|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
14.8.2008 9:20:07   
Lara Croft
Jaz pa sem šla danes k frizerki , mi je uspelo po 4. mesecih! Magari so mi tako zbledeli prameni,

Jaz grem pa zdej po nove pramenčke..... user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.8.2008 13:32:30   
amaya
Ma jaz bi tudi morala it se šišat, ma ne vem kdaj, kako, zakaj......miljardo vprašanj. Očitno nisem še pripravljena. user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.8.2008 13:39:21   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ma jaz bi tudi morala it se šišat, ma ne vem kdaj, kako, zakaj......miljardo vprašanj. Očitno nisem še pripravljena. user posted image

Kdaj.... to se zmeniš s frizerko in možem....
Kako... odvisno, kje si doma ti in kje ona... lahko peš, z avtom, rolerji, biciklom....
Zakaj... zato, da boš urejena...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.8.2008 13:52:26   
leni5
Mi imamo jutri gasilsko veselico v Novi vasi. Pridete? Bo ples z ansamblom tramontanauser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 104
14.8.2008 13:52:59   
leni5
Azzu, ti boš sigurno prišla, kaj ne?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.8.2008 14:05:41   
Azzurra
eh, ne bom, škoda user posted image
moja mama ima rojstni dan, pride brat s familjo in mi in bomo zakurblali roštilj in hitli kej gor.

vi se boste šli malo zavrtet? user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.8.2008 14:09:05   
Azzurra

Lahko pa počakaš na prijatelja od mojega prijatelja, mislim, da bo v kratkem spet na Obali, pa se greva šišat in barvat skupaj oz prideš ti k meni, pripelješ etienna s sabo, deco bomo že počuvali izmenično, pa uštima tebe, pa pol mene, ko šiša tebe, čuvam jaz, ko šiša mene, čuvaš ti. Zame je že kar cajt, ki imam te divje grozne obupne lase, onadva pa sta lepo švignila na dopust. Aja, sem vam povedala? So postali družinica - so kupli čiuauo user posted image  (so hotli punčko, ma so imeli samo fantke, tako da so zdaj 3moška družinica)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.8.2008 14:13:08   
Azzurra

Dejte mi malo idej za hrano: alora meso (itak), ribe (nimam voje čistit), zelenjava (za nas ki jo jemo user posted image ) kakšen namaz (tipo tuna, ...), kakšna hladna pašta, pomidori, krompirjevo solato tudi lahko naredim, torta user posted image ...

Za Liama se ne sekiraj, ker on na piknikih ne je, ker on nima časa jest, zato ponavadi po piknikih v največji štali zvečer, ko pridemo domov siti, sitni, potni in zaspani, mu jaz crem jajca na uko ali pogrevam kakšen ječmen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 108
14.8.2008 14:41:30   
Lara Croft
RABIM ENO, KI BI NEKAJ PREVEDLA v ITALIJANŠČINO

Pozna katera kakšno študentko, ki bi obvladala zadevo? Tema pa so... finance, investicije....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 109
14.8.2008 16:42:58   
amaya
Joj tako dobro pa ne vem italijansko. Žal....

Neposredna povezava do sporočila: 110
14.8.2008 21:24:54   
aleži
ciao primorke, komaj sem vas našla........ koliko novosti ko me ni bilo pa toliko za brat.

No, pa sem spet doma "casa dolce casa". Morem vam povedat, da smo se imeli enkratno, lepo in uživalsko . user posted image user posted image Novosti so, da je Žiga plaval v globoki vodi z rokavčki sam, je kakal in lulal v kahlico tako,dasmo odpisali pleničko čez dan, samo ponoči. pogrešal pa je njegovo Tajo (razglednico z dedico dobi) in Liama.
   user posted image Sara pa je prava že manjonka. Sem ji dala GH in sicer: banano, korenček, bučke, jabolko,... je prav guštirala in se jezila, če ji nisem dala. Se je kobacala, dala se pasit kravice in odrivala z nogami kot da se bo plazila, plesala z žigcem in ga ni spustila s pogledom. prava ljubezen je med njima. samo ko ga sliši je že vsa happy!!! pa tudi že sedi par minutk sama na postelji.

