Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 10:34:46
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Čist prijeten trebuh je. Lahk pogledaš moje slike z obsegom trebuha 117cm kak lušten buši!!!! fletkana si!! Ja sam ga je pa že težko nosit na trenutke . Predvsem mi obračanje iz boka na bok v postelji postaja čedalje težje opravilo. Zanimivo pa je, da sem se zredila samo 8kg.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 10:48:28
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro. *zoe* hvala za kavico jest sem dons tut bolj tko tko spala. do šestih zjutri sem bolj u luft gledala pa se premetavala, pol sem pa od pol sedmih do pol desetih mal nadoknadla ja sej ni čudnga da nism spala ponoč, ko sem pa včerej podnev punce dobro opravte dons na CTGjih in pregledih
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 10:50:30
|
|
|
|
lana luna
|
maruškaŠ tvoj trebušček res zgleda malo večji, ampak je še vedno prav fletkan nosečniški pa ne skrbi, kmalu te trebušček ne bo več oviral pri spanju, samo pol ti pa ne bo pustila spati
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 10:58:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
DObro jutro!! Mene pa je otrdevanje trebuha zbudilo ponoči.... pa se mi to ni do zdej nikoli dogajalo..... že včeraj dvakrat.....danes pa je blo enkrat tko čudno.... je kr začelo spodaj otrdevat in tiščat... pol se je pa neko črvičenje preselilo po straneh trebuha.... tO JE POl še bejbiko zbudilo in je začela brcat.... booooo Valda nisem mogla takoj zaspat, ki sem čakala še kej in začela razišljat... ajeja, rjuhce še niso oprane.... zlikano še ni vse.... spat nima kje.... lupince ne znamo naštimat v avto..... VLožkov nimam.... No pa ni blo več nič.... Ma sej to nič ne pomen, ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 11:18:12
|
|
|
|
ključek
|
septemberke, šibajte na forum Rodili sm čestitati naši dragi emi....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 11:36:02
|
|
|
|
lana luna
|
Ma sej to nič ne pomen, ne? lara sej bi ti rada pomagala, pa jest tut ne vem kako bo to zgledal. pa sej ti bi mogoče lohk prbližn vedla kako popadki bolijo?? men je moja mami zanč lepo razložila po kmečko. sam da se nau zdej kera prestrašla. ker to ni moj namen. u glavnm je rekla, da taprave popadke bom sigurno spoznala, ker to boli ko in nč druzga tko ne boli. u glavnm je rekla da je ona mela takrat feeling kot da ji bo notr se vse raztrgalo. in to je to. pomojem da zdj bom pa vedla kdaj gre zares
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 11:39:21
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Ma sej to nič ne pomen, ne? lara sej bi ti rada pomagala, pa jest tut ne vem kako bo to zgledal. pa sej ti bi mogoče lohk prbližn vedla kako popadki bolijo?? men je moja mami zanč lepo razložila po kmečko. sam da se nau zdej kera prestrašla. ker to ni moj namen. u glavnm je rekla, da taprave popadke bom sigurno spoznala, ker to boli ko in nč druzga tko ne boli. u glavnm je rekla da je ona mela takrat feeling kot da ji bo notr se vse raztrgalo. in to je to. pomojem da zdj bom pa vedla kdaj gre zares Sej to je načeloma res - sam vseen je pa verjetno težko prepoznat tiste začetne popadke... No pri meni je blo prvič tko, da mi je najprej odtekla voda - šele na poti v porodnišnico sem dobila popadke - sam to takoj na 5 minut in res so konkretno bolel. So pa ženske, ki razlagajo, da jih je sam mal črvičilo po trebuhu... pa pol dobijo umetne popadke...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 11:49:13
|
|
|
|
ključek
|
meni je pa sestra razlagala, da jo je bolelo v križu k in takrat so se začeli popadki.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 12:02:42
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene.....grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 12:20:47
|
|
|
|
lana luna
|
grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy..... pridna... kaj pa bo dobrega? lohk še zame mal nakuhaš
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 12:36:17
|
|
|
|
meta21
|
Lana luna, res ti je naenkrat zrasel trebušček ampak je lep. Se pa sploh ne čudim, da ti napovedujejo fanta, ker vraže pravijo, da so fantje bolj v tazadni, kar pomeni, da trebuh ne štrli naprej in tebi vsaj do zadnje slikce definitivno ni! MaruškaŠ ne vem kje ti je uspelo nabrat takšen obseg, ker si drugače očitno suhec. Jaz sem imela že pred porodom čez 80cm. Tudi ti imaš lepega bušija. Vsem ostalim pa hvala za komplimente glede skrivanja kil-to nam bajskom zmeraj godi . In da se še malo pohvalim, me tudi zdravniki sprašujejo, če mam kamne v žepih. Nič, zdaj pa napokam vse , in lepe besede v eno malho pa odpeketam v Kranj k naši Lani. Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 12:38:54
|
|
|
|
ključek
|
kaj pa bo dobrega? lohk še zame mal nakuhaš danes delam golaž in goveje zrezke v omaki, za vikend imam plan še filane paprike naredit, potem pa še kakšno omako za špagetke.........da bo za prve dni.............sicer nekak upam, da mi bosta na začetku (prvi teden) kuhali ali sestra ali mami, potem bo pa že šlo. povej, kdaj prideš iskat futer.............. ..............ker itak kuham ogromneeeeeeeeeeeee količine..................... ....................kot da nas bo 10 jedlo, ne pa 2........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 12:40:08
|
|
|
|
ključek
|
Nič, zdaj pa napokam vse , in lepe besede v eno malho pa odpeketam v Kranj k naši Lani.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:21:26
|
|
|
|
arabela*
|
čau,babike Pa to je pri nas za znoret.Pod silo se moram fijakat okoli,ker nimam doma parkinga,da bi ga vsaj za pol ure postavla.Sem avto kar na avtobusni sedaj pustila,pa vse 4 prižgane.Pa to za par min.,pol lahko pa grem dalje fijakat.za znoret.
