|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
14.8.2008 22:05:33   
Vrtnica79
Jaz pa še kr user posted image user posted image . No, čez dan ne. Evo tak čas pa ahhhhhhhhhhhhh

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.8.2008 22:06:26   
ElaM
O, kul, Želva bo imela pa Meto.user posted image

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.8.2008 22:06:52   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Kako mleko? Planika? Zakaj, kako,............... sem kaj zamudila?

Ja, a te ni bilo tukaj ene 5 dni nazaj, mene ni bilo, sam sem vse nadoknadilauser posted image user posted image Mah, o KM je tekla debata, katero je dobro... pa sem ga Manci kupila, tako za probat.bomo počas ukinli AM, tam nekje po 9.mesecu

Ok.Trdozimceva, ga ne bomo prekuhaval.

NS, jah kaj če bit, roke ima, noge tud, ledvičke, hrbtenička ok., razmerje je mal slabše kot pri Manci ampak še vedno ful dobro.

ElaM, saj veš, z vsakim user posted image je lažje, pol jih imaš pa kar naenkrat 5user posted image user posted image No, vsaj tko prav ena znanka. Staprvim imaš ful preveč dela, z vsakim naslednjim manj kompliciraš baje. Tak da še enga boškota pol pa user posted image .trdozimc ti ga pa kar zbud

Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.8.2008 22:07:04   
trdozimc
Ma, Vrtnica, tako vlečenje je nosečnicam prepovedano, jaz sem mislila nekaj drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.8.2008 22:07:49   
Vrtnica79
Ooo, Copatek je tudi gor! In strani se tudi kar obračajo. To nas bodo ju3 klele ostale. Tak forum o user posted image  me pa smetimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.8.2008 22:09:08   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: želva

ElaM, saj veš, z vsakim user posted image je lažje, pol jih imaš pa kar naenkrat 5user posted image user posted image No, vsaj tko prav ena znanka. Staprvim imaš ful preveč dela, z vsakim naslednjim manj kompliciraš baje. Tak da še enga boškota pol pa user posted image .trdozimc ti ga pa kar zbud

JO! A misliš z vsakim dedcem pol manj kompliciraš ali kako???? Tega pa ne razumem? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.8.2008 22:09:37   
ElaM
Želva, to je čist res, pri drugem je vse drgač. Ampak se mi zdi, da ti že pri Manci zelo nekompliciraš, tko da bo Mata mala malca.user posted image
Trdozimčeva, ne misli, na neumnosti.user posted image
Vrtnica, jest te moralno podpiram in kadim s teboj.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
14.8.2008 22:09:41   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Ma, Vrtnica, tako vlečenje je nosečnicam prepovedano, jaz sem mislila nekaj drugega user posted image

Saj jaz tudi nisem mislila da bi vlekla cucelj od pivauser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
14.8.2008 22:10:22   
želva

Nimava cajta, sej veš kako je... noč je pa za spanje.Pa rajš bi cigaret.Od unga vlečenja jaz nič nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prej pozabla do konca spoisat, ti pa na kavč in udri po siromakuuser posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
14.8.2008 22:10:56   
Vrtnica79
Kje pa kupujete to Planiko?

Neposredna povezava do sporočila: 4235
14.8.2008 22:11:38   
ElaM
Želva pri vas je tko, kot pri nas, seksamo samo za otroke.user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
14.8.2008 22:12:26   
želva

Tud to je res, na konc si z vsakim zadovoljen, če prej ne obupašuser posted image A se kej boljš zastopva? Al šeuser posted image user posted image

JO! A misliš z vsakim dedcem pol manj kompliciraš ali kako???? Tega pa ne razumem? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
14.8.2008 22:13:23   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Kje pa kupujete to Planiko?

