|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 20.8.2008 11:11:59
|
|
|
|
dajamaja
|
Sayuri, prekrasna sta! Super tudi za Filipa. Moja nečakinja je imela strašno krizo, ko je dobila sestrico. Še zdaj se kaže ... in sem njena najlubša teta, ker je ona meni še vedno na prvem mestu (to si teta lahko privošči). Drugač je pa mlajšo zelo skrbno pokrivala (čez glavo) ... kaj pa otrok ve, kaj je dihanje No, zdaj sta že starejši in razumnejši , prej smo se pa kar malo bali, da bi bila sama z njo. Gigi, mi je sine z motorjem pripeljal v službo Moram alarm na bolj zgodaj naštimat, me je spomnilže na poti v službo. Hvala bogu, da imam tako velikega prestolonaslednika. Mismis, a veš, da sem še jaz včeraj mal tekla s pesonom na sprehodu. Čeprav je skakal v mene, češ.. ustav se baba, kajzdej noriš. Sej znava počas tud to opravt K sreč, ker kondicije ni glih kej. So me sosedi pol zezal, ko sem tko z rdeči lički prišla nazaj. Drugač pa čakam M (25.- 26.) za igle, razen če se bo kaj zavleklo zarad snifa. Obi, super in držim pesti!!!! Lučka, lepo rastejo. Nč bat, sej majo še čas. Jaz se nikol ne obremenjujem z merami .. sam Reša poslušam, če reče OK, je OK. Če je tih, je OK. Če pa zajamra, pa ni OK. Lara, saj bo M, če pa ne, pa še bolš Kolk semen ne da danes delat. Me pomlad nosi , al Suprefact. KR šla bi nekam, namest, da si tu možgane ubijam z vsakodnevnimi neumnostmi, kot je služba
|
|
|