|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
31.7.2008 13:29:59   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

naty, aha, te pa tak. jst se pa ne spomnem fac, tak da če me kje srečaš, me kar rukni user posted image  sem bla pa v štirki skor večino časa. sem pogledala album od krsta, ono skupinsko na travi. ktra si zdej ti?

Tista z otrokom na rokah! Če je pa moj sin, a ne? Sam tam sem bila kr fejst drugačna, kot v študentu! Ena dvajst kil zraven, pa blond prameni in frizura. user posted image
Drugače pa sva se verjetno v študentu srečevali. Jaz sem bila veliko v 7. štuku, sobo sem imela pa na zloglasnem 8. Katero smer si pa študirala? A mogoče kako zgo., nem. al kaj podobnega? Mogoče si pa bila celo od Darje s 7. sošolka? Ah, kak je svet mali...

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
31.7.2008 21:36:21   
m_m
Barbara jst sem vse nazaj spravla v kakem letu in pol, lahk da je blo tut prej. zdej sem pa že na 21+

user posted image    pa hodim na sprehode, pa vmes mal telovadim, sam jem velik, pa še to sam kalorično. Pa ni mi jasno, ko se držim nazaj, se mi lušta sladko da bi šla peš iz MB do LJ po eno čokolado, ko pa se mi ne lušta, si jo kupim in jem kar naprej, pa čeprav nimam nekega občutka užitka od okusa. Če so to hormoni, potem me je že zdaj strah menopavze.

naty, sem mislila, da ga ima botrca v naročju

user posted image   Sem še enkrat gledala, pa mi ne potegne spomin. Si ti tut kej frizuro spreminjala? V kermu štuku si pa bla? Kolko let nazaj? Zdej me pa res že firbec matra... ne bom mogla

user posted image

< Sporočilo je popravil m_m -- 31.7.2008 21:37:44 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.8.2008 8:12:29   
Naty*Taja
M-m sej sem ti napisala - zloglasni 4. štuk od leta 02-03 in 03-04. Prej pa sem pavzirala in še prej sem bila na Tyrševi. Ti dam gor eno prejšnjo slikco, ker sej pravim, da sem se ful spremenila...

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.8.2008 8:15:08   
BarbaraE
Naty-taja - no, daj ti malo zaupaj nam, ki ne poznamo razmer - zakaj zloglasni 4. štuk? user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.8.2008 8:24:14   
Naty*Taja
Na, sem ti en album naredla...pa poglej, mogoče se spomniš kaj. Sem si pa tamle mal bolj podobna. Madona, se kakih dvajst kil + kr pozna na človeku, ja!user posted image user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.8.2008 13:59:45   
Naty*Taja
Oj, Barbara, nisem prej vidla, da si se mi uturila vmes z vprašanjem. Zloglasni 8. štuk zato, ker so se tam zbirali vsi đankiji in travarji! user posted image Mi je vsak dan pod vrati v sobo prineslo, ko so se ga pri sosed zadevali s travco! Jaz je nikol nisem probala, tak da nisem ravno pasala v tisti štuk. Selit se mi pa ni dalo, ker sem bila pa le sama v sobi (cimre skor nikol ni blo) pa v 7. sem imela prijateljico, s katero sva bili itak skoz skup pr njej. No to je to. 

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.8.2008 14:03:59   
Naty*Taja
m-m a tale stolček v albumu si ti sama delala? Kaj si dala not? Bi jaz tudi sama lahko kej takega naredla, ko je tak drago to sranje.
A mi na zs zaupaš kakega od tvojih gesel, da vas vidim?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.8.2008 14:04:25   
Naty*Taja
No pa imam monolog! user posted image  user posted image  user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.8.2008 14:53:21   
BarbaraE
Naty - taja - a si zihr, da nisi ti tut travce poskusla. Namreč - enkrat je zloglansi 8. štuk, potem 4. štuk. Kako torej? Kaj je prav? 8 ali 4.

Primer: M-m sej sem ti napisala - zloglasni 4. štuk od leta 02-03 in 03-04. Prej pa sem pavzirala in še prej sem bila na Tyrševi. Ti dam gor eno prejšnjo slikco, ker sej pravim, da sem se ful spremenila...

Zloglasni 8. štuk zato, ker so se tam zbirali vsi đankiji in travarji! user posted image Mi ...

No, Naty-taja? user posted image  Mal te pa moram hecat, a ne. K je glih petek, pa naslednji teden imam dopust. JUPI. Spet malo lenarjenja (upam). Gremo pa malo v Izolo pogledat.

