Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopsiak- pri nas pa še zmeraj forsirajo ciciban-sploh v vrtcu ne smejo drugih met Smešno no...... JAz bi ji tudi kupila geoxke-sam moram po njih direkt v MB....sem ji pa sedja naročila ene od pedi-ped (ne vem, če sem prav napisala)....me res zanimajo kakšni bodo...... a res? Ma kako so smešni...nej se že enrkat zmenijo kaj ja in kaj ne .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:58:14
|
|
|
|
April
|
copate imamo pa mi zmeraj superfitove. Pet številk estega modela. Pa niso nič obrabljene, sem jih lepo oprala in sedaj že jaša številko 20 nosi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:58:44
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav tako ..ne mislim nič slabega s tem. Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit...... se strinjam s tabo SŽ...Sej kahlico ne bomo kupil zato da bo samo vanjo lulala in kakala in temeč da se malo navadi nanjo...Kar je prej prednost kot slabost!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav tako ..ne mislim nič slabega s tem. Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit...... sej razumem ...njej je verjetno fina igrača ...Valda, sej vem, da ne bi silila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 20:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav tako ..ne mislim nič slabega s tem. Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit...... se strinjam s tabo SŽ...Sej kahlico ne bomo kupil zato da bo samo vanjo lulala in kakala in temeč da se malo navadi nanjo...Kar je prej prednost kot slabost! ja, ja ok sej je vse kul
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:01:08
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca? Še ne vemo kaj bo-imam 10.9. morfologijo in bova itak vprašala. Pri Evi sem zvedela komaj v 32T, ker prej ni bila ziher. Sam povedala pa ne bova Smo pa bili v petek na pikniku in me je ena vprašala, eč sem ziher,da sem noseča sem 18T in se mi še nič ne vidi..... Pa ti, a sta že bila pri Rešotu-si enkrat omenila, da gresta avgusta......Držim pestke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:01:36
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni se zdi malo hitro za kahlico, ampak vsak dela po svoje in je prav tako ..ne mislim nič slabega s tem. Midva sva jo kupila in nastavila v kopalnici, ker je Eva ful velikokrat hotela kar na wc-ko je mene vidla. NO in potem jo je najprej raziskala-sedaj pa kar hoče gor sedet in jo včasih dam-očitno je bil včeraj pravi trenutek glih za kakanje-čisti slučaj.......... Sva rekla tud če se bo prah na njej nabiral, nisva hotla čisto nič je silit...... se strinjam s tabo SŽ...Sej kahlico ne bomo kupil zato da bo samo vanjo lulala in kakala in temeč da se malo navadi nanjo...Kar je prej prednost kot slabost! ja, ja ok sej je vse kul
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončni žarek , če si pa taka suhica . Se ti pomoje spet ne bo nič poznalo, da si rodila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:03:27
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Sisy aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca? Še ne vemo kaj bo-imam 10.9. morfologijo in bova itak vprašala. Pri Evi sem zvedela komaj v 32T, ker prej ni bila ziher. Sam povedala pa ne bova Smo pa bili v petek na pikniku in me je ena vprašala, eč sem ziher,da sem noseča sem 18T in se mi še nič ne vidi..... Pa ti, a sta že bila pri Rešotu-si enkrat omenila, da gresta avgusta......Držim pestke jst imam sosedo ki ima decembra rok in bi komot skrila da je noseča, tko da se nič ne sekiraj... K Reškotu greva ja, kmalu...Raje ne obešam na velik zvon kdaj in kako ker potem so včasih pričakovanja prevelika...Ko bo definitivno povem Si pa želim še enega čim prej-itak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=start&oid=webroot&lang=de&catId=DE tele imajo pa v deichmanu v supernovi. Sem slišala pozitivne kritike in da so te čevlji v avstriji to kar naj bi pri nas bil ciciban. Sem šla enkrat pogledat, sam jaz te štecune ne prebavljam, ker mi vse tok po plastiki smrdi, da sem kar hitro šla vn. So pa čeveljčki na prvi pogled zelo vredu. April, sej soluškani ...ampak meni tudi ta deichman ne potegne preveč...hm...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:05:34
