|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
14.8.2008 22:11:30   
Tejči H
Zdravo
Še jaz, da se malo javim.
Tudi jaz bi kr spala, a kaj ko moram ponoči kr ene 3x ustat pa na wc letet.
Slabost še kr prisotna, sam uredu je k nisem še bruhala.
Mi je pa zjutri mal bl, k vzamem Tifol. Sicer pa je kr za prestajat.
Sam pomoje bom šla mal v bolniško zdjle, k delam na takem mestu, k ni glih dobr
za otročka mojga, pa še v 3 izmene delam.
Drgač pa moj dragi še ke ne more vrjet, da bomo imel dojenčka. Se pa počas privaja.
Lepo se imejte in se še kj vidimo.
Lp
Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.8.2008 8:32:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

do takrat pa upam na čim več veselih novičk in lepih porok (ne, spps?? user posted image )

ojla!uživaj na dopustu,jaz se pa poročim naslednji mesec(27.9)user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.8.2008 8:40:49   
spps
no,punce dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
cel teden sem imela kr neko laufarijo,tako,da mi paše ,da sem danes doma in mi ni treba v službo(če ne bi bila noseča,se tud šihtu danes ne bi mogla izognituser posted image user posted image user posted image user posted image )

super za vse opravljene preglede,tiste,ki pa imate težave z izcedki,pa močno držim pesti,da čimprej zginejo.
mamaM,cita,andreja-počivajte kolk se pač dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale? kako ste mi kaj?
jaz tud čakam,na dopolnjenih 12.tednov,se mi zdi,da bom tud lažje zadihalauser posted image ,imam pa spet napihnjen bušiuser posted image user posted image user posted image ,sam ne vem al od bebice al od hrane-men pa paše tud samo sranje za jest,pa še kakšna coca-cola za popit pašeuser posted image
sam je res zanimivo,drugače se prehranjujem kolk tolk zdravo,zdaj mi pa sam takšna hrana diši,ki ni preveč ok.bomo že....
kaj boste delale ,zdaj,ko je podaljšan vikend?jaz si moram obvezno stanovanje pospravituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.8.2008 11:45:49   
lejca
Ciao

Spps kako to ,da si tako zgodnja? Jazponoci nisem mogla spati,je blo prevroce. Danes imamo v Italiji Ferragosto in mi se odpravljamo na piknik....v tej vrocini.... mi vsaj ne bo treba kuhati. Zdej ko mi je G rekel,da nisem prebolela tokse si moram vso zelenjavo kuhati, tak  se mi lusta paradiznikove solate pa je ne smem. Ziher je ziher.
Zdej me drzi,da bi sla k mojim v slovenijo pa ce sam pomislim,da si moram potem prpraviti kovcke in iti na letalo me kr mine. user posted image
K sreci slabosti nimam vec ,le obcasno se mi zamegli pred ocmi.
Ja men se ze vid ,da mam busi, se mi ne zdi da sem napihnjena. Sej maternica se pa ze veca in zaradi tega pritiska tudi na ostale organe ,sploh pa crevesje. Mam sreco,da nisem zaprta, se to bi bilo too much.

nc..zdej se grem pocas prpravit,pa vodo morm it spit...

se slismo morda zvecer,ko pridem domov.

pa lep pozdrav

Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.8.2008 12:34:57   
Ojla,

punce moje pozdravček...spps kot ponavadi pridna in prva na rr ti bi bila lahko naša jutranja budilkauser posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da ti danes ni treba it delat a ni fajn pa se boš lahko spočila in seveda imaš podaljšan vikend prav dobro za počitek in razvajanjeuser posted image user posted image user posted image ...počivam tako pridno da kr ne morem verjet da je to res sej po zadnjem ultrazvoku ki sem ga imela v bolnici prejšnji petek naj bi bila že noseča 12t1d , po prvem pregledu pr zdravici pa bi šele jutri dopolnila 12t sej ne vem za kaj se ne oziram važno da bo kmalu 12t da mine tale notranji strah in bom tudi jaz veliko lažje zadihala...jaz pa tk tk res da ne pijem nobene gazirane pijače in lahko rečem da nekako kr pazim kaj pojem sej se tudi pregrešim jezna pa sem ko morem skoz ležat in počivat in gredo kg kr gor sem se včeraj tehtala pr G pa sem bila kr malo žalostna ampak to je posledica ležanja pa ko sploh ne pojem veliko ampak gredo kg ko po maslu sej bo bolje ko bom lahko malo gibala...

