mismis
|
Čveke, čekaste smo... Želvica, jest grem po pingvine, takoj ko dobim v avgustu. Torej tem nekje v začetku septembra bo ET. Pikovit moj, ne vem, kako bom jaz danes s časom za pivo, imava z mojim čudo enega letanja popoldne. Do kdaj pa boš ti potem na morju? Hedi, kje si, hitro se javi, da me no bo skrbelo Nokes, pa dobro kaj je sedaj s temi izcedki, a ti nismo rekli, da jih moraš odgnati stran Zarja, optimizem in pozitivizem je pol poti do uspeha. Oktavija, kako pa kaj tvoji folikli rastejo. Žižek moj, tale današnja norišnica se bo vlekla še ves teden, upam da preživim. Pa ti, kako je pri tebi po dopustu? Ajsi, a se je gužva malo umirila, ali se spet drenjaš v sobi s 25 deci Gretka, a ti pa danes spet celodnevno, ti bošček ti pa še ponedeljek je, groza Jadrnica, ti se kar javljam, saj veš, da te rade vidimo med nami. Pija, welcome back Blanči, potem pravš, da kmetje rulajo, še dobro da imam jaz šolanega kmeta doma Kar se tiče pogrešanja, pa meni tudi manjka ene par oseb, sicer so se te tvoje tri cvetke (Daisy, Mlinčka, Arneja) malo odklopile, da ne bodo samo mislile na to. Čeprav misilm, da bosta Daisy in Arneja sedaj kmalu šli v postopek. Mijavček, ti barjanski muc, kok daleč ste pa že vi trije? Sonček85, seveda si me prehitela, med tednom imam jaz zjutraj ob 6. uri sprehod, pa hranjenje, potem se pa počasi zritham tudi sama in letim v službo, tako da mi zjutraj res ne znese še na RR. Kaj je sedaj s tvojo , ali je prišla, ali lulamo na test