|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
20.8.2008 8:44:04   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, danes je res krasen dan...

Lučka25, ne skrbi tvoji folikli bodo še zrastli do sobote, ti samo pivičko pij in jajčka papaj pa bodo zihr zrastli.

Lara, kaj se ta hudič res noče vliti, tole pacanje je vse skupaj nič. Upam, da se do jutri vlije, da lahko začneš normalno s špikanjem.

Želvica, seveda sem se včeraj popoldne ukvarjala s kužonom, saj veš sprehodi in ponavljanje, da bo mrcina ja pripravljena, do septembra. S tem pa tudi jaz kondicijo nabiram, da bo tudi moje telo bolje pripravljeno za naslednji postopek.

Zarja, kaj dolgčas?

Hedi in Jadrnica, javita se, da vidimo kaj je z vama sedaj.

Žižek, že na poti v službo?

Dajamaja, kdaj pa ti začneš s špikanjem?

M.L.B.K. tebe sem pa včeraj čisto spregledala (kot Esmeralda) oprosti, moram hitro popraviti svojo napako. eliko uspeha v tem postopku ti želim.

Zaenkrat toliko od mene, zdej se moram pa posvetiti malo delu... later

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
20.8.2008 8:46:52   
zarja1
GIGI in Lara Light radovednice radovedneuser posted image user posted image user posted image
Nič ni blo včeraj.......pa sma že pod tušem začela.....taka prava filmska akcija bi bla JA BI BLA, če ne bi pred vrati en njegov kolega tak vztrajno zvonil.......
se nisva mogla potuhnit, ker sta bila oba avta zunaj parkirana, pa tv bolj na glas.....
sma probala preslišat, pa se tisti hudičuser posted image user posted image user posted image od kolega ni daluser posted image .
No pa je šla ta varianta po vodi.....Dans gre pa na tekmo, jaz na jogo........
Bosta vidle moj mesec bo september.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
20.8.2008 8:50:02   
obayifo
evo, tut jaz že v službi, sem že mela mal gužve, zdej pa poročam. reš je bil dons ful nekej prjazn (al se je pa sam men tko zdelo), smo pogledal folikelčke in je od včerej ratal en bolj konkreten folikel, čez 17 velik in mam v torbici štopko za ponoč. pol sva pa še potrenirala kako se injekcija v rito prtisne. tako da, punce moje, končno kr dobr kaže user posted image
lučka, sej bo zraslo, men od včerej do dons 3 mm, majo do sobote še časa

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.8.2008 9:01:06   
mismis
Obayifo

čestitke za lepo rast folikla user posted image user posted image , torej danes pade stopka, v petek pa letita že v Graz po otroke. Super novička

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
20.8.2008 9:25:02   
ledenka
dobro jutro!

sem jebozovne volje user posted image user posted image user posted image  ma nikjer nobenega polovnega user posted image  

mišmiška, jaz začnem s snifanjem, žal ne s špikanjem user posted image  morda bolje, glede na to, da grem na eno pot z letalom pa ne vem, kako bi igle gledali naši vrli policaji na brniku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
20.8.2008 9:29:59   
Grethy

hello vsem ... mam gužvo, ve pa pišete kot nore in enostavno ne folgam brat ... vsem foliklorastkam želim uspešno in hitro rast, vsem špikarkam čim manj bolečin, snifarkam ugoden zadetek, tiste ki ste pa že čisto blizu zadnjim akcijam v postopku pa en velik SREČNO in navijaške pest, tudi za vse štarterke ...

Mogoče jutri kaj več

pa pa pa pa

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
20.8.2008 10:16:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Sayuri, kako kaj tvoji srčki!? Se dosti cartate? Filip je odgovoren starejši bartec al ga kaj ljubosumje daje?

Mi smo fajn user posted image . le kako ne bi bili, a ne? user posted image  Filip je presenetljivo super starejši bratec. Ljubosumje se malce pokaže,ampak ne pretirano. Ponavadi je lih takrat lačen ali žejen, ko imava z možem polne roke dela z user posted image user posted image . Ampak kar lepo peljemo vse skupaj. Ful ju ima rad. KAr naprej ju lubčka, pa boža, pa pogovarja se z njima.... Res je super.

Punce, vsaki od vas privoščim to veliko srečo. Resnično, vsaki posebej želim, da doživi to lepoto materinstva. Držim pesti za vas.

