Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 10:45:40
|
|
|
|
ElaM
|
Evo, moj je začel sede, takrat, ko sem bila noseča in je on čistil kopalnico. Tako, da je potrebno decse naterat, da pucajo, pa bodo na koncu vsi lulali sede.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 12:48:15
|
|
|
|
piščanc
|
mojega je že njegova mama navadila da to opravlja sede. razen če je kje v gostilnah, kjer se tudi jaz ne usedem.... mališan se pa vsede na zadnji rob školjke in lula , pa lulčka si mora držat ja. upam, da bo vzor očeta pomagal
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 12:57:18
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Drugače pa poznam kar nekaj moških, ki lulajo sede in to zagovarjam. Smo imeli enkrat debato okrog tega in so navzoči povedali, da večinoma lulajo sede zjutraj ker je zadevo težje obvladat Uh tole pa ne zastopim, kako lahko zjutraj lula sede , ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 13:47:17
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Moj dragi to opravlja stoje. In mi je resnično čudno, da jim diktirate kako morajo lulati Kot, da bi nekdo meni govoril kako naj se vsedem na školjko. Ali pa celo, da obiskom poveš, da ne smejo stati in lulati. No, tukaj je pa meni tudi spodnja čeljust skoraj dol padla, ko je ena napisala, da je gostom ukazala lulati sede Jao!!! Drugače je pa tudi meni čisto mimo, da se moškim diktira, kako naj lulajo. Ma še bolj mi je čudno, kakšni packi nagravžni so to, da ne pustijo čisto za seboj. Mater saj ne gre za eno beznico, so vendar oni tudi tam doma in kako so lahko tako svinjski, da v lastnem domu pustijo vse poscano. Po možnosti še po kakanju ne spustijo vode...
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 13:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 16:35:08
|
|
|
|
srki
|
Ne, moj v stoje.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 16:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil. Dobra.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 19:01:11
|
|
|
|
Lianna
|
Stoje, ker ima pisoar.
< Sporočilo je popravil Lianna -- 14.8.2008 19:03:09 >
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 19:38:43
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Stoje, ker ima pisoar. Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 20:10:02
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Stoje, ker ima pisoar. Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju. Tudi jaz ne. Ker mi je vedno tako bljak, ko grem mimo moškega wc-ja v kakšni gostilni, in tako zelo smrdi iz teh pisoarjev. Ni variante, da bi ga imeli doma.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 21:17:49
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Stoje, ker ima pisoar. Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju. Tudi jaz ne. Ker mi je vedno tako bljak, ko grem mimo moškega wc-ja v kakšni gostilni, in tako zelo smrdi iz teh pisoarjev. Ni variante, da bi ga imeli doma. Obstajajo tudi lepi pisoarji, ki se ujemajo z wc školjko. Samo niso glih poceni. So pa lepi in wc zgleda kljub pisoarju lep. Smrdi pa ne iz njega. link
< Sporočilo je popravil shorty -- 14.8.2008 22:59:26 >
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 14.8.2008 22:59:52
|
|
|
|
Shorty_
|
Ja lula sede
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 10:37:58
|
|
|
|
kepica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: ElaM IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Stoje, ker ima pisoar. Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju. Tudi jaz ne. Ker mi je vedno tako bljak, ko grem mimo moškega wc-ja v kakšni gostilni, in tako zelo smrdi iz teh pisoarjev. Ni variante, da bi ga imeli doma. Obstajajo tudi lepi pisoarji, ki se ujemajo z wc školjko. Samo niso glih poceni. So pa lepi in wc zgleda kljub pisoarju lep. Smrdi pa ne iz njega. link Takega imamo mi in je super
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 12:42:33
|
|
|
|
Noseckica
|
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 12:46:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 16:44:11
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Stoje, ker ima pisoar. Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju. To najbrž zato, ker imaš v spominu samo pisoarje iz javnih stranišč, ki zaudarjajo. Doma so čisti in prav nič ne smrdijo.
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 18:30:54
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moja fanta oba lulata v sede, pa moram rečt, da se močno pozna pri higieni kopalnice. Toplo priporočam! (nisem čisto ziher, zakaj sem odprla ta post pač kisle kumare) no jest mojega tud tako učim in je kar priden :)...upam,da tako tud ostane :)
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 19:08:37
|
|
|
|
G in T
|
Zakaj je bolje sede lulati: bolj čisto, manj dela s čiščenjem, manj poslušanja od žene, če slučajno pozabiš desko položiti, ni se treba "matrati" s ciljanjem sredine školjke
|
|
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 21:22:37
|
|
|
|
caillou
|
Kakor kdaj. Če je vse naokrog polulan, potem sta sigurno stala. Ja, drugače pa težim k temu, da se vsedeta.
|
|
RE: Vaši moški lulajo v sede? 15.8.2008 21:49:18
|
|
|
|
Skepsa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica Moj lula sede. So ga tako že naučili
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?