Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 14:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,rečte mi nekaj. Glede papirjev,kaj še rabim za v P? Materinsko vem,pa zdravsteno
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 14:49:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Napotnico. Pa vse izvide, ki jih imaš.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.8.2008 14:50:03 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 15:27:27
|
|
|
|
arabela*
|
niso še o nekem rojstnem listu govorili?
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 15:29:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh...... saj če imaš osebno izkaznico pri sebi, se točno ve, kdo si Bolj so nekaj o poročnem listu govorili, kao zaradi očetovstva. Pa če na UE ne znajo podatkov iz baze dobit, so res nesposobni. V LJ nismo rabili poročnega lista, pa je mož bil normalno kot oče vpisan. Matičarka je samo vprašala, če sva poročena.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 15:33:38
|
|
|
|
ključek
|
Babe,rečte mi nekaj. Glede papirjev,kaj še rabim za v P? Materinsko vem,pa zdravsteno jz imam MK, zdravstveno, osebno, kopijo poročnega lista, napotnico, upam,da dobim še potrdilo za atija (priosotnost pri porodu).................mislm, da je to vse..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 16:18:19
|
|
|
|
arabela*
|
Madonca,ste se že vse zaobljuble Glede tega potrdila pa jaz nebom komplicirala.Ma saj bo itak samo gledal zravn.Za to,da pa bo mi dal kozarc vode,pa me za roko prijel pa verjetno ne rabi potrdila,da obvlada
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 16:20:19
|
|
|
|
arabela*
|
Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistla Zdaj pa spet ta malinov čaj pijem,madona ko mi kislino dela,da bom umrla. danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujena
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:06:28
|
|
|
|
Tejchy
|
jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju...... jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:08:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Ej meni se je tudi naredila ena bradavica v pregibu med stegnom in . Pa sem mislila, da je to zato, ker me je zdaj malo več pa je to nastalo od drgnjenja kože. Vedno sem se samo brila, tudi prej. A je to z nosečnostjo povezano? Jaz bi si jo namreč dala odstranit, ker me zdaj moti pri britju. pojma nimam ........... js upam, da ima to kako vezo z nosečnostjo, ker men niso prav nič všeč.......... bom vprašala G.......... pa upala, da po porodu to izgine............ če ne bomo pa iskal kake druge variante varne odstranitve......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:10:36
|
|
|
|
Tejchy
|
Sem rekla, da se do takrat še čuvam potem začnem pa po štengah letah pa . ............. js bom tudi.......... ko bom imela poln kufer vsega........... ko ne bom mogla več spat, pa normalno hodit, pa ko me bo vse bolelo, itd............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:14:05
|
|
|
|
Tejchy
|
na napotnici ti prav piše porodnišnica LJ Malo čudno se mi zdi, ker je to prosta izbira in res ne vem, zakaj bi ti G določila. mene je moja G tudi vprašala kje bom rodila in mi tako na napotnici tudi piše SG............ sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO ..........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:16:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Madonca,ste se že vse zaobljuble js se še nisem ........... bomo še nekaj časa na koruzi........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:16:22
|
|
|
|
*bubi*
|
sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO .......... To itak da ne.
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:17:46
|
|
|
|
Tejchy
|
Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistla pridna........ ma js sem včeraj pucala stanovanje............ pa sem spodnje elemente kar zadaj pustila, ker se sploh ne morem več normalo priklonit......... pa 1,2,3 se utrudim...........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:29:43
|
|
|
|
ključek
|
jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju...... jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........ enako..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:32:39
|
|
|
|
ključek
|
ma js sem včeraj pucala stanovanje............ jz pucam ob četrtkih.............in sem spet kr obsedena ratala s čistočo (tko kot pred nosečnostjo), glancam, da se bo znucalo.............. .............sam jih ful pravi, da so proti koncu čistile k nore..............ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu.................. ..........saraya, da ni to kak znak???????
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:35:38
|
|
|
|
ključek
|
danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujena dobra si!! jaz največ lahko hodim na sprehode, kar se tiče športa..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:36:00
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo samo glancam
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:36:22
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa grem malo v life
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:36:49
|
|
|
|
ključek
|
me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo samo glancam
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:53:08
|
|
|
|
meta21
|
Tejchy saj sva na istem! Glede PDP-ja mislim no pa koruze tudi.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 17:57:08
|
|
|
|
*bubi*
|
ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu.................. Mogoče pa gre moj jutri rodit, glihkar glanca
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 18:35:21
|
|
|
|
pf
|
Bubi dobro opravi jutri. Jaz imam pa jutri CTG, moram reči da ne hodim rada na CTG, mi je grozen ta pregled, ker me spominja na skorajšnji porod. Poroda me ni strah, tale CTG mi je pa katastrofa.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 19:26:28
|
|
|
|
bark
|
Ojla babe Spet me nekaj časa ni bilo.Mi še kr nekaj vandramo okrog. Najprej me je v četrtek moj peljal v kino.Sva šla gledat Kungfu Pando -sinhronizorano verzijo.Ful priporočam.Sva se pošteno nasmejala.Potem sva šla še malo po LJ pohajkovat. V petek dopoldan pa sva se odpeljala h kolegom v Bovec.Ponavadi smo šli za ta praznik vedno na večdnevno kolesarjenje po SLO.No letos je ta družba v Bovcu in sva se jim samo na obisku pridružila. ........hhhmmmm bom raje v več postih napisala
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 17.8.2008 19:26:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Naša sporoča, da se že carta s svojim zakladkom
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?