|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
5.8.2008 22:35:27   
Margit
Ma grem tudi jaz-
Vidim da ni nikjer nobene.
Lepo spite.Se beremo jutri.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.8.2008 8:18:23   
ribicau
Ojla, ma ste ble ful pridne, sem kr nekaj imela za prebrat. Jest sem s cajtom res v k...user posted image .

DeMer imejte se skrajno lepo, potem pa poročaj, ker je meni to tudi zanimiva destinacija.

Močnik - super hrana. To ma moj mož najraši, kar se tiče mlečnih jedi. Naredi se pa takole in vedno uspe (vsaj meni): cca 15 dag moke, 1 jajce, malo soli. V posodico daš moko s soljo in eno jajce. To jajce potem z vilčko (pa s prsti si malo pomagaš) fino umešaš, tako da narediš take svaljčke (kot so npr. svedrčki pri makaronih user posted image )! Potem v posodo (teflon ali gus - najboljš) daš maslo/margarino in počakaš, da se stopi. Na stopljeno maslo/margarino daš polovico svaljčkov in fino pražiš. Potem zaliješ z mlekom - toliko, da plava oz. za 2 prsta čez. Potem dodaš še ostale svaljčke in to kuhaš. Po potrebi dolivaš mleko. Zdej kolk časa se pa kuha, to vam pa ne znam povedat. Jest to po občutku - pa sej boste vidl, probaš en svaljčke, pa če ni več mokast, potem je kuhan. Servira se s sladkorjem. Jest sem že tudi tko naredila, da sem dala močnik na krožnik in potem v sredino 2 žlici sadnega sladoleda. Njami.

Hm pringles, zakon čisp. Zapakiran je v takem rdečem tulcu. Navadni al pa s papriko. V ZDA dobiš sigurno 10 okusov, pri nas sem pa jest samo 2 zasledila, al pa jih imajo zdej že kej več, ne vem!

Kolumbo sočustvujem s tabo glede delavnika. To pa je sranje. Jest samo zato ne menjam službe, ker ne bi imela takega delavnika. Sicer s 1.9. začnem delati po 8 ur (sedaj sem izkoristila zakon in delala po 4 ure), tko da padem tudi v kakšne komisije in bom kdaj mogla tud pridt nazaj oz. delati dlje.

Margit zelo lepo, da hodiš laufat. Jest bi tud mogla, pa tud jest bi mogla manj. En mesec po porodu sem imela tam okrog 57 kg, danes zjutraj pa sem se tehtala in je pokazalo 59,7 user posted image . Jao meni.

V ponedeljek smo bli na morju. Smo šli kr mal plavat. Ampak s tamalo pa tko za en dan ni za hodit, sploh če nima kje spat....Smo mogl it za čas kosila v avto in se odpeljat do ene gostilne, zato da je gospodična zaspala in odspala tisto urco, ker jo pač na plaži tolk zanimivih stvari in ni blo šanse sedet, kaj šele zaspat. In jest optimistka; pridemo na plažo in jest pogrnem dve brisači po tleh in ko smo šli sem jih samo pobrala, zložila in pospravila....budala jest user posted image , itak da ni imel noben cajta sedet gor, kaj šele ležat.

Nč, zdej grem pa delat.

< Sporočilo je popravil ribicau -- 6.8.2008 8:22:01 >

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.8.2008 9:28:35   
Anonimen
Ojla!

Evo, na hitrco eno javljanje.

Danes je moj peljal Alena v vrtcec - prej sta šla dat kri, ker sta včeraj bila pri zdravniku in kr dobila napotnico za pregled jeter. Zdej pa prosim, prosim, prooosim držte pesti, da bo vse ok. Okol 13h morm poklicat v ZD, da zvem, kaj je.