Pa kar v Mercatorju

Neposredna povezava do sporočila: 4238
14.8.2008 22:13:24   
copatek
Pa sej ste čist ponorele, kaj je zdej to?user posted image  Sem pol ure brala.user posted image
Iiiii, želva, bravo, punčkaaaa.user posted image user posted image  No sam ne bit še čist prepričana v to, vzemi z rezervo, nama so tud na NS napovedal punčko, pol je pa do morfologije še lulček zrastu.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
14.8.2008 22:13:48   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

O, ne!!!! A res? Pri nas pa še včasih med malico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta kavč je bolj švoh ne vem če bi...... Bom raje še enega B. potegnila - imam količinsko več od njega user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
14.8.2008 22:14:30   
copatek
Ej, planika?user posted image  Kaj?

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
14.8.2008 22:15:02   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: copatek

Pa sej ste čist ponorele, kaj je zdej to?user posted image  Sem pol ure brala.user posted image
Iiiii, želva, bravo, punčkaaaa.user posted image user posted image  No sam ne bit še čist prepričana v to, vzemi z rezervo, nama so tud na NS napovedal punčko, pol je pa do morfologije še lulček zrastu.user posted image

Uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, ad pri nas ne bo nič zrastlo, da ne bo terba modrih cunc kupovat. Vem, da se ni za zanest.
Tdrozimc, a si že v akciji?

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
14.8.2008 22:15:09   
hokejistka
Želva same lepe novičke. Čestitam... user posted image

Jaz sem pa šibala Julijo pomirit, ker so se motoristi preganjali pod njenim oknom.

trdozimc, vrtnica79, elaM in ostale jaz sploh ne razumem vaše debate in grem raje kar spat.
Danes je bil strašansko tečen dan in imam vsega polno glavo. user posted image smo odpovedali zaradi napovedanih neviht, tako da ostajamo doma. Z user posted image sva že 2 dni na bojni nogi. Samo čakam da eksplodira.

Uživajte ob pivu, cigaretah in vseh drugih pregrešnih razvadah!!!!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
14.8.2008 22:16:12   
ElaM

O, ne!!!! A res? Pri nas pa še včasih med malico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta kavč je bolj švoh ne vem če bi...... Bom raje še enega B. potegnila - imam količinsko več od njega user posted image

Nema malce, kakšna malca.user posted image
Mene pa moj naganja, da greva spat, tko a vas počasi zapuščam. Kdaj ponovimo?user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
14.8.2008 22:16:52   
trdozimc

Tdrozimc, a si že v akciji?

A kdaj nisem!?
Ja zdaj se pa super razumeva user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
14.8.2008 22:17:24   
Vrtnica79
Hokejistka saj bo boljše! Pride kak dan.............. Morje pa škodauser posted image  boste že še šli

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
14.8.2008 22:17:48   
ElaM
Hokejistka, saj ni veliko za razumet.user posted image
Lepo se imej, je pa nekaj v zraku, a smo vsi nekam našpičeni.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
14.8.2008 22:18:12   
trdozimc

Nema malce, kakšna malca.user posted image
Mene pa moj naganja, da greva spat, tko a vas počasi zapuščam. Kdaj ponovimo?user posted image

A se že mudi? Smo te napalile, zdaj bo pa on talepše pobral! user posted image  Uživajta. Nočka! - Spet jutri!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
14.8.2008 22:19:00   
Vrtnica79
ElaM nočko, le idi se stiskat.

Neposredna povezava do sporočila: 4249
14.8.2008 22:19:03   
želva

user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobr, da mojga ni zravn,bi me hitr skenslal dol z račuser posted image

No, pr nas je pa tko, da je moj reku ko sem bial z Manco noseča ene 6. mesecev, da zdej pa ne bo več, ker že skor ven gledauser posted image user posted image No, pa nismouser posted image

Zdej čakam, da se zgodba ponoviuser posted image Pol bom šele neumnosti pisala, k se mi bo cufal.Sam bom kar pod anonimno na forumu Spolnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?