|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
17.8.2008 14:47:36   
arabela*
Babe,rečte  mi nekaj.
Glede papirjev,kaj še rabim za v P?
Materinsko vem,pa zdravstenouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.8.2008 14:49:42   
*bubi*
Napotnico. Pa vse izvide, ki jih imaš.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.8.2008 14:50:03 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.8.2008 15:27:27   
arabela*
niso še o nekem rojstnem listu govorili?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.8.2008 15:29:35   
*bubi*
Eh...... saj če imaš osebno izkaznico pri sebi, se točno ve, kdo si user posted image

Bolj so nekaj o poročnem listu govorili, kao zaradi očetovstva. Pa če na UE ne znajo podatkov iz baze dobit, so res nesposobni.

V LJ nismo rabili poročnega lista, pa je mož bil normalno kot oče vpisan. Matičarka je samo vprašala, če sva poročena.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.8.2008 15:33:38   
ključek
Babe,rečte mi nekaj.
Glede papirjev,kaj še rabim za v P?
Materinsko vem,pa zdravsteno user posted image

jz imam MK, zdravstveno, osebno, kopijo poročnega lista, napotnico, upam,da dobim še potrdilo za atija (priosotnost pri porodu).................mislm, da je to vse..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.8.2008 16:18:19   
arabela*
Madonca,ste se že vse zaobljubleuser posted image user posted image
Glede tega potrdila pa jaz nebom komplicirala.Ma saj bo itak samo gledal zravn.Za to,da pa bo mi dal kozarc vode,pa me za roko prijel pa verjetno ne rabi potrdila,da obvladauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.8.2008 16:20:19   
arabela*
Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistlauser posted image
Zdaj pa spet ta malinov čaj pijem,madona ko mi kislino dela,da bom umrla.
danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.8.2008 17:06:28   
Tejchy
jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju......

jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.8.2008 17:08:59   
Tejchy
Ej meni se je tudi naredila ena bradavica v pregibu med stegnom in . Pa sem mislila, da je to zato, ker me je zdaj malo več pa je to nastalo od drgnjenja kože. Vedno sem se samo brila, tudi prej. A je to z nosečnostjo povezano? Jaz bi si jo namreč dala odstranit, ker me zdaj moti pri britju.

pojma nimam user posted image  ........... js upam, da ima to kako vezo z nosečnostjo, ker men niso prav nič všeč.......... bom vprašala G.......... pa upala, da po porodu to izgine............ če ne bomo pa iskal kake druge variante varne odstranitve......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.8.2008 17:10:36   
Tejchy
Sem rekla, da se do takrat še čuvam potem začnem pa po štengah letah pa .

user posted image  user posted image  user posted image  ............. js bom tudi.......... ko bom imela poln kufer vsega........... ko ne bom mogla več spat, pa normalno hodit, pa ko me bo vse bolelo, itd............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.8.2008 17:14:05   
Tejchy
na napotnici ti prav piše porodnišnica LJ Malo čudno se mi zdi, ker je to prosta izbira in res ne vem, zakaj bi ti G določila.

mene je moja G tudi vprašala kje bom rodila in mi tako na napotnici tudi piše SG............ sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO ..........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.8.2008 17:16:20   
Tejchy
Madonca,ste se že vse zaobljuble

js se še nisem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... bomo še nekaj časa na koruzi........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.8.2008 17:16:22   
*bubi*
sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO ..........

To itak da ne.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.8.2008 17:17:46   
Tejchy
Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistla

pridna........ 
ma js sem včeraj pucala stanovanje............ pa sem spodnje elemente kar zadaj pustila, ker se sploh ne morem več normalo priklonit......... pa 1,2,3 se utrudim...........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.8.2008 17:29:43   
ključek
jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju......

jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........

enako..............

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.8.2008 17:32:39   
ključek
ma js sem včeraj pucala stanovanje............

jz pucam ob četrtkih.............in sem spet kr obsedena ratala s čistočo (tko kot pred nosečnostjo), glancam, da se bo znucalo..............user posted image user posted image user posted image .............sam jih ful user posted image  pravi, da so proti koncu čistile k nore..............ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu..................user posted image user posted image ..........saraya, da ni to kak znak???????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.8.2008 17:35:38   
ključek
danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujenauser posted image

dobra si!!user posted image user posted image user posted image  jaz največ lahko hodim na sprehode, kar se tiče športa..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.8.2008 17:36:00   
arabela*
me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo user posted image samo glancamuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.8.2008 17:36:22   
arabela*
Zdaj pa grem malo v lifeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.8.2008 17:36:49   
ključek
me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo user posted image samo glancamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
17.8.2008 17:53:08   
meta21
Tejchy saj sva na istem! Glede PDP-ja mislim no pa koruze tudi.user posted image  

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
17.8.2008 17:57:08   
*bubi*
ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu..................

Mogoče pa gre moj user posted image  jutri rodit, glihkar glanca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
17.8.2008 18:35:21   
pf
Bubi dobro opravi jutri. Jaz imam pa jutri CTG, moram reči da ne hodim rada na CTG, mi je grozen ta pregled, ker me spominja na skorajšnji porod. Poroda me ni strah, tale CTG mi je pa katastrofa.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
17.8.2008 19:26:28   
bark
Ojla babe
Spet me nekaj časa ni bilo.Mi še kr nekaj vandramo okrog.
Najprej me je v četrtek moj user posted image peljal v kino.Sva šla gledat Kungfu Pando -sinhronizorano verzijo.Ful priporočam.Sva se pošteno nasmejala.Potem sva šla še malo po LJ pohajkovat.
V petek dopoldan pa sva se odpeljala h kolegom v Bovec.Ponavadi smo šli za ta praznik vedno na večdnevno kolesarjenje po SLO.No letos je ta družba v Bovcu in sva se jim samo na obisku pridružila.
........hhhmmmm bom raje v več postih napisala

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
17.8.2008 19:26:51   
*bubi*
Naša user posted image  sporoča, da se že carta s svojim zakladkom user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?