|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
20.8.2008 10:34:46   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Čist prijeten trebuh je. Lahk pogledaš moje slike z obsegom trebuha 117cm

kak lušten buši!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  fletkana si!!

Ja sam ga je pa že težko nosit na trenutke user posted image . Predvsem mi obračanje iz boka na bok v postelji postaja čedalje težje opravilo. Zanimivo pa je, da sem se zredila samo 8kg.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.8.2008 10:48:28   
lana luna
dobro jutro.

*zoe* hvala za kavicouser posted image

jest sem dons tut bolj tko tko spala. do šestih zjutri sem bolj u luft gledala pa se premetavala, pol sem pa od pol sedmih do pol desetih mal nadoknadlauser posted image ja sej ni čudnga da nism spala ponoč, ko sem pa včerej podnevuser posted image

punce dobro opravte dons na CTGjih in pregledihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.8.2008 10:50:30   
lana luna
maruškaŠ tvoj trebušček res zgleda malo večji, ampak je še vedno prav fletkan nosečniškiuser posted image

pa ne skrbi, kmalu te trebušček ne bo več oviral pri spanju, samo pol ti pa user posted image ne bo pustila spatiuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.8.2008 10:58:12   
Lara Croft
DObro jutro!!

Mene pa je otrdevanje trebuha zbudilo ponoči.... pa se mi to ni do zdej nikoli dogajalo..... že včeraj dvakrat.....danes pa je blo enkrat tko čudno.... je kr začelo spodaj otrdevat in tiščat... pol se je pa neko črvičenje preselilo po straneh trebuha.... tO JE POl še bejbiko zbudilo in je začela brcat.... booooo

Valda nisem mogla takoj zaspat, ki sem čakala še kej in začela razišljat... ajeja, rjuhce še niso oprane.... zlikano še ni vse.... spat nima kje.... lupince ne znamo naštimat v avto..... user posted image user posted image user posted image VLožkov nimam....

No pa ni blo več nič.... user posted image

Ma sej to nič ne pomen, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.8.2008 11:18:12   
ključek
septemberke, šibajte na forum Rodili sm čestitati naši dragi emi....................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.8.2008 11:36:02   
lana luna

lara sej bi ti rada pomagala, pa jest tut ne vem kako bo to zgledal. pa sej ti bi mogoče lohk prbližn vedla kako popadki bolijo??

men je moja mami zanč lepo razložila po kmečko. sam da se nau zdej kera prestrašla. ker to ni moj namen. u glavnm je rekla, da taprave popadke bom sigurno spoznala, ker to boli ko user posted image in nč druzga tko ne boli. u glavnm je rekla da je ona mela takrat feeling kot da ji bo notr se vse raztrgalo. in to je to. pomojem da zdj bom pa vedla kdaj gre zares

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.8.2008 11:39:21   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

lara sej bi ti rada pomagala, pa jest tut ne vem kako bo to zgledal. pa sej ti bi mogoče lohk prbližn vedla kako popadki bolijo??

men je moja mami zanč lepo razložila po kmečko. sam da se nau zdej kera prestrašla. ker to ni moj namen. u glavnm je rekla, da taprave popadke bom sigurno spoznala, ker to boli ko user posted image in nč druzga tko ne boli. u glavnm je rekla da je ona mela takrat feeling kot da ji bo notr se vse raztrgalo. in to je to. pomojem da zdj bom pa vedla kdaj gre zares

Sej to je načeloma res - sam vseen je pa verjetno težko prepoznat tiste začetne popadke...  No pri meni je blo prvič tko, da mi je najprej odtekla voda - šele na poti v porodnišnico sem dobila popadke - sam to takoj na 5 minut in res so konkretno bolel.

So pa ženske, ki razlagajo, da jih je sam mal črvičilo po trebuhu... pa pol dobijo umetne popadke...

Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.8.2008 11:49:13   
ključek
meni je pa sestra razlagala, da jo je bolelo v križu k user posted image  in takrat so se začeli popadki.........

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.8.2008 12:02:42   
ključek
ni nobene.....grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.8.2008 12:20:47   
lana luna
grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy.....

pridna...user posted image user posted image user posted image kaj pa bo dobrega? lohk še zame mal nakuhašuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.8.2008 12:36:17   
meta21
Lana luna, res ti je naenkrat zrasel trebušček ampak je lep. Se pa sploh ne čudim, da ti napovedujejo fanta, ker vraže pravijo, da so fantje bolj v tazadni, kar pomeni, da trebuh ne štrli naprej in tebi vsaj do zadnje slikce definitivno ni!

MaruškaŠ ne vem kje ti je uspelo nabrat takšen obseg, ker si drugače očitno suhec. Jaz sem imela že pred porodom čez 80cm. Tudi ti imaš lepega bušija.

Vsem ostalim pa hvala za komplimente glede skrivanja kil-to nam bajskom zmeraj godiuser posted image . In da se še malo pohvalim, me tudi zdravniki sprašujejo, če mam kamne v žepih.

Nič, zdaj pa napokam vse user posted image , user posted image in lepe besede v eno malho pa odpeketam v Kranj k naši Lani.

