zupancdam
|
Lep pozdrav punce! Že včeraj sem vam pisala prvič in moram priznati, da sem ful vesela da je toliko aprilčic. Tudi jaz sem sedaj med njimi, čeprav pregleda še nisem imela ker je moja gin. v Trbovljah menda na dopustu. Kar sama sem si zračunala pdp in mislim da je to 14.4.2009. Rada bi povedala nekaj o sebi, da me bolje spoznate in da bom tudi jaz delila nosečnost z vami. Sem mamica 18 mesečne punčke, moram povedati, da se še kar dojiva in me je malo strah kako jo bom odvadila, saj od kar smo prišli z morja vsako uro cvili ziza, ziza... Groza! Je imela katera podoben problem, ker ne mislim dojit v tandemu, pa že sedaj me tako bolijo bradavice, da se jokam zraven. Zaenkrat še pri meni ni slabosti, no saj tudi pri prvi ni bilo, ne vem pa koliko tednov sem sploh noseča če je zadnja bila 7.7.2008. Kak mesec ze ali manj? Zadnja leta mi ni bilo ravno z rožicami postlano kar se tiče nosečnosti, pa bi rada to zaupala vam, ne glede na to kako bo katera to sprejela. Ene me bodo vrjetno obsojale , spet druge mogoče ne. To je že moja 5 nosečnost, s tem ko sem prvič bila noseča sem šla delat splav, ker sem bila premlada in sem imela napačnega parterja-bila sta pa dvojčka. Ko sem našla pravega partnerja, sem se trudila zanositi 2 lete, bila sem na dabrostonu, klomifenu in ko mi je ratalo, sem bila noseča, vendar ploda ni bilo nikjer, delali so mi UZ, preiskave, nosečnost je bila, ploda nikjer in potem sem za silvestra začela karvaveti, šla v bolnico in je bil SS. No, potem mi je pa aprila leta 2006 takoj ratalo, vendar spet s pomočjo dabrostona in klomifena in leta 2007, januarja sem rodila punčko-moja največja sreča! Ker pa sem imela potem zaščito(inekcijo), saj sem dojila, sem po 8 mesecih spet zanosila, s tem da nebi smela saj sem bila zasčitena pa se na polno sem dojila, bil je ŠOK IN PO DOLGEM POSVETU IN PREMISLEKU sem šla delat splav, za kar mi je še danes zal! SO ME PUNCE NA FORUMU TOLAŽILE IN MI SVETOVALE DA NI TAKŠEN BAU BAU IMETI KAR 2 EN ZA DRUGIM, ampak je premagala moja odločitev za kar Mi je res žal! No in sedaj sem noseča. Nisem si mislila da bo tako hitro ratalo, saj sem, da lahko imam sedaj mojo prečudovito hčerko dala marsikaj skozi, ker nisem mogla zanosit! Sem pa res hvaležna bogu in materi naravi, da mi je sploh poklonila tega otroka, glede na to kakšna je bila moja zadnja odločitev! Sedaj ko bi rodila, bi bila moja hčerka stara več kot 2 leti in to se mi zdi sprejemljivo, prej pa je bilo res prezgodaj!! Ok punce, ne bom več nakladala, malo sem se razpisala upam da niste jezne, bom pa upoštevala kakršnokoli mnenje, nasvet od vas zato sem tudi tukaj, da ne bom sama skozi to, ker ne vem kaj me še čaka!!! LEPO VAS POZDRAVLJAM!!!!