|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
19.8.2008 21:29:27   
ursalara
Katee lepe slikice!

Triš
lepe slikice!

Alfabeta lepe slikice!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
19.8.2008 21:32:17   
ursalara
Alfabeta no saj ti je vse mml odgovorila meni osebno se ne zdi 9 evrov na osebo veliko,mislim pa da hrane ne bo zmanjkalo saj bo še nekaj peciva kaj ne,aja pa pozabla sem povedati da je na plošči še pomfri!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 19.8.2008 21:34:23 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
19.8.2008 21:33:24   
Alfabeta
Ne, ni veliko, saj sem rekla, da sem samo firbčna, ne komplicuvamuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
19.8.2008 21:33:48   
Alfabeta
Aja, a pecivo bo tud?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
19.8.2008 21:34:04   
ursalara
Pijača nuno se je potrebno dogovoriti še glede tega!Jaz mislim da je najbolje da vsak nekaj prinese in to je to!Samo kako da bi vsaj malo vedeli kaj bo kdo prinesel da ne bo nekaj preveč nekaj pa premalo!Ali si vsak zase prinesemo ne vem ideje na plano!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
19.8.2008 21:35:14   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ne, ni veliko, saj sem rekla, da sem samo firbčna, ne komplicuvamuser posted image

Ja ja saj je ok ne bomo lačni nič bat!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
19.8.2008 21:35:33   
ursalara

Aja, a pecivo bo tud?user posted image user posted image user posted image

ja to mora biti je obvezna oprema!user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
19.8.2008 21:42:54   
majra
Čer!

Midve s Katjo sva ful leteči in sploh ne opaziva, da user posted image  nima več dopusta user posted image .
Smo včeraj pobirali krompir, kar je bila prva večja aktivnost v zadnjem letu in pol in sem še danes vsa polomnjena. Da ne govorim, da me je spet sonce ofurlo in imam celo nogo v mehurjih. Katastrofa, nikoli me ne bo izučilo, da moram bit s soncem na vi in se ga izogibat.

Vsem slavljenčkom danes in za nazaj vse najboljše user posted image user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image , ne gre mi Nina iz glave, za njo še ena user posted image

Vsem mamicam čudne volje user posted image user posted image

Copatki, nimam pojma, sploh nisem razmišljala o tem. Moram vprašat svakinjo, kaj je ona imela za moje male šmrkavce od nečakov. Če je trikratno sprobano uspešno, bo pa ja za Katjo tudi. Mislim pa da so imeli ciciban, nisem pa 100%.

Avtosedež, še dolgo ne bomo v njem. Lupinica je do 13 kg, prostora imamo v širino še ogromno, v dolžino malo manj. In kaj je najbolj pomembno, je bolj varna od avtosedeža.

Intruder, upam da boste kmalu prespali noč, da se lepo spočiješ.
Katja se zadnje dni večkrat zbudi ponoči v joku, ampak zaspi takoj nazaj, ko ji dam dudo. Za zbujanje pa krivim zobkeuser posted image

Limma user posted image . Joj, mene pa tako jezi ta moja preobčutljivost user posted image  Ampak včasih se prav paše zjokat brez razloga.

Sunny, mi že dva meseca ne pijemo mleka, razen v spanju, pa še to je zadnje dni-noči zmanjšala na 60 ml user posted image , pa je vse OK. Je pa malo tečno, ko še vsa munjene in zaspana ob 7 zjutraj merim in mešam kašice, potem pa še na pol v spanju usta zadet user posted image  Ampak vse za naše sončke user posted image

Kakanje od 1x do 4x na dan, pa še to bolj trdo, če ne že bobke. Ko smo bili na mleku je pa kakala 1x na dan ali na 2 dni. Adijo logika- vsaj moja

Katee, super, da je Žan Luka bolje in pa user posted image user posted image  jutri za nečaka

Martinca lepe slike

Intruder, upam da bodo kmalu ugotovili kaj je narobe in te pozdravili user posted image . Kar se pa tiče tvoje familije user posted image

Golobček, naj se jutri izteče tako kot se mora user posted image user posted image

Triš, slike so za popišat- super

Katee, ful ste lepi. Kak je meni lepo videt otročka, ko spi v naročju user posted image

Alfabeta lepe jožice in lepa sončka

Joj, moja Katja je pa bigfutek, je imela že marca 9 cm veliko nogico. Kaj šele sedaj user posted image  Bi jo šla najraje sedaj zbuditi in zmerit user posted image

Mala pikica user posted image , ti kar jokaj, sploh če je iz sentimentalnosti in sreče

Zdaj je pa dovolj, verjetno že delam konkurenco v dolžini Klepetki in Nani user posted image . Se grem stisnt k mojemu in si "lizat" rane. Sem že omenila, da me boli vsaka koščica in peče 21% kože?! user posted image

Lahko noč

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
19.8.2008 21:46:29   
katee
Jaz pa vseeno mislim, da je najbolje, da vsaka prinese tisto, kar bo pila. Tako se ni potrebno obremenjevati še s tem,. koliko bo česa. Vsaka bo pila tisto, kar bo imela. To je moj predlog.

