|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
11.8.2008 22:11:14   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

nf - welcome back!! veš, da sem te pogrešala....taščico mojega sineta...user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  jaz sem tudi tebe pogrešala, no vse klomifenke sem pogrešala! In kaj je zdej s tem čakanjem do petka! A si ti malo user posted image ? Me hočemo že zdaj vedet!!!! Lahko pa na skrivaj delaš test in vsaj bodoči tašči prišepneš, a? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.8.2008 22:17:28   
miska73
Neela, a se nisva midve zmenle, da bova obe že prejšnjo soboto delali test.
Zdaj pa misliš ti vlečt do petka.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.8.2008 22:32:17   
Fargesia
neelika, ne nisem dobila zsja!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.8.2008 22:55:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka - kako to, da si ti kar takoj dobila za špikanje? Kaj ne ponavadi prvič dajo K? Si slabo reagirala nanj?? Kdaj začneš s UZ?

Jaz sem jemala 2 ciklusa po laparo K. In to 3 cikluse, pač brez uspeha (feb-april), že predlani/lani od dec-feb. Žal ni bilo uspeha. Je rekel G, da imam zelo močen PCO, so mi namreč že 2 ciklusa po lapari začele spet nastajati ciste in ciklus je bil spet dolg 42 dni.

Sedaj se špikam do sobote, v nedeljo 17.8. pa imam ob 6h prvi UZ. Pa bo povedal a se je še treba špikat al ne, kdaj bo padla stopka, punkcija in nato ET (transfer). Se bo sedaj ene 14 dni kar dogajalo. Imam na GSM same opomnike, za 3x dnevno sprej, 1x dnevno špiko.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.8.2008 22:58:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela, a se nisva midve zmenle, da bova obe že prejšnjo soboto delali test.
Zdaj pa misliš ti vlečt do petka.

Saj res. Tu sem pa bila še jaz za pričo. No ja, vsaj nf bodoči tašči svojega otroka bi lahko povedala. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
12.8.2008 6:53:41   
neela
Dobro jutro zaspanke!!!
Da vas še pred službo malo pozdravim....malo razdražim....user posted image še vedno ni....testa tud še NE bom delala. Nočem več razočaranj. Prejšnji ciklus mi je bil 36 dni, tako da bom vsaj do takrat počakala. Itak pa bo do takrat že prišla hudobnica.

lučka - sprej? zakaj pa?

nf in miska - potrpežljivost je mati...česa že???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi - je sedaj ok? zs šel skoz???

Pridne mi bodte danes, pa res ne preveč regljat....user posted image user posted image user posted image ....danes nabiram nadure na šihtu, da bom lahko drugi teden doma....

Se beremo zvečer...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
12.8.2008 7:44:53   
PikaV
Joj punce hvala za čestitke. Še kar sama ne morem verjet, sicer se trudiva "šele" sedem mesecev in naslednji teden sem že naročena pri Rešu, no ampak hvala bogu mi ne bo treba nikamor.

Nimam pa nobenih, ampak res nobenih znakov in se sploh ne počutim noseča. Če nebi naredila že malo morje testov nebi verjela.

Tako da res ste zlate in za vsako posebaj navijam da bo čimprej ugledala II.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.8.2008 9:48:37   
nf
Lučka čemu pa služi sprejček?? Sliši se pa zelo zelo na izi cel postopek. A že veš, kako bo zgledal transfer? Je to kej boleče, dobiš bolniško? A imaš kakšna posebna navodila za teh 14 dni? Joj ne kolk sem firbec user posted image
Neela!!!! Tega pregovora pa ne poznam! Hitro test delat! user posted image  user posted image  user posted image  A pa imaš kakšne znakce? Glede na to da se zdiš sodelavki sumljiva, bi človek skoraj verjel da je nekaj na tem...

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.8.2008 10:00:14   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučka čemu pa služi sprejček?? Sliši se pa zelo zelo na izi cel postopek. A že veš, kako bo zgledal transfer? Je to kej boleče, dobiš bolniško? A imaš kakšna posebna navodila za teh 14 dni? Joj ne kolk sem firbec user posted image
Neela!!!! Tega pregovora pa ne poznam! Hitro test delat! user posted image  user posted image  user posted image  A pa imaš kakšne znakce? Glede na to da se zdiš sodelavki sumljiva, bi človek skoraj verjel da je nekaj na tem...

Se pridružujem vsemu kar je nf-ka napisala.
Ja mene tudi zanima kako je kaj z bolniško.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
12.8.2008 10:07:46   
Fargesia
neelika, ja, sem dobila ZS!

dobro jutro vsem skupaj!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
12.8.2008 10:15:53   
Anonimen
Dobro jutro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam pokukat sem prišla k vam. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
12.8.2008 10:21:42   
nf
opaaaaa Bibica! Ja lepo da si prišla! Nas boš prišla še kaj bolj pogosto obiskat?
Dobro jutro Fargi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.8.2008 10:56:05   
Fargesia
ja bibika, živijo!!!! že z dopusta?

nfka, user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.8.2008 11:03:34   
nf
Kaj se mi ti smejiš a a a?! user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.8.2008 12:10:01   
Fargesia

Kaj se mi ti smejiš a a a?! user posted image  

ja! z avatarjevim nasmeškom!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.8.2008 12:12:23   
nf
ti si ena šema user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.8.2008 12:17:56   
nf
Ah ja, danes ma pa kar malo daje depra. Nazaj s počitnic v službi in to še z M za povrh! Sita sem že tega čakanja. Se mi zdi, da imam lahko miljardo enih hobijev, obveznosti, aktivnosti, ampak še vseeno se počutim, da mi manjka nekaj pomembnega. Najraje bi kar pustila službo in šla potovat za par mesecev, da si zbistrim misli.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.8.2008 12:42:31   
miska73
Biba lepo te je videt.

