Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 15:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
Emi,čestitke. Naša bubi je tud vredu,samo še mora not ostat,ni pa ji hudega.
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 16:04:52
|
|
|
|
arabela*
|
danes pa je zatišje tu
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 16:35:11
|
|
|
|
srki
|
Kako kaj, že kaj odševamo? Imate že vse pošlihtano za vaše naraščaje? Ne vem, zakaj imam občutek, da bo mene letos vse prehitelo, z razliko pred 4 leti.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 17:00:36
|
|
|
|
tia
|
danes pa je zatišje tu Verjetno še zadnje trenutke v uživajo,kajti ko pridejo v naročje bo za vse premalo časa. Ali pa so vse v P.. Meni je vsaki dan bolj mučen,začel mi je trebuh utrdevati,kar v prvi nisem vedela kaj je to. Tudi jaz imama občutek ,a me bo kar prehitelo vse ,pa čeprav imam še do konca 37 dni. Po vrhu pa tako zaspan dan,da smo zeham.
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 17:10:44
|
|
|
|
meta21
|
Evo mene, sem že nazaj. Lana vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe želje in . Zaenkrat ji ni hudega. Jemlje neka zdravila, drugače pa počiva in upa, da bo v petek obrat uspel.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 17:23:19
|
|
|
|
alysa
|
Čestitke vsem za preglede.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 17:38:39
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,zdaj sem vse postorila,še razgibavala. Zdaj pa grem kosilo na brzino naredit,kar testenine s poliko ,jajci in sirom,pa fižolova solatka
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 18:18:36
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla čvekice! Evo prvo poročanje iz pregleda........... smo tudi UZ delali in sem dobila 2 ful lepi slikici našega ........ .......... še zadnje pozdrave iz varnega zavetja maternice ..... drugače pa je vse BP... obrnjeni na glavico, MV zaprt, a mehak in kratek.......... po G besedah počasi vse zori in se pripravlja. Po njenem mnenju pa ne bom dočakala 10.9. (torej PDP-ja), ampak zna P day priti malo prej.......... ma js mam tak feeling, da bom rodila okol 5.9. ........... bomo videli........ tud je zaenkrat še čist visoko - bolj visoko po moje ne bi mogel bit......... sem bila pa prijetno presenečena, da imam hemoglobin boljše kot v vsej nosečnosti ........ v 9t sem ga imela 124, danes v 37t pa celo 133 .......... tko da punce - kombinacija Endovital sirupa in Floradix floravitala je ta pravi recept
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 18:26:32
|
|
|
|
Tejchy
|
Meta21 - prav fleten trebušček imaš......... js ne vem kje si pobrala teh 103 kil, pa kdo pravi, da te je sam trebuh ........... ma itak ima vsak neke komentarje glede te nosečnosti......... najbolj pametni so pa tisti, ki niso tega še nikol dali skoz ............ zoe - js sem z +19 kg na 69 kg......... obseg pa se mi glih ne da zdj merit........... sem se pa odločla, da si bom zdj kak dan privošla sadni dan.......... če ne kj druzga, da se nem glih počutila tko zalite .......... čeprav pri moji izbirčnosti kar se sadja tiče si še glih ne predstavljam kako bom ta dan izvedla cotike - js imam 56 za v P......... mam občutek, da mo bo glih OK.......... itak pa ti še tiste pleničke in široko povijanje neki nesejo........ lana luna - to pa je razlika ......... sam po moje lahko na to gledaš pozitivno - strije se ponavadi pojavijo, ker se koža na hitro raztegne ali skrči, le ta pa ni dovolj prožna. Teb se je v 4 tednih res fuuuuuuuuuuuuuul in na hitro raztegnila in če v tem času nisi dobila niti ene strije, pol je verjetno tudi po porodu ne boš.............. tko da - me to you in ostale - ja, strije lahko dobiš tudi po porodu. Pojavijo se ti vedno takrat kadar gre za hitro krčenje kože ne glede na to v katero smer. Js sem jih dobila po nogah - notranja stran stegen - v gimnaziji, ko sem na hitro shujšala čez poletje......... tko da......... po trebuhu jih zaenkrat še nimam..... upam, da tko tudi ostane....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:25:35
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy .......... še zadnje pozdrave iz varnega zavetja maternice čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:28:05
|
|
|
|
pf
|
Punce sem vesela, da ste vse tak fajn opravile na pregledih. Le tako naprej. Jaz sem ravnokar spet dupli magnesol spila, mi je spet začel trebuh grozno otrdevati, pol pa še bavcek tak nori. Tak mi je hecno ko ima rito tak ven izbočeno, pol pa če jo božam po ritki in gladim se umiri, pa tudi če ful nori, ko gledava z TV zvečer jo on pocarta po riti in se ful umiri. Zgleda da ji to paše. Kje je Kahlo? Da nam ni kje pobegnila že v P?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:35:34