Aja, kako je pa s slaščicami? A to boste same pekle? Kaj pa npr. jaz, ki še nikoli v življenju nisem pekla? A take pa kupimo kaj sladkega???

Zmeniti se bo potrebno še, kdo bo nabavil krožničke, prtičke, kozarčke, pribor,... Ali to tudi vsaka zase prinese?

Twin76: kje se skrivaš? Si na seznamu pogrešanih!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
19.8.2008 21:49:06   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Sem že omenila, da me boli vsaka koščica in peče 21% kože?! user posted image

Ja ti boga reva!!! Upam, da bo kmalu bolje user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
19.8.2008 21:52:56   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Aja, kako je pa s slaščicami? A to boste same pekle? Kaj pa npr. jaz, ki še nikoli v življenju nisem pekla? A take pa kupimo kaj sladkega???

Ene bomo, druge pa lahko prinesete kupljeno, lahko tudi domačicouser posted image . Jaz sem povedala da prinesem 2 mandljevi roladi in pa slane kifle.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
19.8.2008 21:58:01   
mala pikica
alfabeta si me spet nasmejala user posted image Sem res čudna, se zdaj pol ure kar smejim sama sebi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

"semintjamentalne" user posted image  user posted image  user posted image  kako sem se nasmejala...

Vidiš, ursulina, kako je to lepo, da lahko nekoga s svojimi solzami nasmejiš user posted image

piknik... meni se ne zdi 9 € tako veliko. Je pa super, da bo olj veselica varianta user posted image Že dolgo nismo bili na nobeni veselici user posted image pijača... kaj pa če prinese vsak zase? Se bi vam zelo čudno zdelo? Da ne bo nazadnje res 40 litrov jabolčnega soka in nobenega piva za naše moške user posted image Drugače pa pač naredimo seznam, kaj bo kdo prinesel. Samo razmišljam... Pecivo?!? Ja, seveda bo!!! user posted image user posted image user posted image Kajne, alfabeta? Ja, pa res še se moramo zmenit za krožnike in pribor. Meni se to zdi nesmiselno, da bo vsak zase kupoval, 25 krožnik mi trije ne bomo rabili, manj pa jih ni pakiranih user posted image Bo najboje, da ena kupi 1 ali 2 paketa po 100, pa dva paketa serviet in pribor. Lahko tudi jaz user posted image

majra no, v bodoče pa le vi s soncem user posted image Si me nasmejala user posted image

Jaz sem še pol ure tukaj, pa bom vsa nasmejana šla spat. V prejšnjem postu so bili sami objemčki, zdaj so pa sami krohotavčki user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
19.8.2008 22:02:42   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ja, pa res še se moramo zmenit za krožnike in pribor. Meni se to zdi nesmiselno, da bo vsak zase kupoval, 25 krožnik mi trije ne bomo rabili, manj pa jih ni pakiranih user posted image Bo najboje, da ena kupi 1 ali 2 paketa po 100, pa dva paketa serviet in pribor. Lahko tudi jaz user posted image

No pa daj, da se rešimo še tega vprašanja user posted image user posted image . A sem nesramna? Upam, da ne preveč!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
19.8.2008 22:03:19   
Alfabeta
Mala pikica, YES RATALO!!!! user posted image user posted image user posted image Vidiš da gre, smejanje namreč. Me veseli!

Neposredna povezava do sporočila: 3364
19.8.2008 22:04:22   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Pecivo?!? Ja, seveda bo!!! user posted image user posted image user posted image Kajne, alfabeta?

A ne bo dovolj 2 ruladi in slani kifli?!?!?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3365
19.8.2008 22:06:09   
katee

Odvisno, kako dolge oz. velike rulade bodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
19.8.2008 22:08:20   
Alfabeta

Odvisno, kako dolge oz. velike rulade bodo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja saj boš še ti Domačico prinesla, a ne?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
19.8.2008 22:10:09   
koala
Samo na hitro ker sem koma zaspana.

