|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
11.8.2008 22:19:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa pijem čaj sweet dreamsuser posted image

Jst imam pa eno razpršilo sweet dreams... vonj po lavandi.... ma zgleda, da med nosečnostjo ne pomaga..... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
11.8.2008 22:22:35   
arabela*
Jaz sem ga prejšnji tedn pila vsak večer.
Pa spala nonstop.Zdaj pa ne vem al je to povezano al pa sem bila cel tedn tak noooooroo utrujenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
11.8.2008 22:42:42   
gloria
me to you men je tko všeč user posted image ....

...nič grem zdej v pojstlo ker morem zjutraj ob 6 auf...grem po izvide za sladkor,pol pa še v ambulanto za diabetike........sem spet dala kri....sam upam da bodo zdej ok ker se res držim te dieteuser posted image ....ob 14 pa pregled user posted image user posted image user posted image ....pa bom spet vidla pikico....
...lahko noč...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
11.8.2008 22:59:05   
arabela*
nič babe,grem tud jaz počivatuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
11.8.2008 23:06:26   
emi*
Meta21 hvala lepa,vsaj,da vem o čem se je šlo,tudi to je v veliko pomoč.Saj ta Baby-book sem dobila že pri G.user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.8.2008 3:42:30   
arabela*
Jaz mam spet nočne pohodeuser posted image
Sem tak sladko spala do pol treh,pol pa čist budna.Upam,da mi uspe še malo zadremat kasneje.
Gre si zdaj en čajček skuhat.Za vse tiste,ki boste zgodnje,pa dobro jutro in user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.8.2008 7:41:12   
pf
Dobro jutro.
Evo jaz sem spala od desetih do sedaj, pa še kar zeham. Pravi zaspane sem, not si spravljam zgleda. Ste bile pridne zvečer, ste se lepo razpisale. Držite pesti, imam ob pol dvanajstih pregled. Se javim kasneje. Je pa hudič tri dni me zdaj zvijalo, danes pa nič. No saj je fajn, da nič ni bolečin, samo sem mislila da bi G malo bolj povedala kaj je to.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.8.2008 7:48:13   
Lara Croft
Dobro jutro.... tudi naša bejba se je pravkar zbudila.... po moje ji kofi ne paše... user posted image

Uf, to noč sem pa tudi jst spala.... samo enkrat sem se zbudila za na WC.... user posted image

Pa sanjala sem, da sem bla pr pedikerki in da so mi noge smrdele, ku sem dala štumfe dol.... user posted image user posted image

Še danes sem vstala zgodaj..... od jutri naprej, me pa pred 10 sigurno ne bo... user posted image user posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.8.2008 7:56:48   
Tejchy
Jutro čveke!

emi - glede pranja... itak, da ne komplicirat... sam js bi na tvojem mestu vseeno dala voziček iz škatle, ker ima fuuuuuuuuul industrijski vonj....... no, vsaj moj ga je imel in smo potrebovali kar nekaj časa, da smo ga zluftali...

Drugače pa je tud moja noč bila danes malo bolj mirna... mi je zgaga dala mir... pa tud na wc sem šla samo 2x user posted image  user posted image  user posted image  ... tko da sma se z user posted image  fajn naspančkala....

bark - itak, če si ti tolk drobna, da tvoja user posted image  ne more imeti več g...  user posted image  user posted image  user posted image  vse je v sorazmerju user posted image  user posted image  user posted image  ......... kakih 400g bo še ziher dobil/a zraven tko da se ne sekiraj... pa še lažji porod boš imela...

Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.8.2008 8:23:57   
gloria
Jutro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.8.2008 8:29:38   
Tejchy
Punce, kolk mrežastih hlač ste si kupile??

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.8.2008 8:37:03   
pf
Tejchy jaz sem kupila deset mrežastih hlačk, toliko da bo za v porodnišnici. Če mi bodo pa vredu, bom pa že potem mojega poslala v lekarno naj mi kupi še več za doma, ampak ni to glih nek tak material da bi zdaj pa to nosil z veseljem teden, dva. V bistvu je to mreža, doma bom jaz verjetno kar v svojih hlačkah.
A ste kupile aspirator za nosek in katerega?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.8.2008 8:42:58   
Tejchy
V bistvu je to mreža, doma bom jaz verjetno kar v svojih hlačkah.

ja, sj jih poznam, vem kako zgledajo..... sem včasih delala v Sanolaborju user posted image  user posted image  user posted image

aspiratorja za nosek pa jaz nisem kupila.... sem ga imela na seznamu, pa pravijo, da je boljše sam fiziološka in košček vatice... tudi bebi palčke za čiščenje se odsvetujejo..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.8.2008 9:03:46   
gold fish

babe,jaz pa ne vem,zakaj sploh delajo te ctg-je,če še ne čutimo popadkov?
Meni vem,da so v prvi user posted image prvi ctg naredli res čist na koncu,dva al tri dni pred rokom.In kako dolgo se to dela??Sem pozabla,ali se lahko leži na boku??

