Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 14:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tkole - majhna fotoreportaža s srečanja v LJ. Naš Luka Patrik je med potjo v LJ spal: Luka v naročju mamice Mojce: Izabela v vozičku: Še enkrat Luka, ki je čakal, da se Izabela zbudi: Izabela pa je kr spala:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 14:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa skoz pozabim vas vprašat za dve temi, ki sta bili aktualni v nosečnosti: 1. kako je bilo potem z darili očkov ob rojstvu - za eno se spomnim, da je rekla, da bo dobila potapljaško obleko? 2. modrci za dojenje - kakšna druga barva, razen bele, če jih katera ima, kje se jih nabavi, kvaliteta...?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 15:18:13
|
|
|
|
mtinca1
|
2. modrci za dojenje - kakšna druga barva, razen bele, če jih katera ima, kje se jih nabavi, kvaliteta...? jaz sem nabavla kr v pikapolonici, pa v bc - v obeh imajo tele od alise. In so tudi ČRNE barve. Kvaliteta: , izgled: . mislim, da stanejo okrog 20€. http://www.alisa.si/item_list1.asp?skupina=Dojenje&podskupina=nedr%E8ki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 15:19:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
Dan dan! Mi imamo pa nalive s točo in sodro in vsem No, Luka pa pridno spi, očitno ve da ne bomo šli danes nikamor. Gledamo otvoritev olimpijskih iger. Ti Kitajci niso normalni. Kak je to show.... Lun vse naj naj naj Izabela čestitke za pridno papanje Luka Patrik čestitke za uspešno opravljen prvi pregled Darilo: jaz sem od mojega dobila obesek na srčka na katerem piše Luka in ga ponosno nosim. Ga je videt na eni slikici. nya: super fotoreportaža Sem še kaj pozabila?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 15:20:26
|
|
|
|
mtinca1
|
-Luka Patrik - za težo in velikost. tisto o rdeči volni ne razumem, a lahk prosim za podnapise.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 15:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 -Luka Patrik - za težo in velikost. tisto o rdeči volni ne razumem, a lahk prosim za podnapise. Pediatrinja je mela klopček rdeče volne, ki jo je moral Luka slediti - za preverjanje vida.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 15:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo pa nalive s točo in sodro in vsem Pri nas je pa zdejle ratalo fuuuull črno - pa grmet je začelo, tko da se bom kr odklopila, da mi slučajno ne skuri računalnika. Se oglasim še kaj kasneje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:04:33
|
|
|
|
Kaja08
|
Daaan! No evo, še vreme objukuje - dons mam rojstni dan in sem 30 Pa še menstruacijo sem dobila Ah ja, kaj čmo...tko pride.... Fajn foto reportaža Upam, da bo naslednjič še Žiga konkurenco delu Lukatoma - za Izabelo se pa splača zagrebst
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:09:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No evo, še vreme objukuje - dons mam rojstni dan in sem 30 pa saj si na pravi strani 40-ice čestitke lun- izabela- luka patrik-
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:10:30
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
lana- pregled, teža,..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:11:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa še menstruacijo sem dobila si boš vsaj zapomnila, kdaj si dobila m po porodu,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:15:23
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pa še menstruacijo sem dobila si boš vsaj zapomnila, kdaj si dobila m po porodu,... ja to pa prou zares
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:22:02
|
|
|
|
mtinca1
|
Kaja08-vse najboljše !!! dobrodošla v klub 30+!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:40:40
|
|
|
|
*anamor*
|
Vsem vse najboljše (sem sicer vse prebrala, vendar skleroza tudi mene daje) Tudi za pridobljene kg
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 16:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo, še vreme objukuje - dons mam rojstni dan in sem 30 Kaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 17:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 17:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja tud jst ti želim vse naj naj ob tvojem osebnem prazniku...pa evo ravno zadnjič sem spraševala če že ima katera menzo po porodu hehe...ja to si boš pa res zapomnila kdaj si jo prvič dobila hehe... ja mi tud jutri šibnemo za umag,pa pridemo 16, nazaj... glede nedrčkov,pa nya mislim da je spraševala pojdi ina internetno stran od neckermana,pa po pošti je tak mini katalog krožil od neckermanna pred kakim mesecem pa je bil tak lep lila barve...pa na quelle tud poglej...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 17:07:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja vse naj naj naj najboljše
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 17:42:53
|
|
|
|
lunca14
|
kaja.......... vse najslajše v letih ki so pred tabo naya......... za tvojga korenjaka,pa za fotke alea.......... za dojenje Ko je že debata o menzi,jaz sem danes sanjala,da je nisem dobila,ampak sem naredila test in odkrila da sem noseča,joooooj kok sem bla vesela,malo me je skrbelo kako bomo,ampak sem bla pa vesela črtice.Tako,da mene še vedno zelo grabi,da bi meli še četrtega,čez ene tri leta.........sm ne,zmatrana sem tako,da ne ve, kje se me glava drži,a jaz bi mela še enga
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 18:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako,da mene še vedno zelo grabi,da bi meli še četrtega,čez ene tri leta.........sm ne,zmatrana sem tako,da ne ve, kje se me glava drži,a jaz bi mela še enga Mogoče pa čez ene 5 let - nikoli ne veš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 18:26:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Tako,da mene še vedno zelo grabi,da bi meli še četrtega,čez ene tri leta.........sm ne,zmatrana sem tako,da ne ve, kje se me glava drži,a jaz bi mela še enga Mogoče pa čez ene 5 let - nikoli ne veš Čez 5 let bom že prestara
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 18:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Tako,da mene še vedno zelo grabi,da bi meli še četrtega,čez ene tri leta.........sm ne,zmatrana sem tako,da ne ve, kje se me glava drži,a jaz bi mela še enga Mogoče pa čez ene 5 let - nikoli ne veš Čez 5 let bom že prestara Ne boš, ženske tud po 40tem rodijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 18:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, moram povedat, da Luka spi od 13h, vmes sva se previla in jedla - upam, da bo spal tudi ponoči.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 19:39:07
|
|
|
|
Kaja08
|
Punce, hvala vsem za čestitke Naš Žiga tud že cel dan spi....ponoč ga bo pa zihr lomu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 8.8.2008 19:42:05
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Tako,da mene še vedno zelo grabi,da bi meli še četrtega,čez ene tri leta.........sm ne,zmatrana sem tako,da ne ve, kje se me glava drži,a jaz bi mela še enga Mogoče pa čez ene 5 let - nikoli ne veš Čez 5 let bom že prestara Ne boš, ženske tud po 40tem rodijo ej,sej ne bom še 40 let stara ,ampak šele rosnih.............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?