|
|
|
|
lana luna
|
meta21 a je Lana17 iz kranja?? ker sem jest tud pa sem zmerej spraševala če je še kakšna, pa ni se nobena oglasila?? aja, pa očitno maš težke kosti ker ti vaga tolk pokaže, ker se men res ne zdiš debela pa to je moje iskreno mnenje, da nauš mislna da se ti kej prlizujem
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:37:09
|
|
|
|
lana luna
|
povej, kdaj prideš iskat futer....... ja nč pol pa kr jutr pridem. k mam glih avto sposojen. bom posodice sabo prnesla. kolk mi boš pa računala?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:38:37
|
|
|
|
lana luna
|
Pa to je pri nas za znoret.Pod silo se moram fijakat okoli,ker nimam doma parkinga,da bi ga vsaj za pol ure postavla.Sem avto kar na avtobusni sedaj pustila,pa vse 4 prižgane.Pa to za par min.,pol lahko pa grem dalje fijakat.za znoret. obup men bi se zmešal!!! najbolj da avto prodaš, pa je problem rešen. tko kot sem ga jest prodala in me zdj nikol več ne skrbi da mi ga bo toča zbila
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:40:30
|
|
|
|
ključek
|
ja nč pol pa kr jutr pridem. k mam glih avto sposojen. bom posodice sabo prnesla. kolk mi boš pa računala? zate lana.....gratis..................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:41:58
|
|
|
|
ključek
|
Evo prvo poročanje iz pregleda........... smo tudi UZ delali in sem dobila 2 ful lepi slikici našega super!!!! pa da je vse ok!!!!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:43:32
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: bark Pri nas pa še nič ne dogaja , kar je po mojem čist ok, saj do 9.9. je še kr nekaj dni. Drugače pa srček lepo bije. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek,25.8. Aja pa sms od emi sem vam še dolžna: "Oj!Ja hvala za pozdrave,lahko objavite.Vse je ok.Malo še vse boli,ampak počasi zginjajo bolečine, presredka niso rezali,mala pa je pridna.Ne joka tolko pa tudi jo že počasi dojim.Porod je trajal nekje pol ure,skupaj z odpiranjem 8h.Blo je treba stiskat,na koncu je blo najlepše,ko je šla ven.Malo je bolelo,tako kot mora bit.Pozdrav nazaj.Domov naj bi šle jutri,če bo vse ok." ...čestitke za pregled.... ....lepo da so emi in Ines ok.....lepo je opisala porod .... Ja čestitke vsem ostalim za preglede pa res je emi tko lepo vse opisala. Želim si, da bi bil moj porod tud tko fajn.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:44:59
|
|
|
|
*zoe*
|
Pa fajn, da sta bubi in lana ok, držim pesti za njiju in njune
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:45:28
|
|
|
|
lana luna
|
zate lana.....gratis.............. no fajn. jutr se vidva pa te še na pelem
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:46:38
|
|
|
|
ključek
|
no fajn. jutr se vidva pa ti veš, kam morš priti??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:47:00
|
|
|
|
ključek
|
Naša bubi je tud vredu
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:48:48
|
|
|
|
lana luna
|
Teb se je v 4 tednih res fuuuuuuuuuuuuuul in na hitro raztegnila in če v tem času nisi dobila niti ene strije, pol je verjetno tudi po porodu ne boš.......... mislm da sem odrila eno strijo sem imela včasih uhanček v popku. in se mi lukna po dveh letih pe ni zacelila. pol me je pa skos neki bolela ta lukna in sem jo itak rofkala in pol sem mela tam kožo živo rdečo. oziroma se mi je kri razlila pod kožo. in zdj to zgleda kt ena čudna strija ampak če bo sam ta, bomo že prežveli, važn da je moje dete oh in sploh zdravo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:51:06
|
|
|
|
lana luna
|
za vse preglede... mene tut že firbec matra kako zgleda tale moj MV?? še 10 dni do pregleda aja pa me veseli da so naše punce v porodnišnicah OK. pa zanimivo da gre emi* lahko že jutri domov. jest sem pa mislna, da je mala Ines rojena več kotr tri tedne prezgodaj?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:51:33
|
|
|
|
lana luna
|
pa ti veš, kam morš priti?? mal naprej od Trojan
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 19:51:42
|
|
|
|
*zoe*
|
Oj pf men tudi spet tko trebuh otrdeva, da je kar veselo. V glavnem sem imela danes ctg in pregled in je ctg že kar konkreten, tko da me je vprašala kako je kaj z mojimi občutki, če mi ful dol tišči. Itak. Tako da bo verjetno kar kmalu, ampak to mi itak že skoz govorijo Je rekla, da je že res čist dol in da če se kar koli začne dogajat - takoj v p in rodit. Na začetku je spal, pol ga je pa zbudila, da je videla kako kej reagira in očitno se je dobro odzval, saj je potem bil kar živahen. Takle mamo. Samo čičej in čakej na D day.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?