|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
20.8.2008 17:05:20   
želvica99
Dajamaja hvala za številko, bom poklicala pa da vidim, kaj bo rekla - sem brezupen primer al neuser posted image .

Lara, mislm tole je blo pa zakon brat, sem skor s stola padla, posebn tisto o user posted image držiuser posted image .

Hedviga ful lepouser posted image , si pa prava strokovnjakinja za AS (te bomo po potrebi prosile za inštrukcije). Zorn se pa tud men zdi mal zmeden user posted image . Lepo naprej pazi na svoja sončka, da bosta pridno raslauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.8.2008 17:13:27   
taraji
Dajamaja - očitno se nisva srečali, ker sem imela jaz uro ob 17

mismis - pa še za statistiko - to je moj 3. IVF

Prav lep pozdrav in veliko sreče vsem soborkam

La vita e bella

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.8.2008 17:22:59   
zarja1
A-jčku in B-jčku user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 20.8.2008 17:23:36 >

Horny Teddy

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.8.2008 17:26:50   
sonček33
hedi - kakšne novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi... zdaj pa uživaj-te

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.8.2008 17:37:29   
sonček85
sayuri:kako lepa otročka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
20.8.2008 17:42:32   
taraji
PROSIM ZA POMOČ:

V lekarni na Fernetičih je zmanjkalo Menogona - ali mi morda katera ve povedati kje bi se ga še dalo kupiti (ker tudi v lekarni ne vedo točno, kdaj ga bodo dobili) - vem da je enkrat že bilo govora še o eni lekarni blizu mejega predoda.

Lepo bi prosila za kakršnokoli informacijo še od kakšne druge lekarne.

Vsem se za informacije že sedaj zahvaljujem.

La vita e bella

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
20.8.2008 17:45:49   
gigi1
Helou punčke

Dans mam res norišnico.

Obi user posted image  user posted image  user posted image  za stopko.

A sem spregledala, al se Oktavija še ni oglasila?

Sajuri ježš sta cortkana.

Hedi user posted image

Gretki je net dol padu.

Nokica kje si? Kako si? Imaš ZS

Vse deklice objemčka in lupčka in sorči k dans nisem nič sodelovala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
20.8.2008 17:49:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lahko, da sva se videli. Midva sva bila tam okoli 5.30 ure, sva počakala en par da je prišel ven, ko pa sva midva prišla ven so pa ene trije pari (ali pa 2 para in ena žensak) v čakalnici sdel. Jaz imam rdeče kratke lase, (maluser posted image ) močnejše postave, oblečeno sem imela rdečo majico s kratkimi rokavi in kavbojke, moja pa je imel oblečeno svetlo modro jopico.

Boš ti povedal, če ustrezam kakemu opisu.

Mislim, da smo se srečali na vhodu, zunaj! Vidva sta se približevala vhodnim drsnim vratom, jaz sem metala robo v tam zraven parkiran avto. Sama sem bila. Se mi zdi, da sem te ošvrknila na hitro...kratki lasje, rdečkasta majčka...bo držalo, kaj meniš?
A tvoja user posted image  ga pa mal biksa. Tako kot je bilo pri meni. Me je tudi zafrkavala. Važno je, da jutri ven udari in tako lahko štartaš s špikami.

Biksa ga tastara, d' je kej! Ti beštja!user posted image

Pa čim bolj mirno roko.user posted image

Pivce za mirne živce sem kupila, vrček zlahka sem popila, pa se rokica je umirila, kvas pognal folikle v luft, to bo zlata kolajna zame, reš me še domov vzame!user posted image

No pa si me videla. user posted image  Jaz se ponavadi pohecam, da mene tako in tako ne moreš zgrešit, ker sem vidna (dovolj široka user posted image ). Mal humorja na moj račun.

Ja pri meni pa je moj ves ča zraven, ga vse tako zanima, pa še on tako in tako pozno začne s službo in ima čas. Faktor je pa tudi ta, da sva iz Kranja in je blizu do Reša.

