|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
20.8.2008 10:10:07   
april09
A sem morda rekla vceraj, da se slabosti umirjajo .. right user posted image
Zjutraj sem se sklanjala nad skoljko, a bruhala nisem. sem pa cist fuc user posted image  Tok slabo mi se ni bilo.
Joob, upam,da bo na pregledu super!

Glede tusiranja sem pri pusenjaku brala, da naj bi bilo zaradi vnetij in podobnega kul, da se intimne predele birses s posebno brisaco user posted image  To sem jaz pocela v prejsnji nosecnosti samo takrat, ko sem dejansko imela vnetje.

Grem spat, ker komaj zivim ..

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.8.2008 10:30:19   
NaTaŠa*
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)               ?           ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08     ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)          5.9.2008    ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)                ?          ?

TRENUTNO NAS JE: 35  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.8.2008 10:32:08   
NaTaŠa*
user posted image user posted image user posted image user posted image punce vsak dan vas je več- le tako naprej. Kmal vas bo pa 100 ali več.

Mirno in zdravo nosečnost. Želim vam čudovitih user posted image user posted image .

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.8.2008 10:43:38   
frutolina
Na seznam lahko dodate da imam prvi pregled 25.8. Komaj čakam user posted image user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.8.2008 11:08:41   
Cveta28
Pa to ne morem verjeti, kako je danes meni slabo user posted image Za crknit! V pisarni se še komaj premagujem pred sodelavko, da ji tega še bolj očitno ne pokažem. Najraje bi spokala stvari in šla domov ampak kaj, ko bi morala potem doma vse nadoknaditi. Do petka je samo še četrtek, jaz pa imam še en kup rokov za dokončanje projektov.
Blogor nosečkam, ki ste lahko doma in lahko slabosti preležite v postelji.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 20.8.2008 11:09:13 >

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.8.2008 11:15:45   
jernejav
Hojla!
Meni pa danes po treh tednih ni slabo, tako da se počutim super, misel na dvojčke pa se je že naselila vame in čutim neizmerno srečo, da bi kar zakričala od sreče da v meni rasteta dve čudoviti bitji...user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak za enkrat še pssssssssst.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.8.2008 12:18:53   
Artičoka
Joob sporoči kako bo na pregledu - danes boš sigurno že slišala user posted imageuser posted image Vse

april09 kot bi opisovala mene - le da je danes prvi dan brez slabosti. Sem namreč poskusila eno prav neumno foro - piti coca colo po požirkih in slabost se je umirila oz. izginila. Ne vem, mogoče pa res pomaga user posted image

Jaz sem se naročila na NS k dr. Strahovi - 25.9. popoldne. Pišuka ima ful gužvo in sem ravno še za rep ujela pravi termin!

Vse, ki imate danes pregled - držim pesti, mislim na vas, pa pridno poročajte kako bo šlo! user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.8.2008 12:21:26   
Artičoka

user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09         ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08         ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      25.9.  
03.04      mojamalapikica(28.let)(št. user posted image ?, št. user posted image ?)  08.09        ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09        ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08        ?
05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?           ?
07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09        ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08        ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08       ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08       ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08       ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08       ?
10.04      Cveta28 (28.let)   (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08       ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08       ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                      (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09       ?
12.04      frutolina                (št. user posted image 1, št. user posted image 0)               ?           ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
15.04      malaMravljica        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           19.08      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)                ?            ?
17.04      BrinaBA(32.let)     (št.user posted image 3, št. user posted image 2)           5.9.          ?
17.04      Nea_teja_(33.let) (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
17.04      L & L(29.let)          (št. user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      MAJLANA                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09.     ?
18.04      neučakana              (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
19.04      nmag                       (št. user posted image 5, št. user posted image 1)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
23.04      Anonimnauser posted image (25.let)(št. user posted image 2, št. user posted image 1)    16.09     ?
24.04.     Sonček 85user posted image   (23.let)(št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)         ?           ?
xx. 04      sobra(27.let)         (št. user posted image 2, št. user posted image 0)             ?           ?
xx.04      zupancdam              (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?          ?

