Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 6.8.2008 21:51:40
|
|
|
|
m_m
|
Punce, nekaj me zanima. A pri vas kitajski koledar drži ali ne? Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.
< Sporočilo je popravil m_m -- 6.8.2008 21:52:53 >
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.8.2008 9:25:39
|
|
|
|
ksenjak
|
Prvič ja, drugič ne, tako da se jaz na to ne bi ravno zanašala. Je pa bila na forumu že kar precej časa nazaj tema o tem, kjer so se razpisale, če je držalo ali ne in mislim, da je bilo kar precej takih kot jaz. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.8.2008 12:05:04
|
|
|
|
m_m
|
Pri meni naj bi držalo obakrat. Za prvič sem 100%, za drugič bom pa še poročala Tisto pritiskanje na dol včeraj je bil en velik nič.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 7.8.2008 16:26:44
|
|
|
|
m_m
|
hehe, dobra novica nekaj se dogaja CTG je pokazal krče, tak da moram zdaj kar hodit, da bo kaj napredovalo
< Sporočilo je popravil m_m -- 7.8.2008 16:36:11 >
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 8.8.2008 8:53:35
|
|
|
|
ksenjak
|
m_m_o, super punca, držim pesti, da bo čimprej za tabo in seveda z najmanj bolečin in truda, kolikor se da. Čakam na dobre in razveseljive novice. tinatona_ja, h..... , kam si se pa ti izgubila?! A si z mislimi še kar na morju? Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 8.8.2008 12:40:31
|
|
|
|
m_m
|
kje pa ste vse? alora, zdaj ko mam še čas, vas ni, potem bom mela pa cel roman za prebrat ksenja hvala krženje maternice je v primerjavi s prejšnjim tednom, ko še ni nič kazalo kar pogosto. sam čutim še nič. Začelo se je pristiskanje na dol. Sam vseen mislim, da mam še par dni. Prvič mi je tut nekaj dni prej enako kazalo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.8.2008 23:17:26
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene... Sem se bala da bom imela full za prebrat, pa vidim da niste bile preveč pridne . Jaz sem naredila en mini odklop , prav na hitro in jo popokala na gorenjsko. Sem čakala ksenjak, da boš kaj poklicala, da ste na tem koncu, pa ni bilo nič. Mi2 sva se kar fino imela. Pri nas ni nič novega, razen da je bilo treba včeraj našega očija klicat (si je Ožbej zaželel), pa številka ne obstaja . Si lahko predstavljate kak je bil Ožbej potem. No sej ve še vedno, ne kaj to pomeni. Gospod mi nove niso javili, tko da pojma nimam kaj to pomeni. Bi ga pa najrajš , samo sem se odločila da ga ne bom več iskala. Mojo številko ima, potem pa naj naredi kar hoče. BRIGA ME!!! m_m potem pa hitro po stopnicah maširat al pa mal , pa mal tvojga v akcijo poslat in . To baje tud pomaga. To razpredelnico sem pa jaz že enkrat v eni reviji gledala in mi je prav pokazala... ta tvoja mi pa ne , tako da pojma nimam kako je s tem. Evo tole slikco sem vam pa hotla zanč za unga italijanskega taksista nalimat, pa je nisem našla . Zdej grem pa spat, pa se jutri spet kaj beremo. Če ne pa v ponedeljek. Jaz sem k sreči popoldan. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.8.2008 10:48:53
|
|
|
|
m_m
|
tina, tega sem našla na mamini strani, koledar. Tale vaš ata je pa razred zase. Kaj ni naročnine plačeval za telefon al kaj? Glede trebuha pa... ja kakšna posebna akcija mi ne diši več, ker me bolijo vse kosti tam doli. Stopnice bi še šle, sam gremo raj s tamalo na en krog s kolesom. Odkar je letos začela poganjat pedala, jo peljem čim večkrat na cesto, in zdaj ji gre že prav fajn.Včeraj smo celo taveliko kolo dal ven (16¨), komaj do pedal doseče, šiba pa ko Armstrong
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.8.2008 10:50:31
|
|
|
|
m_m
|
JUPI, MOJ 1000 POST ZDAJ MAM
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.8.2008 15:50:01
|
|
|
|
tinatona
|
m_m četitke za 1000 post. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 8:22:24
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tako, pa sem nazaj. Teden dni dopusta je minil kot kafra. Vreme je bilo super, morje tudi, tamala dva pa tudi. Skratka super. HB, da je ta delovni teden kratek, ker je v petek dopust. M_m - ti, kaj pa ti še delaš tu? Glede kitajskega koledarja - meni za oba otroka prav pride - glede meseca zanositve pa itak nimam problema si zapomnit - julij, a ne. Tako da še dobro, da imam mireno, drugače bi sedaj spet že kaj v trebuhu rastlo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 8:58:49
