|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
18.8.2008 8:21:14   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grethi, a že kaj po čajekih diši????

Halo radni narode !!!!!!!!!!!!!!!!!

Po čajekih ???? Kdaj si jih pa kuhala???? Ob šestih že ??? Čakaj drug teden sem jaz zjutraj, pa te bom povabla na čajek pred  službico ... he he ... boš pršla sred noči k meni tam nekje okol pol štirih, da ga bova v miru spile

jaz sem si svojega skuhala že snoči, tako da tud diši ne več zdej ga grem pa spit, pa neki pojest, verjetno se bom napokala ameriških borovnic, mi jih je mati moja dala, pol si pa pripravim malico za v službo in počasi proti Gorenjski, mam še ene opravke prej, pa je treba bolj zgodaj it

Lepo delaj in naj ti hitro mine šihta !!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
18.8.2008 8:24:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jutro babuške,

aja, grethy, njam kak obožujem lepinje, še recept za čevape!

jutro nokica ...

čevape narediš tako, da greš k dobremu mesarju, vzameš maso za čevape, jih narediš in spečeš user posted image user posted image , se full podajo k lepinjam user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
18.8.2008 8:38:42   
pikovit
Fiši evo čestike novo pečeni družinici.user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke mamiuser posted image

Dajčimajči,kaj moramo narest,da te spravimo enkrat na pivo?user posted image
Gigi ja verjetno bomšla kar jutri na morje.
Gretka pa ti si dečva in pol.Škoda,ker si že poročena,drugače bi ti rekla da si za poročituser posted image
Hedi kako si?
Pija en lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
18.8.2008 8:49:57   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajčimajči,kaj moramo narest,da te spravimo enkrat na pivo?user posted image

Avto popravt user posted image . Saj za pivo sploh ni blem in če se spomnim, ste napovedale naslednjega v našem koncu user posted image

Gretka, hvala, bom poskusla takoj, ko bo pečica nared. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
18.8.2008 8:51:11   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Gretka pa ti si dečva in pol.Škoda,ker si že poročena,drugače bi ti rekla da si za poročituser posted image

BOHLONEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
18.8.2008 8:55:43   
ledenka
sem tule, se sam javljam, da sem na broju user posted image  

matr, danes bo pa nor dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
18.8.2008 9:05:48   
lučka 25
Ja babe žabe. Si nisem mislila, da bom že zjutraj celo večnost brala poste od danes. Ste prave klepetulje. jaz šibam v službo.

Še prej pa: zarja in oktavija, želim vama velikooo pravih foliklov, da bo akcija lahko stekla. Baci, čim manj bolečo prvo špiko. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
18.8.2008 9:22:54   
mismis
Se strinjam z Ajsi, danes bo res nor dan...

Amapk na hitrco rečem ŽIVJO in za vse borke po eno user posted image user posted image user posted image user posted image , več pa napieš kasneje, ko se zadeve malo umirijo.

Hedi, ti moj Harry Potter, dobro opravi danes na NS

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
18.8.2008 9:27:03   
gigi1
Pikovitka do kdaj boš pa na morčku. Za danes nisem ziher, da mi bo ratalo na pirček pridet. Če se boste kaj zmenile, me pls obvestite. Bom probala uletet.

Dajamaja HB da je šlo mimo vas. Ko je Bambi pisala, kaj se je njim zgodilo sem prav pomislila na vašo novo hiško.

Nokica a še kar izcedki? user posted image user posted image user posted image  naj gredo čimprej stran!

Abrica te pogrešam. Kaj je s tabo? A maš tud probleme s compom?

Gretka prej me je ven vrglo. Zdej sem ti napisala.

Blanči a ne kolk sem pridna user posted image . Je bil že čas. Sem se mal polenila zadnje čase. Zdej pa ekšn user posted image

Sonček85 helou user posted image . Kaj novega? Kdaj boš delala CB? A boš naša prva avgustovska user posted image ??

Miška sem te že pogrešala danes. Dobro opravi z norišnico v službi user posted image

Ajsika navijam, da ne bo tako noro. Pridna bodi.

Heeeedi. Javi se!