Amaya: zlata moja!!!!!!!!!!!!!!!hvala, da si nas čakala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam za čestitke!!!

Zdaj pa grem še Žigo spravit spat in se beremo jutri!!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 14.8.2008 21:25:19 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 111
14.8.2008 22:24:06   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

eh, ne bom, škoda user posted image
moja mama ima rojstni dan, pride brat s familjo in mi in bomo zakurblali roštilj in hitli kej gor.

vi se boste šli malo zavrtet? user posted image

Ja, ja itak, ma baje, da ne bo tramontana samo igrala, ampak tudi pihala po napovedih, tako da ne vem kako bo z vremenom!

A L E Ž I I I I I I I I I I I I I ! ! ! Bentornata ti in vsi tvojiuser posted image user posted image user posted image !!! Ste se napraznovali, načofotali???
Smo te pogrešale, veš?! Ja tudi Taja je tudi vprašala, kje ste tako dolgo ti, Žiga in Sara. Pa na plaži ni preveč uživala sama v peskuuser posted image !

Sej se vidimo v soboto, pa bomo vidli kakšna korenjakinja je postala Sarauser posted image !

Danes sem prav paf...sem imela cel dan obiske. Prijetno ampak utrudljivo, tako da grem počasi spat! Nočuser posted image .

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 112
14.8.2008 23:19:15   
amaya
ALEŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....ma končno.

lahko noč

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 113
14.8.2008 23:41:39   
sirenetta
ALEŽI bentornata!!!!!!

Ke lepo, da ste se imeli enkratno in se naužili morja in sonca user posted image user posted image user posted image . In vidiš, kako je koristilo tvojim otrokom, koliko napredkov!  user posted image user posted image user posted image

Prav lepo te je brati spet! user posted image user posted image user posted image

V soboto pa se vidimo spet in počakulamo še v živo.

Lahko nočko vsem in sladke sanje

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 114
15.8.2008 8:17:55   
leni5
Jutro!

Ama, si vse postorila za jutri? Rabiš kakšno roko, nogo, odvečen špeh? Kdaj pridemo?Ti kaj prinesemo? Sem že sitna? Prav, pa bom nehala.

Danes neki štrajka vreme, ma juti bo sigurno lepo, kaj ne! Pridem še kaj mimo več ksno...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 115
15.8.2008 8:21:04   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pozna katera kakšno študentko, ki bi obvladala zadevo? Tema pa so... finance, investicije....

Tej strokovni teksti so kar zahtevni, tako da ti jaz žal ne morem pomagat, imam pa dve kolegici, ki sta diplomirali italjanščino, ma bi verjetno hoteli šolde!

Neposredna povezava do sporočila: 116
15.8.2008 8:38:25   
amaya
evo mene....jutranja lenoba me je pasala, zdej pa v akcijo. Ma Leni hvala za vse, ma ne rabim...sej imam dovolj bab okoli  sebe in mi bodo že one dale 6 rok. Ma ne bom si tudi preveč komplicirala življenje. Vsak dan imam tudi plesne vaje, ker plešemo na Oživeli ulici. Sicer imam bolj skromen repertuar. sploh jaz, ki sem bila toliko časa v pauzi.

Azzu: včeraj mi je kolegica kupila stolček za papanje v Ikei. Je šla slučajno gor, ker je bila fraj. Nisem ji pa hotela težit še z enim. Bom jaz vidla, kakšen to zgleda, pa če mi ne bo OK oz, če Etiennu ne bo OK ga prodam naprej tebi. Sem pa vzela kr rdečega.

Kaj vas kaj daje luna? Mene full, pa mislim, da vse v hiši/vasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 117
15.8.2008 8:41:14   
amaya
Aleži: ma veš, da smo te prav vse ful pogrešale. Prav se nismo vedle, kaj pogovarjat user posted image (magari....nismo maj tiho). Sej vem, da me bo kap, ko bom vidla Saro, ker sigurno je en kos babe.