|
|
|
|
ksenjak
|
m_m_kaj, a ti si še kar v enem kosu?! Čez vikend sem že resno mislila, da bom dobila kakšen sms pa nič. Sicer pa, vse ob svojem času, a ne?! tinatona_ja, bi šli pa ima Kiara spet angino. Zdaj me pa že kar malo skrbi vse skupaj. Eno leto je stara, pa je imela že ene petkrat antibiotik. Začaran krog. Kaj šele bo, ker gre septembra v vrtec?! Ravno se pripravljam, da grem v akcijo za matičnim mlečkom. Sem pri Laneju to prakticirala, ko je šel v vrtec in se je zdravstveno stanje ful popravilo. Upam, da bo Kiari tudi pomagalo. A ti si šla na Gorenjsko? BarbaraE_dobrodošla nazaj med nami nedopustnicami. Le zakaj bi bilo samo enim luštno?! Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 9:20:49
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! BarbaraE WB !!! Jaz moram tud danes v službo po 14 dneh in se mi kar ne da . Danes sem do 3eh zjutraj sedmo knjigo od HP brala in sem zdaj še malo zaspana. No pa so k sreči samo štrije delovni dnevi, potem sem pa spet en teden frej in bom lahko noter prinesla. ksenjak, ja mi2 sva šla v sredo v Cerklje in sva bila tam do sobote. Sva se imela kar fino. Pa še toči ki je klestila tukaj v (četrtek al) petek sva se izognila. Tam je sicer fajn padalo, ampak toče pa ni bilo. Naslednji teden bova pa vsaj kak dan v Motniku (mali bo najbrž že v četrtek z mojo mami šel). Joj jaz se zelo nerada spominjam prvega leta, ker je bil Ožbej res non stop bolan. Prvič je imel antibiotik že pri enem mesecu (se je nalezel od kolegičine tamale, ki je bila kao zdrava ). Potem je imel pri 4,5 mesecih vnetje ledvic in s tem posledično še par mesecev antibiotik... potem je šlo pa samo še navzdol... Je bil potem še 2x v bolnici do 10 meseca... pri enem letu so mu prvič prstek na nogici operirali,... ma full je bilo tega. Karton ima že tak, da je mene kar groza. No k sreči se je zdaj to mal izboljšalo ( !!!). Bova pa septembra sigurno začela z Brnochomunalom. Nama je do zdaj pomagal. m_m kje si zdaj ti? A si šla že rodit al kaj, da se nič ne javiš?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 9:25:18
|
|
|
|
tinatona
|
Sem hotela takole napisat, pa sem namesto na krepko kliknila na potrdi, potem je bilo pa že prepozno... m_m kje si zdaj ti? A si šla že rodit al kaj, da se nič ne javiš? Nič jaz si grem uniformo pripravit, da bom lahko delala , potem pa pridem spet malo počekirat. Full lepo se imejte, pa se beremo. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 9:26:46
|
|
|
|
ksenjak
|
tinatona_meni pri Laneju Bronochomunalom ni nič pomagal. Mu pa je matični mleček. Je pa po moje tud odvisno od otroka. Si me pa vsekakor malo potolažila, da Kiara le ni edina. No, saj sem pa itak od Laneja navajena, ker je imel nonstop antibiotike in bil do 14 meseca trikrat v bolnici. In potem kot bi odrezal po terapiji z mlečkom, ni imel nikoli več antibiotikov. Pa bom raje po svoji trdi buči potrkala. Ker čim se jaz kaj pohvalim, se mi takoj vrne (v negativnem smislu). A da boste v Motniku? a boš sporočila kateri dan? Bi lahko kakšno popoldne malo prišli naokoli, da se tamali malo znorijo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 10:54:41
|
|
|
|
tinatona
|
Itak da ti javim, ko bova tam. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.8.2008 12:21:49
|
|
|
|
BarbaraE
|
KsenjaK - ja malo se moram tudi v civilizacijo vrnit. Septembra bom tako spet en teden dopusta imela - takrat pa zaradi uvajanja najmlajšega člana v vrtec. U, to bo še veselo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 8:57:49
|
|
|
|
ksenjak
|
BarbaraE_enako, le da ne vem ali bom imela dopust prvi teden v septembru ali drugi. Planirala sem isto tisti teden, ko bom uvajala, pa naš ati ne dobi fraj. Se mi pa zdi ful butasto, da bi imela različne tedne dopust, ker se že tako nič ne vidimo. Bom videla 28.8., ko nam bodo v vrtcu povedali, kako bo uvajanje potekalo. Če bo razpotegnjeno čez cel dan ob različnih urah, bom mogoče morala dati dopust.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 8:58:12
|