Jooooj kak jokec je bil zaradi pikice.... Me je moj poklicu, da mi pove, da sta fertik in da greta v vrtec, sem mogoče 2 besedi slišala, ostalo se je alen dru aaaaaaa mamaaaaaaaaaaaa ueeeeeuser posted image user posted image  Pikica moja... Pol sprejem v vrtec pa tak, da je skor naš ati joku. Nej mal vidi, kako je, ko misli, da pretiravam!user posted image

Danes se pa grema midva potepat, grema kr iz vrtca domov pod tuš, pol pa grema vn jest, pa mal okol. Je treba izkoristit sonček.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.8.2008 9:38:49   
Anonimen
Telefoni... Punce, a vete kok je hudo delat s starejšimi občani... Sej ne, da mam kej proti, ampak to pride, te vpraša eno stvar, 3x razložiš, pol pa reče če lahko telefonira, seveda privolim, tel. je v direktorski pisarni in morm skoz bit zraven - pol pa reče, da nej pokličem direktorico da jo vpraša isto stvar!!! Haloooo?! user posted image

Pa vsak mesec isto... Mah, sej bo... Včasih so mi hecni tile naši starčki, včasih mam pa tolk dela, da komi foglam, pol pa še oni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.8.2008 9:44:53   
Anonimen
OK, zdej pa js moram greti, ker je res norišnica tule.... Uživajte, se slišimo proti koncu delavnika! Čaoo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 10:02:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.8.2008 14:19:16   
Anonimen
Ojla!

Popizuser posted image  bom! Na P kličem že od 12.30h, pa mi skoz vn meče, al pa se oglasi, pa reče sam mal in pol ven... Še kr ne vem, kakop je z Alenovimi ledvičkami user posted image

Kolumbo, ti maš pa res grozn delavnik. A bo tako skoz, al je to asmo poletni delavnik? A si jim že povedala veselo novičko? Me zanima kako so kej sprejeli.

Mi bomo verjetno poskusili naredit junijčka 2009. Zdej čakam, da še septemberska M mine, in pol upamjmo, da se bo kaj prijelo. Sem mislila čakat do novembra, decembra, sam je še tolk daleč...user posted image   Mi je Kolumbo lušte naredla.user posted image  Sej pol sledijo še Mateja, ribicau pa atena. A sm kero pozabla? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.8.2008 14:24:35   
Anonimen
Pa nehite mi delat lušte s čipsom, ker sem ga sposobna pojest cel vagon. V trgovinah namerno ne grem mimo police s čipsi, ker je pol sam basanje pred TV-jem in to zvečer!

Odločla sem se, da morm shujšat. user posted image  Odkar delam, pojem sama eno 400 gramsko Schnitten block napolitanko čez teden, plus še kaj sladkega, o tem kaj vse sfrezama z mojim doma pa raje ne bi.

No, sej nebi hujšala tako, da bi mela kake hude diete, al pa skenslala sladkarije, sam migat bo treba več.

Zadnjič sma šla z mojim mal na koš metat, alen se je pa igral v peskovniku. Po kakih 15 min. sem bila že fuč, sposobna sam sedet in dihat zraven Alena. user posted image No, sej za šport mi je vedno dol viselo, sam zdej mi se zdi, da se mi nekam "gor dviguje" user posted image

Jah, po pisanju sodeč bi mi lahko naredili še majčka, a? user posted image

A ste ve tud kej bolj aktivne v tej smeri poleti? (mislim posteljno aktivne) Kolumbo ti ne rabiš odgovorit! user posted image  Po moje moj komi čaka na konec poletja... Me čist preveč razganja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.8.2008 14:30:13   
Anonimen
U kolk je že ura! Bo treba počasi začet pospravljat. Mi je gl. sestra zavzela ambulanto, tako, da ne morem naredit nekih računov in se bom zgleda jutr že takoj zjutri morala v turbo dat. To je za ornk uro dela, pa glede na to kako js funkcioniram zjutraj....user posted image

Aja - mamina teta si je kr zmislila pridit iz Avstrije in nas presenetit z obiskom - moji na morju, medve s sestro pa obe delama. Pa me malprej mami kliče, da bo treba danes zvečer na avtobusno postajo po teto, ker pride. To pomeni, da bo cele dneve sama presedela doma. No, sej mamo mucija doma, ji bo pa družbo delala! user posted image

Ne, sam res me razpi.... user posted image  ko folk misli, da nimaš drugega dela kot pa laufat za tistim, kar si ona zamisli. Mater....user posted image

Nč, grem še mal pediatru zatežit, če se bo oglasu, pol pa pokam domov in z Alenom mal ven! user posted image  Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.8.2008 14:31:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

A bo 99-ta stran cela moja?

