|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
5.8.2008 13:38:46   
Urša08
Ojla!

Ja kje pa ste vse user posted image Predvidevam da po dopustih. Jaz sem prišla malce na red in oprala 5 strojev, sedaj pa čakam škratka da pride zlikat user posted image user posted image user posted image user posted image .  Dnevi mi kr šibajo okrog. Popoldan šibam v Ljubljano, jutri mam pregled - komi čakam, da spet vidim pikico. Mogoče se bo pa že spol videl, al sem pa prevelik optimist.
Zdej šibam še kosilčka do konca spacat, potem pa , ko se Nejc zbudi in poje šibava.

papauser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.8.2008 13:51:36   
nizy
violica_23- jaz sem za gimnazijo , mam pa 3user posted image , najmlajša bo 6m stara user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.8.2008 13:54:05   
anny1
Hallo punce
mi imamo norišnico, Anny je natempirana 100000 na uro, Alexa pa je že začela se ful prevračat, zvijat, tko da ja imam pestro, sploh pri plenicah. Punce uživite, se poskušam kaj oglasit, lutropan uživajte na morju, novinke pa dobrodošle user posted image user posted image
cao

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.8.2008 14:12:07   
NaTaŠa*
Nizy pol sva pa bliz doma. Jest sm pa pr ŽICu doma moja je pa 4,5 mes. Upam da se kj vidva. Sj možno da sva se že vidle pa da nisva vedle user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.8.2008 14:13:34   
NaTaŠa*
Nizy a si mela ti dons ceplenje s 3 user posted image ?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.8.2008 14:22:36   
novopecena
ojla
ja jest sem se že ene 2x oglasila tukaj pa se danes spet. zgleda sem zavohala da se jeseničanke menijouser posted image saj z vijolico se že meniva da se dobimo kaj na kavici pa bi se lahko še z nizy dogovorile-kaj pravta? no seveda mormo počakat da se iz ce pripeljem v rodni krajuser posted image to bo pa kmalu-verjetno za vikend.

sory ker sem kar tako uletela mimo in to kar brez pozdrava ostalim čvekam na tej strani. saj bi se večkrat javljala pa mi moj sinek Rene (4m) to ne dopušča najbolj.
bodite lepo in v cvetju
papa

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.8.2008 14:29:26   
nizy
Nizy a si mela ti dons ceplenje s 3 ?

ja ,  a si bila tamuser posted image user posted image    7.50 sva prišle , pa ob 8.15 sva ble fertik user posted image ,

< Sporočilo je popravil nizy -- 5.8.2008 14:31:11 >

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.8.2008 14:37:11   
NaTaŠa*
Ja. Ti si šla od zdravnice vn midve pa not user posted image . Tko da sva se srečale pa ne da bi vedle. Če ne bi pokukala v tvoj album nebi vedla. Pa sem vidla tamalo in sem se koj spomnla.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.8.2008 14:37:51   
NaTaŠa*
user posted image novopečena da si se še kle oglasila. Lahko bi se dobile ni panike. Se bomo prav zmenle.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.8.2008 14:54:19   
nizy
Ja. Ti si šla od zdravnice vn midve pa not . Tko da sva se srečale pa ne da bi vedle. Če ne bi pokukala v tvoj album nebi vedla. Pa sem vidla tamalo in sem se koj spomnla.

jaz sem se tudi spomnila , mislim ,da  si na kratko postrižena user posted image sem na hiter mal ujela , pa še z eno bjondo sta  na hiter par besed zmenale , mam prov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako so jesenice majhne user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.8.2008 15:12:35   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

jaz sem se tudi spomnila , mislim ,da  si na kratko postrižena user posted image sem na hiter mal ujela , pa še z eno bjondo sta  na hiter par besed zmenale , mam prov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako so jesenice majhne user posted image

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.8.2008 15:18:45   
nizy
violica - a mata kaj reakcije na cepivo ? Naša zaenkrat še  nič , samo dvakrat je malo krajše spala kot ponavadi user posted image , pa zdaj je malo sitna user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.8.2008 21:04:25   
NaTaŠa*
Imamo mal otekline na mestu uboda, pa tečka je bla cau dan, upam sam da mi bo celo noč spala tko k do zdj. Da nam celo noč okrog opletala.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.8.2008 14:40:31   
pikapolona2
dobrodošle nove mamice.....se jesenice prebujajouser posted image

Urša...kako je bilo včeraj....poročajuser posted image

Pa ostale...lutriopan že pakiraš? Upam da nebo prevelike gužve na morju in na plažiuser posted image

Barba ti si že doma?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.8.2008 19:56:22   
Urša08
Ojla!

