anitaz
|
Smo se pogovarjali, pa sem rekla, da vidim, kaj pa ve/vi mislite... Od prijateljice hčerka gre septembra na morje, z dvema prijateljicama. Pred dvema mesecema je naredila izpit za avto. Doma imajo dva avta...enega, ki ga zdaj vozi ona, je slabši, starejši, brez klime, brez air bagov, potreben servisa....v glavnem, drugi, slabši avto. Drugi je novejši, večji, z air bagi - varnejši. Kateri avto, bi vi, starši, dali otroku za na morje? Otrok, najstnik (18, 19 letni) je odgovoren, ne bo obračal z ročno na ovinkih....Šel bi z "novejšim", varnejšim avtom zgolj zato, da če se slučajno kaj zgodi, da ga mogoče vsaj air bag reši. Jaz bom svojemu otroku dala varnejši avto. Sama sem, takoj ko sem naredila izpit, dobila NOV avto, ki so mi ga starši posodili za na morje - izključno zaradi varnosti. Ampak doma sem jim pa pustila mojega, takrat še R5. Imeli so kratke dnevne razdalje... Hočem povedati, da mene ne zanima pleh. Če že pride do nesreče, naj bo to v varnejšem avtu.... Kako bi/boste vi reagirali?
|