Punce, šampanjc bo treba odpret za 100-tko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
   [Brisano sporočilo]
6.8.2008 20:03:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.8.2008 21:32:50   
ribicau
Čer!

Evo Jasna81, da ne bo samo tvoja 99-stran...user posted image

Ja Jasna81 te čist razumem kako je klicat pediatra. Jest sem klicala 14 dni nazaj in mi je telefonska tajnica rekla, da je 14 dni dopusta, s tem, da prvi teden če je nujno je potrebno iti v drug zdravstveni dom, da tam nadomeščajo, za drug teden pa sploh ni nadomeščanja oz. sploh niso nč povedal user posted image . U glavnem, k sreči je z našo tamalo vse OK, morm namreč samo poklicat, da jo naročim za sistematski pregled.

Ja tud jest sem ful naspidirana user posted image user posted image user posted image , ...včerej oz. že danes, sva šla spat malo čez polnoč, moj je že na kavču spal, pa prideva v spalnico pa pravi čez 5 min, ej jest ne morem spat.....je bla že akcija user posted image user posted image ! Če ne bi tabletk jedla, bi pomojem že kej blo.

Eva spi že od 20ih, jest sem pa glih po večerji pospravla. Naredila sem pečene paprike, filane z mletim mesom, na vrhu pa paradižnik češnjevec in mozzarela! Mljask je blo dobr. Recept sem vidla v Mercator reklami, pa sem ga mal (no fest) dodelala in je blo zelo, zelo dobr.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
7.8.2008 7:49:18   
ribicau
Oj, dobro jutro!

Kje ste?

Jest že pridno delam (po RR-ju, ne delovnih obveznosti)! user posted image

Jah nč, če je pa tkole, da sem sama, potem pa grem! Pridem kasneje še malo čekirat!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   [Brisano sporočilo]
7.8.2008 10:29:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
7.8.2008 11:03:02   
ribicau
Kolumbo, a te vsaj plačajo OK?

Neposredna povezava do sporočila: 2465
7.8.2008 14:23:40   
Anonimen
Čao punce!

Danes je za mano ubijalski dan. Gužva 100 na uro, stvari milijon za zrihtat, pa še vse kar sem naredla je bilo brez napakice. user posted image  Ponavadi ko pa mam cajt, mam napak još pa še... user posted image

Kok se kej ma naša mateja&family? user posted image  Jo prav pogrešam, nam da en poseben pečat. Pa atena, kako so kej oni? user posted image  Njo tud pogrešam, alen spet joče, joče, joče... Saj bo...

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Če sm še učerej trdila da smo s user posted image  odkar sem v službi na čisti nuli....smo učerej vse not prinesluser posted image ...pa tko sem govorila kako bom šla spat ob 20 00...ja ja....ob 23 sm šele "padla dol"...no to sm že prejuser posted image ...zaspala sem ob 23user posted image ...dost vročih tem....gremo nazaj delat....

user posted image user posted image user posted image  Ja fajn, a ne? user posted image   Mi mamo teto na obisku in nema ništa do soboteuser posted image , pa itak nema ništa, ker je še moja teta na obisku, siecr spet malo predolgo, ampak bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.8.2008 14:25:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
U glavnem, k sreči je z našo tamalo vse OK, morm namreč samo poklicat, da jo naročim za sistematski pregled.

