|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slab izvid CTG
7.8.2008 19:08:20   
Anonimen
Danes sem imela CTG. Sem teden dni pred rokom. Dr. ni bila nič kaj zadovoljna z izvidom češ, da je otrok premiren, rekla je da ne dobiva dovolj kisika. Vsa sem zaskrbljena user posted image user posted image user posted image . Res je da ga ne čutim več tako dobro ampak te besede so me kr vrgle.

Jutri grem v porodnišnico.

Zanima me ali je tudi katera izmed vas imela slabši izvid, kako je zgledal porod, kakšno je bilo stanje otroka po porodu.

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slab izvid CTG
7.8.2008 19:46:18   
Katjusa
nimam odgovorov na tvoja vprašanja želim ti pa srečno in pomoje je bolje da greš kr v P ker te bodo imeli pod nadzorom tak da verjetno boš domov prišla ne več 2 v enem ampak vsak zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image
meni CTG sploh niso delali do dneva PDP pač poskušali so sam ni šlo pr G ker bi mogla na stolu sedet in ker sem bolj okrogla ni šlouser posted image user posted image user posted image user posted image al pa ma mal slabše aparate k v porodnišnici je pa pol na dan PDP-ja šlo v vseh položajihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2008 20:15:24   
Anonimen
In kaj piše na izvidu? kakšen je to izviduser posted image
G te čisto brezveze straši.. itak da se otrok umiri

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2008 20:34:37   
Anonimen
na izvidu ne piše nič, ampak so zrisani intervali bitja srca in popadkov. Iz tega je vn prebrala, da ni OK, da je otrok premiren, ker je bla en čas skor ravna črta.
Ma tud jst ne razumem.

Za jutri mi je dala napotnico za v porodnišnico, da me še tam mal spremljajo pa če bodo tudi oni menili da je slabo bodo verjetno kar sprožili.

ma same skrbi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2008 20:56:42   
tosja
Ne čakaj in pojdi v P!!!

Če so pretoki slabi se otroku ne godi več dobro. Tudi gibi morajo biti - ni res, da se otrok umiri. V 12-ih urah moraš naštet 10 gibov.

Ne odlašaj!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2008 20:59:39   
benika
G te čisto brezveze straši.. itak da se otrok umiri

Ma ne govori neumnosti. Otrok naj bi se umiril tik pred porodom oz. med samim porodom. Če je otrok preveč miren lahko to nakazuje na neugodno počutje otročka. Zavedajte se, da je vedno boljša preventiva kot kurativa in načeloma G ne zganjajo panike za prazen nič, sploh v tako visoki nosečnosti ne.

Draga anonimna, želim ti veliko sreče in ne sekiraj se preveč. V P bodo poskrbeli za vaju z detecem. Če mu je namenjeno malce prej priti na svet, nič za to. Važno, da bo vse ok.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2008 21:05:50   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ma ne govori neumnosti. Otrok naj bi se umiril tik pred porodom oz. med samim porodom. Če je otrok preveč miren lahko to nakazuje na neugodno počutje otročka. Zavedajte se, da je vedno boljša preventiva kot kurativa in načeloma G ne zganjajo panike za prazen nič, sploh v tako visoki nosečnosti ne.

Draga anonimna, želim ti veliko sreče in ne sekiraj se preveč. V P bodo poskrbeli za vaju z detecem. Če mu je namenjeno malce prej priti na svet, nič za to. Važno, da bo vse ok.

Srečno!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2008 21:16:22   
urskas
poglej malo drugače,

če bi bilo stanje alarmantno, bi te že danes poslali rodit.
Sicer pa mogoče je dete spalo...
Pri meni je že bilo tako, pa mi je G rekla, naj se grem kakšne pol ure sprehajat in naj pridem potem, ko se bova obe malo zbudili.

Prepričana sem, da je vse OK.
srečno!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2008 21:18:16   
Anonimen
Oprosti,ampak če je ravna črta to pomeni da ni utripa.
Razmišljaj logično!!!
In če bi bilo že kaj takega ti ne bi visela za compom,ampak bi bila v P

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2008 21:20:29   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

rekla je da ne dobiva dovolj kisika.

To pa že ni od spanja user posted image

Mislim ženske...
Pa nočem pametovat, ampak glede na prvi post se mi pač zdi, da je treba povedat, da bolje preventiva...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2008 21:21:50   
tosja

Razmišljaj logično!!!

Spodnja ravna črta pomeni, da NI popadkov!!!
Pa ne čist prestrašit ubogo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 21:26:29   
benika
Razmišljaj logično!!!