Se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.8.2008 12:38:54   
ključek
kaj pa bo dobrega? lohk še zame mal nakuhaš user posted image

danes delam golaž in goveje zrezke v omaki, za vikend imam plan še filane paprike naredit, potem pa še kakšno omako za špagetke.........da bo za prve dni.............sicer nekak upam, da mi bosta na začetku  (prvi teden) kuhali ali sestra ali mami, potem bo pa že šlo.

povej, kdaj prideš iskat futer..............user posted image ..............ker itak kuham ogromneeeeeeeeeeeee količine.....................user posted image ....................kot da nas bo 10 jedlo, ne pa 2........................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.8.2008 12:40:08   
ključek
Nič, zdaj pa napokam vse user posted image ,user posted image in lepe besede v eno malho pa odpeketam v Kranj k naši Lani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.8.2008 13:21:26   
arabela*
čau,babikeuser posted image
Pa to je pri nas za znoret.Pod silo se moram fijakat okoli,ker nimam doma parkinga,da bi ga vsaj za pol ure postavla.Sem avto kar na avtobusni sedaj pustila,pa vse 4 prižgane.Pa to za par min.,pol lahko pa grem dalje fijakat.za znoret.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.8.2008 13:24:21   
arabela*
Pa CTG smo pregurali.Se je G samo smejal,ni mogel verjet,da že tak fajn dogaja.Ne upa pa napovedat kako in kaj.Popadke mi pridno beleži,maternica že aktivna.mah bo že,po tej guncariji bom sigurno prikorakala do konca meseca.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.8.2008 13:47:20   
gloria
/mokatela

Hvala vsem za cestitke

Sporocam vam, da mali princeski zelo dobro napredujeta. Ena je ze v topli posteljici, druga pa ji sledi te dni . Pridno pridobivata na tezi, pridno jesta, spita in se borita. Obe pa dihata samostojno /

prekopirano iz foruma rodili smo, sporočilo od mokatele..............

...user posted image user posted image user posted image  o super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.8.2008 13:47:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ni nobene.....grem kuhati kosila za v skrinjo, da bomo po porodu čim bolj na easy...............user posted image

O pridna..... jaz pa ne bom nič v naprej kuhala.... bomo pa na tostih, če ne bo šlo drugače.... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.8.2008 13:52:15   
gloria
Pa še nekaj pikapokic za Lano 17, da se ji dete na bučko obrne.
Bubi in emi* pa prenesite pozdravčke!!!

...tudi jaz isto....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.8.2008 13:55:00   
sonček33
Gloria a bomo že kej začel globoko dihat?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.8.2008 13:58:27   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria a bomo že kej začel globoko dihat?

...nič še ne kažeuser posted image ....saj boš prva obveščena to ti pa oblubimuser posted image ....že pa komi čakam....evo še tuki preberem do konca pa pridem k vamuser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.8.2008 13:58:49   
*zoe*
Mi bomo pa imeli piščančje zrezke v omaki pa riž zraven, pa paradižnikovo solato. Njamsk!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.8.2008 14:01:08   
gloria
vse fajn uštimite dons - CTG, preglede................

...tudi jaz želim....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.8.2008 14:10:43   
gloria
Pa CTG smo pregurali.Se je G samo smejal,ni mogel verjet,da že tak fajn dogaja.Ne upa pa napovedat kako in kaj.Popadke mi pridno beleži,maternica že aktivna.mah bo že,po tej guncariji bom sigurno prikorakala do konca meseca.

...ja teb se pa že res dogaja user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.8.2008 14:26:19   
bark
Pri nas pa še nič ne dogajauser posted image , kar je po mojem čist ok, saj do 9.9. je še kr nekaj dni.
Drugače pa srček lepo bije. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek,25.8.

Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodilauser posted image user posted image in pazi DVOJČKEuser posted image user posted image .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cmuser posted image user posted image user posted image .

Aja pa sms od emi sem vam še dolžna:
"Oj!Ja hvala za pozdrave,lahko objavite.Vse je ok.Malo še vse boli,ampak počasi zginjajo bolečine, presredka niso rezali,mala pa je pridna.Ne joka tolko pa tudi jo že počasi dojim.Porod je trajal nekje pol ure,skupaj z odpiranjem 8h.Blo je treba stiskat,na koncu je blo najlepše,ko je šla ven.Malo je bolelo,tako kot mora bit.Pozdrav nazaj.Domov naj bi šle jutri,če bo vse ok."

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.8.2008 14:59:57   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Pri nas pa še nič ne dogajauser posted image , kar je po mojem čist ok, saj do 9.9. je še kr nekaj dni.
Drugače pa srček lepo bije. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek,25.8.

Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodilauser posted image user posted image in pazi DVOJČKEuser posted image user posted image .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cmuser posted image user posted image user posted image .

Aja pa sms od emi sem vam še dolžna:
"Oj!Ja hvala za pozdrave,lahko objavite.Vse je ok.Malo še vse boli,ampak počasi zginjajo bolečine, presredka niso rezali,mala pa je pridna.Ne joka tolko pa tudi jo že počasi dojim.Porod je trajal nekje pol ure,skupaj z odpiranjem 8h.Blo je treba stiskat,na koncu je blo najlepše,ko je šla ven.Malo je bolelo,tako kot mora bit.Pozdrav nazaj.Domov naj bi šle jutri,če bo vse ok."

...čestitke za pregled....

....lepo da so emi in Ines ok.....lepo je opisala poroduser posted image ....

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?