Joj, včeraj je imela Ana 6 mesecev:

VSE NAJBOLJŠE ANI ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 118
15.8.2008 8:49:41   
aleži
Amaya, upam, da ne bo jutri padal dež....  nekam čudna napoved!!!!
Danes ponoči je bilo katastrofa: Žiga se je zbudil ob 3h, ker je imel nos in kašelj, potem se je še Sara  zbudila... zako, da smo zaspali vsak nekje po hiši: jaz in sara v sobi, žiga in tata v dnevni. Luna?
Te 3 dni bom prala en kup robe, likala in v trgovino moremo, ker nimamo nič v hladilniku.

Če kaj potrebuješ za jutri sporoči!!!!

Kaj Etienn sedi že sam?

Pa čestitke Ani za 6 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 119
15.8.2008 9:05:36   
amaya
Ne Etienne ne sedi še sam. je sicer stabilen in vse, ampak se še malo zvrača. Predvsem v levo. Naprej pa, ko hoče kaj vzet, potem se pa cel prekopicne na kolena. Bi pa valda on že hodil. Tako da je vedno kaj. Zanimivo in pestro.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 120
15.8.2008 9:56:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Tej strokovni teksti so kar zahtevni, tako da ti jaz žal ne morem pomagat, imam pa dve kolegici, ki sta diplomirali italjanščino, ma bi verjetno hoteli šolde!

Šolde, šolde... kaj pa misliš, da bi hotla, da nam kdo zastojn prevaja? Halo? user posted image Ti mi prosim kr na ZS napiši kontakte...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 121
15.8.2008 15:25:31   
Azzurra

Azzu: včeraj mi je kolegica kupila stolček za papanje v Ikei. Je šla slučajno gor, ker je bila fraj. Nisem ji pa hotela težit še z enim. Bom jaz vidla, kakšen to zgleda, pa če mi ne bo OK oz, če Etiennu ne bo OK ga prodam naprej tebi. Sem pa vzela kr rdečega.

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 122
15.8.2008 15:29:39   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

No, jaz sem tudi diplomirala na italijanščini, katere so te dve, mogoče jih poznam?

Meni je žal, vendar si ne upam nakopat kakega dela, ker ne pridem skozi niti čez svoje gospodinjstvo, tako da - lahko priporočim koga, lahko povprašam (vse bi bilo verjetno za plačat), jaz pa tukaj raje javno povem, da ne želim, ker res nimam časa. Da ne bo potem kdo rekel lej jo lej jo, ima diplomo, pa je tiho user posted image user posted image user posted image  (p.s. pa tudi že kar dolgo nisem prevajala in storkovni teksti so itak user posted image )

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 123
15.8.2008 17:58:31   
mixi

ojla dobro jutro jaz sem vstala od mrtvih, kako ste kaj? Pri nas je blo malo noro ma se da živet. Tamala je bla zaprta pa smo ji probali vse živo od cukranih kamilic, do suhih sliv, končali pri glicerinskih svečkah, dokler nisem popizdla in smo ji nardili klistir. aja no vmes sem ji še probala menjat mleko tako so mi rekli v posvetovalnici - dala sem ji novalac ki jo je še bolj zaprl in sem ga vrgla v smeti in papamo spet aptamil.No tako nahitro, drugače umiramo od vročine in se nam že čupa. Ne vidim ure da gremo na dopust ma šele po 15 septembru prej nič. Alora vsem skupaj en bacin in en lep pozdrav.

Aja Amaya se vidimo jutri če ne pride kaj vmes

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 124
15.8.2008 19:22:54   
Lara Croft
Ma stvar niti ni strokovna.... in valda, da smo pripravljeni plačat...

Ma ti pišem na ZS.... Boš vidla, kaj je za prevest, boš povedala, če si pripravljena... Je pa res, da se nam mudi.... user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?