TRENUTNO NAS JE: 35  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.8.2008 12:28:45   
zupancdam
Lep pozdrav punce! Že včeraj sem vam pisala prvič in moram priznati, da sem ful vesela da je toliko aprilčic. Tudi jaz sem sedaj med njimi, čeprav pregleda še nisem imela ker je moja gin. v Trbovljah menda na dopustu. Kar sama sem si zračunala pdp in mislim da je to 14.4.2009.
Rada bi povedala nekaj o sebi, da me bolje spoznate in da bom tudi jaz delila nosečnost z vami.
Sem mamica 18 mesečne punčke, moram povedati, da se še kar dojiva in me je malo strah kako jo bom odvadila, saj od kar smo prišli z morja vsako uro cvili ziza, ziza... Groza! Je imela katera podoben problem, ker ne mislim dojit v tandemu, pa že sedaj me tako bolijo bradavice, da se jokam zraven.
Zaenkrat še pri meni ni slabosti, no saj tudi pri prvi ni bilo, ne vem pa koliko tednov sem sploh noseča če je zadnjauser posted image  bila 7.7.2008. Kak mesec ze ali manj? Zadnja leta mi ni bilo ravno z rožicami postlano kar se tiče nosečnosti, pa bi rada to zaupala vam, ne glede na to kako bo katera to sprejela. Ene me bodo vrjetno obsojale , spet druge mogoče ne.
To  je že moja 5 nosečnost, s tem  ko sem prvič bila noseča sem šla delat splav, ker sem bila premlada in sem imela napačnega parterja-bila sta pa dvojčka. Ko sem našla pravega partnerja, sem se trudila zanositi 2 lete, bila sem na dabrostonu, klomifenu in ko mi je ratalo, sem bila noseča, vendar ploda ni bilo nikjer, delali so mi UZ, preiskave, nosečnost je bila, ploda nikjer in potem sem za silvestra začela karvaveti, šla v bolnico in je bil SS. No, potem mi je pa aprila leta 2006 takoj ratalo, vendar spet s pomočjo dabrostona in klomifena in leta 2007, januarja sem rodila punčko-moja največja sreča!
Ker pa sem imela potem zaščito(inekcijo), saj sem dojila, sem po 8 mesecih spet zanosila, s tem da nebi smela saj sem bila zasčitena pa se na polno sem dojila, bil je ŠOK IN PO DOLGEM POSVETU IN PREMISLEKU sem šla delat splav, za kar mi je še danes zal!
SO ME PUNCE NA FORUMU TOLAŽILE IN MI SVETOVALE DA NI TAKŠEN BAU BAU IMETI KAR 2 EN ZA DRUGIM, ampak je premagala moja odločitev za kar Mi je res žal! No in sedaj sem noseča. Nisem si mislila da bo tako hitro ratalo, saj sem, da lahko imam sedaj mojo prečudovito hčerko dala marsikaj skozi, ker nisem mogla zanosit! Sem pa res hvaležna bogu in materi naravi, da mi je sploh poklonila tega otroka, glede na to kakšna je bila moja zadnja odločitev!
Sedaj ko bi rodila, bi bila moja hčerka stara več kot 2 leti in to se mi zdi sprejemljivo, prej pa je bilo res prezgodaj!!
Ok punce, ne bom več nakladala, malo sem se razpisala upam da niste jezne, bom pa upoštevala kakršnokoli mnenje, nasvet od vas zato sem tudi tukaj, da ne bom sama skozi to, ker ne vem kaj me še čaka!!!
LEPO VAS POZDRAVLJAM!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.8.2008 12:35:21   
Anonimen
Zupnacdam - dobrodošla!!! , pošiljam ti polno pozitivne energije!!!

(odgovor članu zupancdam)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
20.8.2008 12:41:02   
Anonimen
Zupnacdam - še enkrat danes kot Anonimna...

Berem tvoje sporočilo in te popolnoma razumem...

Trenutno pa sem jaz pred podobno odločitvijo kot si bila ti pred časom. Razmišljam, da ne bi otroka obdržala... kakorkoli grozno se to sliši... tudi sama trenutno nimam najbolj optimalne situacije in pomoči partnerja in okolice pač ne morem preveč predstavljat. Včeraj sva se odločila, da bom šla na splav... danes pa se kar ne morem odločiti, da pokličem ginekologa.... razlogi za splav se mi zdijo vedno bolj banalni. Do rednega pregleda imam še kar nekaj časa in ne vem, kaj in kako bi se odločila... težko mi je...
Ni pa moja prva nosečnost...

LP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
20.8.2008 12:41:21   
Artičoka
zupancdam dobrodošla user posted image Mislim, da ni nobena od nas v taki vlogi, da bi te lahko česarkoli obtoževala ali ti očitala. Želim ti mirno nosečnost in zdravo dete, pa še enkrat dobrodošla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.8.2008 13:06:30   
april09
Zupancdam - tezke izkusnje za tabo. Obsojat te nima noben, sama pa se bi vseeno odlocila za majhno razliko, ker mislim, da bi tako lazje zivela sama s sabo. Ampak smo razlicni a ne user posted image  Glede dojenja pa sva tam tam .. tudi ne vem, kako bo nasa zasvojenka opustila svojo razvado user posted image  kalkulator http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm ali se malo podrobnejsi http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.8.2008 13:08:43   
april09
piti coca colo po požirkih in