PA še dve slikici:

Lovro spi
user posted image  

Zara spi
user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
20.8.2008 10:20:33   
ledenka
sayuri user posted image user posted image user posted image  neznansko lepa otročička!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
20.8.2008 10:26:47   
sonček33
sayuri - le kako vam ne bo lepo ob takih fletkotih :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
20.8.2008 10:55:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sayuri user posted image user posted image user posted image  neznansko lepa otročička!

pod to se tud jaz kar podpišem!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
20.8.2008 11:11:59   
dajamaja
Sayuri, prekrasna sta! Super tudi za Filipa. Moja nečakinja je imela strašno krizo, ko je dobila sestrico. Še zdaj se kaže ... in sem njena najlubša teta, ker je ona meni še vedno na prvem mestu user posted image  (to si teta lahko privošči). Drugač je pa mlajšo zelo skrbno pokrivala (čez glavo) ... kaj pa otrok ve, kaj je dihanje user posted image  No, zdaj sta že starejši in razumnejši user posted image , prej smo se pa kar malo bali, da bi bila sama z njo.
Gigi, mi je sine z motorjem pripeljal v službo user posted image  Moram alarm na bolj zgodaj naštimat, me je spomnilže na poti v službo. Hvala bogu, da imam tako velikega prestolonaslednika.

Mismis, a veš, da sem še jaz včeraj mal tekla s pesonom na sprehodu. Čeprav je skakal v mene, češ.. ustav se baba, kajzdej noriš. Sej znava počas tud to opravt user posted image  K sreč, ker kondicije ni glih kej. So me sosedi pol zezal, ko sem tko z rdeči lički prišla nazaj. Drugač pa čakam M (25.- 26.) za igle, razen če se bo kaj zavleklo zarad snifa.  

Obi, super in držim pesti!!!!

Lučka, lepo rastejo. Nč bat, sej majo še čas. Jaz se nikol ne obremenjujem z merami .. sam Reša poslušam, če reče OK, je OK. Če je tih, je OK. Če pa zajamra, pa ni OK.

Lara, saj bo M, če pa ne, pa še bolš user posted image

Kolk semen ne da danes delat. Me pomlad nosi user posted image , al Suprefact. user posted image KR šla bi nekam, namest, da si tu možgane ubijam z vsakodnevnimi neumnostmi, kot je služba user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
20.8.2008 11:20:13   
želvica99
Lučka tko kot so že rekle čvekalke s foruma, folikli na koncu res udarjo en hud tempo, pri men su tud zrasli od 14,15,... na 20,21,...tko da brez panike je reku Švejk
user posted image .

Dajamaja vsake telefonske bom vesela, bom šla tudi do Celja ni problema. Verjetno jih bom mogla več klicat, da vidim kdaj imajo čas.user posted image

Obayifo bravo za folikel, naj bo pravi.

Zarja ja tole situacijo si pa kar predstavljam, vidva user posted image  pol pa se pa tkole sfiži. Jest bi pomoje obiskovalca kr user posted image user posted image .

Mismis le glej da ne bo kužon na konc še tebe prekašal.user posted image Kar se pa kondicije tiče je pa dobro, da ga imaš, moja muca me samo k lenarjenju nagovarja, rekreira se pa sama, brez mene user posted image .

In še ena resna Sayuri srečne mamice ste pravi balzam za nas, tko da uživaj še naprej, kar ob takih cukrih ni težko.

Pozdravček tud ostalim srečkam in sotrpinkam.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
20.8.2008 11:33:49   
Shuka
Ojla dečve user posted image

gigi - mene neki leptopuser posted image zafrkava tko da sem bla kr mal hendikepirana. Hudiča, kako se včasih zavemo kolk smo odvisni od računalnika pa se mi zdi, da je blo prej bolš k jih ni blouser posted image user posted image user posted image

Sayuri - kolk sta luštna tvoja sončka user posted image user posted image

Kje sta ta hedi pa jadrnica z s poročilom user posted image

Lučka - ne pozabi mantrat do naslednjega UZuser posted image Sej bo, sej bo, tvoji grejo počasi pa ziher user posted image

Vsem k mate dons kak pregled srečno user posted image Oktavija - IUI user posted image , Obi van Kanobi - UZuser posted image user posted image

Larica
- a tvoja pa še nima premiereuser posted image , no jutri pa naj gre zaresuser posted image

Vse ostale pa lepo pozdravljam user posted image

Grem pod tuš k sem mal pozno danes vstala user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
20.8.2008 11:35:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja ja tole situacijo si pa kar predstavljam, vidva user posted image  pol pa se pa tkole sfiži. Jest bi pomoje obiskovalca kr user posted image user posted image .

Malo je slikce zablokiralo......sem pa si vse kar zamislilauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
20.8.2008 11:37:23   
zarja1
Oktavija, javi takoj ko boš lahko. Mislimo nateuser posted image user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
20.8.2008 11:50:21   
lara light
Zarja, presneto, pa dejta ga naučit, da še poštar zvoni samo 2x...bosta že nadoknadila! O na jogo bi pa šla tudi jaz danesuser posted image , uživaj!

