Zoja Miša
|
Vilika, ja res je, ne vem, če mi ni že sedaj . Ampak, če je za princesko to bolje, je prav tako! Martincaa, jaz pa sem sedaj 8.8. opustila, kaj hočemo...vse ob svojem času. Bom pa vsaj otvoritev OI malo gledala, pa me mogoče kaj prime , ja, pa ja! Nejka, četudi čisto proti koncu, si dobrodošla. Šefice sicer nimamo, a imamo dobro podšefico, tako, da ni panike, mislim, da te bosta vzeli pod svoje okrilje! Pazi nase, vsaj glede žil, moj G ime ošpice nanje! pa oglasise še kaj! Zvezdica, lepa porodna zgodba. Ko bi le jaz tako... A voda ti je oddtekla, ali so te predrli? Nyna, torbo pusti raje kar pripravljeno! No, upam, da se ti uresniči, kotz želiš. Pablo, srečno!!! Gajka, super mami si mi, skulirana in neobremenjena! Če boš pa kaj glede nagrade od občine Velenje vedela, se prav tako priporočam, namreč moje stalno bivališče je še vedno tam, torej... Anaya, no, pa javi kako je bilo. Mogoče pa bo aksija na ta lep datum?! Sayuri, Gajka, mislim, ne delajta nam lušt najprej z otroki, potem pa še z rolenjem . Jaz imam tak voziček, ki bo to omogočal, le princeska se mora prej ločit od mene. No ja, čakamo... Nevaeva, dajmo!!! Aradey, jaz imam danes 37 teden!!!! Jupi za odpustnico!!!! Sandra in oči Janez čestitke, sem si mislia, da bosta 2 princeski! Anita, torej si še z nami...lepo! In fino da je vse o.k., saj vidiš da je gužva in se splača malo pačalati. Mislim, da sama sebe tolažim