Šukica vidim te user posted image . Kako si?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
18.8.2008 9:38:41   
Shuka
Jutro čveke  user posted image

Kolk vas je že na vsezgodaj zjutraj, se vidi, da je konec dopustovuser posted image
 user posted image
Ribica - čestitke za fantiča user posted image
Gloria - lepo pozdravi ribico od vseh nas! Kako si ti? Me veseli, da še nisi šla v Rim, čeprav boš zdaj, zdaj tam. No sej dlje je v bušijuuser posted image bolje je, sam, da nau čez rok user posted image
Jadrnica - čestitke za natur spočetje, želim ti lepo in mirno user posted image , pa da bo ja vse OK še vse kar sodi zraven v mili obliki.
Nokes - kaj je zdej to, te še niso izcedki zapustili? user posted image No sej bojo upam, da čimprej, ti samo pridno počivaj.user posted image
Pri meni so se umirili a kot je g. rekel se zna zgoditi, da me še preseneti, zato nikoli ne vem kdaj se bo usulo. Zato počivam.
Gretka - ti men tolk lušte delaš, že navsezgodaj zjutraj z recepti   user posted image
gigi - tudi tebi želim en lep dan.user posted image   Vem, da me vidiš, jest pa lih tebi hočem voščiti kar piše v prvem stavkuuser posted image
pikovitek - še malo pa boš "poštena žena" user posted image , kako kaj priprave in seveda kdaj bo user posted image ?
zarja in oktavija - vse dobro na UZ, da bosta kej lepga vidle.user posted image
baci - mirno roko in seveda brez strahu  user posted image
mijavček - kako kaj tvoja dva pikca v bušiju, ne morm verjet, da je že 29 teden. No vse dobro do koncauser posted image
blanči - kako špikice user posted image
dajamaja - lepo, da si v postopku in navijam do onemoglosti, da tokrat rata, pa da M. ne bi zamujalauser posted image
pija - lepo da si se oglasila user posted image , ko bi se še vsaj arneja, marjetica in druge fosilke, da bi vsaj vedeli kako souser posted image
ledenka in sonček85 - lepo vaju je videti  user posted image

Kje so pa moje sonosečke: abrica, sonček33, zvezdica, hedi, lindi, bety upa, mišek13, dakec, lejla007, konina, itd.  user posted image
miška - pridna si k tkole seznamček ažurno dopolnjuješuser posted image
lučka - a kej mantraš user posted image

Ziher sem kako spustila ampak ne nalašč, sam se bojim, da nau komp.al pa rr kej zatrokiraluser posted image user posted image user posted image

Lep, ne, ne, prelep dan vsem mojim pupam želim  user posted image

p.s. no kaj sem rekla rr jo je zagodel, še dobro, da sem si skopirala kar sem napisalauser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
18.8.2008 9:48:06   
zarja1
Dobro jutro babnice,
jaz sem še dan doma pol na UZ pol bomo pa vidli kaj bo za naprej.
Grethy saj je prav tak...user posted image
Jadrnica a pol to zgleda tko user posted image

Pikovitek lepo se mej nauser posted image  

Oktavija, veš da te bom tak malo user posted image
user posted image Gigi, Abra, Gloria, Zvezdica, Ledenka, Lučka, Želvica, Baci,.........

user posted image MISMIS......ti si pa tak al tak zakon!!!

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
18.8.2008 9:52:28   
zarja1
user posted image
TO PA DRŽI!!!!!!!!!!!!!Vsem skupaj hvala za pestke!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
18.8.2008 9:53:03   
Shuka
zarja - a maš manijo na smajlije  user posted image

Še mal pa si bomo s smajliji vse povedale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
18.8.2008 9:55:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jutro, evo punce moja user posted image se nakazuje, jutri pa se začne taprava akcijauser posted image , madona gre hitro čas.

user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
18.8.2008 9:59:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Še mal pa si bomo s smajliji vse povedale user posted image user posted image user posted image

Nisem najbolj pristaš pisanjauser posted image ......mi slikca skor vedno pove več kot tisoč besed.
Nokes in Schuka povejta raje kako sta vidve?????

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
18.8.2008 10:05:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Nisem najbolj pristaš pisanjauser posted image ......mi slikca skor vedno pove več kot tisoč besed.
Nokes in Schuka povejta raje kako sta vidve?????
Sej te razumem glede smeškotov sem jest ista user posted image

Ma uredu sem, ni se pa pritoževat. Ker ponavadi, če se pohvalim, da sem dobro, gre pol neki narobe, tko da zaenkrat, ta trenutek sem dobro user posted image

Kako si ti? Kdaj maš zdej UZ?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
18.8.2008 10:08:24   
zarja1
Schuka, danes imam UZ ob 11,30. Pa saj sem se pripravla, da nič ne bouser posted image . Je pa tu takoj še september, ne?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
18.8.2008 10:14:49   
oktavija
user posted image user posted image user posted image  Zarja pol se vidiva in greva na kofi!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
18.8.2008 10:16:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Schuka, danes imam UZ ob 11,30. Pa saj sem se pripravla, da nič ne bouser posted image . Je pa tu takoj še september, ne?
Kako nič ne bo, kdo je to reku?user posted image

Mogoče pa bo kejuser posted image

Bomo navijal user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
18.8.2008 10:19:44   
gigi1
Zarja ne ga biksat! Bom huda user posted image . Dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

Oktavija tudi ti super opravi user posted image user posted image user posted image

Da mi ne bosta pol na pirčku predolgo visele user posted image . Hitro nazaj na RR z dobrimi novicami user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
18.8.2008 10:51:31   
cati
Zarja sem ti že poslala zs pa še tu .
Močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
18.8.2008 11:35:39   
želvica99
Gigi mal z zamudo - bemti tukj en dan nis gor pa nič ne vešuser posted image - zarjica mi je dala nasvet kako s smajliji no in nekak gre. Je pa treba povedat, da je nasvete talala preden je bla pri user posted image in postala blonduser posted image user posted image user posted image .

