|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
12.8.2008 11:11:51   
supermiška
Moji podatki:
starost 28 let
en otrok 2,8 let
poročena
zaposlena
iz LJ

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 326
12.8.2008 11:22:15   
*Mišika*
za NS bom jst šla kr k dr. Strahovi, sem slišala same dobre stvari o njej. sj se lohk že kr prjavm a ne? za okrog 12. tedna, k vidm da bo mela mal gužve takrt user posted image user posted image user posted image  se nas bo kar nekj odločil zanjo

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.8.2008 11:24:40   
detelja
vijolica_23 jaz še nimam otrok, je res, da sem 2. noseča (1. je bil SS)...prvi pregled pri gin. imam 18.8.2008....po mojih izračunih imam rok 10.4.2008...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.8.2008 12:43:21   
NaTaŠa*
user posted image APRILSKI SRČKI 2009user posted image

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)        03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            29.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)        22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)          20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)           18.08     ?
12.04      aljab                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 22  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

* avelina user posted image
* Lupinca user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.8.2008 12:44:20   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

vijolica_23 jaz še nimam otrok, je res, da sem 2. noseča (1. je bil SS)...prvi pregled pri gin. imam 18.8.2008....po mojih izračunih imam rok 10.4.2008...

se opravičujem za napake. Sem predvidevala da imaš že 1 sončka doma. Še enkrat sorry.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.8.2008 12:50:39   
detelja
nič hudega....se zgodi...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.8.2008 13:36:01   
urnebes
Se mi zdi, kot da me punce tekmujemo kdo bo imel več fročkov v najkrajšem času user posted image ...

Cveta ti imaš too much preveč energije. Delat, seminarska ponoči pa še peš do službe. Jaz vse kar zmorem po službi je da se fliknem na posteljo in tam lepo preberem kako poglavje enga romana (pri katerem mi ni treba preveč misliti), no potem sledi večerni film in v posteljo....oz. sem itak že v postelji user posted image pa še to se mi zdi da sem velik naredila! Komaj čakam ta preklet dopust! Sicer ne grem nikamor, samo da malo izklopim pa bo OK (vsaj upam).

Jaz na NS najbrž ne bom šla...mi je sestra od gine rekla, da za take starke kot sem jaz je aminocinteza (al kako se napiše) itak obvezna, ker bom v času poroda že imel 37 let.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.8.2008 14:43:41   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no, aprilčke jaz se vam pridružujem hihi, sem vesela, upam, da bo vse ok...jaz pa se počutim skoraj kot da ne bi bila noseča...malo me joškice bolijo, spala bi itak dan in noč, jedla bi tudi, če sem lačna mi je malo slabo, pa mal mi je slabo ko si umivam zobe z notranje strani, čeprav nisem debela zadnje čase diham pa se počutim kot ogromen balon:))...ampak vse to bom preživela samo, da bo s pikico vse ok (1.sem imela ss)....

aprilčice lepo se imejte, pa seveda ostale tudi...lep dan uživajte

DETELJA, ISKRENE ČESTITKE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim Aprilčicam tudi želim lepo preživete dneve nosečnosti!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 333
12.8.2008 15:23:11   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

Se mi zdi, kot da me punce tekmujemo kdo bo imel več fročkov v najkrajšem času user posted image ...

Cveta ti imaš too much preveč energije. Delat, seminarska ponoči pa še peš do službe. Jaz vse kar zmorem po službi je da se fliknem na posteljo in tam lepo preberem kako poglavje enga romana (pri katerem mi ni treba preveč misliti), no potem sledi večerni film in v posteljo....oz. sem itak že v postelji user posted image pa še to se mi zdi da sem velik naredila! Komaj čakam ta preklet dopust! Sicer ne grem nikamor, samo da malo izklopim pa bo OK (vsaj upam).