Nf, vem natanko kako se počutiš.

Nf in Fargi, me bi se tudi smejale...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.8.2008 12:51:18   
Fargesia
miska, nič ni smešnega...sam midva sva očitno kokr tok dobre volje in naju ti user posted image user posted image spravijo v smeh...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.8.2008 12:53:21   
Fargesia

Ah ja, danes ma pa kar malo daje depra. Nazaj s počitnic v službi in to še z M za povrh! Sita sem že tega čakanja. Se mi zdi, da imam lahko miljardo enih hobijev, obveznosti, aktivnosti, ampak še vseeno se počutim, da mi manjka nekaj pomembnega. Najraje bi kar pustila službo in šla potovat za par mesecev, da si zbistrim misli.

grem lahko s teboj?!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.8.2008 12:58:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

miska, nič ni smešnega...sam midva sva očitno kokr tok dobre volje in naju ti user posted image user posted image spravijo v smeh...

Sem že mislila, da sta si kej tok finega privat pisali....
Saj veš - jst pa firbčna in... boh ne daj da bi kej zamudila...
Lepo, da vaju smajliji tolk odobrovoljijo

Drgač pa razmišljam, da bi spet malo avatar spremenila.
Saj tale muc je ful hud, ampak bi mela kakega z velikim nasmeškom.
Ker recimo, ko tvoj avatar vidim, sem vedno ful dobre volje.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.8.2008 13:00:53 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.8.2008 13:06:15   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sem že mislila, da sta si kej tok finega privat pisali....
Saj veš - jst pa firbčna in... boh ne daj da bi kej zamudila...
Lepo, da vaju smajliji tolk odobrovoljijo

Drgač pa razmišljam, da bi spet malo avatar spremenila.
Saj tale muc je ful hud, ampak bi mela kakega z velikim nasmeškom.
Ker recimo, ko tvoj avatar vidim, sem vedno ful dobre volje.

ja zamenjaj! na eno dobro stran!

http://www.avatarji.com/

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.8.2008 13:08:17   
Fargesia
user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 12.8.2008 13:09:28 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.8.2008 13:27:58   
lučka 25
No punce, da vam malo potešim radovednost.

Sprej superfact za v nos (jemljem ga 3x dnevno na 8 ur) je za to, da folikle spravi na "0" in začnejo rasti od nule, začetka. Zato ga že začneš jemeti že 1 teden pred user posted image . Takrat ti tudi naredi informativni UZ (kako je z jajčniki, če so kakšne posebnosti, sluznica,...
Potem pa sem včeraj na 2. dan ciklusa začela jemati inekcije (2 doza 1x dnevno ob 6h). Me že kar ma,o rit boli. user posted image  Inekcije pa so hormoni za spodbujanje rasti foliklov.
Potem imaš na 8. dan ciklkusa 1 UZ, kjer se vidi kako stavri potekajo tam doli v dolini sanj. user posted image  In na tisti dan potem pove, če je še naprej potrebno jemati hormone, ali povečat dozo,... ali pa že kdaj bo padla stop inekcija in nato punkcija.
Zdaj sem naštela vse kar se mi je že dogajalo in kar lahko povem iz izkušenj.

Za naprej, kar se tiče punkcije, ET (transferja), bolniške pa sem izvedela na tmi IVF/ICSI. Pravijo da je punkcija boleča. Ti vsak folikel posebej spunktirajo. Ene vzamejo potem ketonal, ali prosijo za kakšne protibolečinske tablete, ali pa pač nič. Med punkcijo je lahko tvoj dragi zraven (če je zmožen dovolj hitro iz sebe iztisniti spermo user posted image ). Potem pa ti povedo kdaj bo ET, kar je spet odvisno od posameznice. Na dan punkcije pa se seveda še dogovoriš, ali bodo nato vstavili 1 ali 2 pikici.

Kar pa se tiče bolniške je na LJ kliniki tako, da si od punkcije naprej na bolniški in sicer do testa. In če je le ta pozitiven, si nato na bolniški še do prvega pregleda.

Pri Rešu (kjer sem jaz) pa je po moje glede bolniške bolj tako, kako se zmeniš da ti da potrdilo za poseg in kako potem opraviš z osebnim zdravnikom. Je pa pri njem praksa, da imaš nato prvi UZ in pregled, 14 dni po pozitivnem testu, potem pa ti da zeleno luč, da greš lahko k osebnemu G. Pač rad vidi kako je uspelo.

Če bi me brala kakšna stara mačka s strani postopkov. user posted image  Saj ne vem, če sem dovolj natančno povedala. Bom potem tako in tako še sproti poročala, kako je vse potekalo pri meni.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.8.2008 13:28:28   
nf

grem lahko s teboj?!!

itak! kam bi šle?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?