|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.8.2008 21:47:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

- itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi user posted image (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo user posted image )

aaa-ha-ha-ha-user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj si jo pa naučila šteti?! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
11.8.2008 21:48:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa kaj zdaj user posted image ...bo kera še kaj komentirala al naj se poberem spatuser posted image

jaz bom pomoje mogla it, ker mi user posted image ne da miru user posted image user posted image

jaz mam pa čisti mir user posted image user posted image user posted image ...pa ti čist nič ne zavidam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
11.8.2008 21:51:02   
NinaŠ
kaj si jo pa naučila šteti?!

ja zna prešteti stvari do 10, čeprav včasih še "6" izpusti user posted image ... ...no samo štetje pa obvlada do 16, potem se pa izgubi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
11.8.2008 21:53:46   
ada2
tudi jaz si nisem predstavljala, da bom to kdaj počela , saj sebe nikdarnisem tako urejala. Samo saj se privadiš in pač urnik prilagodiš temu - itak jo moram pa vedno vprašat kakšno frizuro želi (ko sem ji zadnjič naredila 2 kitki, čeprav je rekla da hoče štiri, je bila cela galama, ko se je videla v ogledalu - ja, pol smo pa frizirali jovo na novo )

mi je znano, ja. ampak, da te potolažim, mine. potem se pa ti jeziš, kako razkuštrana hodi okoli, pa naj si vsaj čop naredi...user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
11.8.2008 21:56:01   
ada2
nič, jjaz se poslavljam....
Nuša mi jutri odide na dopust z babico in dedijem, pa ji moram zjutraj še neke stvari za na pot pripravit, pa sploh me je neko zehanje napadlouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
11.8.2008 21:59:43   
NinaŠ
da te potolažim, mine.

fajn, hvala za tolažbo user posted image ...sicer sem se pa že navadila na to user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
11.8.2008 22:03:28   
NinaŠ
Nič, jaz tudi odhajam user posted image ... nočko user posted image .... 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
11.8.2008 22:05:59   
petarda
No...zdaj, ko sem pa prebrala, da se Adi zeha...se je pa tudi meni začelo user posted image ....še dobro, da ni napisala, da se ji bruha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nina...lepo se mejte user posted image , pa velik se smejte user posted image user posted image user posted image user posted image ...vsem ostalim pa tudi lahko noč user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
12.8.2008 6:57:58   
amy26
dobro jutro

danes jaz kuhamuser posted image  jaz sem jo spila že ob 6.15, otroci so bili pokonc ob 5.30 oba dobila flašo mleka in potem akcija.

Aleks ima nove fore, zjutraj ko vidi da je zunaj že dan kar skoči iz postelje 140*70 še dobro da se kej ne poškoduje se je iztreniral na manjši postelji, očitno bo treba razmišljat o ukinitvi ograjice na postelji.

zunaj je lep dan, izkoristite ga čimlepše

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
12.8.2008 7:22:27   
petarda
zunaj je lep dan, izkoristite ga čimlepše

evo sem že v službi, pa tle bom do 17. ure...lepo, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za kavico. user posted image

Ala...bubi...pokonci user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
12.8.2008 7:56:28   
NinaŠ
Dobro jutro tud od mene user posted image user posted image  ... ...prav tako že v službi user posted image user posted image ... ...kjer bom do 18.30 user posted image , no ja imam pa tudi tu dobro družbo user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
12.8.2008 12:38:57   
*bubi*
Ala...bubi...pokonci

Evo mene user posted image user posted image user posted image

Ja, včeraj sem mrknila z bubijem. Saj če bi mi povedale, da se bo tukaj klepetalo, bi prišla. user posted image

No, sem vedela, da bodo petardine slikice super user posted image user posted image user posted image  tak da se jaz niti nisem kaj trudila okol fotkanja. Zdaj pa čakam CD user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
12.8.2008 12:40:43   
*bubi*
Pa da ne bo katera mislila, da sem spala do zdaj.... sem bila zjutraj že v laboratoriju, zdaj pa sva se z bubijem potepala pod Pohorjem. Za kosilo pa se bova danes kar prešvercala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
12.8.2008 12:56:24   
mojamura
evo tudi jaz imam sina ki sem ga rodila 14.11.05 v MB 

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
12.8.2008 14:27:37   
petarda
mojamura dobrodošla...saj se mi zdi, da si enkrat že nekaj čvekala...al ne user posted image user posted image user posted image ..mi je pa všeč tvoj podpis user posted image user posted image user posted image ...bom rabila čez kako leto kake inštrukcije user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
12.8.2008 15:13:15   
mojamura
hvala. hhehehe...ti se kar oglasi takrat ko bo čas user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
12.8.2008 15:34:48   
NinaŠ
Mojamura pozdravljena user posted image

saj se mi zdi, da si enkrat že nekaj čvekala...

meni tudi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
12.8.2008 15:38:02   
petarda
No, sem vedela, da bodo petardine slikice super tak da se jaz niti nisem kaj trudila okol fotkanja. Zdaj pa čakam CD

Ti kar čaki..če ne prej, ti ga prinesem v MB, ko bom prišla pogledat user posted image  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
12.8.2008 15:38:12   
NinaŠ
Danes sem končno uspela zamenjat tel.operaterja - sem poskusno presedlala k Tušmobilu user posted image , bomo videli kako se bo obneslo. Itak nisem vzela nobenega telefona - mi je všeč le eden, pa je v "mojem" paketu 200€ user posted image  (večjega paketa pa ne rabim), tako da vezana nisem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
12.8.2008 15:38:43   
petarda
sina ki sem ga rodila 14.11.05

šele zdaj vidim, da si tudi moja sotrpinka user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
12.8.2008 15:40:12   
petarda
tako da vezana nisem

niti tako niti drgač, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

....upam, da boš zadovoljna, ker ni glih dobro slišat o njih user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
12.8.2008 15:42:11   
NinaŠ

tako da vezana nisem

niti tako niti drgač, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

jap user posted image user posted image

....upam, da boš zadovoljna, ker ni glih dobro slišat o njih user posted image

a res? jaz pa nisem slišala še nobenih ne pohval ne kritik user posted image  Itak mi je pa vseeno, bom pa pač prekinila pogodbo user posted image  in poskusila srečo drugje user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
12.8.2008 17:24:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

evo tudi jaz imam sina ki sem ga rodila 14.11.05 v MB 

mojamura, saj ti nisi nova. Samo na novo odkrita user posted image  Dobrodošla, user posted image  hitro še kako slikico nalimaj in malo poročaj 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
12.8.2008 17:35:00   
Teni_
Midva z Niko sva od frizerja. Midve s Tejo sva bili včeraj, danes pa sem peljala še Niko.

Vam pokažem slike, ampak so bolj slabe, ker bo počasi treba zamenjat fotoaparat. Je začel full grde slike delat.

user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
12.8.2008 17:35:51   
Teni_
Ups, malo sem raztegnila stranuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?