9E se mi ne zdi veliko, glede pijače pa je po moje res najbolje da seznamček naredimo, za pribor in krožnike pa se jaz javim, da bom nabavila, samo kolikouser posted image  mi prosim svetujte.

katee stiskam pesti za malega nečaka.

Golobček pikapoke za Nino, imam občutek da bo jutri bolje.

mala pikica objemčki zate, pride kak dan da smo jokave, pri meni pogosto.

limma, meni četrtek ustreza.

martinca čudovite fotke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
19.8.2008 22:11:41   
katee

user posted image user posted image user posted image  ja saj boš še ti Domačico prinesla, a ne?

Veš, da jo bom! Ampak srčke notri vse sama pojem, ostalo bo pa za vas, OK?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
19.8.2008 22:12:20   
klaja
Hojla, danes mi pa ni zneslo, da bi se kaj javla, imam zmeraj kaj za delat.

Katee držim pesti za tvojega nečaka! Lepa fotka, najboljše je zaspat v maminem naročju.

Martinca super sta bila, pa ful lepo sta imela okrašeno!

Ursalara pa veliko srečno prevoženih kilometrov vama želim!

Golobček vso srečo na UZ!

Triš pravi navihanec je!

Alfabeta luštna sta tvoja malčka! Ja kolk boš spekla, tolko bo peciva.

Limma kdaj se pa mislite dobit, ob kateri uri?

Nana tvoj Klemen pa je prave specialitete. Meni ne znese kaj dosti, da bi ji še kaj posebaj kuhala. Smo danes imeli pire in paradižnikovo omako in je še Hana dobila nekaj vstran.

Ursulina tebe pa verjetno ne bom zgrešila na pikniku (saj pridete ne?), saj ima Lenart take lepe kodrčke!

Majra dobra razlaga tole s soncem na vi. Oprosti, ampak meni je bilo to tako smešno, saj vem da tebi ni najbolj prijetno.

Glede obutve: Hana ima še zmeraj samo zoknčke, ko se bo pa shladilo, ji bom pa obula Julijine prve čeveljčke, mislim da so št. 17 - Cicibanovi, tako da ji bodo za začetek prav.

Avtosedež imamo pa namen kupit v septembru, moram malo akcije spremljat.

Pecivo jaz bom naredila kokosove poljubčke (al kako se že reče temu), pa mogoče še kaj. Pa prinesla bom papirnate servijete (mi jih bo moj priskrbel- ala Paloma).

Drugače pa smo tudi pri nas danes doživeli padec iz vozička. Hano smo dali spat v voziček in ga postavili v garažo, čisto zraven k vratom, da ne bi mogla past iz njega. Mi smo pa šli kopat krompir, vmes jo je šel dedi pogledat, pa je še pridno pančkala, potem pa se je naenkrat zaslišalo grozno dretje in letim pogledat ter jo zagledam na tleh, na vseh štirih. Sem se skoraj zjokala zraven, k sreči pa ni bilo hujšega, razen ena buška na glavici.

Pa dva dni je že ful sitkana in sem komaj danes videla, da ima soor. Zjutraj je imela luliko ful rdečo, potem pa sem še ugotovila, da ima po ustih bele obloge. Tako da sem našla razlog, zakaj mi ni hotela kaj dosti jest in se je kar naprej jokala zraven.

A dela katera ajvar doma, sem na kulinarični sloveniji našla en recept (prejšnja leta sem ga delala čisto drugače), zdaj pa me zanima kako ve to naredite.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
19.8.2008 22:13:08   
nana35
katee,držim pesti za tvojega nečaka in da bi bila operacija uspešna in čimmanj boleča zanj.Ko bo velik,se ničesar ne bo spomnil,HB.Upam,da so pikice Žan Luki čisto izginile.

Gledala sem čeveljčke na moj škratek in so mi zelooo všeč,tako da ko bomo kupovali čevlje,ko bo Klemen hodil,jih bom sigurno tam naročila,razen če ne bom kakšnih lepših in boljših našla.user posted image Copatki so čudoviti,ampak se za njih ne bom odločila,ker za takole racanje po stanovanju so zokenčki z bremzicami čisto ok,dokler ne bo shodil.