... pri nas v mb imajo samo eno posteljo na ctg, ostalo so stoli in sediš.......  Ležale so pa punce na hrbtu..

Jaz sem bila zdaj nazadnje not od 9.13 do 10.30 ....me je moj že šel skoraj v porodne iskat....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.8.2008 9:04:48   
gold fish

pf,ja jaz imam pri svojem ginekologu v sredo ctg.

...pol boš pa mogoče lahko ležala...sem tisto prej napisala za porodnišnico......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.8.2008 9:20:41   
gold fish
..vse, ki imate danes preglede, ctg-je,...... fajn rihtajte........

..Jaz grem nazaj ležat, mi je nekam čudno danes....., spodaj pri vezeh me ful boli, pa trebuh imam ful napet.....

Se beremo potem....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.8.2008 9:34:12   
ključek
Jaz grem nazaj ležat, mi je nekam čudno danes....., spodaj pri vezeh me ful boli, pa trebuh imam ful napet.....

kar lepo počivati....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.8.2008 9:34:40   
ključek
vse, ki imate danes preglede, ctg-je,...... fajn rihtajte........

hvala................user posted image user posted image user posted image ................upam, da CTG še nič ne pokaže...............

Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.8.2008 9:36:14   
ključek
Pa sanjala sem, da sem bla pr pedikerki in da so mi noge smrdele, ku sem dala štumfe dol.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa jutr res k pedikerki...............user posted image user posted image user posted image ........bom kr u japonkih šla..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.8.2008 10:13:20   
arabela*
Jutrica babeuser posted image
Zdaj pa sem ko pohojen kit,kosem komaj ob pol sedmih zaspala nazaj.Sem ponoči vse do konca speglala,pa pospravla,pometla...
tejchy,jaz sem Aneji vedno z bibi palčkami nos čistla,vsak dan.Je najlažje,pa fajn sčisti.Še sedaj to včasih prakticiram,če imam kak prehladek.
lara,tebi se pa vedno nasmejem,ko take pišeš,tisto s pedikerkouser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.8.2008 10:40:53   
emi*
Dan!

Saj bi pisala ma moram kosilo prej skuhat pa pol mam 20 do 13h pregled!user posted image

Byee

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.8.2008 10:53:52   
gold fish
...kaj bomo danes kuhale?user posted image    ideje ........  take bolj na izi .........

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.8.2008 11:05:53   
arabela*
user posted image ,to glede kuhe se tud jaz sprašujem.
Študiram,da nebi ničker še imam od včeraj kanelone,staremu bi pa samo kak sendvič privoščlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.8.2008 11:08:48   
arabela*
Veš kaj lahko narediš?
Poli maxi al pa slanino narežeš na koščke.
Prepražiš čebulo,pa rdečo papriko,nato dodaš klobase.Pustiš 5 minut,nato dodaš kislo smetano in kosilo je gotovo.Zraven pa kak fajn svež francoz al pa žemlje.Njamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.8.2008 11:55:39   
*zoe*
Ola,

iz pregleda - drugače vse ok, na toxo negativna, srček lepo bije, ctg pa user posted image  To moje jamranje ni bilo zastonj, ker imam že kar dogajanje in je rekla g da če se bo to stopnjevalo, da naj grem direkt rodit. Sedaj pa počivat, počivat, počivat. To delam že 3 mesece user posted image

Drugače pa kljub temu, da večino dneva preležim, ponoči spim ko klada. Bp. Od 11. zvečer do 8 zjutraj brez zbujanja. Vsaj nekaj. Včasih, če me kaj user posted image  zbudi, drugače pa ni problema.

Pf me zanima kako boš ti opravila na pregledu. Aspirator sem pa vzela v BC na baterije in stane 41 eur ali pa nekaj takega. Imajo pa itak samo od ene firme - ne vem katere, sedaj se mi pa tud ne ljubi vstat iz postelje user posted image  ko sem se glih iz pregleda parkirala spet v mojo standardno pozo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!