|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
15.8.2008 16:59:14   
Tejchy
A mislite,da lahko zravn nesem,ker ne vidim poente v tem,da ko sem prvič rodila,je mogo moj moje stvari nest domov,pol pa jih prinsest nazaj.Pa v čem je fora???

Js bom vzela zraven samo kozmetiko zase in rezervne stvari za user posted image  ........... torej od mila, vložkov, mrežastih hlač, ... zase.... do rezervnih pleničk za tamalega....... cotike zanj in mojo obleko za domov pa mi bodo od doma prinesli zadnji dan........... brezveze, da mi tam leži, pa se mučka......... itak je ne rabiš.....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
15.8.2008 17:00:51   
Tejchy
Kake copate boste vzele??

sploh nisem razmišljala o tem,  da bi vzela svoje ?? ker doma imam še vedno take bolj zimske....... po moje bom kr v njihovih natikačih......... če ne bom pa pol našim rekla, da mi nekaj prinesejo... itak smo 5 min stran od P...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
15.8.2008 17:02:04   
Tejchy
jst bom kr japonke vzela.... da bom lahko v njih tudi pod tuš šla....

to tud ni slaba ideja........ user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
15.8.2008 17:03:05   
Tejchy
No včeraj sem imela pregled, ker je bla 14 dni nazaj moja pikica prečno obrnjena...no punca je bla pridna in se je obrnila na glavo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
15.8.2008 17:05:31   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Kake copate boste vzele??

sploh nisem razmišljala o tem,  da bi vzela svoje ??

js tut ne ... a rabimo imet svojeuser posted image user posted image Js sm mislila imet kr tiste, ki jih tam dobiš ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
15.8.2008 17:09:21   
Tejchy
js tut ne ... a rabimo imet svoje Js sm mislila imet kr tiste, ki jih tam dobiš ...

Zdj, če tam dobiš take navadne hišne copate z mehkim podplatom pol je res fajn imet kake svoje zraven... kake take, ki ne premočijo.... da ne boš šla v kopalnico, pa boš imela cele mokre.... vzemi zraven kake, pa boš tko videla kaka bo situacija... če ne ti jih pa pol user posted image  domov nazaj nese... ali pa obratno...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
15.8.2008 17:10:37   
Tejchy
Punce - a ste kupovale kake igrače za svoje ?

in kake?? ker jaz nimam nič............ zaenkrat......... razen tistih nekaj par, ki jih je obešenih na igralnem centru.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
15.8.2008 17:15:02   
alysa
Punce - a ste kupovale kake igrače za svoje ?

Ne še, računam na to, da jih bom nekaj sigurno dobla za darila user posted image , ostalo bom pa kasnej kuplauser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
15.8.2008 17:17:06   
Tejchy
Ne še, računam na to, da jih bom nekaj sigurno dobla za darila , ostalo bom pa kasnej kupla

pametno razmišljaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.8.2008 17:20:22   
arabela*
tejchy,glede igrač se pa res ne sekiraj.Jaz sem jih toliko dobila,da sem ene par vreč dobesedno pred kratkim morala stran zmetat.Tega se res noro ogromno dobi.Že ko boš v bolnici.Tak da jaz ti svetujem,ne kupuj.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.8.2008 17:22:58   
arabela*
Glede teh cunj mojih,pa mi je res to čist mimo,no.Oblečem lahko majčko,pa npr.legice.Itak bom pol to domov imela oblečeno.Pol pa bo moj to za dva dni tovoril po avtu,nato pa spet noter. Res ne vidim povezave v tem.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.8.2008 17:23:30 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.8.2008 17:27:49   
arabela*
Pa tud glede copat ne kompliciram,samo vem,ko sem bila prvič v P.sem imela tiste hišne,pa so se mi noge skoraj skuhale not od vročine,al od hormonov,ne vem.Bilo pa je komaj začetek maja.
Pa tud v tistih njihovih spalnih vem,da se mi bo mešalo.Sploh zdaj poleti,ko sem vajena skoraj brez vsega spat.pa še klime baje ni v vseh porodnišnicahuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.8.2008 17:38:42   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Punce - a ste kupovale kake igrače za svoje ?

in kake?? ker jaz nimam nič............ zaenkrat......... razen tistih nekaj par, ki jih je obešenih na igralnem centru.....
Ne, jaz nisem še čist nič kupovala. Enga medija je dobila z dekco pa imam še kar nekaj pliškotov. Aja: imam knjigico za kopanje od Recinka. To je edina stvar, ki se je user posted image  res zdela nujna, pa kolkr ga poznam, bo zdaj hotel met še ribe za v banjico.
Sem pa mislila kupit po naslednjem pregledu še igralno blazino z lokom za na tla, pa vrtiljak za zibko pa še eno lušno knjigico za čist tamale sem vidla, ki se jo lahko da okol zibke kot varovalo. 

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.8.2008 18:21:43   
pf
Jaz imam tudi spakirane japonke za v P, te bodo bolj za tuširanje in kopalnico, drugače pa imam tudi copate. Naša user posted image ima pa zvezdico zaspanko od Tomya, vrtiljak za posteljico in igralni center za na tla. No pa na jajčki ima take tri male pliškote zvezane, ki se lahko dajo tudi na voziček. Veste kaj se mi zdi nespametno, tisti medvedki ki jih pošiljajo ljudje zraven telegrama v porodnišnico. Ne vem, če se to še pošilja, ampak vem, da včasih so to ful pošiljali, potem pa je imel otroček deset istih medvedov.  Mogoče čudaško, ampak jaz sem bolj praktičen tip človeka in tudi sama nisem pošiljala telegramov, rož in medijev prijateljicam, ko so rodile.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.8.2008 18:38:55   
meta21
Moji miški se pa tud ful kolca. In mislim, da to res ni povezano s hrano, ker se ji na primer začne sredi noči. Pa ni prav nič fajn občutek to enakomerno kolcanje - boga šele mala, po moje tud ne uživa, ko mora tisto vodo non stop ven pljuvat.

