|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
11.8.2008 13:52:54   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Hruška debeluška pozdravljena! Upam, da je s tvojo pikico vse ok in si rabila številko samo za jo naročit na prvi redno pregled. Vabljena, da še kaj napišeš. Vidim, da si pred kratkim postala mamica (sem pogledala trakec pri tvojem nicku) - kako sta ti in mala sončica? A si tu iz Kopra in občasno v SG ali obratno? Kakorkoli že si dobrodošla tu med Primorskimi čakulonami user posted image .  

Se podpišem user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 76
11.8.2008 14:39:19   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ja zmenjeno za jutri. Danes sem samo na hitro preletela Koper, ker sem morala it po hrano user posted image . Ja, tukaj v gozdu se nič ne najde.....samo mrhovina hodi okoli, ta pa mi ne gre. Imam rada sveže user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image je pa danes...ne vem kako naj ga opišem....kar ni on....ali bo kaj zbolel, ali pa mu hodijo vsi zobi naenkrat ven user posted image

Te pokličem čim končam v ZD, računaj tam okoli devete...Upam, da ne bo gužve.

Če uvajaš GH, si morda Etiennu dala kakšno novo hrano pa mu ni pasalo in ga buba bušček? Lahko pa so zobki...No, en user posted image malemu miškecu in karkoli že je, da bi bilo čimprej mimo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 77
11.8.2008 15:29:42   
leni5
UAAA!!! Non či posso kredereuser posted image !!!!Sire pride na kafe!!!Na jopco sem že pozablauser posted image !
Mega no, se vidimo pol!!!

Ama, mogoče so pa res zobki, lahko pa ima samo slab dan, ga kaj šraufa...te potolažim, da tudi Vajta že dva dni nekaj cminha, kar ni njej podobno! Recimo, da je krivo vremeuser posted image !

Se vedemo!

Neposredna povezava do sporočila: 78
11.8.2008 16:52:41   
Azzurra
Čeprav ste me že dale v naftalin, bi jaz jutri tudi prišla na kafe!!!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 79
11.8.2008 19:13:52   
Lara Croft
A tle ste zdej..... user posted image user posted image  

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 80
11.8.2008 19:55:33   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A tle ste zdej..... user posted image user posted image  

a ma si nas našla user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, smo se mogle premaknit, ker te vjeme kmalu gušt še enega nardit med vsemi nosečkami tam

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 81
11.8.2008 21:16:33   
Lara Croft
Še malo pa tudi jst več ne bom.... si pripravljam teren za naprej... user posted image user posted image user posted image Sem ku cigo.... grem lahko med kraševke, primorke, postojnke.... user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 82
11.8.2008 22:05:25   
amaya
Ma si iz Sežane? poznam kar nekaj ljudi tam gor. Sem imela pred davnimi, davnimi cajti fanta v Lokvi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 83
11.8.2008 22:24:25   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Čeprav ste me že dale v naftalin, bi jaz jutri tudi prišla na kafe!!!

Wow! Če bomo končno spet vse na kupu (razen aleži seveda), bo jutri sigurno dežuser posted image !!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 84
12.8.2008 7:53:46   
Lara Croft

Ma si iz Sežane? poznam kar nekaj ljudi tam gor. Sem imela pred davnimi, davnimi cajti fanta v Lokvi user posted image

Ma prow szi Sežane.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 85
12.8.2008 16:23:20   
leni5
Malo osvežujem...spet smo padle na drugo stran!
ne morem verjetuser posted image !!! Je vreme zdržalo, kljub popolni udeležbiuser posted image ! Hvala Mihael in Etienneuser posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 86
12.8.2008 16:36:58   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Malo osvežujem...spet smo padle na drugo stran!
ne morem verjetuser posted image !!! Je vreme zdržalo, kljub popolni udeležbiuser posted image ! Hvala Mihael in Etienneuser posted image !!!

Mihael zakon. Ne ta mama njegova, kjer se pojavi, je dež. Altroche Sirenetta...Streghetta user posted image .

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 87
12.8.2008 19:23:21   
sirenetta
Ma !

Spet smo zaspale...user posted image user posted image user posted image
Bomo ždele tle na strani 4 še tri dni user posted image user posted image user posted image .