|
|
|
ksenjak
|
Aja, saj res, a katera ve kaj je z m_m?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 9:41:59
|
|
|
|
BarbaraE
|
Nič ne vem, kaj dogaja z M_m. Mogoče se je pa začelo? Jaz bom uvajala prvi teden v sept. Potem bo pa pač moral v vrtec, pa če bo navajen ali ne, več dopusta ne bom mogla dat. Razen če bo še mož kaj dobil v službi. Ah bomo videli.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 11:53:49
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene. Sem ravno klicala m_m, pa mi je sporočilo poslala, da je še vedno v enem kosu . Samo ta velka pika je zbolela in ni še imela časa na PC pridet. Se bo poskusila javit zvečer. BarbaraE in ksenjak upam da se bosta vajina uvajala tako kot Ožbej. Že prvi dan, ko sva prišla v vrtec me ni šljivil... On se je igral v skupinici kot da me ni. Me je vzgojiteljica že naslednji dan poslala ven za eno uro, potem pa me je klicala da naj kar ostanem še eno uro zunaj. Sploh ni bilo nobenih problemov. Jaz moram it pa jutri na banko. Bi si rada kredit zrihtala, ker rabim nekaj (se mi je nekaj položnic nabralo, pa registracijo bom imela septembra), pa da prejšnjega poplačam... Potem bova pa mi2 šla mogoče naslednji teden še malo na morje (če bo kej dinarčkov ostalo in če bom uspela kako sobo dobit), tako da ti javim ksenjak če bova v Motniku. No v petek najbrž da bova... sicer te pa pokličem. Zdaj pa se šibam pripravit za v službo. Danes sem spet popoldan... No saj samo še danes, potem pa dva dni dopoldan in sem sopet 10 dni frej. Jupiiiiiiiii !!!!!!!!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 11:56:41
|
|
|
|
tinatona
|
Aja sem hotla še napisat, da bom zdaj po noveh mela še eno ˝službo˝... Bom nohtke delala z gelom . LP.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.8.2008 18:29:08
|
|
|
|
m_m
|
oj, na hitrco. Mi smo pa zboleli. Mala je čist boga. Pa grlo jo boli. Sma šle danes po kosilu spat, pa sem sam jst zaspala, ona pa razmetala sobo. ne vem če ni kaj psihološkega izvora tole. Ker sploh ni velikrat bolana. Par prehladov do zdaj, pa enkrat je blo vneto grlo. Pa prvič je dala kri iz žile, je blo kar nekaj solz, sam pogleda pa ni umaknla, je hotla videt, kaj ji delajo. Barbara ja, js še kar bluzim tule. Trebuh mam kar trd, pa tut gibi so bolj mirni, mogoče se grem že jutri pokazat v P, na kak CTG, ker me je danes nekaj bolelo. Bom vidla kuk gibov bo do jutri. ksenja a vi ste tut zboleli? No, mi antibiotikov nimamo, sam vročino je treba zbijat. Ja, nič se še ni spremenilo na poti v zunanji svet. Jst sem pa že čist hin, vse me zmatra. Upam, da ne bom preveč iz kondicije prišla. tiina, a res? No, te pa pridem enkrat sprobat tvoj novi biznis.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 13.8.2008 7:24:00
|
|
|
|
BarbaraE
|
M_m - no, navijamo zate in za dojenčka, da boste kmalu postali 4 članska družina. Aneji pa želim, da se hitro pozdravi. A kri so ji kar iz žile že vzeli??? Kako pa to? Od katerega leta pa to začnejo? Z Niko sva dali nazadnje tam nekje spomladi, pa je dala še iz prstka. Tina - uspešno pri novem biznisu.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 13.8.2008 21:30:58
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene z dolgim . Sem kar malo žalostna, ker mi ni uspelo kredita dobit. No v ponedeljek moram še na eno drugo (mojo matično) banko, pa mi bo mogoče uspelo. Bi si res rada stvari za nazaj uredila, pa da imam potem vse pošlihtano tako kot je treba. BarbaraE hvala za lepe želje. Jaz imam te nohte že celo večnost in mi ta kolegica ki mi jih dela že kaki dve leti teži, da bi jaz mogla to začet delat (češ da imam full smisel za to). No in zdaj sem se opogumila. Ko se bo pa kaj nabralo, bom šla pa v en nadaljevalni tečaj, da se naučim še na svilo delat - oz. za popravek naravnih nohtov, ter za nail art. m_m ti povem, ko dobim material. Danes so ga poslali iz Nemčije. Sem pa imela full srečo in sem res dobila full poceni set z lučko, manikirnim strojčkom, geli, špicami, čopiči, pilicam, nadlakom ...(sem dala 100€ s poštnino - medtem ko je pri nas samo lučka toliko). Letim Ožbeja uspavat, pa se beremo jutri, ko pridem iz službe. LP Tina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?