pokazala mi je samo kako ju vspodbujam ko stojita pa potem da si znata pomagati kako nazaj pridet na tla.Uglanem res sem vesela za niju da sta tako korajžni pupiki.user posted image

Kar se tičenašega vrteca porodniška mi poteče marca pediatrinja mi je svetovala naj ju vpišem drugo šolsko leto zaradi prehladov bronhitisov itd....
Pa da še napišem za seznam, naši novi podatki: mere pa od 19.8
LEA 7700g 69cm 44cm, TEA 7500g 69cm 45cm

Trenutno sta obe spet na Sumamedu antibiotik pa vročina,kašljanje
hropenje groza,si kar podajata tele prehlade in vse kar paše zraven. user posted image Tako da smo sedaj že drugič prestavili tretje cepljenje čez 14 dni spet ponovni pregled.

No pa da še malo potožim jutri zjutraj peljem svojega user posted image v vojašnico na odhod za Kosovo še ne vem kako bo vse skupaj izgledalo prvič ko je šel v Afganistan je bilo precej žalostno zdaj bo pa še toliko bolj.
user posted image user posted image

Pa Lea in Tea želijo vse najboljše za obmesečnice vaših sončkov in sončic pa rojstne dneve mamic. user posted image ,user posted image

Pa še mekaj slikc
user posted image
okupiranje atija
user posted image
user posted image
Tea
user posted image
Lea
user posted image
Lea
user posted image
pogled z posteljice
user posted image
Lea
user posted image
Tea
user posted image
Lea
user posted image
user posted image
Tea
user posted image
user posted image
No pri nas se je začelo odpiranje vrat na omaricah
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.8.2008 14:09:38   
Sunny Morning
karmyka tvoji punci sta pravi babnici, pa tako sta posrečeni...ti bosta še delali sive lase.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.8.2008 14:29:40   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Kaj od sadje dajete vašim sončkom?

Nektarina, kivi, jabolko, hruška, papaja, melona, breskev, banana, marelica.
Po navadi zmešam nektarino, malo banane, marelico. Vedno mu ponudim 3 vrste sadja.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.8.2008 15:31:01   
sani1
Kava v Ljubljani uspela.
Luka je bil tako priden in seveda blažen med ženami... Pa štajerke pri vas? Kdo je bil najbolj priden in kdo nagajiv? user posted image

katee- se je tvoj Žan Luka že naspal. manja pa zdej spi. Od kofetkanja in nakupov je zaspala ko top. 

Jaz pa zdej kuhat, da bova potem jedli kaj dobrega. Malo cvetače pa krompirja in meska pa bo...

mml- oprosti ker sem te gnjavila nisem vedela, da imaš službene obveznosti...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.8.2008 15:32:39   
sani1
karmyka- tvoji pupi sta pa res čudoviti. Ja ima sunny prav da ti bosta še delali sive lase. Pa tako se že na noge postavljala. Super. Mi še nismo tako daleč.

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.8.2008 15:54:50   
TRIŠ
 Sunny morning kakšna lepotička raste iz majhne Nejeuser posted image
Karmyka krasne deklice imašuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.8.2008 16:16:02   
nana35
katee,user posted image za nečakovo operacijo,da jo je dobro prestal.

vaney,lepi copatki,bodo mu pa že kmalu prav.

Punce,super da smo se dobile danes na pijači in čvekanju,pa martinci,koali in tudi intruderci(čeprav ne do konca),za sprehod v mesto in klepetanje še naprej.Sem pa seveda posebaj vesela,da sem spoznala limmo in njeno Nežo,v resnici je res taka lepotička kot na slikicah ima pa čarobne oči in dooolge trepalnice.To se bodo pulili fantje zanjo.user posted image Seveda pa lepo tudi,da je prišla mala pikica malo pogledat četudi brez Gašperja,a se je zato vseh malo nacartala.

majra,user posted image za nov zobek.Od sadja Klemen dobi breskev,jabolko,hruško,pravzaprav skoraj vse,kar se dobi v trgovini za kupit.Pa tudi slivo in grozdje(v kašicah).