Pivce za mirne živce sem kupila, vrček zlahka sem popila, pa se rokica je umirila, kvas pognal folikle v luft, to bo zlata kolajna zame, reš me še domov vzame!user posted image

Ampak tole mi je pa noro všeč. Si dobro skpaj spesnila! Ta recept je res dober. user posted image  user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
20.8.2008 17:51:36   
GITA14
jst pršla z dopust in že en teden pridno delam in nisem mela časa za branje.
upam, da mi bo uspelo to vse prebrati da bom spet in

drugač vidim da se kr dogaja, a v lj že delajo al ne
danes sem šla po napotnico k Bokalovi in potem na naročanje za zamrznjenčke in mi je rekla sestra Mira da šele septembra pokličem.
Gloria a sam še 21 dni imaš do konca superca

lepo vas vse pozdravljam in držim pesti za vsako od vasposebej. 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
20.8.2008 17:51:48   
lučka 25
lara, pa ti si čisto prava pesnica! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hočemo še, še, še.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
20.8.2008 17:55:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A-jčku in B-jčku user posted image

Se podpišem. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
20.8.2008 17:57:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

PROSIM ZA POMOČ:

V lekarni na Fernetičih je zmanjkalo Menogona - ali mi morda katera ve povedati kje bi se ga še dalo kupiti (ker tudi v lekarni ne vedo točno, kdaj ga bodo dobili) - vem da je enkrat že bilo govora še o eni lekarni blizu mejega predoda.

A zmanjkalo ga je? Ja hudo. Potem sem pa jaz danes imela srečo, da je imel Reš nekaj pri sebi in mi tako prodal 4 ampule, ker sem jaz ostala brez.

Žal ti pa ne vem povedat, kje se ga še da dobiti,. Upam, da bo katera druga. Tudi mene zanima ta druga možnost, če ga bom slučajno še vseeno rabila.

Upam, da čim prej prideš do njega.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
20.8.2008 18:19:34   
sonček85
kako kaj drage moje.lepo vas pozdravljam in se vam še javim kaj.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.8.2008 18:29:22   
Shuka

PROSIM ZA POMOČ:

Pokliči lekarno v Opčinah, prvič sem ga jaz kar tam kupila, predno sem se pozanimala, kje je lekarna na Fernetičih user posted image user posted image user posted image Žal ne vem številke, ker potem sem skoz hodila na Fernetiče v lekarno, je pa una lekarna neka privat v centru Opčin, ne morš zgrešit.

Evo sem najdla na netu v Opčinah lekarno.
Farmacia FARMACIA ALL'OBELISCO Indirizzo PIAZZALE MONTE RE n.03-fe Comune VILLA OPICINA Cap 34016 Telefono 0039040211001

< Sporočilo je popravil Shuka -- 20.8.2008 18:34:53 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
20.8.2008 19:28:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

PROSIM ZA POMOČ:

Pokliči lekarno v Opčinah, prvič sem ga jaz kar tam kupila, predno sem se pozanimala, kje je lekarna na Fernetičih user posted image user posted image user posted image Žal ne vem številke, ker potem sem skoz hodila na Fernetiče v lekarno, je pa una lekarna neka privat v centru Opčin, ne morš zgrešit.

Farmacia FARMACIA ALL'OBELISCO Indirizzo PIAZZALE MONTE RE n.03-fe Comune VILLA OPICINA Cap 34016 Telefono 0039040211001

MLBK, ocitno smo Reseve bejbe vse pokuple.

jaz sem kar na Ferneticih narocila, ker se mi se ne mudi tako zelo, ker z menogonom zacnem sele nekje okol 5. septembra. je pa gospa rekla, da bo naslednji teden, tako da ce se ti ne mudi, lahko pocakas.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
20.8.2008 19:48:52   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

PROSIM ZA POMOČ:

MLBK, ocitno smo Reseve bejbe vse pokuple.

jaz sem kar na Ferneticih narocila, ker se mi se ne mudi tako zelo, ker z menogonom zacnem sele nekje okol 5. septembra. je pa gospa rekla, da bo naslednji teden, tako da ce se ti ne mudi, lahko pocakas.

Ma, saj problem je v tem, da meni se ne mudi tako zelo, ampak so mi na Fernetičih v lekarni rekli, da ni čist sigurno, da ga naslednji teden dobijo.
Pa sem začela še mal ostale rešitve iskat.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
20.8.2008 20:10:49   
ledenka
mlbk, meni je rekla, da ce narocim, da bodo dobili user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
20.8.2008 20:24:45   
Abra
Pupke moje, kako ste?
Nisem nalašč izginila, je kar samo od sebe tko ratalo. Upam, da so same dobre novičke, brat se mi čisto vsega kar ne da user posted image špikarke se pridno špikate, papcate proteinčke za jajčka? Jaz močno navijam!!!!
Lara, vidim, da si spet pesniško razpoložena user posted image mogoče boš pa celo Daisyko priklicala.