Jaz bom počivala moja dva pa bosta posesala in moj bo skuhal kosilo bolj pozno danes smo dolgo spali...uživajte punce

spet je soparno za znoretuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.8.2008 12:35:07   
_andreja_
no jaz sporočam, da že cela 2 dni ni bilo nič krvavega user posted image user posted image  kr verjet ne morem, sam upam da ned tem ko je bilo krvavo da ni šla pikica naprej, ampak jaz sem optimist in sem ziher da bom 26.8. ko imam pregled ponovno videla svojo pikico, in slišala njenega srčkauser posted image

grem še malo pecivo pečt, ker se jutri poroči moja sestrca, pa želodec se mi obrača ko 100 user posted image  od vsega sladkiga... bljak

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.8.2008 12:58:49   
Kaja30
spps, tudi jaz se drugače dokaj zdravo prehranjujem, zdaj bi pa sam junk jedla. user posted image

Drugače pa, utrujena sem. Kaj naj rečem, samo spala bi. Jutri je polna luna, tamala je celo noč plesala po postelji, tako da sem dopoldan malo nadoknadila spanje. Pa bi še...user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.8.2008 14:53:26   
Zasanjana
Ohoj bejbe!

Mi smo vsi 4-je od popoldanskega počitka. Kako je pasalo! Se redko zgodi, da vsi štirje zaspimo skupaj. Ponavadi Marc vedno protestira.

lejca, kje v Italiji pa živiš?

Trebušček se tudi meni že konkretno pozna. Sem šla gledat slike iz prejšnje nosečnosti in sem imela tak trebuh v 16.tednu, pri Zali pa šele v 18.tednu. No, zaenkrat ga še uspešno skrivam pod oblekicami, ker čakam 12.teden, da povem novičko v službi.

Kaj sem edina, ki ji junk food sploh ne paše? user posted image user posted image  Niti čokolada, pica, burek... ma, nič. Potem niti ni čudno, da se ne morem zredit.

Včeraj sem bila pri zdravniku, ker se moje driskanje še ni končalo. Sem dobila oglje in, če v dveh dneh ne bo boljše, moram nazaj. Sem pa zdaj že na -6 kg. user posted image  Saj vem, da jih bom kasneje itak pridobila nazaj in, da pikici nič ne škodi, saj si sama že vzame, kar potrebuje, me je pa vseeno malo strah, da ne bi bilo kaj narobe.

Zdaj bi bil pa že čas, da se lotim kosila.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.8.2008 20:01:00   
Grahec
Ojla, sem prav vesela, da končno lije kot iz škafa, saj sem bila cel dan prava megla!!! Upam, da bo zdaj kmalu bolje. Dopoldne se mi je vrtelo, potem sva šla z možekom na sprehod, da bi se nadihala pa sem se komaj privlekla domov, skuhat kosilce sem uspela šele za ob treh.... ma saj je mož skoz nekaj grizljal tako, da me nič ni priganjal...
Tudi jaz imam že kar velik trebušček in je že prav hecno. Včeraj je sodelovc v dvigalu bil res smešen, me pogleda v trebuh pa v obraz pa spet v trebuh in sem mislila, da me bo kaj povprašal pa nekak ni bil prepričan in ni črhnil nič le ko je šel z dvigala je tako za vsak slučaj rekel, da mi želi vso srečouser posted image user posted image user posted image , komaj sem zdržala, da se nisem začela rolat od smeha še preden so se za sodelavcem zaprla vrata dvigala. No, pa se nisem izdala, če bi me pa kaj vprašal bi pa po resnici povedala. Ej, potem sem se  pa tolk smejala, da sem pravuser posted image . Ah, ma saj bo itak kmalu zvedu, če mi bo tako "vzhajal" trebuh!user posted image
Čeprav, je pa res tako, da ko trebuh še ni čisto prepričljiv se tudi sama včasih bojim kakšni kaj rečt ali vprašat, saj je res kriza če se je slučajno samo kar tako zredila. Ja, jaz se k sreči nisem in prav čudno sem mi zdi, ker imam ful velik trebuh pa sem v bistvu od začetka nosečnosti še shujšala dve kilci (ni nobene škode, ker sem itak med bolj kot ne bajsikami), čeprav jem približno isto kot prej, pijem pa še precej več (morda pa voda spira kalorije? user posted image user posted image user posted image )
Lep deževen večer vam želim in dobre volje predvsem tudi tistim, ki morate strogo   počivat!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.8.2008 7:51:31   
sonček85
ve ,ki že ima verjetno katera s tem kakšno izkušnjo?!
a mi lahko katera pove-pa saj vem ,da je o tem vedno govora!