karmyka,user posted image super si zrihtala tale avatar oz.tvoj dragi!In obema pikicama user posted image  tudi za njune mere.Ja upam,da bo vam čas hitro minil brez tvojega dragega.Tudi moj sosed gre na Kosovo,je imel ravno ta teden poslovilnega.
In slikice so res posrečene.

sani,pri nas pa je bila Neža na srečanju blažena med moškimiuser posted image .Sami dedci,pa še Gašper je manjkal.Drugače pa je tudi uspelo,kaj pa druga.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.8.2008 16:32:28   
koala
Punce hvala za čudovito čvekanje in sprehod.

martinca a je Patrik zdaj vredu?

katee super da je nečak dobro prestal operacijo, mu pa z Alexom žliva še ekspresno okrevanje.

karmyka, čudoviti sta tvoji punci in tudi jaz upam, da vam čas brez atija hitro mine.

majra super za nov zobek, upam da še naslednji pokuka na plano brez težav.

vaney čudoviti copatki.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.8.2008 19:52:55   
klepetka
oj

LAna že spi, jaz pa hitro sem.

Ljublajnčanke, hvala za super družbico.Super ste.user posted image  Otroci so bli zelo  pridni, sploh LUka.To morste videt; ko da ga ni blo cel cajtuser posted image .Je kar malo punce ignoriral, ampak one se niso dale ;zabavale so se po svojeuser posted image
Sani hvala za pijačo.user posted image

Kot ste vidle, je bila Lana   ful zaspana; sem mislila,    da mi     bo zaspala še preden jo dam v avto. NO, sva se potem še v Leclercu ustavili,  p unca  še akr ne spat.Šele pred RIbnico je zaspaala v avtu za pol ure.user posted image TEmu primerno  je bilo tud njeno razpoloženje zdajle popoldne.

karmika, super da Lea in Tea tako napredujetauser posted image .ZElo lepi punčki sta.user posted image

majra, jaz dam Lani  nektarine, breskve, jabolke , slive, hruške, lubenico , melono, banane, borovnice, maline, marelice.To pa mislim da je vse.
Pa user posted image  za  zobek.

ursalara, ti zdaj pošljem  še moj mail na ZS.user posted image Pa hvala ti že vnaprej.

Amapk  tole je pa nekam nenavadno, da se  mml že dva dni nič ne javi.Upam da je vse ok.

šibam zdaj jožice zalit....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.8.2008 20:01:02   
katee
Živjo!

Meni se je pa cel dan Žan Luka zdel vroč in sem mu malo prej izmerila temperaturo in jo ima 38,7 v ritki. Upam, da je samo zobek, da ni kaj hujšega. No, še to nam je manjkalo.

Sedaj že spi in upam, da se ponoči ne bo prav dosti zbujal.

Jaz grem pa večerjat (corn flakes), ker cel dan nisem nič jedla - no, zajtrk sem, to je pa tudi vse.

Mirno noč vam želim!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.8.2008 20:10:33   
Intruder24
Fajn smo se načvekali še v živo user posted image . Sem bla prav vesela vseh novih obrazov, seveda pa tudi malega krompirčka, ki ne more bit na miru in pa nane user posted image !
Vsi mali janurački iz tega konca so bili pridni in so se zelo lepo obnašali user posted image .

Hvala punce, upam da v kratkem ponovimo. Zdaj pa grem večerjat. Nisem nič brala za nazaj, tako da ne morem komentirat.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.8.2008 20:41:23   
mala pikica
Punce, sem vesela, da sem lahko prišla k vam na klepet in kavico. Zelo sem vesela, da sem spoznala limmo in intruder še posebej pa Nežo in Vida user posted image Tako sta luškana... Pa saj so vsi naši sončki zlati. Ampak, ko te Neža pogleda, pa si user posted image Pa hvala vsem, da sem lahko pocarkljala vaše sončke user posted image Mojega sončka pa sem polupčkala v vašem imenu takoj ko sem prišla domov user posted image Intruder in nana hvala za slike user posted image

kamryka res sta neverjetni tvoji pupi, da ne govorim, kako lepo ju je videt. So vaše slike res nekaj posebnega, ker sta dve user posted image Pa super, da se tako lepo razvijata in napredujeta user posted image Pa upam, da ti čimprej mine čas brez tvojega dragega in da se kmalu vrne nazaj v vaš objem user posted image Si sploh ne predstavljam, kako to izgleda, ko boš kar z dvema otročkoma ostala sama user posted image

mml pa jaz tudi pogrešam. Ampak sklepam, da je bila s puncami na kavici oziroma, da se je vsaj slišala s sani. Verjetno bi ji sporočila, če bi bilo kaj narobe. Upamo, da je vse v redu user posted image

Zdaj grem še malo pospravit, se umit potem pa spat. Sem tako zaspana, Gašper je bil zjutraj že pred peto buden...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.8.2008 20:47:13   
klaja
Večer!