Še za vse, ki po Italiji iščete zdravila. Tuki je link lekarn v tržaški pokrajini, spodaj pod "Rurali" so lekarne po vaseh, kjer je pretežno slo prebivalsvo in sem prepričana, da govorijo slovensko. Ena je enkrat pisala, da je kupila menongon v Bazovici, ker ga na Fernetičih niso imeli. Pa tudi zgoraj, sta še dve iz Opčin - ena s slovenskim priimkom.

http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php

< Sporočilo je popravil Abra -- 20.8.2008 20:25:22 >

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
20.8.2008 20:33:16   
ledenka
Abrica user posted image user posted image user posted image  

sem sicer na MONu brala, da tud na Opcinah nimajo menogona user posted image  ampak res upam, da se se kje najde kaka skatla za tiste, ki ga nujno rabijo!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
20.8.2008 20:41:36   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 20.08.
Lucka25 - UZ
Oktavija - IUI
Obayifo - UZ

Četrtek, 21.08.
Zarja1- UZ
Lara Light - 1.špika

Petek, 22.08.
Obayifo - IUI

Sobota, 23.08.
Lucka25 - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - 1.špika
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3920
    20.8.2008 20:41:55   
    Abra
    Po teh vaseh je pa še vedno šansa, ker niso tko poznane. Fajn je prej vsaj poklicat, da se ne leta od ene do druge. Sicer je pol tudi Gorica opcija.
    Očitno pa niso več pričakovali takega navala user posted image lani je Reš v tem času začel samo s koncesijskimi postopki in ni nobena več dol hodila, zdaj je pa spet vse po starem. V italiji je pa tko avgust mrtev mesec, septembra bo najbrž vse spet zalaufalo user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3921
    20.8.2008 20:42:55   
    mismis
    Hedi, ti moj Harry Potter, BRAVO za  super novičke za A-jčka in B-jčka. Sem vedela, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj se pa sprosti in lepo uživaj nosečnost

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3922
    20.8.2008 21:11:49   
    lara light
    Abrica, fajn bi bilo videt Daisyko tle..Daisy!!!!! IVF-ovke kličejo!!!!
    Lepo, da si lepo.user posted image

Mismis, lepo prosim, samo mali popravek: LL prva špika diphereline 11.8., 21.8. prva špikca Menopur. V sredo 27/8 imam prvi check up - UZ. Hvala. Da ne pozabim, izredno občudujem tvojo vztrajnost glede seznama in verjamem, da ti bo kot je Sayuri, bogato poplačano!user posted image

Lučka, potem se midve že poznava?! Fajn!

Lepotičke moje, da je nekdo slabe volje zaradi spola otroka, ki so mu ga določili na morfologiji, ker je ta nasproten od zamišljenega, po kar nekaj težavah, celo ss, ne morem doumeti. Žal. Ne gre mi dol. Se trudim, ne morem. Skašljala sem se. Hvala.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3923
    20.8.2008 21:15:58   
    mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 20.08.
    Lucka25 - UZ
    Oktavija - IUI
    Obayifo - UZ

Četrtek, 21.08.
    Zarja1- UZ
    Lara Light - 1.Menopur

Petek, 22.08.
    Obayifo - IUI

Sobota, 23.08.
    Lucka25 - UZ

Sreda, 27.08.
    Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
    Ledenka - 1.špika
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sreda, 20.08.
    Linda25 - NS

Petek, 22.08.
    Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled
    Nokes - NS

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
    Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
    Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
    Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
    Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
    • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
    • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
    • Dobrovoljcica (PO)
    • Oktavija (MB, 2. IUI)
    • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
    • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
    • Baci (1. IVF, Dipherline)
    • Obayifo (IUI, Graz)
    • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?) 
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
      • BEBIII
      • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
      • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
        user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 3924
      20.8.2008 21:17:11   
      mismis
      IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mismis, lepo prosim, samo mali popravek: LL prva špika diphereline 11.8., 21.8. prva špikca Menopur. V sredo 27/8 imam prvi check up - UZ. Hvala.  Evo sedaj si pa popravljena

Da ne pozabim, izredno občudujem tvojo vztrajnost glede seznama in verjamem, da ti bo kot je Sayuri, bogato poplačano!user posted image   Seveda bo, že sedaj septembra, sem optimist, a neuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
      Neposredna povezava do sporočila: 3925
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
      Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
      Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
      Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
      пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......