Ja pa če si revčka še predstavljaš, da stoji na glavi zagozden bogvekam in ga tako cukauser posted image .

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
15.8.2008 18:39:14   
*bubi*
Veste kaj se mi zdi nespametno, tisti medvedki ki jih pošiljajo ljudje zraven telegrama v porodnišnico. Ne vem, če se to še pošilja, ampak vem, da včasih so to ful pošiljali, potem pa je imel otroček deset istih medvedov.

Že kar nekaj časa imajo poleg telegramov tudi kaj bolj pametnega kot navaden pliško. Recimo kakšna bolj didaktična igrača. Ali pa brisačka s kapuco, bodiji, darilni boni...

TUKAJ si lahko malo pogledate user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
15.8.2008 18:45:11   
meta21
Tudi mi imamo "samo" igralni center z lokom za na tla in vrtiljak za nad posteljo (če mene vprašate je to kar se igrač tiče celo premoženje!!!). Poleg tega pa sva z mojim v sobo zložila še vse najine pliškote, ker se nekako nisva mogla odločit da bi jih vrgla stran al pa spakirala v vrečo.

Upam, da bom kmalu kje zasledila kakšno dobrodelno akcijo, kjer zbirajo igrače za otroke. Saraya ne jih stran metat!!! rajši jih podari kakšnim revčkom.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
15.8.2008 18:52:04   
morango
Pri nas na šoli vsako leto pred novim letom naredimo akcijo zbiranja plišastih igrač za Klinični center. In se jih nabere ogromno vreč. Kolegica, ki to organizira, pa pravi, da so kakšni otroci iz soc. šibkejših družin res veseli igračke v bolnici, pol jim jih pa dajo še za domov. Tako da bolje, kot da jih mečete stran, mal poglejte, če kje kaj zbirajo. Lahko pa komu polepšate dan.

Ja, tisti poštarski medvedki so pa res mimo. Jih imaš lahko kar naenkrat 10 enakih zraven telegrama.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
15.8.2008 18:54:17   
morango
Letos smo pa za Materinske domove zbirali - didaktične igrače pa knjigice. Je pa prav fajn videt te velke najstnike, ki ful navdušeni zbirajo igračke svojga otroštva. 

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
15.8.2008 18:54:40   
Lara Croft
Ma jst bom pa šla v porodnišnico v lanenih hlačah, ki se zavežejo čist pod trebuh, tku da sem mislila v istih tudi it domov.... in neko majčko na vrh.... to bi kr tam imela spravljeno, da niti mojega ne gnjavim, kaj naj mi prinese.... Ne vem no..... user posted image

Ma kaku lepu tle dež pada...... ma kaku lepu, da ni vroče..... user posted image user posted image user posted image Pa grmi in bliska se tudi.... in prow lepu mi je poslušat..... Glih v cajtu sva prišla domov....

Je mojemu možeku ratalo me spravit v Koper.... sva šla v kitajsko na kosilo.... pa moje starše po dolgem cajtu pozdravit .... dolgo se sicer tam nisva zadržala, si nimamo kej povedat... .... sva pa ugotovila s fotrom, da se lahko kosava glede trebuha... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
15.8.2008 19:08:26   
ključek
in igralni center za na tla

mi imamo tudi samo to. takšnega..................

user posted image

je pa imel hudo zasoljeno ceno.....................user posted image user posted image user posted image

aja, pa enga slončka sem kupila, k so mi tok luštni.user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
15.8.2008 19:11:53   
ključek
Že kar nekaj časa imajo poleg telegramov tudi kaj bolj pametnega kot navaden pliško. Recimo kakšna bolj didaktična igrača. Ali pa brisačka s kapuco, bodiji, darilni boni...

ja končno so mal izbire naredili................čeprav...........user posted image user posted image ..................včasih na kakšni pošti nimaš skoraj nič izbire za telegrame, ker so "kao" premajhna pošta...............

ko se je moja sestra rodila (15 let nazaj), je prejela ene 20 istih rozastih medvedkov.............edino kar so imeli..............

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
15.8.2008 19:11:59   
Lara Croft
Moj trebuščk je tudi zrastu.... user posted image

user posted image

Samo nekam na stran ga nese... user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
15.8.2008 19:14:10   
emi*
yo!

Na hitro sem vas malo pogledala zdaj pa pred tv,sva bla z user posted image  malo na obali,sva šla en giro po Portorožu pa po Kopru,ni se mi dalo bit doma,dol je blo tako vroče pa soparno za znoret,zdaj je lepše.user posted image

Zdaj pa počivat,čeprav se mi ne da sedet niti ležat,v zadnje čase se mi samo hodi okoli.Najhuje mi je it spat,ko me tako krči grabijo za znoret.Saj spijem 300mg na dan pa vseeno ne pomaga,znorela bom.Preveč energije mam pa ne vem kam jo dat.user posted image

Se slišimo jutri,caw!

Neposredna povezava do sporočila: 3149
15.8.2008 19:14:52   
ključek
Moj trebuščk je tudi zrastu...

kak fleten buši.................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?