Sama sem bolj gobčne narave in potem mi tudi pisanje ne gre težko izpod prstov user posted image . Kar pa se tiče prednosti...em, ste že slišale, da so nekateri ljudje obsedeni z načrtovanjem svojega lajfa...me2user posted image ! Ne ravno obsedena ampak svoje cilje skušam čim bolj uresničiti...tudi user posted image je načrtovana do meseca natančno! Ne me razumeti narobe ampak že kot osnovnošolka sem imela začrtano življensko pot in so far so good, z vzponi in padci seveda, da se razumemo. Poleg tega sem skušala iz sebe stisniti čim več, ker potem se nameravam 100% posvetiti svojemu malemu kodrčku...pa še nekaj, ugotovila sem, da več stvari v lajfu imam, bolj sem organizirana in bolj kvalitetno preživim prosti čas.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 334
12.8.2008 18:43:24   
katkica007
Najprej lepo pozdravljene vse user posted image .

Sem nova na forumu...
Že 29.7. sem ugledala magični user posted image , tako da sedaj počakamo samo še uradno potrditev.

user posted image pa naj bi dobili po mojih izračunih 8.4.09

Prvi pregled pa imam 21.8.08.

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.8.2008 18:48:23   
Cveta28
Punce, jaz sem danes izvedela še eno lepo novičko...moja sestrična je tudi user posted image ! Ker je cela zadeva potekala v stili "njena mami je povedala moji mamici", še nisem uspela izvedeti v katerem mesecu je ampak predvidevam, da bo kar februarčica...ženska intuicija pač user posted image

Katkica007 user posted image user posted image user posted image in dobrodošla med aprilskimi čvekami!

(odgovor članu katkica007)
Neposredna povezava do sporočila: 336
12.8.2008 20:15:54   
Nea_teja_
Katkica dobrodošla

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 337
12.8.2008 22:36:27   
lilica
Tudi jaz se po 3 letih lahko pofočkam med nosečke , rok naj  bi imela 20.04.2009 prvi pregled pa 08.09.2008, ko bomo videli če nam je končko uspelo pridelat drugega user posted image .

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.8.2008 7:48:36   
Nea_teja_
Dobro jutro vse nosečke in ostale.Kako ste pa kej dones spale.Jest sem spala kot ubita pa še noben komar mi ni težil za spremembo.

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.8.2008 8:17:11   
Nogavica
Tudi jaz sem spala dobro. Do 6.30, ko me je mala začela vlačiti s postelje, ker je hotela gledat Fifi. Mi je bila taka muka, da sem se komaj spravila k sebi.
Zdaj sva se najedli in greva malo ven noret, dokler še ni prehuda vročina.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.8.2008 8:27:10   
Cveta28
Jutro! Tudi moj spanec je bil miren kljub slabosti, ki mi je kvarila pozne večerne urice učenja ... ugotovila sem, da je učenje tudi dober izgovor zakaj kar na enkrat s kolegi ne hodim več na beachwolley ... zakaj že user posted image user posted image user posted image
lilica user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nami!
En lep sončen dan vse skupaj!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.8.2008 9:07:22   
linči 312
ojla,

tud jaz bi rada na seznam za aprilčice 2009.

včera je namreč najprej BC mini pokazal user posted image , dans zjutraj pa še CB jasen +

mam pa po nekem hrvaškem koledarčku (sem link do njega na tem forumu najdla) rok 10.aprila.

joj kolk sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.:zdej morm pa hitr na ginekološko pisat naj me prjavjo na pregled.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.8.2008 10:58:53   
NaTaŠa*

PDP             IME               (št. user posted image ,št. user posted image )            PREGLED        NS