Koliko po tem ,če je vgnezditvena narediš test in po kolikem času ti je že slabo,kajti jst nimam nbeniih znakov za kar koli ,razn da se mi ves čas zdi ,da se bo ulila.

hvala vsem ,bom pa še sama malo pobrskala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.8.2008 8:56:45   
spps
JUTRO!
danes je pa tko fajn,ko se po dolgem času da normalno dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da nevihta pri nobeni ni pustila škode.men je kr slabo,ko se spomnim toče iz pred let,ko smo imeli na vsakem kvadratu strehe luknjo od toče,stanovanje pa čist mokrouser posted image

sonček,ni rečeno,da se sploh pokažejo kakšni znaki,ne po vgnezdvitvi ne kasnej,razen izostanka  M,pa še to ne velja za vse.

in ostale?ste se naspale?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.8.2008 13:52:40   
Anonimen
Halo še od mene!

Včeraj smo imeli piknik, ker je kolegica praznovala 30RD, danes so bili na kosilu oboji starši. Sedaj pa tamal spi in imam celo 5 minut časa za RR.

Tejči H - Če ti je zjutraj slabo po Tifolu, ga pa raje jemlji zvečer predno greš spat. Bo mogoče bolje. Poskusit ni greh. user posted image

lejca - Jaz tudi še nisem prebolela tokse, ampak jem pa vso solato, le dobro operem. Sploh kakšen paradižnik ni problem, ker raste navzgor in težko pride v stik s kakšnim mačjim drekcom ali pa zemljo. Sem na koncu 1. user posted image jedla regrada ve velikih količinah, le da sem dobro oprala in je bilo vse ok. Bolj problematično ej čisščenej mačjega WC-ja ali pa jesti kakšne salame, tatarce, pršut,...

sonček85 - Kakšnih izkušenj z vgnezditveno nimam, ampak naj bi bila vgnezditvena cca. en teden po O, torej en teden pred M. Ni pa sploh nujno, da ti je slabo. Meni je bilo edinkart (5 dni predno naj bi dobila M) slabo, ko sem šla mimo svežega mesa in rib v trgovini.

IZVIRNO SPOROČILO: spps

in ostale?ste se naspale?

Ne... Naš tamal kašlja in me zbudi stokrat na noč.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.8.2008 13:57:06   
Kaja30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ve ,ki že ima verjetno katera s tem kakšno izkušnjo?!
a mi lahko katera pove-pa saj vem ,da je o tem vedno govora!

Koliko po tem ,če je vgnezditvena narediš test in po kolikem času ti je že slabo,kajti jst nimam nbeniih znakov za kar koli ,razn da se mi ves čas zdi ,da se bo ulila.

hvala vsem ,bom pa še sama malo pobrskala.

sonček, meni je bilo prejšnjič slabo že preden mi je zamujala M in vrtelo se mi je. Tokrat pa niti ne, samo čudno sem se počutila in utrujenost me daje že od spočetja verjetno. user posted image
Držim pesti, da je to to. Kdaj pa je ne pričakuješ? Sori, nič ne spremljam ne pričakujemo je avgusta, bom probala biti bolj pridna.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.8.2008 14:01:53   
Kaja30
Tejči, kot ti je svetovala jjasna. Meni je tudi prejšnjič bilo slabo, če sem dopoldan vzela tifol. Tokrat mi pa ni. user posted image  Vse je drugače tokrat.

Mi smo pa dobro spali to noč. Prejšnjo se je mala skoz premetavala, danes je pa polna luna očitno popustila in sva spali ko dve mali bebici. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.8.2008 14:28:50   
lejca
Dan..

spet je vroce ,da se mi nc ne da. Zdle si kuham spagete...