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:24:21
|
|
|
|
arabela*
|
Pa CTG smo pregurali.Se je G samo smejal,ni mogel verjet,da že tak fajn dogaja.Ne upa pa napovedat kako in kaj.Popadke mi pridno beleži,maternica že aktivna.mah bo že,po tej guncariji bom sigurno prikorakala do konca meseca.
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:47:20
|
|
|
|
gloria
|
/mokatela Hvala vsem za cestitke Sporocam vam, da mali princeski zelo dobro napredujeta. Ena je ze v topli posteljici, druga pa ji sledi te dni . Pridno pridobivata na tezi, pridno jesta, spita in se borita. Obe pa dihata samostojno / prekopirano iz foruma rodili smo, sporočilo od mokatele.............. ... o super
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:47:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ni nobene.....grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy............... O pridna..... jaz pa ne bom nič v naprej kuhala.... bomo pa na tostih, če ne bo šlo drugače....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:52:15
|
|
|
|
gloria
|
Pa še nekaj pikapokic za Lano 17, da se ji dete na bučko obrne. Bubi in emi* pa prenesite pozdravčke!!! ...tudi jaz isto....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:55:00
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria a bomo že kej začel globoko dihat?
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:58:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria a bomo že kej začel globoko dihat? ...nič še ne kaže ....saj boš prva obveščena to ti pa oblubim ....že pa komi čakam....evo še tuki preberem do konca pa pridem k vam ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 13:58:49
|
|
|
|
*zoe*
|
Mi bomo pa imeli piščančje zrezke v omaki pa riž zraven, pa paradižnikovo solato. Njamsk!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 14:01:08
|
|
|
|
gloria
|
vse fajn uštimite dons - CTG, preglede................ ...tudi jaz želim....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 14:10:43
|
|
|
|
gloria
|
Pa CTG smo pregurali.Se je G samo smejal,ni mogel verjet,da že tak fajn dogaja.Ne upa pa napovedat kako in kaj.Popadke mi pridno beleži,maternica že aktivna.mah bo že,po tej guncariji bom sigurno prikorakala do konca meseca. ...ja teb se pa že res dogaja ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 14:26:19
|
|
|
|
bark
|
Pri nas pa še nič ne dogaja , kar je po mojem čist ok, saj do 9.9. je še kr nekaj dni. Drugače pa srček lepo bije. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek,25.8. Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodila in pazi DVOJČKE .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cm . Aja pa sms od emi sem vam še dolžna: "Oj!Ja hvala za pozdrave,lahko objavite.Vse je ok.Malo še vse boli,ampak počasi zginjajo bolečine, presredka niso rezali,mala pa je pridna.Ne joka tolko pa tudi jo že počasi dojim.Porod je trajal nekje pol ure,skupaj z odpiranjem 8h.Blo je treba stiskat,na koncu je blo najlepše,ko je šla ven.Malo je bolelo,tako kot mora bit.Pozdrav nazaj.Domov naj bi šle jutri,če bo vse ok."
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 20.8.2008 14:59:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Pri nas pa še nič ne dogaja , kar je po mojem čist ok, saj do 9.9. je še kr nekaj dni. Drugače pa srček lepo bije. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek,25.8. Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodila in pazi DVOJČKE .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cm . Aja pa sms od emi sem vam še dolžna: "Oj!Ja hvala za pozdrave,lahko objavite.Vse je ok.Malo še vse boli,ampak počasi zginjajo bolečine, presredka niso rezali,mala pa je pridna.Ne joka tolko pa tudi jo že počasi dojim.Porod je trajal nekje pol ure,skupaj z odpiranjem 8h.Blo je treba stiskat,na koncu je blo najlepše,ko je šla ven.Malo je bolelo,tako kot mora bit.Pozdrav nazaj.Domov naj bi šle jutri,če bo vse ok." ...čestitke za pregled.... ....lepo da so emi in Ines ok.....lepo je opisala porod ....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?