Twin76 sem malo blond, kaj pa je to bradata agama? Pri nas pa srne ne morejo do vrta, ker jim to preprečuje visokaaaa ograja. Drugače bi tako vse pojedle, smo jo pa s tem namenom tudi postavli, da bi jim preprečli dostop. Mi pa dela srnjak sive lase, se ena cipresa že nekaj let muči, da bi zrasla, pa jo vsake toliko časa malo skrajša.user posted image

Anchikaa ja to je povezano, bakterija se potem razširi. Hana sedaj nima več nič v ustih, lulika pa je še kar rdeča, sem pa jo pričela pri vsakem previjanju umivat. Upam da kmalu mine, tudi pri vam upam da se Daša tega kmalu znebi.

Sunny Morning uboga Neja in seveda tudi vidva! A Neja pa že avto vozi, ja prava frajerka je!

Golobček user posted image

Sani jaz sem pa zaročni prstan že dobla, samo zdaj mu nič ne kapne več. Očitno bo spet trajalo.

Katee super da se je operacija dobro iztekla!

Manja in Danijel vse lepo ob prazniku!

Karmyka pravi lepotički sta, moja mama je rekla, da je to fotomontaža, ker sta si tako podobni.  Meni je tista ta tretja fotka ta boljša, ko spita! Jutri pa čim manj user posted image !

Intruder24 lepo da ste se načvekale, ampak naslednje srečanje bi pa lahko bilo v popoldanskem času, da bi še midve lahko prišle.

Jaz pa sem danes fazanko lovila, nam je pobegnila in ko sem jo dobila, sem jo dala v zajčjo kletko, potem pa je moj prišel domov in bi jo on malo pobožal, pa mu je ušla in tako je zdaj fazan sam.

(odgovor članu Twin76)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
21.8.2008 20:50:24   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image no punce vidim da ste uživale nauser posted image in da so bili vaši sončki pridni.Pa saj ni čudno saj so januarčkiuser posted image .

Majra naš Žan pa itak je vse sadje po malemuser posted image ,njemu je vse dobrouser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
21.8.2008 20:50:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning kakšna lepotička raste iz majhne Nejeuser posted image

Je že babica Metka rekla, da sva z user posted image tako lepa.user posted image

Super, da ste se imele kofetkarce fajn. HB, da ni kakšnega dežja.user posted image

Katja user posted image za zobek.
Mi še kar čakamo in mislim, da bo glih zdaj in to obe enki spodaj.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
21.8.2008 20:59:53   
sani1
Jaz čakam, da voda zavre... pa se moram še tukaj javit.

klepetka je že vredu. Drugič ti častiš kavo.user posted image ( hecam se)  ja sem mislila, da bo Lana kar pri meni zaspala. Je tako lušna. Veš to je pa babja radovednost in tam pred Ribnico, kjer že vse pozna je pa lahko zaspala.user posted image

ursalara- lepo te je bilo spoznat in tvojo Laro tudi. Sem ti pozabla rečt, da si ful mlada mamica.   user posted image zate. Boš vprašala tvojo sorodnico, če bi mi bila pripravljena dat kakšno uro inštrukcij- seveda ne zastonj. No ko jo bom potrebovala- prvo se moram začet učit.user posted image

katee- upam, da ni kaj hujšega.user posted image user posted image user posted image   Pol pa ni čudno da si tako suha če nič ne ješ, pa še pol za večerjo corn flex. user posted image ...  Bom mogla še jaz po tvojih stopinjah...

mml- vas pozdravlja. Ima toliko dela, da ne utegne za računalnik.   user posted image user posted image user posted image   Drži se!!!user posted image

