|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
14.8.2008 19:25:12   
clara23
Bravo Anitauser posted image user posted image user posted image . Čestitke mladi družiniciuser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.8.2008 19:30:16   
sandra123
Košuta, iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Teodorjauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Anita, iskrene čestitke ob rojstvu princeske Zojeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.8.2008 19:31:51   
buhtlčk
Anita čestitam user posted image user posted image user posted image
Pa so spet izenačeni user posted image  in user posted image ...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.8.2008 19:43:39   
anaya
user posted image user posted image Anita čestitke za malo Zojouser posted image user posted image ž

Erin: Ti si pa ziher to slikico nekje z neta potegnila, vajin mali je ko z reklame....user posted image  zelo zelo cart, sej vsi odtali tut itak od vseh so pravi mali pozerji, samo sem se odločla da ne bom komentirala, ker samo lušte delate (ste grde), ampak tej sliki se pa ni dalo upret....

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.8.2008 20:08:58   
Tamy30
heja punce, pa je spet dan naokoli, kako hitro grejo dneviuser posted image
Moj soncek trenutno spi, ga ati malce pazi.
Vsem novopecenim mamicam, iskrene cestitkeuser posted image

Ko vidim te vase soncke na slikah, sem si pa tudi jaz uspela eno slikco naloziti na pc, mojega soncka Martina, ki spanckauser posted image . Slikano je vceraj, ko je napolnil celih 15 dniuser posted image .

Zal ne znam narediti slike tako da bi se takoj videla.

http://shrani.si/f/1A/b3/2LoueFeJ/martin-01.jpg

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.8.2008 20:18:34   
andrejaboris
Bravo Anitag. čestitke za Zojo!!! Si vzela moj datum,!user posted image user posted image Lepo se cartajte!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.8.2008 20:29:15   
sayuri
Ne morem verjet, da naša dva čmrlja že spita user posted image . Oba sta skopana, v pižamici, sita in takoj sta zaspala. user posted image  Imam občutek, da počasi prihajamo v nek ritem. user posted image  Že nekaj dni sta dopoldne budna do enih, potem pa tri urce spita. Približno ob istih urah poteka hranjenje user posted image user posted image user posted image . Tako, da se malce že lahko orientiram user posted image .  Celo zunaj smo bili popoldne. Je bilo pa soparno, kot sto user posted image . Mi je kar po hrbtu teklo user posted image .

Erin vajin princ je pa tko lušten. Sem imela to čast, da sem ga po gsmju videla, ampak ne znam iz mojega mobiča slike dol snet user posted image . Sem vse možno poskušala...potem smo pa ugotovili, da nam ne dela usb priključek in še neki zraven user posted image . Tko da žal nisem mogla Tilna še drugim pokazat. Je pa res cuker, kot iz reklame. Čist je očiju podoben. user posted image

Tamy Martin je pravi mali črnuhec. Pa tko ima lepo polt. Pravi cukrček user posted image
sandra123 povej, kako si ti že takoj v P sfolgala tudi ponoči user posted image  JAz sem ju čez noč oddala v otroško sobo - od 23h - 5h. Tako, da sem se vsaj naspala lahko. SI ne predstavljam - sploh prve tri dni po CR, da bi še ponoči vstajala user posted image  Dobra si, res. Drugače se pa pridružujem tvojemu mnenju o spinalnem CR. Zanimivo doživetje, a ne? A so ti kaj rekli, kako to, da niso nikoli takšne razlike v teži izmerili na UZ? Ker 1kg razlike se verjetno pa orng pozna? Sicer bo pa Teja hitro nadoknadila vse skupaj. user posted image

Mamice, a vaši otročki postajajo že kaj plešasti? Mojim dvema laski po vrhu odpadajo. Sploh Zara je že pravi pleško user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.8.2008 20:52:46   
gajka
Anita G. - čestitke ob rojstvu hčerkice Zoje! user posted image  Zdaj pa uživajte skupaj in se imejte radi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.8.2008 20:58:06   
matejchi
Erin daj še slikco od očija gor....

Nisem šla v KR pa vidim, da je Anita uspela... juhu, jaz ne bi šla v KR ampak MB ali LJ, samo pomoje me bo kar v LJ odneslo..

Me je pa prejle popoldan tako špikalo in sem mislila, da imam noter kamen ne pa user posted image , samo mislim, da je to od pospravljanja ... Mogoče pa je le Anita kak "virus" v Kamniku pustila pa grem za njo...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 14.8.2008 20:59:18 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.8.2008 20:58:48   
matejchi
Jaz sem pa mislila, da bo mela Anita vsaj kako Arniko ali kaj tazga,.. hehe Anita ne zamert mal se hecam. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.8.2008 21:10:27   
Ryssa
Čestitke anita goitan za Zojo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.8.2008 21:33:40   
nell
Punce pozdravček še od mene na hitro!