Ti si ubrisana! Kako moreš kaj takega napisat, če blage veze nimao o zadevi. Si mogoče že kdaj rodila? Srčkov utrip prikazuje zgornja črta, spodnja pa popadke!!! Drugič, lepo prosim, prej dvakrat pomisli kaj napišeš, preden tako prestrašiš ubogo nosečko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2008 21:27:51   
tosja

ja,ok torej ni popadkov in kaj potem???

Mislim, da še nisi bila na CTG-ju user posted image Morda se motim user posted image
Po čem sklepa da ne dobiva dovolj kisika ali kakorkoli žeuser posted image
Z UZ-jem zmeri pretoke user posted image A to še tud nisi doživela user posted image Zakaj pa poskušaš odgovarjati???  ...in kaj potem??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2008 21:29:42   
Anonimen
tosja beri,danes je imela CTG in ne UZ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2008 21:33:29   
Naja30
Prva anonimna - jaz na tvojem mestu ne bi čakala do jutri, ampak bi šla takoj v P. Čudno, da te tudi G ni poslala takoj, saj v takem primeru je nesmiselno čakat doma.
Upam in držim pesti, da se bo vse lepo končalo.
Da se otrok umiri pred porodom, je pa larifari oz. ni pravilo. Eni se, eni pa ne. Moja je še na porodni mizi telovadila po trebuhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2008 21:36:05   
tosja
Samo upam, da je anonimna user posted image šla v P in da ne bere teh kolobocij, ki so nastale...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2008 8:43:13   
Anonimen
A je to zbor zdarvnikov. Vsi vemo kaj je prav... pa jih najbrz vecina ni studirala medicine. Verjemi svojemu zdravniku, ki te spremlja ze od zacetka. In ce nimas vseh odgovor... pojdi nazaj h G ali v porodnisnico.... ne pa brat foruma.

Srecno!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.8.2008 11:34:28   
ssprdamj
Zivjo!

V moji prvi nosecnosti je bil CTG obicajno premalo variabilen, kar je bila posledica otrokove neaktivnosti v casu izvajanja CTG-ja. Ginekologinja mi je naredila se UZ in ugotovila, da je sicer z otrockom vse v redu in zdaj je zivahen skoraj triletnik.
Vso sreco!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.8.2008 12:10:23   
silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Prva anonimna - jaz na tvojem mestu ne bi čakala do jutri, ampak bi šla takoj v P. Čudno, da te tudi G ni poslala takoj, saj v takem primeru je nesmiselno čakat doma.
Upam in držim pesti, da se bo vse lepo končalo.
Da se otrok umiri pred porodom, je pa larifari oz. ni pravilo. Eni se, eni pa ne. Moja je še na porodni mizi telovadila po trebuhu.

Se bom pridružla kar temu mnenju.
Pa še to anonimna, če si v dvomih, se raje prepričaj, da je vse vredu. Včasih je treba poslušati svoj notranji glas.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.8.2008 13:22:15   
Naja30
silvya, ti boš razumela, če rečem, da ko berem take izjave kot jih ima nastrojena anonimna, se kar tresem zraven. Ne morem verjet, da takšne besede prihajajo od nekoga, ki najbrž najmanjšega pojma nima, o čem govori. Zaupaj svojemu zdravniku, ja, to bo to. Ne bom razpletala svoje zgodbe, se je pa ravno zaradi tega user posted image  zaupanja zelo slabo končalo. V bistvu me sploh ne briga, jaz sem svojo lekcijo že dobila. Ne privoščim je nikomur, zato vedno pravim, da je boljše 3x it za brezveze na pregled kot 1x premalo.
Verjetno prva anonimna ni pričakovala take neumestne izjave nekaterih. Verjetno jo resnično skrbi in tista, ki ni bila v podobni situaciji, nikoli (na srečo) ne bo vedela, kako je hudo, ko ne veš, kaj je.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.8.2008 13:45:48   
Anonimen
tukaj avtorica posta

danes sem bila v porodnišnici. Priklipili so me na CTG in je bil uredu -zadovoljiv. Naredili so mi še UZ in vse je uredu. Poslali so me domov. Odprta sem 1cm. Vesela sem, da je z user posted image  vse o.k. Če me prej ne zvije sem v ponedeljek spet naročena na CTG.

hvala za spodbudne besede nekaterihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.8.2008 13:53:50   
milla
Superuser posted image user posted image user posted image ! Sem vesela zate!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.8.2008 13:54:21   
Naja30
Super! user posted image user posted image

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.8.2008 13:59:02   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.8.2008 14:04:41   
tosja

Vesela sem, da je z user posted image  vse o.k. Če me prej ne zvije sem v ponedeljek spet naročena na CTG.

hvala za spodbudne besede nekaterihuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?