Grem zdej pred tv...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
21.8.2008 21:04:12   
limma
Čer,
prav na hitro, ker sem kar utrujena... Neži seveda že spi, je padla dol, ker je cel dan, po prevoženih 295 km, spala natanko 1 urouser posted image

Štajerska kava je uspela ena a - sončki so kraaasni, prav vsi po vrsti, prav tako pa tudi mamiceuser posted image
Neža se ni preveč zanimala za fante, čeprav je bila edina punčka; bolj zanimiva ji je bila mala pikica in njeni uhaniuser posted image Kako se te je razveselila kasneje v H&M, mala pikica, kajne? Vsekakor bo treba ponovit user posted image

Seveda smo pokupili pol H&M; se nisem mogla odločit glede barve ene jopice in trenirke in je user posted image rekel, kar oboje user posted image

nana in intruder - poslala sem vama moj mail in že vnaprej hvala za fotke.

Je pa Neža kasneje v Ikei pojedla (poleg 190g korenčka&jabolke) še 190g hruško in nato sem jo še dojila, ampak je še kar ustka odpirala in jokcala in sem ji dala še jabolko in borovnico, ker sem imela še to s seboj.. in je pojedla še 3/4 kozarčkauser posted image Aja, pa v MBju sem jo še dojila, preden smo šli.. ne vem, kaj daje, mali črvek user posted image Danes bomo najbrž spali do jutri 11huser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
21.8.2008 21:09:55   
limma
karmyka - krasni punčki imaš user posted image

sunny - user posted image za spanje... A danes je tudi dolgo jokala? Upam, da ne... da te ni srce bolelouser posted image A zdaj jo vsak dan daješ spat po tej metodi (in hodiš nazaj po dol. minutah) al kako? Je pa lepotička Neja, se strinjam user posted image

katee - upam, da so "samo" zobki user posted image Pa super, da je z nečakom vse v redu!

klepetka - kako sta si podobni Lana in Neža, še v avtu ne spita, ker ju vse preveč zanima...

Super, da je tudi LJ kava uspela.. sicer pa, kaj je pa bilo za pričakovat drugega, če smo pa vse tako fajn user posted image

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil limma -- 21.8.2008 21:11:27 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
21.8.2008 21:12:36   
limma
A prav vidim, da bom imela tri zvezdice? user posted image jaz user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
21.8.2008 21:18:49   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

A prav vidim, da bom imela tri zvezdice? user posted image jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
21.8.2008 21:21:27   
limma
Jeeeej, tri so user posted image

Zdaj pa že smetim, naženite me spat user posted image

No, pa da še nekaj pametnegauser posted image napišem: v Ikei je nov, veečji otroški oddelek, to je dobra stvar.. malo manj dobra pa je, da kar ne moreš mimo, da ne bi kaj kupil user posted image Med drugim je dobila veliikega hipota, sem ji ga dala v voziček in je naredila tako sreečen obrazek, da sva soglasno rekla:"Ta gre z nami!" Bom naredila kako fotko, res je luškan.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.8.2008 0:22:50   
nana35
Šele zdaj sem končala z delom,sem likala in pomila še posodo,pa sem se odločila,da še kaj napišem.

katee,upam,da je res zobek in da bo vročina samo od tega.

intruder,a si videla,kako živahen je moj krompirček,kajne?Pa naj kdo reče da pretiravam.Koliko je bil miren in priden,ko je bil še čisto mičken,toliko bolj živ je zdaj.Ah,pa kaj,važno je da je zdrav in nasmejan.user posted image

klaja,ko se zaročiš zaroka traja 1.leto,potem se moraš poročiti,taka so pravilauser posted image ,a tega pa tvoj user posted image ne ve?Malo mu povej.drugič pa se bomo zmenile popoldan.škoda za fazanko,mogoče se bo pa še vrnila,razen če nima že drugega ljubimca.user posted image

mml,tebi pa lep pozdrav in javi se nam kmalu,te pogrešamo,saj vidiš.

limma,user posted image za tri user posted image .Postajaš prava klepetulja.user posted image
Zadnjič ko sva bili z martinco v Ikei,so ravno prenavljali otroški oddelek, tako da vem,da se je nekaj dogajalo.Bo treba ituser posted image .

Zdaj pa lahko noč,je že zelooo pozno.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?