JJasna sej jst sem mojga G 2-krat vprasala za zelenjavo in sem mu rekla ,da jo bom dobr oprala in dezinficirala pa mi je reku,glej 31 let si jedla zelenjavo pa nisi nc dobla ,boljs se ahtat zdej ,ker toksa je kr ornk huda,se posebej na zacetku nosecnosti. Pa pr nas pol nikol ne ves od kod pride zelenjava,pa kaj delajo z njo,tak da jst nocem reskirat. Potrpezljivost pa je. Bom pa potem vec solate jedla,ko bom rodila pa bo. user posted image
Glavno je ,da bo mali/mala v redu. Se res pazim.

Zasanjana ,jaz zivim v palermu,zdej ze 3 leta. Seveda imam obcasno grozna domotozja , a gre.Mi je vsec tukaj. Sam zdej je ful vroce in se skrivam doma.

Dans zvecer bom probala nardit domaci kruh in zemljice...prvic..bomo vidli kak bo ratalo.user posted image user posted image user posted image

lp Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.8.2008 15:12:09   
trezika
En lep pozdrav še od mene!
Danes se tu pr nas končno da normalno dihat, čeprav pa mi ta dež tut ni najbolj všeč. Pa celo noč skor nisn spala zaradi grmenja, treskanja, toče, vetra...kar ti srce poželi, se je dans ponoči pr nas odvijalo. Pa toča nama je avto stolklauser posted image user posted image user posted image  vsaj streha hiše je ostala cela kar je glede na nevihto, ki je divjala, prav presenetljivo. Tako da bom šla zdaj malo posteljo sprobat pa malo nadoknadit...moj je tk popoldan v službi in mam čas...čeprav bi morala še kopalnico it spucat, sam še ne vem kako bo z mojo voljouser posted image

Sem pa zelo vesela, da mi vsaj slabo ni več, v zadnjem tednu sem namreč neštetokrat bruhala, danes pa kot bi odrezal...nič več slabosti. Je to normalno? Pa občasno me v spodnjem delu trebuha fajn spika, to pa je verjetno zaradi maternice, ki se širi, ne? Mislim, da me ne rabi kaj skrbet...user posted image

Nič, uživajte, jaz morn it počivat kr še komaj gledam...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.8.2008 21:08:47   
Anonimen
Mi smo se popoldne potepali in sem pustila okna na stežaj odprta, da se zlufta in sedaj že eno uro pobijam muhe po hiši. Samo v spalnici smo jih imeli 20, ampak res, ne pretiravam. Če ne zaradi drugega pa zaradi tega komaj čakam, da bo jesen in malo nižje temperature.

IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Bom pa potem vec solate jedla,ko bom rodila pa bo. user posted image

Joj, kolk si me na prvo nosečnost spomnila... Sem se tolk pazila, da ne bi jedla pršuta, ker še nisem prebolela tokse in pa zgaga me je pekla po čem sladkem... tko, da sem komaj čakala, da rodim, da bom spet normalno jedla... Pa je tamal kmalu dobil krčke in šele potem nisem nič jedla. user posted image Pa ne mlečnih izdelkov, ker ga lahko to napenja, pa ne sveže zelenjave, niti svežega sadja, pa nič s čebulo,... Joj, se mi je zdelo da kr naprej jem samo gol riž in krompir. user posted image

trezika - Sem gledala slike neurja in toče. Kar ne moreš verjet kaj se zadnje čase dogaja. Hudo. Nekateri so res ostali brez vsega. Od kolega mami je stolklo vinograd v nulo, je pa tudi njihova hiša ok.

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.8.2008 21:34:50   
ada2
Dober večer!
Že dolgo se vam nisem oglasila.... Slabosti so ponehaleuser posted image , bolniško sem zaključila, v službi so mi že našli zamenjavo, zdaj bom delala prilagojena dela, še vedno pa me na bolniško spravljajo....

No, pregled imam 25.8. in hkrati tudi NS.

