Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:27:20
|
|
|
|
murkica
|
Ja jst sem ful govorila dragemu, da bi, če bi bil fantek imela Tilna, pa on ni najbolj navdšen, ker je eden zelo dobe rprijaelj Tilen in mu je pol čudno. Plus to, da eden od znancev že ima sina Tilna, pa da nebi pol rekli, da ponavljamo...ali neki takega... Nima veze. Sva našla kompromis, če bo fantek bo Urban.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:27:33
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica - Monti je vsak dan na jedilniku Sicer sem pa ok. zdaj me je dva dni nekaj mučilo tam spodaj. danes sem pa spet super duper. Trebuh je že kr velik, vsaj meni se zdi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:28:27
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka murkica, v postopku je pivo nepogresljivo tako da s tem je treba zivet Sej ni panike... Mal se hecam... Kako že, za rast foliklov kajne? A pa o si privoščiš enega na dan? A to tut, če nisi v postopku pali? bom mela vsaj izgovor.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:28:33
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica - Urban!!!! Je tudi pri nama v ožjem izboru. je pa res, da prvo mesto drži Lovro.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:32:07
|
|
|
|
murkica
|
Vidiš smo si pa res podobne!!! Pri nama bo( če bo bog dal ) sigurno Urban ali pa punčka Lana.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:37:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica IZVIRNO SPOROČILO: ledenka murkica, v postopku je pivo nepogresljivo tako da s tem je treba zivet Sej ni panike... Mal se hecam... Kako že, za rast foliklov kajne? A pa o si privoščiš enega na dan? A to tut, če nisi v postopku pali? bom mela vsaj izgovor. seveda pali - eno malo pivo na dan je ok pa jajca tudi lahko je tudi brezalko, kakor komu pase.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:42:59
|
|
|
|
jazzz27
|
joj punce pr meni je pa pivo in jajca smrtna kombinacija !!! Zdej pa dost...grem jest!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:43:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Vidiš smo si pa res podobne!!! Pri nama bo( če bo bog dal ) sigurno Urban ali pa punčka Lana. mi pa imamo sinkota, ki mu je ime Dorian.... če bomo imeli v drugo punčko - kar si jaz srčno želi bi bila Aurora, fanek pa še nima imena.... ga bo bo bodoči tati izbral.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi pa imela fantka Jakoba in punčko Ajšo, Živo ali Zojo (menda je ponmen vseh trek enak)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:51:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Mi pa ne bomo danes nič kuhali... greva ven na kosilo in jaz boooom grško solato Moja dečica: Brina, Neja, Alina ali pa Liam, Tilen ( ), Nejc, Matic
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:52:07
|
|
|
|
sonček33
|
se* barvo za kosilo! Bravo za imena- nejc in neja zakon. Samo ajz imam sestro nejo, tako da žal odpade.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 10:59:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 se* barvo za kosilo! Bravo za imena- nejc in neja zakon. Samo ajz imam sestro nejo, tako da žal odpade. sonči kako pa kaj AS, a srčija že najdeš??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:01:18
|
|
|
|
sonček33
|
o agua seveda ga najdem... jaz sem skoz prikolpljena Ne, saj ne, ampak obvezno zjutraj in zvečer preverim akko je z mojim otročkom. Agua veš, jaz imam dober občutek zate. vem, da ni fajn, k ni pravega potrdial, amapak jaz mislim, da je res - črtica je črtica.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:06:45
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz pa nimam pojma kako bo mojim otrokom ime ....bom razmišljala ko bomo prišli do tam.... Evo moj zajter je padu nekam v dolino ...breskev, hruška in majhen košček jabolče pite....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:07:49
|
|
|
|
ledenka
|
kdo je to?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:08:28
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka a se hecaš???? a je to anš tilen?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:08:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* kakšna je priložnost, da se peljete ven na kosilo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:09:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdo je to? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. LUŠKAAANN! JAZ BI GA CARTALAAAA ajsi in špelči - hvala! (pa Erin seveda tudi)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:10:02
|
|
|
|
sonček33
|
Lepotec!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:10:28
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* kakšna je priložnost, da se peljete ven na kosilo? Jap, kuharci se ne da kuhat, njen možek pa ma lsabo vest, ker je zjutraj bil tečen
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:11:33
|
|
|
|
jazzz27
|
Kaj jaz vidim?!?! Kakšen lasko!!!! Kok je cotek!!!!! Pa fullll je lušen!!!! Bravo staršem!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je lepek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:13:10
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* kakšna je priložnost, da se peljete ven na kosilo? Jap, kuharci se ne da kuhat, njen možek pa ma lsabo vest, ker je zjutraj bil tečen AAAAAAAA?? Kaj pa blo? Kaj pa nisi ustregla možeku? ( )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.8.2008 11:14:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* kakšna je priložnost, da se peljete ven na kosilo? Jap, kuharci se ne da kuhat, njen možek pa ma slabo vest, ker je zjutraj bil tečen AAAAAAAA?? Kaj pa blo? Kaj pa nisi ustregla možeku? ( ) Hehehe, ne glih obratno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?