Lepo se imejte, pa se vam oglasim, ko pridem naza v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.8.2008 8:20:54   
Naty*Taja
O, jebela cesta!user posted image Takle je blo - 4. dom zloglasni 8. štuk!!Sigurn! Takole mi je pa že svak spustu enkrat, ko sem prišla skoz oblak travastga dima iz študenta in sem mu razlagala, kak športni avto ima en naš asistent! user posted image Je mislu, da takega pa že ni pri nas. Kaj češ, sej verjetno se me je kdaj kej prijel - tak, kot pasivnih kadilcev -ja, tudi to sem bila celo življenje. user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.8.2008 19:28:31   
m_m
Oh, punce. Vam je kej vroče? Moj pravi da sem tečna ko že dolgo ne. Me je celo na izlet pelu, da se mal ohladim. Pa je ponavadi on tisti, ki jamra ob prvi vročini.

Barbara, sej štirka je bla tka cela zloglasna. Največ problemov izvira iz tega doma. Al pa vsaj je, v naših cajtih.

naty. grem gledat...

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.8.2008 19:45:11   
m_m
naty, veš, da se te spomnem user posted image
Ja, mislim, da je barva las nardila svoje. Jaz sem pa imela na začetku dolge, potem čist kratke, pol so mi pa počasi rastli nazaj...
Bom pobrskala za kako staro slikco. Sam bom zaklenla, ne bi rada da vsi vidijo. Gesla od albuma so pa menda vsa: moimoi

Recept za stol pa je veliiiiko prostega časa in odpadnega materiala. Stolčki so bitli takrat nekje 10 jurčkov. In ko sma ble v trgovini, ni odlepla riti z enga. Pa sem jo spravla domov sam tak, da sem rekla, da ji ga nardim jaz.
Za sedež sem uporabla oni vzorčni jogi. Ko majo take male, da vidiš iz česa je. Tisto lukno sem s papirjem in kosi blaga zafilala. Stranici sta iz neke deske, take ko je ozadje za sliko. Naslonjalo pa je iz... hm... poličke hladilnika. Ja nisem našla ničesar bolj primernega, ker je moralo biti trdo in žičnato. Potem sem pa zakamuflirala s kartonom.
Oblekla sem v blago, ki sem ga imela ravno dovolj in je malo muckasto, tak kot pravi kavč. Je kar trpečno in se še ni do zdaj uničilo. Naslonjalo sem oblazinila s starim pernatim pouštrom. Za roke pa sem razrezala oni poušter iz pene.
Potem sem se lotla šivanja, to ti največ časa vzame. Najprej sem trde dele klamfala. Potem pa šivala tam, kjer se ni dalo. Za roke sem morala zaviti, da zgleda kot fotelj. Pa rob sem naredla, da zgleda bolj fancy. Pa gumbe na naslonjalo prišila. Na tla pa čisto na koncu prišila umetno usnje, ker mala drsa ta stol sem in tja, da se blago ne uniči. Je pa kar težek, tak da ga uporablja predvsem za sedenje.
Sam je baraba, Če je ne vidim, sedi na naslonjalu za roke, pa ma noge na mestu za rit. Se bojim, da se prevrže nazaj.
To je pa trajalo kak teden, če bi mela manj cajtna, bi blo verjetno prej fertik user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.8.2008 8:13:08   
Naty*Taja
U madona, m-m mislim, da bi raj kupla, ker tolk časa jaz še dolgo ne bom imela! user posted image
Razen če jima potem v najstniških letih kakega velikega naredim.user posted image Super si ti to skup zrihtala.
Ja, sej sem ti rekla, da tam sem čist drugačna. No, pa poglejmo slikce...

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.8.2008 9:40:13   
m_m
user posted image user posted image user posted image

JAVITE SE:   

-------------------------------------------------------------- 

julam
user posted image   user posted image Julijan (14.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Amadej (06.09.2006)

sminc
user posted image   user posted image Jakob Enej (14.04.2005), NM +
user posted image   user posted image Andraž (02.02.2007) 

taška30
user posted image   user posted image Manca (28.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Julija (28.04.2007) 

April
user posted image   user posted image Beno (26.04.2005), LJ +
user posted image   user posted image Jaša (25.08.2007) 

Petraa
user posted image   user posted image Marko (16.04.2005), NM +
user posted image   user posted image Tim () 

Naja31
user posted image   user posted image
Marko (10.04.2005), LJ + 
user posted image    user posted image  Aleksander (05.04.2008)

SašaL
user posted image  user posted image Ana (03.04.2005), CE 

junior
user posted image   user posted image Laura (05.04.2005), LJ

Maja Z
user posted image   user posted image Kaja (11.04.2005), LJ

tiktak
user posted image  user posted image Ela (20.04.2005), NM

tascha
user posted image   user posted image Tim (??.04.2005),??

