Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včerajšnji obiski:prišla sta stric od in njegova žena. Me je takoj napadla, zakaj ne dojim več, da naj se matram... in to samo zato, ker njena snaha doji. Saj če ne bi, potem mi ne bi težila. Ima pa njen vnuk pri 6. mesecih že 9 kg .Pa da smo ga navadili na dudo.. Potem pa pravi, da je za vnuka šla jo kupit, da ga ne misli poslušat. Potem me je spraševala, če sam zaspi. Sem rekla da ne ,da na rokah. Tudi njen vnuk ne zna sam zaspati, mora iti snaha zraven ležat.In ko sem ga imela v naroćju, je ravno zaspal, mi je rekla, da naj ga takoj nesem v posteljo, da se ne bo razvadil. Saj če take zganja, potem nič čudnega, da ne dobi vnuka za merkati, pa je drugače v redu ženska.Sem kar vse bolj preslišala. Vsak svoje rihta kakor ve in zna A ni zanimovo, kako se ljudje radi vtikajo v tuje otroke?! Joj me takele stvari tako razp**** da kdaj kar živa ponorela. Sej se poskušam zadrževati, ampak ko pa pride debata na dojenje in da "una" pa še do ne vem kdaj lahko doji, pa da zakaj jaz ne, me pa kar grrrrrr Nč, grem se pohladit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|