Aja, pa še to - Adam vsake toliko časa poboža trebuh in reče da notri aja dojenček, za joške pa reče, da se tu notri kuha mleko za dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.8.2008 21:41:18   
Grahec
Ada2, za lahko noč si me prav prisrčno nasmejala. Kako so crtkane kake take izjave malih brihtnežov user posted image user posted image user posted image . Hvala

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.8.2008 21:56:00   
enkratna
Trentno je 43 nosečk!
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Malce pozno se vam pridružujem (pa 3 dni bom porabila, da preberem cel forum, hihi).
Torej, khm.... a sem lahko 44-ta? user posted image

Sem prvič noseča (IVF). No, v bistvu tretjič, a dvakrat doslej nisem uspela obdržati bitjeca user posted image
2 dni nazaj smo bili ponoči na urgenci, ker sem krvavela malo (in še vedno imam mejčkn rjav izcedek), tako da si lahko predstavljate mojo paniko (pa še rizična nosečnica sem). Ampak je na UZ ciciban prav živahno migal, kot da bi plesal break-dance user posted image  (ko pride ven, dobi po riti, ker me je tako prestrašil).

Sem v zaključku 8. tedna, z rokom 21.3.2008 - in se veselim teh tednov z vami, punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.8.2008 22:20:50   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)               18.08.
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)             (št.1 user posted image . št.user posted image   0)     01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    03.09. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      11.09. 19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   04.03Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08. 20.08.
user posted image   06.03Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09. 20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03.  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     05.08.
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      15.09. 04.09.
user posted image   15.03lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     
user posted image   15.03.  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   17.03.  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
user posted image  19.03.  trezika(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)        (št. 2   , št.  1)      04.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       26.08.
user posted image   21.03.  sanna                              (št. 1 user posted image , št. user posted image  0)      03.09.
user posted image   21.03.  Anonimna user posted image   (32)        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                         (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   23.03. Zasanjana(26)               (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )                  09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)        27.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                           (št. 2user posted image  , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)       22.08
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)        29.07.
user posted image   30.03. janaja                             (št. 2 user posted image , št.user posted image 1)         18.08.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       15.09.
user posted image   xx.03. 1hruska(24)                   (št.  user posted image 1 , št.  user posted image 0)     18.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)      29.07.
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak(19)                   (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                              (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)

Trentno je 44 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.8.2008 22:24:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Torej, khm.... a sem lahko 44-ta? user posted image

Seveda! Dobrodošla in čestitke! user posted image user posted image user posted image Pa upam, da so krvavitve zgodovina in se ne bodo več ponovile. Pa verjamem, da bo tokrat vse ok, ker imaš PDP na tak lep in meni ljub datum. user posted image

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.8.2008 0:58:48   
enkratna
Pa verjamem, da bo tokrat vse ok, ker imaš PDP na tak lep in meni ljub datum. user posted image

Prišla bo pomlaaad, učakal bi jo raaad, da bi zdrav veseeeel, lepe pesmi peeel... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.8.2008 7:43:08   
mojčika
No punce, zdaj jih pa že dovolj ve, da se vam pridružim kot ne anonimna.

To je naša 2. nosečnost in tudi tale malo čudežna. Napovedali so mi, da bom otroke težko imela, ne samo zaradi sebe, temveč tudi zaradi moža, ki ima že od otroštva sladkorno bolezen, tistih 10% je bilo očitno dovolj, res pa je, da smo potrebovali veliko mero potrpljena, da smo dočakali. A enega sončka že imamo, drugega pa čakamo na 1. pomladni danuser posted image , naslednji dan 22. 3. pa tudi sama praznujem rd in sicer že Kristusovauser posted image

Trebuh se mi že zelo pozna, kot v prvo nosim spredaj, je pa tudi res, da imam od prve nosečnosti potrgane mišice, je bil trebuh cel spredaj in ga je bilo kar 120cmuser posted image , mala je bila velika in posledice so ostale trajne. No tako ga tudi sedaj ne morem skrivati.

Kaj vam še lahko povem, da sem učiteljica, tista, ki je v šoli 1. ali 2. najbolj zaželjenauser posted image , poleg tega pa sem še učiteljica plavanja za male brgleze.

Moja prva nosečnost je bila rizična, sem jo preležala. Sedajšnja je bolje, sem pa zeloooo utrujena in imam slabost čez cel dan, a mi naša mala ne dovoli kaj dosti počivati.

Tako malo več o meni, kaj pa še sproti, ko se bomo tipkale....

< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.8.2008 7:48:35 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.8.2008 10:24:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Pa verjamem, da bo tokrat vse ok, ker imaš PDP na tak lep in meni ljub datum. user posted image

Prišla bo pomlaaad, učakal bi jo raaad, da bi zdrav veseeeel, lepe pesmi peeel... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
dobrodošla še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?