< Sporočilo je popravil m_m -- 4.8.2008 9:42:40 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.8.2008 9:47:15   
m_m
naty, no a slikce kej pomagajo? so vse bolj frišne, iz obdobja po Aneji user posted image  Prej se nisem tuk slikala, bi jih morala skenirat. Kilce so iste, sam dolžina las variira. Sem še par novih dodala...

Pupe, kak ste?
Js mam še sam 11 dni fraj, pol se pa začne pol letno obdobje nespečnosti. Mal me že živčki dajejo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.8.2008 11:34:00   
tinatona
Hej punce!

Evo mene dopustnico. Sva se včeraj vrnila z morja user posted image . Moram reči, da sva se super imela. Vreme nama je bilo naklonjeno, je bilo prav user posted image . Sva bila večino časa v sneci. Ožbej je užival 100/h, sploh zadnje tri dni, ko sva se hodila kopat v Korat k honey in Timu. Je skoz norel po user posted image . Tam ni maral v morje, ker je full trave. Imajo pa super plažo - borov gozdiček in ogromno igral za otroke.

Sva pa nazaj grede imela mini nesrečo (ki bi se lahko tudi slabše končala). Se peljeva od mejnega prehoda Sečovlje dol po klančku in nama nasproti po najinem pasu pripelje en italijanski taksist... Je bedak user posted image prehiteval celo kolono. Sem imela full srečo da je imel oni za mano full lufta, da sem se lahko ustavila in umaknila čisto na desno - pa me je bedak vseeno zadel v ogledalo. Si rajši ne predstavljam kaj bi bilo, če se ne bi mogla ustavit in umaknit čist na desno, ker je res prinorel. Bi ga najraje user posted image , ker bedak tud ustavil ni.

Ve ste pa tudi bile zelo pridne. Sem že včeraj vse prebrala, samo sem bila preutrujena, da bi še tipkala.

Nič letim na pošto, da bodo na CSD jutri dobili povratnico; sicer bom še 100 let čakala na otroške. Sem čakala na odločbo dva meseca.

Full lepo se imejte, pa se beremo.

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.8.2008 12:22:24   
ksenjak
tinatona_Wb!

No, lepo da sta se imela fajn in da sta uživala. Ko pa boš lahko pa kakšne fotke v album vrzi, da nam boš mal luštov na morje naredila.

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.8.2008 13:45:17   
m_m
tina nam pa lušte dela.... user posted image
sam da sta se vidva mela fajn. Ceste so pa menda obupne do morja, iz italije in avstrije. Dobr, da sta cela, ker so italijani tut tempramentni vozniki. Kaj odločbe po 2 mesecih še nisi dobila? Sej lahk maj CSD dopust, sam kuk so počasni, pa tut ni res.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.8.2008 14:25:53   
Naty*Taja
Ja, m-m sej si čist taprava! Kak pa veš, da boš ravno čez 11 dni nefraj? user posted image
Oj Tina WB! Mi pa potujemo pojutrišnjem...

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.8.2008 21:39:09   
m_m
naty, sej čist moje mnenje je, da bom še 15 dni fraj user posted image  ampak, tokrat pa res upam, da se motim.
No, si pogledala slikice? Al še kero prpopam, da me prepoznaš? Al sem bla premal divja, da bi si me zapomnila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.8.2008 2:21:59   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. Ja sej vem da je ura za user posted image , pa ne morem. Bom zgleda mogla začet user posted image .

Sem pa s fotrom zdaj gledala film in me je totalno prevzel. Res je full dober, ni pa za otroke. Še doro da nisem Ožbeja takrat v kino vlekla user posted image .

ksenjak slikc ne bo. No vsaj dokler honey domov ne pride. Ker jaz nisem imela user posted image s sabo. Bi bilo sicer fajn kako fotko posnet, samo ga na plažo itak ne bi upala s sabo vzet. No pa saj je od honey mož ta glavne posnetke naredil (Ožbeja v bazenu). Ko jih dobim jih bom pa v album dala.

m_m ceste so čist ok. Samo un bedak je vozil kot nor. No konec dober, vse dobro.