user posted image

02.04      supermiška(28.let)(št. user posted image 3, št. user posted image 1)        08.09       ?
02.04      malcekvita             (št. user posted image ?,št.user posted image ?)            08.08       ?
03.04      Artičoka                 (št . user posted image 2 , št. user posted image 1)       26.08.      ?  
03.04      mojamalapikica     (št. user posted image ?, št. user posted image    ?)       08.09      ?
04.04      mojcaprvič             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)            11.09      ?
05.04      april09                   (št. user posted image 3,  št. user posted image 1 )       20.08      ?
07.04      Anonimna.              (št.  user posted image 2 , št. user posted image 1)            ?         ?
07.04      joob                        (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
07.04      urnebes(36.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          26.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
12.04      aljab                       (št.user posted image 2, št.user posted image 1 )           05.09      ?
15.04      mavika                   (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0 )           10.09      ?
16.04      krfjolca(25.let)    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            26.08       ?
16.04      lily32                     (št.user posted image 1 ,št.user posted image 0)               ?            ?
17.04      BrinaBA                  (št.user posted image 3, št. user posted image 2)             ?            ?
17.04      Nea_teja_              (št. user posted image 4, št. user posted image 3)            ?            ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?
xx.04       neučakana             (št.user posted image ?, št.user posted image ?)               ?            ?

TRENUTNO NAS JE: 25  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image MAMA.SI                    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.8.2008 12:26:02   
Joob
Vse nove nosečke, dobrodošle med aprilčice09.user posted image

Meni je bilo včeraj zvečer slabo, tako, da še močno upam, da se ne bo slabost pojavlala vsak večer...upam, ker takrat se pa sama sebi smilim.user posted image user posted image user posted image  Drugače sem pa čist ok, sam mal mam problemov, ker smo pupe vsak večer hodile laufat, zdaj kar naenkrat me pa ni več...zoprno je vsak dan zbirati ove izgovore.user posted image

Aja, vidim da imate na seznamu pripisana tudi leta nosečk...no, jaz sem stara 27 let...čez dva tedna bom pa že 28...mater se počutim že kar staro.user posted image

Pozdravček vse aprilčicam 09.

aja, pupe, a ve polek folne jeste še kake druge vitamine, napitke?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.8.2008 13:02:19   
detelja
ojla aprilčice...jaz bi pa samo jedla in spala:))))...drugače sem pa v redu...ima mogoče katera od vas izcedek (včasih je rumen, včasih prozoren)? mene ful moti...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.8.2008 13:10:38   
mala čebelica
lep pozdrav user posted image

Tudi jaz se pridružujem aprilčicam 2009. sem v 7 tednu user posted image ,po mojih izračunih naj bi bil pdp 5.4.2009.stara sem 27 let,to pa je moja prva user posted image in upam da bo vse ok,pregled imam 21.8.imam nekaj težav kot so slabost in podobno ampak ni hudega,se da vse preživetuser posted image .sicer pa jemljem tablete centramed-mami ki vsebujejo poleg folne še vitamine in minerale.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.8.2008 14:02:15   
NaTaŠa*

user posted image

05.04      mala čebelica(27.let)(št.user posted image 1, št. user posted image 0)       21.08      ?

07.04      joob(27.let)           (št. user posted image 2,  št. user posted image 0)       03.09     ?
07.04      jernejav                 (št.user posted image ?, št.user posted image ?)           14.08      ?
08.04      katkica007            (št. user posted image ?, št. user posted image ?)          21.08      ?
09.04      Nalini                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         25.08      ?
09.04      Nogavica(31.let)  (št.user posted image 2, št. user posted image 1)          29.08      ?
10.04      Cveta28                 (št. user posted image 1 , št.user posted image   0)       22.08      ?
10.04      *Miška*                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0)         20.08      ?
10.04      detelja                   (št. user posted image 2, št. user posted image 0)          18.08       ? 
10.04      linči 312                (št. user posted image ?, št. user posted image ?)               ?           ?
20.04      lilica                        (št. user posted image ?, št. user posted image ?)           08.09      ?

TRENUTNO NAS JE: 26  nosečk 

SKUPAJ Z NAMI SO ZAČELE:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.8.2008 14:20:02   
BrinaBA
detelja - meni zelo pomaga vaginalna krema Vitagyn C (že pred nosečnostjo) in mi že preventivno izboljša vaginalno floro, da ne pride do glivičnih ali bakterijskih vnetij.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
13.8.2008 14:20:10   
Nogavica
Tudi jaz jemljem CentraMed Mami.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.8.2008 14:28:11   
BrinaBA
V prvih nosečnostih sem jemala Femibion, sedaj pa še nisem nič začela...

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?