Čestitke vsem novim mamicam Krysia, Košuta in Anita in prijetno cartanje!!!

Erin -
kaki lepi cukr je Tilen...pa tok je zadovoljen videt.

Mene danes že cel dan dajejo neki čudni šoki, no v bistvu že od včeri ponoč, pol se pa vse čudežno umiri, traja kaki dve urci do tri...tko na pol ure, al pa 15 minut, pol je pa naenkrat vsega konc. Sem že mojmu rekla, da se pol počutim, k da bi si vse zmislila.

Drugače smo ok...začetni šok je minil in zdej, po poročilu, ki so ga podali gasilci, se zavedamo, kako resnično srečni smo lahko...je bil baje ogenj pod stropom v spodnjem štuku tik pred predorom v naslednji štuk in pol bi kr vse planlo, tud v najino nadstropje, ker je stopnišče iz lesa... res so nas angeli občuvali.

Hvala vsem za podporo in da ste mislile name... sej vem da kej ekstra ne morš tkole pomagat, ampak men je blo pa lažje, da sem lahk nekomu neki povedala...ne moreš se lih doma zlomit, kr smo že itak vsi bli napeti. Danes smo veliko boljše, tud velik se je že nardil, spucal...js sem danes bla zadolžena samo za kosilo, pa eno tolažilno torto sem nardila...sem včeri pretiravala in sem pol bla čist hin.

Tko pupike lepe sanje vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.8.2008 22:28:49   
bella02
Nell, ne vem, kako da sem se zmotila in te zamenjala z Lano. Glavno, da ste uredu in da bo življenje steklo po ustaljenih poteh. user posted image user posted image user posted image pošiljam vsem vam, posebno tebi in mali pikici  in tudi Lani777, da jo mal potolažim, ker sem jo kar nekam dala, kamor ne paše

user posted image user posted image user posted image Anita Goitan, čestitke za hčerkico Zojo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.8.2008 23:10:34   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Jutro punce...

mah zgleda me bojo res vse prehitele.... sicer še mam nekaj časa, ampak se je vse ustavlo, nobenga špikanja pa otrdevanja več.... zgleda bomo šli čez rok. Sem pa malo prej zvedla da mi je ena kolegica rodila, ki je imela rok septembra, tako da bom zgleda res med zadnjimi.... bljak ni mi všeč to....

Čestitke novim mamicam, pa držim pesti za tiste ki ste "na delu"user posted image user posted image

povsem enako, imam občutek da bom čez rok, pa da znam še v september past...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.8.2008 23:21:53   
ČebelicaMaja
Anita, Krysia in Košuta čestitje za male kepiceuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.8.2008 7:37:21   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Si jo bom v miru privoščila, ko zaključim ta post. user posted image

Spali smo v redu. Jošt je jedel ob polnoči ( beri se mu od 19h ni dalo ust odpret user posted image ) in ob 4h. Pa potem ob 6.30, zdej je pa že sit in previt na igralni podlogi. user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa še fajn se mu kolca. user posted image  Nejca sem tudi ob 4h zbudila, se je komaj zbudil, je kar v stoje spal. user posted image user posted image user posted image  Je bil pa navdušen, da gre na morje, se je smejal. user posted image  Sem jih prej klicala, ko sem ravno Jošta hranla, pa so bili že skoraj na trajektu. Se je Nejc ravno zbudil, celo pot prespal. user posted image

Meni je pa fino, ker sem frejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.  user posted image

Tamy Martin je pa taprav dec. Pa kolk ma goste črne laske. user posted image user posted image user posted image

Nell samo, da so vas user posted image  čuvali in preperečili najhuje. user posted image

Gajka, a ste celo nočko prespali?

To je včeraj po kopanju:

user posted image

Danes, ko sem že sit in previt:

user posted image

Upam, da sem kaj luštov nardila. user posted image  Da boste šle še vse ostale user posted image  po svoje štručke. user posted image

pa pa

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.8.2008 8:15:28   
tejkaz
Jutro user posted image

Danes smo pa imeli eno grozno noč. Našga reveža je tako zvijalo da groza. Do polnoči je še spal, potem pa veselica do petih zjutraj. Ob petih se mu je uspelo končno sprdkat (pa sva masirala trebušček, pa nogice k trebuščku pa ni nič pomagalo) in je zaspal do pol osmih. Zdaj se pa revež spet nekaj napenja. Pa nisem jedla nič takšnega.

Eva je zjutraj šla. Še dobro da pride jutri že nazaj.

Anita, čestitke za princesko Zojo!!