Ja odločbo sem pa danes končno dobila user posted image . Tako da upam da bodo pravočasno dobili povratnico in da bom še ta mesec dobila nakazano. No sej, če ne pa septembra za tri mesece. Se mi pa full pozna, ker sem tako pozno vložila. Tako sem oddala lansko dohodninsko napoved in tako dobim bistveno več otroških. Zdaj po ta novem jih bom dobila 62€ (prej sem dobila pa 27€). Se bo kar poznalo. Ne dopusti nimajo nobene veze s tem. Sej delno sem si sama kriva, ker zadnjič, ko sem oddajala vlogo nisem vztrajala in pustila še kopije davčne (mi je rekla da jo ne rabim pustit)... no na koncu sem jo mogla vseeno prinest (ker če bi na papir z DURSa čakali, ne vem kdaj bi jo dobila).

Ti pa želim da čimprej rodiš, da bo konec trpljenja. Jaz si ne predstavljam da bi mogla bit zdaj v tej user posted image user posted image . Meni je bilo že takrat februara full vroče.

Joj Naty-Taja a me vzamete s sabo. Jaz bi šla takoj še malo na morje. Mi je full žal, ker je apartma zdaj zaseden. Sem pa gledala zadnjič v službi, če bi bila varianta za mal dopusta še septembra, pa ne bo nič. Nas je full malo v službi user posted image .

Ožbej je bil pa dans full dober. Sva bila popoldan pri dedku in je pihal user posted image . Mu gre kar dobro od ust. Smo se mu full nasmejali. Je bilo pa tako soparno, da bi se najraje vrgla v user posted image čeprav ima dedek user posted image notri.

Nič zdaj pa res šibam, saj se še kaj jutri beremo. Lepo se imejte do takrat.

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.8.2008 2:23:41   
tinatona
Aja sej je že danes... Bi mogla napisat dopoldan. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.8.2008 8:40:11   
ksenjak
tinatona_o, berem, da si bila na gorenjskem koncu. Mi gremo pa mogoče v soboto a še ni nič dorečenega. Mogoče bomo mogli ostati doma, saj je potrebno nekaj stvari na avtu zamenjat.

m_m_kot sem rekla, še malo bo za počakat. Trebušček se še ni spustil. Pa saj ti nič ne manjka tam na vašem koncu, imate prav frišno. Ti pa verjamem, da v stanovanju ti pa ni za bit.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
5.8.2008 18:56:42   
m_m
uf, danes sem pa mela pester dan. Sem skor h zdravniku zamudla. Avto ni hotu zalaufat. Je že mal v letih, pa sem mogla taxi klicat. Pa cene majo kar zasoljene, tak da sem potem rajš mojga počakala, da je s službo končal, da je lahk prišu po mene user posted image

tina si pa nočni ptiček user posted image  jst sem tut. SAm pol je hudo zjutraj vstat user posted image

ksenja a vi mate tut težave z avtom? Sam da bi jst mogla avto zamenjat ne sam nekaj delov v avtu user posted image  sej drugač je kar lušno vreme, sam zgleda da nosečnost nardi svoje, ker sem tut pr aneji kuhala celo zimo. Vsi so hodli okol v dolgih rokavih, ker smo znižal temperaturo zarad mene, jaz pa še kar v kratkih hlačah. Poletje pa mansarda je pa tak kruta kombinacija. Ej, a veš da sem potem študirala, da sploh nisem kave ponudla user posted image  ona lučka je pa zadetek v črno. je danes čist enako aktualna. pa tut ko bo bonbonov zmankalo, mislim da bo voda v šprici enako zanimiva user posted image

< Sporočilo je popravil m_m -- 5.8.2008 18:58:12 >

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.8.2008 8:57:33   
ksenjak
m_m_našemu je tekočine zmanjkalo že na poti domovuser posted image , tako da potem tudi lučka ni bila več aktualna. Mislim, tako se pa res vidi, da ima vsega polno rit.
Ja, pa res! Tudi jaz nisem porajtala, da s kavico ni bilo ničuser posted image . Očitno je že nisem preveč pogrešala, tako da ne se sekirat, bo pa naslednjič dvojna doza, a neuser posted image ?!

Lep pozdrav tudi vsem ostali in lep dan še naprej!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?