Amaya? Leni? Azzu? Uer ar ju? Hruška debeluška? Lara croft?

Nema nikoga.

Neposredna povezava do sporočila: 88
12.8.2008 20:34:47   
Lara Croft
juhuhu.... sem tle.... sva bla z možekom na sprehodu.... ma se bojim, da malo pretiravam s temi klanci..... user posted image user posted image ma tk mi paše rit razmigat.... vse te mesce sem sam poležavala.... zdej pa polna energije.... user posted image

Mi je  všeč naslov.... primorke čakulone... user posted image user posted image   Gdu tle čakula? Mame al njihovi sončki, prinčki in drugi škratki?

Neposredna povezava do sporočila: 89
12.8.2008 22:30:42   
Azzurra
Ma kaj je kdo nadaljeval na Obala2008, čem rečt - so že kakšne zanamke?

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 90
13.8.2008 0:03:21   
sirenetta

Kaj te daje nostalgija pa bi se vrnila tja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 91
13.8.2008 8:28:12   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Kaj te daje nostalgija pa bi se vrnila tja? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla poukat, ma prou nobene ni. Še Marty nas je zapustilauser posted image , ste opazle?

Neposredna povezava do sporočila: 92
13.8.2008 9:01:27   
Lara Croft

Niente kuki...... tak kažin ste tam naredile, da si zdej po moje še en cajt ne bojo upale nove teme odpret.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 93
13.8.2008 12:46:15   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Niente kuki...... tak kažin ste tam naredile, da si zdej po moje še en cajt ne bojo upale nove teme odpret.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje je tudi to. Abbiamo lasciato il segno. user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 94
13.8.2008 15:07:46   
leni5
Ja, ma na tem dojenčku je huda konkurenca, smo skozi na repu ali pa na 2. straniuser posted image !

Nismo neke hude čakulone, neuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 95
13.8.2008 15:36:01   
amaya
Pa če štrajkate....non stop. Jaz sem tu, pa ni nobene...

Danes sem šla naročit torto user posted image ...jutri špeža totale, ker v petek je fešta krištjana. Kaj jedo vaši otroki: tisti, ki ne zizajo? Malo idej prosim, samo ne junk fooda, ker tega ne podpiram, torej ne kupujem user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 96
13.8.2008 17:14:52   
Lara Croft
Jst sem tud tle..... glih mal prej đank fud pojedla.... mmmmmmnnnnnaaaammmmm..... njamsi, njamsi, ku je blo fino..... ti nimaš pojma, kaj je dobro..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 97
13.8.2008 20:13:57   
amaya
zdej grem na sestanek vaške skupnosti Cepci user posted image user posted image user posted image

Zapisnik prilagam več ksno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 98
13.8.2008 23:13:09   
leni5

zdej grem na sestanek vaške skupnosti Cepci user posted image user posted image user posted image

Zapisnik prilagam več ksno user posted image

No, lepo! Pridno sodeluj in ne ugovarjaj Cepcemuser posted image !

Jaz pa sem šla danes k frizerkiuser posted image , mi je uspelo po 4. mesecih! Magari so mi tako zbledeli prameni, da ko sem ji rekla, naj mi jih samo popravi, mi jih je pobarvala blond (včasih so bli rdeči, pa sem ji pozabla povedat).

Taja je čevapčiče, piščančje filete, od zadnjega piknika tudi sardele na žaru, hrenovke, kruh...zelenjavo na žaru ne poskusi niti za denaruser posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 99
14.8.2008 9:16:14   
amaya
Ma mati moja križana sveta gora. (tako se začne zapisnik) user posted image user posted image user posted image

Ne bom več o njih, ker je škoda moje energije, živcev, itd. Edino, kar vam lahko povem, da sem povedala enim par, da so ljudje v vasi divji, da se briga vsak samo za svojo rit, da se nekaj glumi zdej kako se imamo vsi radi, potem pa pljuvamo eden čez drugega.....pa valda, sem si to vse zmislila user posted image

Dejte mi malo idej za hrano: alora meso (itak), ribe (nimam voje čistit), zelenjava (za nas ki jo jemo user posted image ) kakšen namaz (tipo tuna, ...), kakšna hladna pašta, pomidori, krompirjevo solato tudi lahko naredim, torta user posted image ...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?