Vaney,ali imaš kakšen naslov od pediped trgovine,da lahko pogledam čeveljčke?Moj Klemen se že vstaja v posteljici tako da ne bo dolgo,ko bo hodil user posted image .Kaj veš,mogoče pa res ali pa tudi ne.Mi je čisto vseeno,kdaj bo,samo da bo 1x.Mi še vedno čakamo prej prvi zobekuser posted image .

intruder,upam,da tvoje težave s koleni kmalu minejo in da boš končno kaj porihtala glede tega.

klepetka,ti se meni zdiš tako odkrita in direktna oseba,polna energije in pozitivnih misli,pa me samo nekaj zanima.Zakaj ne rečeš tejle tvoji preljubi user posted image  kar ji gre???Mislim,da bi meni že odprlo pisker in bi rekla,pa čeprav bi bilo boleče,ampak vsaj resnično.Da enkrat spozna svoje napake in kaj tebe na njej moti.Da začne delati na sebi in mogoče ti bo nekoč hvaležna.

katrin ti pa imaš srečo,ko ti tvoj Anže tako lepo in dolgo spi.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Ne vem kako, amapk Maruši uspe velikooookrat politi sok po tleh(le po kom je tako nerodnauser posted image user posted image ).Sicer pobriše za sabo, smao se pol vseeno lima.

Pobriše ja...verjetno samo še bolj razmažeuser posted image .
Tako sem znala jaz tudi "brisati" se spomnim,moja mama je skoz tečnarila,da samo razmažem.Jaz pa sem ji rekla,da sem se vsaj trudila,da bi prikrilauser posted image .

limma,pokliči me !!Ali pošlji SMS!Pa gremo na kavo,seveda.Če ne jutri pa v četrtek!Samo povej.Si bom že vzela čas,kako da ne.user posted image

golobček user posted image zate in za Nino.Še malo...

IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: limma

Jaz sem en dan v samidi s svojo sentimentalnostjo....1

Samida je sevada zamuda user posted image , ampak klepetka me je sigurno razumela user posted image

To sem se že sama spraševala,kaj pomeni,sem mislila,da si se zmotila,sem ene 3x prebrala,pa nisem kapirala.

koala,limma,dajmo se potem dobit naj mi ena javi!Upam,da ima limma mojo tel.št.Koala,ti jo pošljem na ZS.

triš,tvoj Žan je res prava slika,ti pa tudi s svojimi komentarji.user posted image

katee,tvoj sinko je pravi lepotec in cartek,Klemen nikoli ne spančka tako pri meniuser posted image ,niti se kaj ne cartlja,ker ga vse okoli bolj zanima in samo hiti,da ne bi kaj zamudil.

Alfabeta,lepe slikice tvojih dveh otročkov in lepe jožice,normalno.Ajda pa je že prava blondinka.

mala pikica,sem brala v Večeru oni dan pri Rodile so,da je Polonca iz R.Center rodila sinčka,ja.Obriši solzice...življenje je vendar lepo,kanje?

ursalara,mislim,da je najbolje da vsak prinese pijačo zase in bo sigurno pijače dovolj za vse.Ker bo vsak itak pretiraval.user posted image

majra,pozdravi kosti in kožo.user posted image

katee,jaz ne bom nič sama pekla,če mi bo kdo drug spekel,ali pa bom prinesla kakšne čipse in kekse,pa bo.

Lahko noč.imam še delo,jaz pa tukaj bluzim.

Mi je zbrisalo,ampak si vedno shranim,mi je prišlo že HB v navado.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.8.2008 22:13:30   
Alfabeta
Ne, resno. Dajmo seznam naredit za pijačo in sladice. Mala pikica, prevzameš še to?user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.8.2008 22:15:10   
nana35
klaja,upam,da je Hana po padcu vredu in tudi ti.user posted image

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.8.2008 22:16:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Drugače pa smo tudi pri nas danes doživeli padec iz vozička. Hano smo dali spat v voziček in ga postavili v garažo, čisto zraven k vratom, da ne bi mogla past iz njega. Mi smo pa šli kopat krompir, vmes jo je šel dedi pogledat, pa je še pridno pančkala, potem pa se je naenkrat zaslišalo grozno dretje in letim pogledat ter jo zagledam na tleh, na vseh štirih. Sem se skoraj zjokala zraven, k sreči pa ni bilo hujšega, razen ena buška na glavici.

Boga Hana. Buška bo kmalu minila, verjamem pa, da je bilo tebi grozno user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.8.2008 22:18:10   
Alfabeta
Klaja, a bom samo jaz pekla, al kako? Soor pa namaži z Dakatinom, hitro pomaga. Pa user posted image  za padec. Da le ni hujšega. Sicer pa nas je že veliko v Klubu padlih otrokuser posted image

Nana, lahko jaz? http://www.malamasa.si/si/ tole je Pediped

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?