Kak sistematski? To majo vsi, al kako? Men je rekla, da se ne rabim nč več naročevat, da nam bojo poslali vabila. Pa naj vam povem, da še mi sploh nismo bili pri zobozdravniku.

Me mora skrbet? A nej kr vseen pokličem?

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.8.2008 14:27:58   
Anonimen
No, ker smo glih že pri dohtarjih... Učeri seveda sploh nism dobila več nobenga na tel, in je moj kr iz službe direkt k P šel. In novice:

- sedimentacija noro visoka,
- bilirubin pa prenizek, sploh pa glede na to, da je bil predoziran z AB. Bi mogu bit ful povišan.user posted image

Drug teden ga bojo spet pikali, pol se bojo pa odločli, na podlagi drugih izvidov, kaj in kako naprej.

Js sm čist aut... Se trudim ne študirat na nič drugega, kot na to, da je vse ok, KER MORA BIT!!!!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 7.8.2008 14:28:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.8.2008 14:32:06   
Anonimen
Punce še neki  kolk kej vaši spijejo čez dan? Alen ponoči spije cca 1 deci vode, čez dan pa včasih2-3 deci, včasih - včeraj naprimer, pa mi je v 3 urah spil 3 nukove (cca 170ml) flaše jabolčnega sokca-razredčenega, pa še ene 2 take flaše vode. Kolk je pa spil iz mojga kozarca vode pa ne vem, v glavnem skoz se je nalivu. Včasih kako soboto, ko smo cel dan skupi kr tanka pa tanka...Je plenica tolk težka user posted image  Včasih pa ga morm kr mal silit, ker mu ni za spit niti 2 celi flaški čez dan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.8.2008 14:33:42   
Anonimen
OK, dost samogovorov, grem še pošto popakirat, pol pa počasi pospravit in po alena. Doma me čaka tona opravil...user posted image  Sej mogoče je pa teta kej pospravla user posted image

Punce uživajte, se slišimo! Čaooooo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.8.2008 17:56:13   
visnjaaa
Dan!

Matr je vroče...prava sparina. Jaz komaj čakam, da se tale vročina malo zniža, ker to ni za mene....jaz mam to vročino vrh glave.

Jasna 81 držim pesti za Alena. Sej se bo vse porihtal...samo pozitivno razmišljaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud neki aut. Spet sem slabokrvna...že spet jem železove tablete, kot po Mihatu.
Baje bi bl fajn, če bi nehala dojit, ker me tamal zgleda izčrpava....ja sej vem...ma sej bo boljš.
Pa še kokr mal preveč pojem, mi ni dobro v želodcu...vse me tišči, da komaj diham. Včasih sem se lahko nažirala do nezavesti, zdej pa že kakih 14 dni morem full pazit.
Evo danes sem pojedla po kosilu 5 čokoladnih majhnih keksov in babe jaz komaj diham, tako me vse gor tišči..pa je tega že 2 uri....prav težko sapo imam, pa še vroče za znorettttt.

Grem še mal cote speglat, da sem mal zamotim, pol pa ko gre sonce dol, pa na en dolgiii sprehod, da prebavim čim prej to sranje.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.8.2008 17:57:43   
visnjaaa
Kdaj bomo padle na 100 stran?

Men se zdi, da je že full veliko napisano na tej stani, pa se noče prmaknt....bi rada bla jazzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.8.2008 17:58:24   
visnjaaa
No pa nisem padla na 100 stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.8.2008 20:13:42   
Margit
Mogoče bom pa jaz user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.8.2008 20:15:38   
Margit
No pa nisem še na 100 padla.
Evo zdele smo povečerjali no otroci, se stuširali, tamal že spi.
Maša pa se pregovarja ker si noče zob umit.
Ma da gre spat, da ji še pravljico preberem, ker ob 8.45 gremo tečt. Zdej po tanovem že tri tečemo.
Je kar fajn, čeprav sem čist brez kondicije. K bom pa not padla bo pa že ziher zima.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.