Kako ste me nasmejale!user posted image  Naj se ulije, naj pride! Tvoja nima še premiere!!user posted image user posted image  Dobre ste! žal nimam časa vsaki posebej, shuka, dajamaja, mismis in verjetno še kateri, HVALA! Ampak še vedno je ni, babnce grde!
Naj potolažim večne optimistke, da sem v nedeljo nardila test in je jasno kakšen je bil rezultat.user posted image

Sayuri, tvoja sončka me spominjata na moja nečaka (tudi dvojčka, fantek in punčka)...prečudovita sta! Pravi balzam je, ko nas tako razveseliš in ne pozabiš na nas borke...kiss!user posted image

Obayifo, tudi z mano je bil danes še bolj prijazen kot ponavadi! Fajn občutek, a ne?
Šibam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
20.8.2008 11:51:08   
sonček33
Madona bejbe vam je enostavno nemogoče slediti. Bi mogle imet na tej strani eno oglasno desko z najpomembnješimi in formacijami, ker jaz se že izgubim predno pridem do konca.

Kje je Pija?????

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
20.8.2008 12:18:13   
mismis
Sonček33 pa sej ni tako hudo, običajno v enem mesecu naklofamo cca 200 strani, sedaj jih pa imamo komaj 155 v mesecu in poluser posted image

Sayuri, joj kako sta tvoja dva sončka luštna, človek bi jih kar pohrustaluser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
20.8.2008 12:26:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Tudi jaz od Reša! Dobro jutro, lepotičke!
Dobila sem še menopur in šele ju3 začnem, ker user posted image  še ni nastopila na glavnem odru, ampak ima le kratke vajeuser posted image
Lučka, sva se videle?

Lahko, da sva se videli. Midva sva bila tam okoli 5.30 ure, sva počakala en par da je prišel ven, ko pa sva midva prišla ven so pa ene trije pari (ali pa 2 para in ena žensak) v čakalnici sdel. Jaz imam rdeče kratke lase, (maluser posted image ) močnejše postave, oblečeno sem imela rdečo majico s kratkimi rokavi in kavbojke, moja pa je imel oblečeno svetlo modro jopico.

Boš ti povedal, če ustrezam kakemu opisu.

A tvoja user posted image  ga pa mal biksa. Tako kot je bilo pri meni. Me je tudi zafrkavala. Važno je, da jutri ven udari in tako lahko štartaš s špikami.
Pa čim bolj mirno roko.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
20.8.2008 12:37:09   
lučka 25
zarja, sva bila prav kmalu pomirjena, ko je rekel, da v soboto že zna biti čas, da počasi nehamo s špikami. Nama je kar on prodal 4 ampule menogona, ker če bo treba bova šla pa potem v nabavo. Ampak on računa na to, da ne bo več potrebe. Tako, da sva kar optimistična. Saj če sta 2 celici in ti kvalitetni, je čisto dovolj.

gigi, saj po špikanju tam doli zna res kar hitro pospešiti vso zadevo in bo vse tako kot je treba.

mišmiš, sem že kupila jajčka (jih po moje še nikoli nisem toliko pojedla kot v zadnjem časuuser posted image ), na pivo pa bova šla lepo v miru zvečer, da še malo poklepetava, se sprostiva,.... Potem pa ni vrag, da ne bo raslo.user posted image

obayifo, lepo da si že od Reša. Je bil res danes dobre veolje. Pri nama je spet take pokal, da sva se midva samo spogledvala in smejala. Sva se še potem celo pot do doma smejala na račun njegovih izjav.user posted image
A tebe pa zvečer že čaka stopka. Super. user posted image  user posted image  user posted image  V petek pa hitro v Graz po otroke.

sayuri, kakšna cukra sta. user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

dajamaja, a veš da imaš prav. Je moj tudi to rekel in me s tem potolažil. Dokler Reš ne jamra je vse v najlepšem redu.

želvica, hvala za lepe želje in optimizem. user posted image

Shuka, že mantram. Grem zgleda res bol počas in na ziher. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
20.8.2008 12:39:32   
sonček33
Lučka točno atko, dve celici bosta dovolj, jaz stiskam pesti. Super, da si optimistična.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
20.8.2008 12:47:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka točno atko, dve celici bosta dovolj, jaz stiskam pesti. Super, da si optimistična.

Hvala. user posted image
Sem pa res spet dobila nazaj tisti optimizem nazaj. To je tudi dobro za večji uspeh.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
20.8.2008 12:47:54   
spelka12
sayuri user posted image user posted image  kolk sta lepa.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
20.8.2008 13:03:09   
zarja1
Lučka no vidiš, samo da si zopet optimist.......user posted image user posted image user posted image Dovolj je že ena sama celica.....

Lara light ironija je, da je tisti kolega delavec na poštnem šalterjuuser posted image user posted image user posted image mogoče bi rabil še kakšno poštno inštrukcijo

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
20.8.2008 14:17:55   
zarja1
Ženske nekaj praktičnega za lepši dan;

http://users.volja.net/s56ehe/alko.htm

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......