Zarja hvala torej pa ne pust, da te barva pokvar, no sj drugač sm jest na istem.
Gold fish - čestitke za user posted image , ti želim da maksimalno uživaš v tem neponovljivem trenutkuuser posted image .
Oktavija in Zarja dobro opravita na UZ, pa mal poročajta no, da dodamo kakšno user posted image če bo potrebno.

Baci prva špika je uvod v svet drogerašič, tko da pazi se, na konc rataš že odvisnica - ker veš da se mogoče približuješ cilju.

Jest se grem mal user posted image  pa user posted image mam pač srečo, da sem dans doma. No sj jutri se pa začne.

Aja mismis kdaj greš po user posted image ?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
18.8.2008 12:25:48   
mismis
Čveke, čekaste smo...

Želvica, jest grem po pingvine, takoj ko dobim user posted image  v avgustu. Torej tem nekje v začetku septembra bo ET.

Pikovit moj, ne vem, kako bom jaz danes s časom za pivo, imava z mojim čudo enega letanja popoldne. Do kdaj pa boš ti potem na morju?

Hedi, kje si, hitro se javi, da me no bo skrbelo

Nokes, pa dobro kaj je sedaj s temi izcedki, a ti nismo rekli, da jih moraš odgnati stran

Zarja, optimizem in pozitivizem je pol poti do uspeha.

Oktavija, kako pa kaj tvoji folikli rastejo.

Žižek moj, tale današnja norišnica se bo vlekla še ves teden, upam da preživim. Pa ti, kako je pri tebi po dopustu?

Ajsi, a se je gužva malo umirila, ali se spet drenjaš v sobi s 25 deciuser posted image

Gretka, a ti pa danes spet celodnevno, ti bošček tiuser posted image  pa še ponedeljek je, groza

Jadrnica, ti se kar javljam, saj veš, da te rade vidimo med nami.

Pija, welcome back

Blanči, potem pravš, da kmetje rulajo, še dobro da imam jaz šolanega kmeta domauser posted image user posted image  Kar se tiče pogrešanja, pa meni tudi manjka ene par oseb, sicer so se te tvoje tri cvetke (Daisy, Mlinčka, Arneja) malo odklopile, da ne bodo samo mislile na to. Čeprav misilm, da bosta Daisy in Arneja sedaj kmalu šli v postopek.

Mijavček, ti barjanski muc, kok daleč ste pa že vi trije?

Sonček85, seveda si me prehitela, med tednom imam jaz zjutraj ob 6. uri sprehod, pa hranjenje, potem se pa počasi zritham tudi sama in letim v službo, tako da mi zjutraj res ne znese še na RR. Kaj je sedaj s tvojo user posted image , ali je prišla, ali lulamo na test

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
18.8.2008 12:43:47   
Zvezdica
Ojla,

sam na hitro pozdravim in povem, da mislim na vse špikarke in vaše foliklčkeuser posted image
In da navijam itak za vse.

in da sem vesela, da gredo dopusti h koncu, ker se tukaj SPET VELIKO spet dogajauser posted image

Tako, zdej grem lahko naprej opravljat delo gospodinje:)

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
18.8.2008 13:16:55   
hedviga
Živjo pupe, jaz malo na hitro...Te dni  se pri nas dela in sem deklica za letanje okoli...
Torej najprej Miška moja: ja, kater datum pa je danes, a? user posted image user posted image   Jaz imam pregled jutri ob 12 in nuhalno ob 16:30...Novice bodo torej šele jutri na večer... Mislim, da ima Jadrnica danes pregled.

Sicer sem ok, še zmeri sem in tja kakšna malenkostna slabost, trebuh...ma, ne vem..men se ne zdi, da bi bil kej večji, sploh zjutraj ne. Šele pol ko se ornk nabašem vse skup mal ven skoči, ampak ne vem, če ni to bolj od hrane user posted image user posted image  Moj me kliče bajsek, ostali pa še opazijo ne...
Angel sound sem še ene parkrat zlorabila, ampak je taka zmeda, da..ojej..user posted image

Drugač pa vam moram priznat, da me je strah in rajš ne komuniciram kaj preveč, ker samo nervozo stresam naokoli.  Punce moje, držite pesti, da sta oba pikca še z mano in da sta zdrava in ok..

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

PEDIATER
nataly33

Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!