|
|
|
|
April
|
saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Še eno punčko morata zdej narest, April
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:06:48
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Sončni žarek , če si pa taka suhica . Se ti pomoje spet ne bo nič poznalo, da si rodila Joj, pa smo spet tam Jaz že nisem suhica-daleč od tega- moj pravi da ima kaj za prijet In tako so me vsi na okrog vajeni-pa še vse svoje hlače imam oblečene-no kavbojk ne morem imeti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:07:08
|
|
|
|
April
|
Ja tale deichman res ni neka referenca. Ampak saj jih samo prodajajo, nič drugega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Sončni žarek , če si pa taka suhica . Se ti pomoje spet ne bo nič poznalo, da si rodila Joj, pa smo spet tam Jaz že nisem suhica-daleč od tega- moj pravi da ima kaj za prijet In tako so me vsi na okrog vajeni-pa še vse svoje hlače imam oblečene-no kavbojk ne morem imeti. No, pol imaš pa prav lepo postavco, a je tko bolje? Sej za prijet pa more bit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Ja tale deichman res ni neka referenca. Ampak saj jih samo prodajajo, nič drugega. ma ja, me kr odbije ampak so pa res luškani!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:09:28
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Še eno punčko morata zdej narest, April Ja, bi blo fino. Sam prvo je treba Jašo odstavit, pa šolo natrest, pa službo dobit...potem pa..., če se nam bo še dal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:10:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Sisy aja te mislim že nekaj časa vprašat-a že veste kaj boste imel? Bo Eva dobila sestrico al bratca? Še ne vemo kaj bo-imam 10.9. morfologijo in bova itak vprašala. Pri Evi sem zvedela komaj v 32T, ker prej ni bila ziher. Sam povedala pa ne bova Smo pa bili v petek na pikniku in me je ena vprašala, eč sem ziher,da sem noseča sem 18T in se mi še nič ne vidi..... Pa ti, a sta že bila pri Rešotu-si enkrat omenila, da gresta avgusta......Držim pestke jst imam sosedo ki ima decembra rok in bi komot skrila da je noseča, tko da se nič ne sekiraj... K Reškotu greva ja, kmalu...Raje ne obešam na velik zvon kdaj in kako ker potem so včasih pričakovanja prevelika...Ko bo definitivno povem Si pa želim še enega čim prej-itak Jaz se itak ne sekiram- je bilo prvič vse OK in bo tudi sedaj Sem itak večni optimist...... Sisy- jaz tok držim pesti zate in za vse, ki morajo iti čez vse to.......Je moja najboljša prijateljica šla že 2x čez to in nič in mi vedno pove kako in kaj........Pa prav dobro vem, kako ji je težko...Pa čist je nora na Evo in tudi Eva jo ful obožuje........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Še eno punčko morata zdej narest, April Ja, bi blo fino. Sam prvo je treba Jašo odstavit, pa šolo natrest, pa službo dobit...potem pa..., če se nam bo še dal. ...ah, sej sta še mlada...si pa dobr napisala zato smajli na začetku Koliko ti pa še manjka do konca...šole, mislim.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 21:12:40 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:12:31
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Aprl a ti nebi še kakšne punčke?! Itak bi ti šlo, jaz sploh ne dvomim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy a si dobila?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:19:36
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April saj res, sž ti imaš še eno bitje. Dobra si. si en predstavljam zdaj hitro še enega imet. No mogoče sedaj, ko imam že prakso bi že šlo. Še eno punčko morata zdej narest, April Ja, bi blo fino. Sam prvo je treba Jašo odstavit, pa šolo natrest, pa službo dobit...potem pa..., če se nam bo še dal. ...ah, sej sta še mlada...si pa dobr napisala zato smajli na začetku Koliko ti pa še manjka do konca...šole, mislim. V najboljšem primeru še dve leti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:20:00
|
|
|
|
April
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 18.8.2008 21:20:52
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sisy a si dobila? dobila kok se pa kej mudi?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......