BUBICA17
|
Sori na tole se moram pa odzvat.... Zdaj je star štiri mesece in res se je plazil že cel mesec. Noge vleče k seb in narazen...dlani odprte in naprej. S tem se nisem hvalila, ker sem mislila, da bodo vaši v parih dneh to začel osvajat. Tudi drugi družinski člani so to videli pa se jim to ni zdel nič čuden. Pa pediatru sem povedala, ker ste se že takrat za obračanje neki bunile pa je reku, da to ni nič takega. Pol očiten ni edini. Pa en doktor redno hodi na obisk pa se mu tud ni zdel čuden. Sam je pa operiral in pregledal več kot pet dojenčkov. Dons bom preverla tudi kako je s koščicami....sam bo reku, kar je velikim...pejt stran od rr, ker pač eni mislijo, da več vedo od dr. sploh če imajo več otrok. Lahko bi se o zadevi naprej pozanimale pol pa napadle. Big mamma nisem vedla, da če si vidla Aneja pol si že kar poznavalka za vse. Važen, da sem imela prov...imele ste me za lažnivko, ker se same niste informirale. Nas so na vzgojiteljski učili takole....če nek otrok stori neki ali dva otroka so to ne posplošuje na celotno populacijo. Pa ko že tok omenjate te razlike... ni res, da so vsi enaki po parih letih...daleč od tega, takrat so razlike najbolj vidne. Sem bila tok ur med otroki, da sem to vidla na lastne oči. Pa jih nisem sam od daleč opazovala npr. v vožičku. A je katera pomislila, da je precej velik in nima ne preveč in premalo gramov? Tisoč dejavnikov je, da je do tega prišlo. Katera je v osmem mesecu še kolesarla? Zarad tega sem jih slišala. Pa kera je nehala delat dva dni pred porodom? Trebuh sem imela majhen in otrok je moral notr bit zelo gibčen, če se je premaknil. Jaz sem bila pa skos v gibanju, ker vedno speljem vse do konca in to po hitrem postopku. Vse to vpliva na otrokov razvoj. Moj ima tako motoriko, da mu jo včasih orenk zavidam, ker moja je bolj tko tko za določene zadeve. Pogledat je treba skupek vsega in potem napast...zakaj sem popiz....zato ker sem brala med vrsticami, da imate svojo teorijo o tem, kdaj se otrok premakne. Tabelce so okvirne zato da imaš približno sliko o vsem skupaj. Še eno zadevo počne...v lupinici se že dva do tri tedne tok gunca (sam z nogami se poganja), da nas je vse strah, da se bo prevrnil. Je pa taka atrakcija, da se vsi nasmejimo, ko se tako zavzeto guga in zraven dudka. Sam tega raje nisem napisala, ker bi bila spet cela reč, če vaši slučajno tega ne delajo. Tako, da sem vmes celo razmišljala, da bi počakala, da kakšen vaš naredi pol bi pa še jaz napisala, da bi jaz tud dobila in ne sam zgražanja. Tko, da zdaj tud lahko napišem, da je ravno včeraj v naročju tako rekoč prišel z nogico do ust. Dotaknil se je pol pa je umahnila nazaj. Pa nekje imam celo slike njegovega puzanja, ker ste me že takrat nabadale in vem da sem ga lovila in čakala, da bo spet, da bi vam dokazala. Jaz vsako stvar končam do konca in ničesar ne pustim nedorečenega. Seveda pa nimam še tok trde kože, ker mi manjka življenjskih izkušenj...mladost je moja napaka. Verjeten bom čet 15 let malo pametnejša in bom znala požret kakšne besede, izjave. Trenutno tega ne zmorem in ne znam.