Iva77, jaz sem bila zadovoljna s Kr porodnišnico. Edino babca pri kateri sem rojevala in nočna sestra sta bili tečni, ostale so bile v redu. Je pa res da sem bila na oddelku dobra dva dni, bolj malokrat so prišle k meni pogledat ker nisem imela nobenih problemov. Verjamem pa da se po osmih dneh spozna kakšna je katera. Ma glavno da sta zdaj z lepotičko doma. Sem videla tvojo Tammy. Prava temnolasa princesa.

Sayuri, super za ritem. Mi nimamo še prav nobenega in ga še lep čas ne bomo imeli. Še posebno če se bodo kakšni krčki pojavili. Jaša še ne postaja plešast. Že tako ima malo las, upam da mu vsaj ti ostanejo. Evi so skoraj vsi odpadli. Je bila lep čas plešasta. Še posebno zadaj je imela en takšen plešast kvadrat.

Tamy in Naty, luštkani fantiči.

Jaši je ratalo zaspat. Grem še jaz

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.8.2008 8:42:36   
maartinca
Dobro jutro,

no pa zgleda, da se bo tudi pri nas začelo; mamice ki ste šle drugič po svoje zakladke, kako dolgo pa morajo biti popadki na 10 min, da se lahko odpravim v porodnišnico ? Pa še nekaj pri meni ni nobenih sledi o sluzi oz. čepu, le od 6.30 me mučijo ppadki tako na 10, 20, 6 min a so to šele lažni ?
Hvala za vaše mnenje ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.8.2008 8:54:29   
matejchi
andrejaboris pa ne da si mi ušla??? A tudi ti ne smeš 20.8. v Rim? Zaradi nogometa menda.... hehe

RD RR

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.8.2008 9:07:55   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
sandra123 povej, kako si ti že takoj v P sfolgala tudi ponoči user posted image  JAz sem ju čez noč oddala v otroško sobo - od 23h - 5h. Tako, da sem se vsaj naspala lahko. SI ne predstavljam - sploh prve tri dni po CR, da bi še ponoči vstajala user posted image  Dobra si, res. Drugače se pa pridružujem tvojemu mnenju o spinalnem CR. Zanimivo doživetje, a ne? A so ti kaj rekli, kako to, da niso nikoli takšne razlike v teži izmerili na UZ? Ker 1kg razlike se verjetno pa orng pozna? Sicer bo pa Teja hitro nadoknadila vse skupaj. user posted image

Jutrouser posted image ....
Sayuri, v P je bilo tako, kot si ti opisala, ponoči sta bili v varstvu med.sester, da sem si jaz lahko spočila....ponavadi sem ju imela poleg sebe do 24-ih, malo pred 5 uro pa so ju pripeljali nazaj...Dojenje je steklo popolnoma šele tisti dan preden smo šle domov....poplava mleka na spalni srajčkiuser posted image ...Sem pa že v P sama prakticirala, da sem hranila na blazini obe hkrati...malo lažje je bilo zato, ker je Teja lažja, ne vem, kako bi pa bilo, če bi bili obe iste kilaže user posted image ...
No, ko si vprašala glede nizke porodne teže pri Teji....moja G je kar naenkrat opazila, da je Teja po obsegu trebuščka manjša in me je takrat poslala v P na kontrolo. Tam so ji namerili cca 300g manj kot Taji...Pa še dr. v P je rekel, da meritve niso realne, ker se podatki lahko narobe izračunajo - sem enkrat pisala o tj zaskrbljenosti glede Tejine teže, ampak dr.v P so me pomirili in rekli, da ji kilaže zaradi lege v trebuhu ne morejo popolnoma natančno izmeriti...Ob porodu smo bili pa nato vsi šokirani, ker je bila takšna razlika v kilaži mojih dojenčic...v bistvu je Teja zahiranček....jo je Taja malo "zažirala" že v trebuhu, pa še zdaj se veselo jezi, kadar hranim Tejouser posted image ...
Sayuri, povej, a je tebe tudi tako hrbtenica bolela, ko si prišla domov - mene danes noro boli cel hrbet, pa ne vem, a je za to krivo celovečernovstajanje in sklanjanje nad posteljico, ali se mi hrbtenica v naravno pozicijo naravnava, ali je to posledica trde postelje v P......Danes smo imeli pestro noč...se mi resnično rola user posted image user posted image user posted image ...sta ga mali dve malo sračkali - do 1-ih zjutraj...pa sva jima z user posted image dala dodatek, da bi bolje spali, pa se je Taja ob 2-eh odločila, da bi še malo papcala...pa potem ob 5.30 obe hkrati, pa nato ob 7.30 spet....Zdajle obe veselo spitauser posted image user posted image user posted image , Tejo carta Tina, ati pa ima v naročju Tajo in sta zadremuckalauser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.8.2008 9:09:25 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.8.2008 10:04:01   
naty13
Sandra naj ti povem, da je tudi mene nekaj dni bolel hrbet, ko sem prišla domov. Tudi jaz sem se spraševala kaj je to. user posted image  Zdej je pa že ok. user posted image  Lepo, da imata Tina in ati vsak eno dojenčico, da se boš mal spočila. user posted image

Andrejaboris tudi jaz te imam na sumu danesuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Matejchi, če bodo vse nate čakale, bomo mele same septemberčke od zdej naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca.