Kako ste? Jaz mam trenutno en ogromen glavobol in upam, da bo počas boljše. Danes sem imela pregled in je vse bp.user posted image Srček lepo bije, otroček raste skratka sem v user posted image Sem vprašala za spol, pa se še ne vidi. Sem firbec jauser posted image user posted image user posted image Sem se dons popoldan spravila sesat stanovanje in sem bla na konc čist zmatranauser posted image sej nism mogla verjet. No sej zdejle samo še Nejca spat spravim pa grem na kavčka mal počivat. Sem mislila peglat, pa mi s tem glavobolom čist nč ne paše. Bodo mogle cune kar do jutri še počakat razen če se slučajno prikaže kakšen priden škratekuser posted image user posted image .

en lep prijeten večer vam želim

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.8.2008 22:43:12   
Peli
Ojla!

Urša super za pregled!

Pr nas je še vedno pestro. Še jutr mamo malarja, potem pa je (končno) zakluču, do morja bo soba narejena, oprema pa pride na vrsto potem.
Aljaž je bil dons mal boljši kot včerej. Včerej mi je od kolegice sina ugriznil v lice, tako da se mu še danes poznajo vsi zobje, opoldan ko sm ga dala spat, se je slekel in se pokakal na posteljo, seveda potem še mal prešlatal...user posted image
Dons  pa je bil boljši, no najbolj mir sm imela ko mi jih je mami odpeljala za dobro urco user posted image , jest sm pa tačas lepo likala, pa kuhala (Urša ko najdeš palčke k likajo, jih tud men pošl user posted image ).

Upam da se nam uspe kej dobit.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.8.2008 14:31:25   
nizy
Urša08- user posted image  user posted image  user posted image za pregled

Peli- midve mava pa podobne težave , stem da naša 3letnica včasih pojstlo  moči , čez dan pa mal v spodnjice spustiuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.8.2008 22:53:52   
Peli
nizy- a drgač ste že brez plenic? Pa se ti potem zanalašč polula?

Kaj punce - se zmenmo še za kakšno srečanje na Gibigibu drug teden - preden spokamo na morje?

Nč, dons kr odhajam, da ne bom spet do 1h tle dežurala...

Lahko noč!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.8.2008 1:09:10   
nizy
Peli - ja brez plenic smo že pol leta , sam ona  je tolk trmasta pa ljubosumna odkar se je februarja še sestrica rodila , ...tko , da že razmišljam , da je to mal  na psihični bazi al kako se temu reče user posted image Saj bova zdaj sistematskega mele in bom omenila P. Me prov zanima , kaj bo svetovala user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.8.2008 13:19:42   
Urša08
Ojla!

Dons pa mamo vreme, a neuser posted image Sem mislila že vn it k se je sonček kazal, pa potem raje nisem šla. Sem se spomnila, da mam doma kar precej stvari še za podelat in sem se spravla na Nejčkovo sobico, jo počistla, preoblekla postlico in je tipi topi. Še po stanovanju sem posesala, pa prat dala, mal sva z Nejcem knjigico gledala, pa je šel dopoldan hitro okrog. Zdaj kuham kosilo, zraven pa listek pišem kaj mormo še kupit pred dopustom. Jutri sva povabljena na rojstni dan in nimam čist nobene ideje kaj kupituser posted image , naslednji teden ma pa še tašča roj. dan in sem tud brez ideje.

Barba a ti že čutiš premike otročka? Kako pa slabosti? A se katera spomni kdaj začneš čutit premike?

šibam do konca seznam narest, potem pa še do konca skuhat

Peli kdaj pa gibigip? Jaz sicer ne morem nč obljubit, ker ne vem zarad avta, ampak če bom lahko pa pridem.

papauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.8.2008 21:43:51   
Peli
Oj !

Mi smo bli danes kr cel dan pr mojih in sm se kr nalenarla, moj pa je po službi polagal laminat po sobici, zdej vsaj nekam podobna zgleda...
Vreme je bil čist user posted image .

Urša moja tašča ma tud drug teden roj. dan, sva ji kr postelnjino kupla. Otročka pa začutš enkrat po 17. tednu.

za gibigib ne vem kdaj - enkrat ko bo lepo vreme - PREDLAGAJTE!

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.8.2008 22:07:09   
Peli
MARK - vse najboljše za 2. svečko!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
9.8.2008 11:09:35   
barba
Ojla,
jst loh pridem z Meto na Gibigib edin v petek, k je praznik al pa čez vikend. Čez teden sploh ni variante. Sem ful zasuta z delom, pa še eno uvajam, ki naj bi me nadomeščala med porodniško. Ženska je čist zabita oz. me sploh ne posluša.user posted image user posted image

Urša - jst gibe čutim že kakšne 14 dni. Zdej sem v 18t. Mi je tud G rekel, da se v drugi nosečnosti prej čutjo, sploh če je otrok čist spredi tko kot pr men.

Sem pa prvo stvar kupila za naslednjega user posted image . Ful lepo lupinico.user posted image

MARK vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal počivat. Ta tedn me je čist povozu.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.8.2008 18:30:57   
NAJBOLJŠA
Punce, hojla.
Torej razen Anny1, me nebi nihče zaželel dobrodošlice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.8.2008 18:44:44   
nizy
NAJBOLJŠA - dobrodošla  user posted image user posted image user posted image

jaz se tudi bolj malo javljam na tem forumu , ampak preberem pa vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.