Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 15:14:59
|
|
|
|
Katey
|
bravo na odprtju teme, ker je pri nas doma nonstop debata okrog tega, da bi bilo pa fajn, če bi to počel sede, pa tud slišat noče, ima take 'pametne' izgovore, da ti slabo pride . Kako hudiča se jih to navadi, bravo vsem ki vam je ratal ?!
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 15:18:50
|
|
|
|
pokica_
|
Lula stoje in če kaj pocapka rob školjke vedno pedantno pobriše in zapre školjko zmeraj za sabo. Ko pa opravlja ta večjo potrebo pa oboje sede .
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 15:19:00
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moja fanta oba lulata v sede, pa moram rečt, da se močno pozna pri higieni kopalnice. Toplo priporočam! (nisem čisto ziher, zakaj sem odprla ta post pač kisle kumare) ojej, pol pa že nista prava moška. se spomnim ene take žolčne debate na to temo. ja, moj je tudi sedeči (je moral doma sekret pucat in ugotovu, da je tako manj nesnage - tle ga je pa tašča dobro strenirala). enega mam pa še v plenicah.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 15:22:10
|
|
|
|
uwaga
|
Moj lubi opravi stoje. Sem hotla sina navadit sede pa je atija videl in me opomnil da jaz ne vem ko sem punca. Je bil takrat tako mali, da je na prstke stopil da je lulčka na rob naslonil in v školjko lulal. Je pa meni skor od smeha ušlo.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 15:29:29
|
|
|
|
Katey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Lula stoje in če kaj pocapka rob školjke vedno pedantno pobriše in zapre školjko zmeraj za sabo. Ko pa opravlja ta večjo potrebo pa oboje sede . O madonca pol moram pa jaz res po mizi udarit in nov red v kopalnici uvest, ker pospravlja povsod brez problema kopalnice pa se na kilometre izogiba, pokrov je pa po njegovem itak samo za okras .
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 16:01:39
|
|
|
|
muška
|
vsi 3 stojijo, pokrov pa je vedno zaprt. Vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 16:28:24
|
|
|
|
t5t6
|
Moji vsi trije lulajo stoje. Ko pa gre kaj mimo, ni šans, da njadem "krivca". V novi hiši sem želela postavit pisoar, pa me je mož prepričal, da to gre samo v gostilne . Pa saj večino krat ciljajo dobro, razen, ko gresta fantka skupaj lulat in se igrata, da cilja en curek v drugega, ja otroška domišljija .
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 16:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Jaz mojega za noben denar ne bi mogla pripraviti lulati sede, itaq pa tudi ne vidim potrebe, ker ni nikoli nič pošpricano. Ima zgleda naštudirano tako elegantno tehniko... Enako.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 16:52:44
|
|
|
|
KIKI****
|
Sem se narežala ko ena koza poleg tega Bom tale post mojmu pokazala, pa da vidim kaj bo rekel. Bom rekla da naj kr sam odgovori, bo menda bolj zanimivo . Ampak dvomim, da bo pri nas lulanje sede, aha školjko čistim jaz 1x tedensko, vsak dan jo pa obrišem, pa če je kdo lulal al pa ne
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 17:01:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj to dela stoje. Pa nimamo zarad tega nič pošpricano, kaj a vaši mimo ciljajo? Malo desno, malo levo?
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 17:02:38
|
|
|
|
glen
|
sedi ampak samo doma
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 17:02:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A tiste, čigar otroci tudi sede lulajo, a jih tudi zunaj daste lulat čepe, tako kot punčke?
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 17:20:38
|
|
|
|
KIKI****
|
Moj možek tega noče komentirat-bull shit to je izjava iz njegovih ust, ampak hm, školjke pa tud jaz ne bi več pucala
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 17:45:53
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* zanimivo...kako ti je pa uspelo jih prepričati? Z močjo argumentov (rekla sem mu, da bo sam pucal, če bo še naprej v stoje šprical) pri meni ti argumenti ne zaležejo.... bi full rada, da sede lula, pa mi ne rata in ne rata
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 18:38:21
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Jaz mojega za noben denar ne bi mogla pripraviti lulati sede, itaq pa tudi ne vidim potrebe, ker ni nikoli nič pošpricano. Ima zgleda naštudirano tako elegantno tehniko... Se podpišem. Sicer nisem še nikoli stala zraven in , ampak ni nikoli poškropljeno. Ga bom danes vprašala, kako mu to uspe .
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 20:04:27
|
|
|
|
kepica
|
Midva sva pa pred tremi leti, ko sva delala novo stanovanje, naštimala pisuar in imam mir pred temi režavami. Se je pa mož sam tega spomnil in sem mu prav hvaležna Mali pa za enkrat še lula stoje v wc in že komaj čaka, da bo velik, da bo tudi lulal v pisuar. Ja, pa da ne bo pomote. Nimamo tistega gostilniškega odprtega pisuarja, ampak enega luštnega, majhnega, s pokrovom. In je vedno zaprt in čist Drugače pa poznam kar nekaj moških, ki lulajo sede in to zagovarjam. Smo imeli enkrat debato okrog tega in so navzoči povedali, da večinoma lulajo sede zjutraj ker je zadevo težje obvladat
< Sporočilo je popravil kepica -- 13.8.2008 20:06:21 >
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 20:33:03
|
|
|
|
benika
|
A tiste, čigar otroci tudi sede lulajo, a jih tudi zunaj daste lulat čepe, tako kot punčke? Ne.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:39:57
|
|
|
|
krfjolca
|
Nisem nikoli pomislila, da obstajajo moški, ki opravijo sede . Zanimivo :) Pri nas je spodnja stran dile pogosto pošpricana, vendar ne smrdi, ker uporabljam mokre robčke, ki so vedno zraven wcja in ponavadi zvečer vsak dan obrišem dilo. Mi pa nikoli ni bilo jasno, zakaj nekatere ženske tako komplicirajo, da mora biti pokrov školjke spuščen? A mi lahko katera razloži?
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj obvlada oboje, njegov mali pa vedno desko polula
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:51:53
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Mojega je že tašča dobro strenirala - doma vedno sedi. Kakšen blagoslov imam doma, mi postane jasno vsakič, ko za obiski ('tapravimi deci') čistim školjko in okoli nje. Bljak! Me veseli ko berem, da je ta lepa navada dosti bolj razširjena, kot sem mislila.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:56:54
|
|
|
|
Naja31
|
podoban debata je že bila pred časom. Jaz pojma nimam kako moj mož lula. Nisem nikoli šla preverjati ko je na wcju in tudi vseeno mi je kako to počne. Njegova stvar.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Moj to dela stoje. Pa nimamo zarad tega nič pošpricano, kaj a vaši mimo ciljajo? Malo desno, malo levo? Popravljam. Me je dragi informiral, da se tudi usede, kadar je utrujen.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 21:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem nikoli šla preverjati ko je na wcju in tudi vseeno mi je kako to počne. Njegova stvar Meni tudi. Bom malecko vprasala, ona ima vse pod kontrolo .
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 22:01:01
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz samo upam da on kje na kakšnem drugem forumu ne debatira o mojem lulanju.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 13.8.2008 22:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz samo upam da on kje na kakšnem drugem forumu ne debatira o mojem lulanju A to da je mozno?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?