vredno probat ... sam do trgovine se bi bilo treba spravit user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.8.2008 13:17:59   
zupancdam
ANONIMNA, popolnoma te razumem ampak če bi danes svetovala iz lastnih izkušenj, bi ti svetovala da obdrži otroka, jaz ga nisem ker sem ostala bresposelna, s tamalo je bilo prve mesece tako hudo, nisem vedela kako bi bilo, s tem da partnerja imam super pa vse, ampak saj ves.
Ne vem kakšna je situacija pri tebi, ampak če praviš da ni to tvoja prva nosečnost, nikoli se ne ve kako bo ko bo situacija takšna da si boš pa želela otroka in bo vse kot mora biti. Vem, da je hudo, predlagala bi ti, da si ogledaš moje debate in temo-spet noseča, pa ti bo mogoče lažje, poskusi, klikni na zupancdam in poišči temo-spet noseča, tam so meni svetovale, lahko da ti bo pomagalo, sem s teboj, piši še kaj!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.8.2008 14:10:45   
Joob
jst sem iz pregleda in je vse ok, ko me je pogledala vaginalno, je videla rjavkasto sluz, ampak da ni nič hudega, da je po vsej verjetnosti samo vgnezditvena krvavitev.Vidla sem spet srčkauser posted image . Nič, zdaj grem pa malo na posteljo in vse 4 od sebe.
Pupe, pazite nase.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 516
20.8.2008 14:19:06   
Cveta28
user posted image user posted image user posted image Joob! Me veseli, da je s user posted image vse ok. Prepusti se popoldanskemu lenarjenju in misli pozitivno!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.8.2008 14:27:50   
Anonimen
Zupancdam - doma imam že dva malčka - tako da bi bil ta tretji...
Na tem forumu pa še nisem sodelovala, ker še ne vem kako se bo izteklo...

Neposredna povezava do sporočila: 518
20.8.2008 14:34:04   
Artičoka
Super Joob za pregled! user posted image user posted image user posted image Počivaj in čuvaj pikico user posted image

Javite se še ostale, ki imate danes pregled - april09, *Miška* in neučakana

Jaz sem se tako najedla kosila, da bom počila user posted image

še 6 dni do pregleda... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.8.2008 15:07:03   
MAJLANA
Živjo punce!

Mene pa zanima, če se je katera že naročila za nuhalno. Prvi pregled imam 8.9 in takrat bo začetek 9t. Zanima me, koliko v naprej se je potrebno naročiti.

Hvala za vaše nasvete in prijetno počutje :)

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.8.2008 15:16:07   
malaMravljica
Joob,

super in cestitke!! Srecnica, si danes spet gledala pikico v trebuhu. Si dobila tudi ti slikco?

(odgovor članu MAJLANA)
Neposredna povezava do sporočila: 521
20.8.2008 15:20:35   
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: MAJLANA

Živjo punce!

Mene pa zanima, če se je katera že naročila za nuhalno. Prvi pregled imam 8.9 in takrat bo začetek 9t. Zanima me, koliko v naprej se je potrebno naročiti.

Hvala za vaše nasvete in prijetno počutje :)

Jaz sem se naročila danes, to pa zato, ker sem slišala, da ima dr. Strahova (kamor želim iti) že malo gužve, pa nisem hotela tvegati, da bi ostala brez datuma.

(odgovor članu MAJLANA)
Neposredna povezava do sporočila: 522
20.8.2008 15:38:42   
MAJLANA
Hvala Artičoka.

sem klicala dr. Antonič Babnik pa je rekla sestra naj pokličem naslednji teden, ker je sedaj na dopustu in da se še ne mudi. Tako, da drug teden.

Tebi pa srečno :)

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
20.8.2008 15:39:46   
Pat74
Pozdravljene aprilčice! Včeraj sem zagledala user posted image . To je moja 3.user posted image , dve sončnici že imamo doma (3leta in 7 let). Sicer je PDP 1.5., toda, ker sem že pred 4 leti imela PDP 2.5., pa je punčka prišla 30. 4., vem, da tudi tokrat spadam k aprilčicam, seveda, če me sprejmete. Na GP se pa mislim prijavit šele v začetku septembra.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
20.8.2008 15:49:26   
Joob
a veš, da slikicenisem dobilauser posted image , čist sva pozabile, ker sva se z Gin tok zaklepetali...no pa ko sem iz odrinacije stopila, me je mož po tel spomnu za forko...pozabila sem ji rečt. Nič sej zdej mam tko 3.9. pri svoji gin in takrat bo srček že večji in bom takrat sigurno dobila fotko.
Pooozdravček!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?