Anita mi je poslala sms. Je imela Zojo pri sebi ponoči. Mala je spala, ona pa ne, je celo nočko gledala Zojo, ne more še spat, ker je še vsa evforična. Babico je imela eno mlado, super punco. Poslala mi je tudi slikco od Zoje, ki je tudi pravi cuker, kot vsi avgustovčki. user posted image user posted image user posted image

Matr sem se zasedela ob kavici. Me sesalec vabi.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.8.2008 10:35:24   
K_a_t_j_a
Se po dolgem cajtu spet malo oglasim. Ste tako pridne s čvekanjem, da vam že ne sledim več.
ISKRENE ČESTITKE NOVIM MAMICAM!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse. ki še čakate na svoje user posted image pa želim,da jih dobite čimprej v svoje roke z čimanj bolečinami.
Vsi avgustovčki so tak lepi, da bi jih človek samo gledal.
Pri nas smo kar pridni, ponavadi se zbudi 2krat na noč ali celo samo enkrat. Pridno pridobiva na teži, je imel v ponedeljek že 2740 g, tako da smo odkar smo doma pridobili 240g in tudi zrastel je že. Jan je postal pravi požerušček. Še vredno sma na dojki in flaši, ker mi še vedno zaspi na dojki pa čeprav ga budim, zato se pa potem spet oglasi in gremo še enkrat na dojko. Ga pa hranim samo s svojim mlekom in upam, da tako tudi ostane. Danes je star že 16 dni. Kako hitro mine čas.
Enkrat sem vam že pisala, da je moj dedi tako bolan, da samo še čakamo, kdaj nas bo zapustil. No včeraj nas je zapustil in zaspal za vedno.user posted image user posted image Zdaj še čakamo, da dobimo žaro iz Nemčije (je gor živel). Sploh še ne morem dojet, čeprav smo vsi vedeli, da nas bo kmalu zapustil.user posted image Vsaj rešen je muk, ker je imel grozne bolečine baje, ko mu je morfij popustil...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.8.2008 11:13:45   
tejkaz
Mamice, eno vprašanje (ne vem ali je isto z dojenimi in nedojenimi otroci)

Jaša zdaj že ena dva dni kaka res zelo tekoče. Prvi teden je kakal kašasto zlate barve, zdaj isto zlate barve ampak je res tekoče. Rumena voda. In to kar velike količine. Je pri vas isto?

Katja, moje sožalje. user posted image

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 15.8.2008 11:14:19 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.8.2008 11:21:22   
karmar
košuta čestitam!!! Enako tudi očku!!!user posted image user posted image user posted image

Anita tudi vama čertitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.8.2008 11:33:32   
andrejaboris
Hoj babike!!

Jaz sem še vedno tu 2v1! Na čase imam taki pritisk navzdol in otrdeva mi trebuh ampak to je zaenkrat vse!

SEm pa nonstop z Lanom, ker je včeraj prišo domov in morma nadoknadit! Vidla ga nisem cca. 4 dni pa se mi zdi da je zrasto... user posted image Pa še dans sma sama tak da dans ne sme bit akcije!

Katja moje sožalje! Pravijo da ko posveti nova zvezdica, ena ugasne!

Naty bo Nejc užival še za vas na morju!

Matejchi moj user posted image začne v ponedeljek z dopustom, tak da tekma 20.08. definitivno odpade!Jutri še gre v nočno pol pa bo do konc septembra doma!JUHUHUHUuser posted image user posted image Drugač pa bi on tut pridno delal tisti dan! Mogoče bo pa te user posted image ven prišo!

Sandra in Sayuri jaz vaju občudujem, mene je malo strah kako bota Lan inuser posted image skup funkcionirala, ne da bi mela še dvauser posted image user posted image zraven Lana! No sicer pa kar se mora nije težko ne?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image M_m čestitke za štručko!!!

REs že komaj čakam, da spoznam svojo štručko!Rok imam 21.08. in 22.8. rodila pa bom ki septembra! JOj to pa res ne bi! Bi imela avgustovčka, ko vidim, kak so vaši zlati! Pa saj so vsi !!!

SE še pol kaj oglasim!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?