|
RE: no aprilke 2005, kako? 3.8.2008 19:45:11
|
|
|
|
m_m
|
naty, veš, da se te spomnem Ja, mislim, da je barva las nardila svoje. Jaz sem pa imela na začetku dolge, potem čist kratke, pol so mi pa počasi rastli nazaj... Bom pobrskala za kako staro slikco. Sam bom zaklenla, ne bi rada da vsi vidijo. Gesla od albuma so pa menda vsa: moimoi Recept za stol pa je veliiiiko prostega časa in odpadnega materiala. Stolčki so bitli takrat nekje 10 jurčkov. In ko sma ble v trgovini, ni odlepla riti z enga. Pa sem jo spravla domov sam tak, da sem rekla, da ji ga nardim jaz. Za sedež sem uporabla oni vzorčni jogi. Ko majo take male, da vidiš iz česa je. Tisto lukno sem s papirjem in kosi blaga zafilala. Stranici sta iz neke deske, take ko je ozadje za sliko. Naslonjalo pa je iz... hm... poličke hladilnika. Ja nisem našla ničesar bolj primernega, ker je moralo biti trdo in žičnato. Potem sem pa zakamuflirala s kartonom. Oblekla sem v blago, ki sem ga imela ravno dovolj in je malo muckasto, tak kot pravi kavč. Je kar trpečno in se še ni do zdaj uničilo. Naslonjalo sem oblazinila s starim pernatim pouštrom. Za roke pa sem razrezala oni poušter iz pene. Potem sem se lotla šivanja, to ti največ časa vzame. Najprej sem trde dele klamfala. Potem pa šivala tam, kjer se ni dalo. Za roke sem morala zaviti, da zgleda kot fotelj. Pa rob sem naredla, da zgleda bolj fancy. Pa gumbe na naslonjalo prišila. Na tla pa čisto na koncu prišila umetno usnje, ker mala drsa ta stol sem in tja, da se blago ne uniči. Je pa kar težek, tak da ga uporablja predvsem za sedenje. Sam je baraba, Če je ne vidim, sedi na naslonjalu za roke, pa ma noge na mestu za rit. Se bojim, da se prevrže nazaj. To je pa trajalo kak teden, če bi mela manj cajtna, bi blo verjetno prej fertik
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|