sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri sandra123 povej, kako si ti že takoj v P sfolgala tudi ponoči JAz sem ju čez noč oddala v otroško sobo - od 23h - 5h. Tako, da sem se vsaj naspala lahko. SI ne predstavljam - sploh prve tri dni po CR, da bi še ponoči vstajala Dobra si, res. Drugače se pa pridružujem tvojemu mnenju o spinalnem CR. Zanimivo doživetje, a ne? A so ti kaj rekli, kako to, da niso nikoli takšne razlike v teži izmerili na UZ? Ker 1kg razlike se verjetno pa orng pozna? Sicer bo pa Teja hitro nadoknadila vse skupaj. Jutro .... Sayuri, v P je bilo tako, kot si ti opisala, ponoči sta bili v varstvu med.sester, da sem si jaz lahko spočila....ponavadi sem ju imela poleg sebe do 24-ih, malo pred 5 uro pa so ju pripeljali nazaj...Dojenje je steklo popolnoma šele tisti dan preden smo šle domov....poplava mleka na spalni srajčki ...Sem pa že v P sama prakticirala, da sem hranila na blazini obe hkrati...malo lažje je bilo zato, ker je Teja lažja, ne vem, kako bi pa bilo, če bi bili obe iste kilaže ... No, ko si vprašala glede nizke porodne teže pri Teji....moja G je kar naenkrat opazila, da je Teja po obsegu trebuščka manjša in me je takrat poslala v P na kontrolo. Tam so ji namerili cca 300g manj kot Taji...Pa še dr. v P je rekel, da meritve niso realne, ker se podatki lahko narobe izračunajo - sem enkrat pisala o tj zaskrbljenosti glede Tejine teže, ampak dr.v P so me pomirili in rekli, da ji kilaže zaradi lege v trebuhu ne morejo popolnoma natančno izmeriti...Ob porodu smo bili pa nato vsi šokirani, ker je bila takšna razlika v kilaži mojih dojenčic...v bistvu je Teja zahiranček....jo je Taja malo "zažirala" že v trebuhu, pa še zdaj se veselo jezi, kadar hranim Tejo ... Sayuri, povej, a je tebe tudi tako hrbtenica bolela, ko si prišla domov - mene danes noro boli cel hrbet, pa ne vem, a je za to krivo celovečernovstajanje in sklanjanje nad posteljico, ali se mi hrbtenica v naravno pozicijo naravnava, ali je to posledica trde postelje v P......Danes smo imeli pestro noč...se mi resnično rola ...sta ga mali dve malo sračkali - do 1-ih zjutraj...pa sva jima z dala dodatek, da bi bolje spali, pa se je Taja ob 2-eh odločila, da bi še malo papcala...pa potem ob 5.30 obe hkrati, pa nato ob 7.30 spet....Zdajle obe veselo spita , Tejo carta Tina, ati pa ima v naročju Tajo in sta zadremuckala ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.8.2008 9:09:25 >